Championship Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki

Jabba
Pedig már itt a link a vágólapon

kapod qtya :))

zaki
majd õ megoldja, nehogy már ki kelljen nyalni a picsáját

Jabba
Finomabb modorba ha kéred akkor megy a link ...

zaki
ecsém nem vagy semmi... kemény 7 hozzászólásod van te kis pöcs, nekem már 7000 van te levente, vegyél vissza az arcodból, te kis mitugrász pöcs

Nem érted már meg, hogy az nem jó! A faszom, hogy lehet valaki ekkora barom. Írjon már valaki nekem egy jó linket, elõre is köszi.

zaki
balfasz... olvass akkor esetleg vissza, mondjuk 20-25 hozzászólást, hülye láma...

Te balfasz nekem nem a patch, hanem a CRACK kell, fel tudod ezt fogni ?
tudna valaki segíteni 4.08 CRACK !

Buddy
nekem Penksa szokott rendre lesérülni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
bazze, sigames.com, és a downloads között ott lesz, mi olyan nehéz ebben?!

Írjon már valaki egy 4.08-as crack linket ide, mert ami van az rossz. köszi.

zaki
passz...

Jabba
Gera + Leo állandóan lesérül ...
Nem lehet vhogy felturbózni az állóképességüket ???
Pl.: edzésnél mit kéne többet csinálniuk ???

zaki
szerintem lejátszhatott már vagy 3 évezredet 😊

Buddy
és hol jársz?.....2162-ben? 😊))

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
2GB?! 😄DD

zaki
remélem nem komolyan kérdezted...

Jabba
Rámész a meccsre ...
Jobb alsó sarok - view goals asszem ...
Vagy key moment ...

kisficege
DE BALFASZ VAGY!!!!!!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Sziasztok'''
Irtátok hogy meglehet nézni a golokat.Hogyan???
Koszi
zaki
olvass vissza esetleg...

justin
Kell hozzá crack.

Hello! A 4.08 patch-hez lehet találni valahol crack-et, vagy nem kell hozzá ? Aki tudja a választ írja már meg. köszi.

mi??? vazz? hol ész?

BADE
Sehonnan sem tudom letölteni.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
ezt nem mondod komolyan, hogy még mindig nem tudtad beszerezni a játékot?

BADE
Még mindig nem sikerült sehonnan letöltenem,pedig már mindjárt itt a nyár vége😞((

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
😄DD

Jabba
Igeeen
Így már határozottabban gyorsabb !!!

Jabba: 45 perc??? és még játszol vele??? már rég kidobtam volna 😊 bazz csak azt tudom elképzelni, hogy Full Matchre és Very Fastra kapcsoltad... kapcsold át kulcsmomentumokra és pár perc lesz..
Buddy
mit vigyorogsz? 😊
inkább foglalkozz azzal, hogy a madridot a játékban bajnoki címig viszed......ha már a valóságban kiesik 😊))))

zaki

Jabba
vagy inkább

zaki

zaki
sigames.com

kisficege
Mikor lesz már manager 5???

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki
a data-s 50 körül

Jabba
Pl : csak annyi lenne 1 meccs hogy összerakom a csapatot , aztán csak kommentár szinten lemenne a meccs kb 2-3 perc alatt ...

Jabba
Nem lehet vhogy +gyorsítani a gamát ???
1 meccs nekem 45 perc
Pedig minden very fast-on van ...

zaki
Pamával=Parmával

zaki
na én most 2010-ban hagyom abba a játékot, mert már meguntam eredményeim a Pamával: 3X bajnoki cím, 1 ezüst, 1 bronz, Uefa Kupa gyõzelem, olasz kupa ezüst, 3 olasz szupi kupa gyõzelem, és 2 ezüst

Tegna felraktam az EP5-ot,ezutan sem a mentesek nem indulnak,sem uj jatek /van hozza .exe is/.Az Austria Wiennel 2-szer voltam bajnok.BL-selejtezon:Barcelona 6:0,BL-csoport Eindhoven 4:1.Most leformatoztam mergemben az egesz HD-t,egy ideig hanyagolom a CM4-et.
Tono34
Lejjebb le van írva.
Egyébként vmelyik patch-ben van benne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Bocs, eltiltást hol lehet reklamálni?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fred10: menjél inkább www.cmfaq.com-ra!
Becks14: olvass vissza. most csakazé' se mondom el... Tono34: nem, csak eltiltást lehet fellebbezni
Tono34
Nem lehet megreklamálni a bírót a meccs után??

Tono34
MTK-t továbbra sem tudom megverni.
Mondjatok ellenük vmi jó tippet.

Buddy
sõt, akármelyik meccsrõl megnézheted......én mindjárt bele is kukkantok, hogy szerzett 2 öngólt Király Gabi 😊.....ezért ilyen állat nagy a kimentett állás

zaki
4.08-as...
sigames.com