Championship Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt kérdezd meg a szabály alkotóitól, de szerintem is egy f*szság
a régi jó volt 50 évig, akkor minek b*sztatni ezt a hosszabításos dolgot?
az utánpotlás csapatba nekem kell igazolni játékost vagy a gép dob majd be ujjakat?
az UEFA-kupa döntön már élt az ezüst gol szabály aszem
bizony-bizony. így lesz az életben is. mondjuk az ezüstgólra kiváncsi lennék!
hm..., nem is tudtam
nálatok is jelentkezik az a hiba hogy a második szezonba a bl-ben csak egy csoport kör van és utánna oda-vissza vágos mecsek jönnek?
Basszus, nem lelem. Úgy emlékeztem a Gamershell-en volt, és olyan 34,8MB???
De most nem találom 😞
De most nem találom 😞
Ami kijött ma 30-40MB-os kiegészítõ, az pontosan mire is való???
én inkább multiba nyomom, de ott az Interrel, hiába adok 2szer annyi pénzt mint amenyit a játékos ér, tárgyalgatunk azt mindig vissza mondják
hát én nem tudok mást,de ha abbol indulok ki, hogy én igazolni is alig tudok játékost akkor nem csodálom nem akar eldani se!
Én ugy szoktam eladni, hogy a játékos nevénél a jobb klikk ott az offer to club, ott lehet választani hogy mennyiért akarod eladni, alatta meg lehet választani, hogy az érdeklödö csapatoknak vagy az asziszt manager válaszon csapatot neki...
nem tud valaki egy tippet, hogy hogyan tudnék eladni játékosokat? This player is not needed by the club+Transfer listre, alig van néhány érdeklõdõ klub, és ha megkeresem õket, hogy vegyék meg a játékosomat, nagyon ritkán veszik meg csak õket
jah még nincs, de már csinálja a gyerek 45%-nál tart!De azt írja hogy napi 1%-ot halad ugy-hogy kb. augusztusra lesz
a 4.0.5-ös patchel mintha lassab lenne a game ,legalábis nálam.De a multi-s problémámat kijavitotta.Magyarításról nem tudtok?
jaa semmi baj csak a méretre csodálkoztam.....
:-)
:-)
4.0.5 paccs:-)??????
én leszettem de csak 45 megás exe file-t kaptam...........
én leszettem de csak 45 megás exe file-t kaptam...........
ahha!köszi szépen
Jó ez a cím meg minden, de mért nem tölti le?Vagy lehet csak én vagyok LÁMER
Akkor f..., nem értem, na mind1!A 4.0.5-s patchet honnan lehet letölteni?
Hi!Mi haverokkal multiba nyomjuk a gémet és nállam állandoan más eredményt mutat mint náluk, és amit náluk ir az az igazi eredmény!Nem tudjátok ,hogy ez mitöl lehet?
4.0.4-es patch??? Már a múlté.😊
4.0.5-ös az új. Van hozzá nocd crack is.
Tegnap tettem fel. Kibontva 195MB! Ja, kettõ van belõle. Egy nodata-s is van. Az kicsibb.
4.0.5-ös az új. Van hozzá nocd crack is.
Tegnap tettem fel. Kibontva 195MB! Ja, kettõ van belõle. Egy nodata-s is van. Az kicsibb.
jaja álitolag tényleg kel a 4.0.4 es peccs csak hát 45 mega....
de remélem sok bajt orvosol...
de remélem sok bajt orvosol...
Patch 4.0.4-amúgy is kell, mert nagyon sok hiba lett javítva.
nálam minden full-on van. tehát nagy adatbázis, de 5-10 mp. alatt megvan! 😊
AMD Tbird 1.2Ghz, 768MB DDR, Gef3ti200 128MB, Maxtor 40GB -5400.
AMD Tbird 1.2Ghz, 768MB DDR, Gef3ti200 128MB, Maxtor 40GB -5400.
A lassúsága nagyban függ attól, hogy mekkora adatbázissal játszol. Valamit lehet rajta gyorsítani, ha visszafogod 1-2re a választott bajnokságok számát. Csodák persze nincsenek. Nekem 2 GHz-es procival 256 MRammal (igaz gagyi videokártyával, de bebaszna ha ehhez jobb kéne), de hosszú percek telnek el lépésenként. Pedig csak Serie A-Premier League párossal játszom.
Nekem egy idöre el is ment a kedvem az egésztöl. Vissza a TCMhez.
Nekem egy idöre el is ment a kedvem az egésztöl. Vissza a TCMhez.
Hol lehet letölteni a Championship Manager 2001-2002-höz adatbázis frissítést és hogy kell használhi?Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Next PC upgrade: 2022
Szevasztok!Egy honapja letöltöttem a Championship Manager4-et.A kérdésem az hogy alapból ilyen lassú?Mert a 2001-2002 az fényévekkel gyorsabb volt.Esetleg valamilyen Patch kell hozzá?Aki tud légyszives segítsen!!
Next PC upgrade: 2022