2118
Championship Manager 4
-
#1538 tényleg :) -
#1537 De, gondolod akkor várnám a crack-et? -
#1536 ezek szerint neked eredetiben van meg a game? -
#1535 hát nem tudom, van-e olyan ember itt, akinek eredetibe van meg a game :) -
#1534 Úgy értettem olyan próbálta ki akinek eredeti a cd-je és annál nem olvassa be.
Tudom, hogy a tört verziónál meg kell várni a cracket. -
#1533 ha feltetted a patch-et, még a menübe se enged be, mivel kéri a cd-t -
#1532 Nem olvassa Be??? -
#1531 én még nem találtam crack-et, pedig jól jönne, mivel addig nem tudok játszani, és nincs kedvem egy re-installhoz... -
Nasheem #1530 Sziasztok!
Tudtok cracket az EP5höz? Kipróbáltátok már? Tényleg nem olvassa be a mentett állásokat? -
#1529 :) -
#1528 Kicsit szétesett vagyok .....
Még csak most fogok szabira menni. -
#1527 teljesen új játék... 1ébként miféle kiegészítő? cm sorozatban sosem volt kiegészítő... -
#1526 Ez különálló rész vagy kiegészítő. -
#1525 Megérkezett az új és egyben utolsó javítópakk a Championship Manager 4-hez, amely újfent számos javítást és optimizációt tartalmaz a nem éppen bugmentes focimenendzser programhoz. A SI Games ezután jó szokásához híven szezononként adagolja majd az új részeket ezen műfaj népes táborának, s ha minden igaz, akkor november magasságában már meg is jelenik a Championship Manager 03/04, bár a CM4 már-már komédiába illő halasztásai után több mint vakmerőség ilyet állítani...
Info: 576 Online -
#1524 Külön-külön adod meg az embereknek az edzéstervet.
Amit csináltál edzéstervet azt ráhúzod az ember melletire utánna az edző hozzárendelés.
-
#1522 passz, nem én csináltam... -
#1521 Igen. -
#1520 milyen kis képet? a logomra gondolsz? -
#1519 Zaki, ilyen kis képet hogy csináltál? -
#1518 Addig nem teszem fel amíg nincs meg.
Így legalább még játszhatok vele. -
#1517 nem tom, mert már kéne nekem is, feltettem a patchet, erre, még be se jött a menü, de már a cd-ért sipákol a b*zi -
#1515 :D -
#1514 most nyomtam tovább a 3. bajnokságra....közben zejlik az EB.....a board most kibővítteti a stadit 4500 hellyel....magától...én nem kértem....és érkezett két szponzor is....jah.....az EB-n Anglia-Magyarország 5-0...Király Gabi 2 öngólt nyomott (nem tom hogy) -
#1513 nem tudom, sztem nem nagyon lesz az idén új manager, bár nem nekem lenne igazam... -
#1510 Ott van hogy exchange player ...
Kiválasztod kit akarsz a $ mellé és kész ... -
olaj #1509 CM4-ben akarok venni egy játékost.
Hogyan tudok a készpénzes ajánlat mellé egy játékost is felajánlani?Ott van a hozzáad opció,de itt megáll a tudomány...
Érdekelne az is hogy kp+ egy focistát odaadok kölibe egy év évre.
Köszi -
#1508 hozzáteszem: én lennék a legboldogabb ha így lenne... -
#1507 "ősszel jön a 03/04" na ezt honnan vetted? -
#1504 ja, csak kéne már patch-crack -
cm4 #1503 A DATA-S 47 MEGAS -
#1501 Milyen nagy a 4.08?? -
#1500 milyen hibákat javít ez az új patch, nem tudja valaki? -
#1499 én még nem találkoztam ilyen hibával... -
AirJordan #1498 Hi all! Lenne egy kis problémám!Amikor elvállalom az Angol csapat irányítását,akkor kilép,és valami Arrange..... hibát ír ki!Tudja valaki mitől lehet ez? -
#1497 jaja, már töltöm is a data-sat, már csak crack kéne -
#1495 Nesze b@z+
Magyar nyelvű kommentár
-
#1491 nem kéne üvöltözni -
#1489 B@z - az SBLive 5.1-es hangkarim nem akaroddzik kiadni mélyhangokat -
#1488 :) -
#1487 Ezt a KÉSZ file-t rakd a Cahmpionship Manager 4 \ user data könyvtárba !!!
Elindítod game és a player shortlistnál loadolod !!!
Akkor kiadja hogy kik vannak eltárolva ebbe a listába !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!