Championship Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
úgy, hogy egyenlõ pontunk volt az utolsó forduló után, és ilyenkor van egy plussz meccs, és azt megnyertem

Én csak azt nem értem, ha tegnap este tíz után pár percel kikaptál a Júvétól, hogy nyertél ellene mégis rá fél órával??? És, hogy lettél bajnok?
Hattrick forever!

zaki
az egész bajnokságban csak 1X kaptam ki...

zaki
ÚJRA MEGNYERTEM A SERIE A-T

zaki
faszom lesérült Mutu fél évre...

zaki
ez van, megutáltak...

zaki
na, már csak 3 meccs van a bajnokságomból, 7 ponttal vezetek, és ha nyerek Palermóban, akkor megvan zsinórban a 2. aranyérmem

Segítsetek plz!
Ez a görény Cafu berágott rám, mert kapott egy figyelmeztetést a gyenge meccsei után, és most fûti a többieket is. A köré szervezõdõ dél-amerikai slepp szinte minden tagja elégedetlen már.
Év végén Sensi ki is vágott a csapatból, hiába voltunk elõdöntõsök a BL-ben. Az indok "a beosztotakkal való rossz viszonyom". Hogy tudnám kiengesztelni a parasztokat? Hiába dícsérem õket a médiában nem használ.
zaki
melyik csapattal vagy?

Tono34
Kimaradt, hogy most jutottam fel a 2. ligába.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Elõkészületi meccsen kikaptam premier ligás csapatoktól 0-2, 1-2 -re.
Ingyen igazoltam egy dán középpályást,egész jó (nevét most elfelejtettem, talán vmi Svad). Amíg volt szerzõdése addig azt mondta alsóbb osztályba nem igazol. Lejárt a szerzõdése, erre azt mondta örül, hogy ide igazolhat!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
3-4-1-2

Tono34
Mi a taktikád?

zaki
húúú, 7-1-re vertem itthon az Inter-t, mesterhármast lõtt Adriano, és Mutu is...

zaki
bazze, egész héten csak ezzel a játékkal játszottam

Jabba

kapod qtya :))

zaki
az az 54 rúgott gólocska nem rossz...

Jabba
Eddig ...
20 meccs - 15gy - 3d - 2v - 54/16
Mindez a Fradival ...

zaki
ja, és ezeken a meccseken 440 gólt rúgtam, és csak 178-at kaptam

zaki
ok, hello

zaki
úgy lehet +nézni, hogy: rányomsz a staff-ra, aztán saját magadra, aztán information, és ott lent lesz match statistics

Buddy
most meg takarodok aludni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
két bajnokságra nézve

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ezt most így fejbõl nem tudom, csak annyit, hogy 146-67 gólkülönbség

zaki
nekem: 247 meccs; 146 gyõzelem; 52 döntetlen; 49 vereség

zaki
mi a statisztikád?

Buddy
kettõbõl kettõ bajnokság

zaki
semmi kupagyõzelem, bajnoki cím, meg ilyesmi?

Buddy
a legbüszkébb az újpest elleni idegenbeli 4-0-ra vagyok

a legizgibb meccs pedig talán a Trabzon elleni hazai visszavágó volt

zaki
kapd be

Buddy
hát kb oda való a valóságban is 😊

zaki
jó, de õk olyan játékosok is...

zaki
mik a legnagyobb eredményeid?

Buddy
engem azért igen...cheregit meg andonét zavartam el 😊

zaki
bazz, ilyen kamut... Ronaldo be van b*szva a Real B csapatába, ott van már 3 éve, most 19 millió márkáért le lehetne igazolni

Buddy
Fradival vagy? Nehogy eladj fiítalokat, mert jók....nekem emberhiányom volt az újpest elleni hazai meccsre...beküldtem Nógrádi Ádámot és gurított hármat a liláknak.....a videoton elleni egyetlen helyzetbõl is Õ lõtt gólt : beállt, szöglet, fejelt.....idegenben a lilák ellen is betalált, egy félidõt kapott

nagyon jó még Huszti, Földvári, Somorjai, Kuznetsov, Varga.....õket már játszattam, és nem okoztak csalódást

zaki
engem nem zavar a szõrõstalpú, lényeg az, hogy ontsa a gólokat

zaki
bazz, évi 25 gólt nincs kedvem elzavarni 😊

zaki
1X se...

Buddy
és hányszor töltötted újra? 😊)

zaki
frankón az a neve, kiba jó játékos lett belõle

Buddy
mit keres román a csapatban ??????? 😊 ejnye 😊

Buddy
Bruno 😊).....ez tetszik 😊)....olyan, mintha egy kutyus lenne....a csapat kedvence

zaki
add õket kölcsönbe a f*szba

Jabba
Nekem kéne me a fiatalokat majd el akarom adni 😄DDD

zaki
nekem már nincs is tartalékom, mindenkit elküldtem a pics*ba 😊

Jabba
A tartalékoknak melyek a legjobb edzések ???
Pl.: mitõl fejlõdnek a leggyorsabban ???

zaki
ÁÁÁ MEGNYERTEM A SERIE A-T, IDEGENBEN LEGYÕZTEM A JUVENTUS-T

zaki
bazze, Juve most nyerte 5. Bl címet, 5 szezon alatt

zaki
ilyen nincs... otthon szétszedtem az utolsó fordulóban a Rómát 3-1-re, a Juve kikapott idegenben ugyanennyire, így most egyenlõ pontunk van újra, és ezt azt jelenti, hogy mehetek egy bajnoki döntõt játszani Torinóba... bazz, tavaly 2. lettem, és most megnyerhetem a Serie A-t, amit eddig még sohasem nyert a Parma...