Championship Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊) Így igaz! Abban van a játékélmény (meg a HT-ben).
Amúgy, igen. A Florentina 1 hete jutott fel abból a csoportból, amit írtál. 35 ezer nézõ elõtt. Mindenkori osztálycsúcs.😊
Amúgy, igen. A Florentina 1 hete jutott fel abból a csoportból, amit írtál. 35 ezer nézõ elõtt. Mindenkori osztálycsúcs.😊
Én is alulról kezdem mindig a dolgot. Most jelenleg Az angol 3rd division-os Hull Cití csapatát igazgatom. Az elsõ szeszonban megnyertük a bajnokságot, és feljebb léptünk, most tartok a második szezonnál.
Aztán majd ha kijön a patch, megoldódnak a financial problémák (angoloknál nincs, olaszoknál viszont van.), akkor elkezdek egy játékot, a még most is hiányzó fiorentinával, aki azthiszem florentin viola néven játszik, az olasz c2/b-be. Szóval Én is kis csapatokkal szeretek játszani, és tehetségek után kutatni, mint már felfedezetteket igazolni, minnél drágábban.
Sokkal izgalmasabb az, mikor akár 2 órát is szöszmötöl az ember, hogy találjon, egy jó fiatal, tehtséges játékost, hogy aztán abból esetleg egy bl gyõztes legyen....
Az igazi játékélmény ebben van.
Aztán majd ha kijön a patch, megoldódnak a financial problémák (angoloknál nincs, olaszoknál viszont van.), akkor elkezdek egy játékot, a még most is hiányzó fiorentinával, aki azthiszem florentin viola néven játszik, az olasz c2/b-be. Szóval Én is kis csapatokkal szeretek játszani, és tehetségek után kutatni, mint már felfedezetteket igazolni, minnél drágábban.
Sokkal izgalmasabb az, mikor akár 2 órát is szöszmötöl az ember, hogy találjon, egy jó fiatal, tehtséges játékost, hogy aztán abból esetleg egy bl gyõztes legyen....
Az igazi játékélmény ebben van.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én a conference-ben kezdtem az örök szerelmemmel Northwich Viktoria. legalúlról érdemes kezdeni. úgy az igazi.
mi értelme van rögtön egy nagycsapattal???
ezt sosem fogom megérteni. de mind1.
mi értelme van rögtön egy nagycsapattal???
ezt sosem fogom megérteni. de mind1.
A héten fog kijönni a legújabbb patch. Ebben benne lesz a financiális problémákra a megoldás. Bár ahogy látom neked ez nem kell, mert -40m adósság, az nálam 40m pluszt jelent, szóval, akkor jól álsz. 😊
Szóval eddig két patch jött. Enchatment pack 1,2.
Le tudod tölteni õket a hivatalos oldalról.(sigames.com)
Mivel boltban vetted gondolom, crack nem kell hozzá. Ha mégis kérné a cd-t, és a boltban sem veszik vissza, akkor www.gamecopyworld.com-on találsz mind a két patchez cracket.
Remélem tudtam segíteni.
Szóval eddig két patch jött. Enchatment pack 1,2.
Le tudod tölteni õket a hivatalos oldalról.(sigames.com)
Mivel boltban vetted gondolom, crack nem kell hozzá. Ha mégis kérné a cd-t, és a boltban sem veszik vissza, akkor www.gamecopyworld.com-on találsz mind a két patchez cracket.
Remélem tudtam segíteni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Melyik patchra goldoltál?? A legutolsó 4.0.4-esre?
Kijött már 1 hete hozzá (csak egy orosz! crack oldalon láttam idáig) a NOCD exe is.
Kijött már 1 hete hozzá (csak egy orosz! crack oldalon láttam idáig) a NOCD exe is.
egy pontos urlt léccives mert nem akar lejönni,vagy ln vagyok ennyire hülye...? 😊
köszi
Van már hozzá editor?Ha igen mondjatok egy cimet légyszives.lehet hogy sokan kérték de nem nagyon láttam..

JÉZUSOM.........
vazze én el se kezdem....
ezt a szart!!!!!!
😞
vazze én el se kezdem....
ezt a szart!!!!!!
😞
köszi az infokat
A szponzorra én is gondoltam...
Ilyen téren a TCM jobb mint a CM...
A szponzorra én is gondoltam...
Ilyen téren a TCM jobb mint a CM...
I love this game!
hát gondolom mint a cm 3-ba....
de nem tudom még nem kezdtem el vele jáccani......
de nem tudom még nem kezdtem el vele jáccani......
Hellosztok!
Hogyan lehet a programba válogatottal lenni??
Hogyan lehet a programba válogatottal lenni??
nagyon siettek a készitõk........
😞
😞
HI
a 4.0.4 nél van má ujjabb peccs?
a 4.0.4 nél van má ujjabb peccs?
van már valami hir a magyarrositásrol???
nos urak...
az emlitett program Refreshlock,egy másik változatával seikerult valamit elérni...beálitottam 85 herzre és a cm4 elindult 75 herzen!!!!!!!!
szoval haladunk haladunk....
az emlitett program Refreshlock,egy másik változatával seikerult valamit elérni...beálitottam 85 herzre és a cm4 elindult 75 herzen!!!!!!!!
szoval haladunk haladunk....
Nálam nem jelentkezik ez (Ti4200, XP+SP1 angol, v41.09 a beépített refresh állítóval). A CM4 is gond nélkül fut, biztosan nem 60Hz-ben, mert azt észrevenném (17"-os Samsung, alapból 85 Hz-en megy a desktop, de refresh-sel nem volt még semmi gond DX/OGL alatt).
Hali!Sajnos a játékok nem igazán tudják kezelni a monitor frissítésének beállításait ezért inkább én egy külön progit ajánlok beszerzésre! Pl: Refreshlock! Ezzel a monitorod frissítését tudod meghatározni hogy adott képfelbontáson mekkora legyen mindig a monitor képfrissítése! Enyittudtam segíteni! Amúgy én is ezt használom és bevált!
ja ja de én a 00/01 essel jáccok lassan fél éve frissitet adatbázissal...
meglássuk,csak majd lesz vmi......
meglássuk,csak majd lesz vmi......
ja a legujabba detonator...
de semmi...
bááár pld as civ3-at is 75 herzen adja.....
a fene se érti.....
ezt!
de semmi...
bááár pld as civ3-at is 75 herzen adja.....
a fene se érti.....
ezt!
joke:
megcsináltam és nem változott semmi....
win 98 se-m van....
szoval ezé nem értem.....
egyébként elindulni elindul csak 60 herzen...
megcsináltam és nem változott semmi....
win 98 se-m van....
szoval ezé nem értem.....
egyébként elindulni elindul csak 60 herzen...
Az Nvidia kártáyknak van egy oylan tulajdnosága, hogy visszaálnak alaphhz-ra, ha elindítasz e játékot. De ennek a többi játéknál is akkor vissza kell állnia, nem cask a cm4-nél. Adok egy progit. Ha ezzel jó lesz a frissítés, akkor csináld meg, hogy mindíg elinduljon windóws indításakor! Ja és kapcsolld be a progit, bár gondlom erre rájössz magadtól is! a cím: http://www.tar.hu/jokes/refreshlock.zip
most nézem hogy megvan de miután a héten megjott a cm 4,ezér fel se raktam...
na majd vasárnap felrakom...
mindamelett legalább ez a verzio is elmegy cd nélku......
na majd vasárnap felrakom...
mindamelett legalább ez a verzio is elmegy cd nélku......
na az meg lesz vmikor...
remélem segit ezen a herzes dolgon.....
remélem segit ezen a herzes dolgon.....
a 4.0.4-es nem?