2118
Championship Manager 4
-
#639 ZAKI SEGÍTS!!!!!!!!!!! -
#638 de az index.hu-n a fórumban van vhol a link -
#637 nem tudom -
#636 De én nem erre gondoltam.Hanem arra az 50megásra.Annak mi a címe. -
#635 ja, meg még ezen kívül 4-et asszem -
#634 Ez adja a magyar bajnokságot? -
#633 #334 -
#632 Van itt valaki? -
#631 Ha? -
#630 Honnét lehet leszedni a 4.06-os peccset
-
#629 Többet vártam a játéktól.Sokkal.De azért egész nap ezzel nyomom.:-) -
#628 az azért túlzás, hogy egy nagy rakás szar, de tény, hogy több bug van a 4-ben, mint az ezelőtti összes cm-ben... -
inaki ramirez 1 #627 amig nem jon ki egy valamirevalo peccs,én addig el se kezdem...
vazze pedig én mennyit vártam erre a játékra,azt kiderult hogy egy nagy rakás bugos szar...
:(
-
#626 nálam akkora bug volt, mint egy ház: a spanyol bajnokságban nem kezdődött el az új szezon, csak 1 év múlva... ezt úgy képzeljétek el, hogy egy évig az előző bajnokság végeredménye volt végig, olyan mintha 1 év szünet lett volna a bajnokságban... így a 2005-ös szezon teljesen kimaradt a spanyol ligában... ekkora bugot bazzeg... -
#625 eleg csunya hiba.....remelem nekem ilyet nem csinal, mert folrugom :) -
#624 igen de egy evvel korabban.....a zte nyerte a bajnoksagot es az ute a kupat......de ezt a meccset az uj szezon elejere dobta be, amikor mar en lettem a bajnok -
inaki ramirez 1 #623 na!ez is egy bug!
-
#622 nem tudja valaki, hogy lehet válogatottat irányítani? -
#621 ja, én -
#620 Most van itt valaki? -
#619 Tovább jutok a bl 1. csoport köréből,azt kiírja hogy kiestem. -
#618 nem tudom, de lehet, hogy van valami köze ahhoz, hogy igazábó is ez a meccs volt? -
#617 :D -
#616 szerintem a liga keze van a dologban :) -
#615 biztos vmi bug -
#614 ja......méééééégvalami :
hogy lehet az, hogy én nyertem a bajnokságot, a zte a kupát.....erre a szuperkupa meccse : Ujpest-ZTE ?????????????? -
#613 az Uefa-kupában ugye még folytathatom, szerencsém volt, mert egy albán csapatot kaptam.....első félidő után 6-0, és ez maradt a végeredmény is....Jovic 5-öt rámolt....a zte a hajdukot kapta, míg a sopron a gencerlebirligit....megint mázli....legalább a második fordulót meglátom /igaz a zte idegenben 3-0-ra elrendezte a horvátokat/ -
#612 miért mekkora a vinyód? -
#611 mármint mihez?...a vinyó tágításához? :) -
#610 sok szerencsét... -
#609 na beindult a masodik bajnoksag......a bl-bol ropultem, harmadik futamban sparta prague ketszer elvert 1-0-ra......ugy erzem ez nehezebb ideny lesz....
az meg a bajom, hogy a kimentett allas mar tobb, mint 200 mega..... -
#608 mondd -
#607 na én megyek -
#606 Vagy valaki? -
#605 Zaki itt vagy? -
#604 de az nem jó, mert túl egyszerű... -
inaki ramirez 1 #603 azé azt majd megnézem ahogy imélbe vki elkuldi neked azt a peccset....
a szolgáltató k*rvára fog neki orulni,főleg hogy az imélbe be se fér 50mega!
nem értelek,éjjelre fennhagyod a gépet és mire reggel felébredsz ott lesz a kakaod mellett a peccs...
-
#602 Most lépek -
#601 NA?MIT CSINÁLSZ?Manager mui?Én is.De bazzeg mindenki lesérül,ugyhogy elkezdek fiatalokat vásárolni.Majd gyere ide éjfélkor,mert akkor jövök én is. -
#600 Neked ADSL net van,nem?