2118
Championship Manager 4
-
#681 ilyet a 4.06-os patch-nél csinál, ha nem crackelted -
#680 Nekem nincs ilyen problematikám. -
#678 http://www.cmhungary.tk/ -
#676 nálam volt már ilyen, hogy pl 1-1 az eredmény, rányomok a cserére, és mikor visszalépek, 2-1 az ellenfélnek, na ez már nem 1X előfordult velem, ráadásul múltkor így estem ki a bl-ből... -
#675 viszont volt egy kis bugom....azt hittem lefordulok a székről : magyar kupa, idegenben Nyíregyházán....Károlyi szerez egy gólt a 70. körüli percben, ezzel 0-1 ide.......cserélek egyet, az eredmény kiírva 1-0, vmelyik nyíregyi gyereknek beírt egy gólt.....Varga Zoli lesérül, cserém már nincs.....de ilyenkor bevillantja a csere-képernyőt....visszaváltom, hogy bocsi, ekkor visszaírja az eredeti eredményt Károlyi góljával......ha 1-0 lett volna óvtam volna az tuti -
#674 kiestem, ezért nyomom az uefaban -
#673 ja....:)....az uefa köv. fordulójában az Olympiakost kaptam...idegenben nyertem 2-1-re /pedig érezheted nem én voltam kikiáltva esélyesnek/, itthon kikaptam 1-0-ra.....most már csak 16-an vagyunk a kupában.....és még a zte is bent van.....most lesz majd a sorsolás -
#672 bejutottál már a bl-ba? -
#671 idegenbeli meccseken ebben a szezonban nagyon szar vagyok...mit tudok ilyenkor csinálni?....2győzelem 3 döntetlen és 4 vereség, 6-9 gólarány....nagyon gyenge....te mit tennél ilyenkor? /hazai pályán meg veretlen vagyok.../ -
#670 még nem...miből ? :)
most akarom Buzsákyt leigazolni, már 9 gólt és 11 assistot dobott a portoban, és 1100000 euro....ezt még ki bírnám fizetni...hacsak nem lesz bunkó a porto -
#669 volt már valami nagy igazolásod? -
#668 bal egér gombbal kell klikkelgetni -
#667 tudom... hát amikor mindenhol van 1 forduló, van amikor 1 percnél is többet kell várni, pedig erős gépem van (2100Mhz, 640ddram, gefti200128mb) -
#666 ismét eljutottam az uefa harmadik körébe....nagyon jó kis mecset játszottam a török trabzonsporral....idegenben 3-1-es zakó, itthon 2-0-ás győzelem.....a 88. percben lett 2-0, szabadrúgás....és nem lipcsei végezte el, hanem zováth, megpattant a sorfalon és az ellentétes sarokba vágódott.....jó derbi volt....most várom a sorsolást, hogy mit kapok -
#665 ja....még egy kérdés : amikor elküldöd continue-ba, akkor hogy tudod azt megszakítani, ugyanis vannak olyan szituk, hogy van már vagy 10 új hír, de nem villantja be, hanem tovább pörgeti az időt? -
#664 akkor az kb. 7-8-9 bajnokság, ugyanis külön számolja őket a gép.....és nálad mennyire lassú? -
#663 általában 3 bajnokságot szoktam kijelölni (angol, olsaz, spanyol), ha angliában játszom, akkor a conference divizsion-t is bejelölöm, viszont a spanyol, ill. olasz ligákban csak a másodosztályig jelölöm be. cm4-ben eddig max 4 évet játstzottam az Arsenallal, de most fogok új bajnokságot kezdeni -
#662 van egy download rész és ott van egy kis keretben, hogy cm4 és ott föl vannak sorolva a cuccok....valószínűleg ezek nem fognak magukban működni, mivel gondolom tört verziód van (azaz nem bolti :))......ezért kell az ebben a fórumban azt hiszem zaki által belinkelt crack. Én így szereltem össze és megy -
#661 a háttérben más bajnokságok mennek nálad?
pl. én beraktam a magyar(első és másodosztály) mellé az angol, olasz, spanyol, német, skót.....trallala első osztályt is....így legalább edzésben és meccsben lesznek, mint lehetséges ellenfelek, és így ezeket a bajnokságokat is figyelemmel követheted
persze egyre lassabb lesz a játék, minél jobban megtömöd :) -
#660 akkor ne cserélj -
#659 ezt hogy érted? -
#658 Bazze!!!Nem igaz hogy nincs itt senki!! -
#657 Zaki!!Te biztos ittvagy. -
#656 Hé valaki?Nincs itt senki????????? -
#655 De a sigamesen hol lehet letölteni?A downloadnál csak a cm.eket lehet. -
#654 Helo!Nekem is ez a problémám.Ha cserélni akarok,akkor hiba jön.Tehát most rámegyek a sigames.com-ra és ott letöltöm az összes peccset.Átrakom,azt megy.Nem? -
#653 zaki, te hány bajnokságot dobtál be az általad játszott mellett?....én 11-et -
#652 figy: leszeded a sigames.com-ról az összes ottlévő paccsot : 403,404,405,406......majd az ebben a fórumban belinkelt crackot.....és működik -
viktorg #651 Szasztol''
Lenne egy pár problémám a játékkal kapcsolatban ha tudtok segitsetk'' 4,06-os verzio van most fennt és amagyar ligával játszom de egy ido után kilép a játékbol voros halálal.Másik problémám az hogy ha cserélni akkarok akkor valamiért hibauzenetet ir ki'' Ha tdtok segiteni akkor irjátok meg hogy mi a baj''
KOSZI'' -
#650 Kérdezze meg má valaki.LÉGYSZI -
#649 Még nem regisztrált.A qrva annyát -
inaki ramirez 1 #648 nem hulye, lusta
legalább kérdezd meg őket is.....
-
#647 megkérdezed -
#646 DE HONNÉT?? -
#645 index.hu forumába több ezer válsz közül kéne kikeresni.Hülye nem vagyok. -
#644 én se fogom, töltsd le magad -
#643 ja -
#642 Hogy postán senki se küldi el. -