Championship Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisficege
Én szivesen játszok,de mondjátok el,mit kell csinálni!!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Petyus_
Pff meg se kérdezem melyik csapattal..

(A szezonzáró után a közönség megpakolta a házi gólkirályodat vagy ennyire nem élethû a game? )

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Jabba
28meccs - 21gyõzelem - 4döntetlen - 3vereség -69rúgott - 21kapott - 68pont
Most lettem magyar bajnok - 4 meccsel a vége elött

kapod qtya :))

kisficege
Félídõben 1-0 volt a juvénak,cseréltem azt 9-0 nekem,és az összeset vieri lõtte.Tetszik az a játék😊

Jabba
Magyar bajnokságbeli átlagom
27 meccs - 20gy - 4d - 3v
És még csak nem is jelöltek a legjobb managernek ???

Jabba
Hungarian Division I Top Goalscorer Attila Dragoner ...
27 meccs 0 gól 4mom 7.62-es átlag ...
De akkor miért is õ a gólkirály ???

kisficege
Na Hackerfee!!!Ha az a total club manager 2003,akkor nem kell,mert megvan.

Buddy
én is azt mondom, hogy a bugok ellenére is a cm a legjobb

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
csak kíváncsi vagyok, hogy a stadionokat hogy oldják meg...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
az aztán lesz vmi.....azért basznak majd ki, mert nem tudsz játszani 😊)

Buddy
dobd föl az alap-ketdõcsapatot, kíváncsi vagyok rá

Joke
Ezt egyébként Total Club Manager 2003 -nak hívják, csak a német verziót hívják asszem Premier manager-nek, vagy minek.

Joke
Nah persze😊 De küldök neked azért mail-ben egyet.

kisficege
Te most a premier manager 2002/003-ra gondoltál??Honnét lehet letölteni?

Jabba
Keress rá googléval ...

kisficege
Olasz:INTER
Spanyol:REAL MADRID
Angol:Chelsea
Német:-

Jabba
FTC - UTE 5 : 1
Tököli : 3,5,75,90
Szabó T : 88

Jabba
Nabaz : UTE ellen kezdõcsapatomból 3-an sérültek , 2 piros lap , 2 + sárga lap miatt miatt nem jáchat ...
Érdekes lesz ...

Tono34
Olasz akkor Juve.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jerome
Davids rulez.

jerome
Ha olasz foci csak is Juve.

Buddy
Ha olasz foci, akkor Lazio...utána Juventus

Buddy
na majd Tököli nélkül

Buddy
hehe....átveszem a hatalmat 😊))

kisficege
Nem lehet😞

kisficege
ZAKI!!!!!NEEEEEEEEE!

Jabba
Yo legyél ecsém

zaki
na császtok emberek, legközelebb 20-án leszek, mert megyek holnap spanyolba nyaralni, addig is sikerekben gazdag CM4-ezést, meg minden, PÁ!

hogyan lehet a médiában dicsérni a játékosokat?
kisficege
Elkeztem a Parmával és 1. meccs. Juve-Parma:1-4
Jó kezdés.Amúgy Bade.Bárkinek jobban drukkolok mint a juvénak.Inkább milan,valencia vagy akárki.Hiába estete ki az Intert, akkor inkább milan.INTER!!!!!!

Online-ra ott a Hattrick!

Tono34
Még a végén úgy döntök keresek egy másik klubbot.
Pedig azt mondja mindenki nagyon boldog.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
sajnos nincs

Tono34
Zaki vmi ötleted nincsen azóta erre a problémára ?

zaki
LOOOOOOOL ILYET... most meg 32,5 millióért visszengedik a Brunot 😊))) szóval kerestem 115 millát az üzleten... 😊)))))))

Tono34
Kovács Krisztián a Honvédban egész jó csatár.
Csak rugdalja a gólokat.

jerome
Figyeljetek. Nem lenne kedvetek online, nyomni a gamet? Megkéne szervezni. Kiváncsi vagyok hogy, ki milyen király?

zaki
miután megvették, egybõl in debt lett a státuszuk, azaz csõdközelbe kerültek 😊

zaki
bazz 3,5 éve 8,75 millió márkáért vettem meg Bruno-t, most meg 150 millióért adtam el a Malagának, úgyhogy most még vastagabb vagyok 😊))

zaki
vmi olyasmit jelenthet, mert mondom hívott az Inter meg a Roma is edzõnek, gondolom a vezetõség, meg csontig rágta a körmét, hogy most megyek-e vagy maradok 😊

Tono34
Vmi olyasmi, hogy abszolút izgalomban voltak, hogy folytatod-e a klubnál.

Azt hiszem.

zaki
valaki ezt le tudja fordítani?: The Parma board are absolutely thrilled with the level of commitment you continue to show the club nem tudom mit jelent, de biztos hogy qvára meg vannak velem elégedve (ja, inkább maradtam a Parma edzõje, pedig mehettem volna az Interhez, de inkább meggondoltam magam, 1ébként hívot a roma is)

zaki
én már próbáltam, de lelépett a srác, akivel nyomtam (bassza meg)

Tono34
Kipróbálnám, de az a baj otthonról modem nem igazán akarnám, melóból meg hát .....

jerome
online nem szoktatok játszani?

Tono34
Én is a legaljáról kezdtem, tegnap jutottam fel a 2. ligába. 2 év alatt 2 bajnoki cím.

Tono34
Van tipped hogyan lehet fejleszteni az "edzéslehetõségeket" ?

én mindig a Yeovil Town-al kezdem. a legaljáról érdemes.
Inter-Juve....dddd

Tono34
Dag&Red

A baj: Edzés : szörnyû lehetõségek.
Egyszerûen nem akarnak fejfeszteni, hogy márt fektettek bele pénzt.

zaki
na most, 2 bajnoki címmel, 1 uefa kupa gyõzelemmel, és egy olasz szuper kupa gyõzelemmel lelépek a Parmától 5 év után, és az Inter edzõje leszek, ugyanis felkértek, hogy vegyem át a csapatot