2118
Championship Manager 4
  • Jabba
    ÓÓÓ te b@lf@sz !!!
  • kisficege
    De ha slf. fájlba másolom át,és belépek a játékos és személyzet-hez,azt rámegyek hogy töltés/filters akkor nincs ott semmi.Biztos nem slf-be kell zhanem valami másba.DE MIBE???
  • kisficege
    Még mindig nem megy!!!
  • Tono34
    http://huncm.freeweb.hu
  • Tono34
    Megnyertem a bajnokságot a Magyar Kupát, de az MTK még most sem tudom megverni (ráadásul 10 emberrel játszott).
  • zaki
    faxom, lenyomtam 1 nap alatt még a bajnokságot, meg is nyertem, elmentettem, kiléptem, és letöröltem az 1ik állást. mikor visszatöltöttet a gamet a legközelebbi alkalommal, kiderült, hogy a legutóbb elmentett állást töröltem, így most 12 fordulót újra lejátszhatok, és kurvára nincs kedvem hozzá...
  • Buddy
    nekem sikerült már párszor, és akkor vagyok a legboldogabb :)
  • Buddy
    hiába lettem 2-szer bajnok, vmint uefa-ban legjobb 16 között......a pofámat leszarják.....a magyar játékosokért is elkérnek ám pénzeket.....de egyelőre jó a keret.....Jovic nagyon jól helyettesíti Tökölit
  • Buddy
    én még nem vettem senkit, mert senki nem akar idejönni :)
  • Tono34
    Én örülök a 64%-nak is.
  • Tono34
    El ne felejts edzőt hozzárendelni az új edzéshez!
  • M.A.D.
    Magyon jó a magyarosítás! :)
    Már 70 százalékos, ha jól látom.
  • Tono34
    Szerintem elég elfogadható a magyarítás.
    Én örülök neki, hogy van vmilyen formában van magyarítás. Sokkal könnyebben lehet haladni.
    Köszönet a fordítóknak!
  • Takezó
    jah, ott ahol a lövés meg védés meg ilyenek vannak
  • Tono34
    Az edzéstervek között van olyan (középpen), hogy cmfaq.
    Azt kell a napszakokra beállítani ahogy írja.
  • zaki
    hogy a pics*ba kell beállítani, hogy jó legyen? letöltöttem vmi training system-et bemásoltam a traning könyvtárba, és a játékban hogy a f*szba kellbeállítani az edzéstervet? pedig a leírás alapján csináltam...
    1) Insert "CMFAQSchedule.tat" into your folder.

2) Load your CM game. Go to Training screen >> Schedules.

3) Click New and Type Training System and confirm by clicking OK.

4) A new training activity should be available(The one you created)
  • zaki
    HI!
    az lesz, már el is kezdtem
  • Tono34
    Majd elfelejtettem:
    Isten hozott Zaki.
    Sok meccset hagytál ki, tessék pótolni
  • Tono34
    Kispestet irányítom ez a 2. évem, de az MTK-t egyszerűen nem tudom megverni. Elég sima meccseken kapok ki(3-0 3-1).
    A poén az, hogy előző és utánna lévő meccsen is simán nyerek.
    A helyezésektől is független a dolog. Mindegy hogy az MTK az elején vagy a végén van.
  • Takezó
    Buddy: figy te tudsz venni játékost? mert hozzám senki nem akar jönni, csak néhány MO-ról... most voltam 2-szorra 3., de bakker most 2 fordulóval vége előttig vezettem az elejétől fogva :)
  • Takezó
    én a tréninggel nem baszaxom, 2 lehetőség: hagyom az asszisztantra, vagy letöltöm ezt a cuccost... a tacticom saját... közepes...
  • Takezó
    Disztl Milán, asszem alapból tarcsiban volt, de az is lehet, hogy igazoltam... kis fasz...
  • Buddy
    inkább magad csinálj edzéstervet meg felállás-verziókat....az az igazi....és akkor magadat dícsérheted...nem más főztjét kell kóstolgatni....ez olyan, hogy te vagy az edző, de más edzőtől veszed a tanácsokat a felállást és az edzést illetően....akkor minek vagy te?....nem?
  • Buddy
    hogy hívták azt az ominózus játékost? :) csak érdekel, ki nem kellett.....mert én is fradival nyomom
  • Takezó
    inaki: akkó' várd meg, amíg megy, de egyébként dcplusplus...
    kisficege: ez azt írja, hogy TE hogyan csinálhatsz shortlistet...
  • Takezó
    Fred: www.cmfaq.com az abszolút verhetetlen training system mindenkinek 5 csillag, esetleg 4 :) ott található egyébként abszolút verhetetlen tactic is (ez persze nem igaz, csak jó játékosokkal ér sokat (én Queens Park Rangerszel (akkor div1 volt) kb közepes Premiershipes játékosokkal megvertem 8:0-ra a MU-t, de fradival szopok vele :()
  • Takezó
    Jabba: van köze a morálnak, meg a lejáró/lejárt szerződésnek is... (van egy játékosom fradiban aki már nem kellett és beszólt, hogy keveset játszik kezdőben... megvontam tőle 2 heti fizetést "nem profihoz illő viselkedés"-ért :), erre az ÖSSZES játékosom UTÁL... bazzeg)
  • Jabba
    Ez 1 Shortlist file amibe az általad keresett játékosok / edzők vannak ...
    Amit a filternél (szűrő) +adtál és beállítottál ...
    Na ebbe a fileba vannak az emberkék !!!
  • kisficege
    Zaki!Letöltöttem a cmgameről egy packot.Ott van egy shortlist ahol televan ilyen youngstarokkal.És van egy doc. fájl is ami ezt írja:Players Shortlists

I have included in this pack 10 of the most popular shortlist files in the CMGamer Players HQ. I have renamed with the order of popularity they come in (i.e. how many times they have been downloaded).

How to… create a shortlist:

1. In CM4 make a shortlist on a particular theme e.g. Holland’s best youngsters.
    2. Save it with a name that says what’s in it e.g. hollandyoungsters
    3. Go to the CM4 program files on most computers you can follow this path to find them C:\Program Files\Eidos Interactive\CM4.
    4. Once in the CM4 files open the folder called User Data
    5. Your shortlist that you saved in step 2 should now be visible it will be a .slf file.
    6. Now attach this file to an email and send to me [email protected], please include your name and the shortlists .
    Ha valaki érti akkor mondja el.KÖSZIKE
  • zaki
    U-20-ast is lehet irányítani
  • Buddy
    a tarcsit igen, a manager optionsban nyomkodd
  • zaki
    jelölni=kijelölni
  • zaki
    lehet, menj a manager options-ra, és ott ki lehet jelölni
  • zaki
    sigames.com
  • inaki ramirez 1
    gzerekek kene most a legutolso peccs hez link..a 4.07eshez assem
  • viktorg
    Sziasztok'''
    Azt szeretném megkérdezni toletek hogy lehet -e valahogy irányitáni a tartalék vagy az ifi csapatot.
  • zaki
    fogalmam sincs mi lehet ez...
  • zaki
    LOL szép is lett volna... egyébként csak a mai lapokban olvastam, hogy leigazolták
  • kisficege
    Mert én letöltöttem a managerhez egy packot ahol van ilyen hogy wonderkidLJCM - 6th.slf.És nem tudom megnyitni mert ilyen hülyeségek jönnek ki.HELP ME!!
  • kisficege
    Az slf fáljt hogyan kell megnyitni??