Championship Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
bazz, nem is tudtam, hogy meccs után meg lehet nézni a gólokat, helyzeteket... 😊

zaki
traning menüpont alatt gondolom...

voááá raziel... óvassááá má vissza 😊 nem információs szolgálat vagyunk...
zaki
van, olvass vissza

zaki
akkor lehet, hogy az akit én leigazoltam a fia, vagy rosszabbik esetben az unokája 😊

zaki
dehogyis...

2008ban is találtam egy Sampaiot. Kis szépséghiba, hogy 38 éves és kb annyit tud mint bármelyik 14 éves ifistám.
Csak nem megbántottalak?
zaki
hát én örömmel mondom, hogy mûködnek, mert már azzal nyomom

zaki
tud vki képet belinkelni vinyóról?? mert akkor elküldeném a képet mailben, hogy is néz ki a kölök...

örök hála, egyébként az index fórumon írta vki, hogy a 4.07es mentések nem mûködnek az EP5tel.
zaki
csak az a baj, hogy már 2009-be járok, tehát aki most kezd játszani, az leigazolhatja 9 évesen

zaki
meg: Alessandro Sampaio

A nevét meg lehet esetleg tudni?:-)
zaki
bazz, most igazoltam le egy akkora tehetséget... még csak 16 éves, de olyan mutatói vannak, bazz akkora játékos lesz belõle...

zaki
már lenn van, nyomom is már a játékot újra

zaki
isten vagy...

zaki
ez az...

Tono34
Bug ?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

miért van az, hogy nem menedzselem, csak megnézem mondjuk Feröer meccsét, mondjuk lesz egy 1:2, erre az eredményeknél 0:6-nak jelöli?
zaki
tényleg 😊

Tono34
De, gondolod akkor várnám a crack-et?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
ezek szerint neked eredetiben van meg a game?

zaki
hát nem tudom, van-e olyan ember itt, akinek eredetibe van meg a game 😊

Tono34
Úgy értettem olyan próbálta ki akinek eredeti a cd-je és annál nem olvassa be.
Tudom, hogy a tört verziónál meg kell várni a cracket.

zaki
ha feltetted a patch-et, még a menübe se enged be, mivel kéri a cd-t

Tono34
Nem olvassa Be???

zaki
én még nem találtam crack-et, pedig jól jönne, mivel addig nem tudok játszani, és nincs kedvem egy re-installhoz...

Sziasztok!

Tudtok cracket az EP5höz? Kipróbáltátok már? Tényleg nem olvassa be a mentett állásokat?
zaki
😊

Tono34
Kicsit szétesett vagyok .....
Még csak most fogok szabira menni.

zaki
teljesen új játék... 1ébként miféle kiegészítõ? cm sorozatban sosem volt kiegészítõ...

Tono34
Ez különálló rész vagy kiegészítõ.

zaki
Megérkezett az új és egyben utolsó javítópakk a Championship Manager 4-hez, amely újfent számos javítást és optimizációt tartalmaz a nem éppen bugmentes focimenendzser programhoz. A SI Games ezután jó szokásához híven szezononként adagolja majd az új részeket ezen mûfaj népes táborának, s ha minden igaz, akkor november magasságában már meg is jelenik a Championship Manager 03/04, bár a CM4 már-már komédiába illõ halasztásai után több mint vakmerõség ilyet állítani...

Info: 576 Online

Tono34
Külön-külön adod meg az embereknek az edzéstervet.
Amit csináltál edzéstervet azt ráhúzod az ember melletire utánna az edzõ hozzárendelés.

zaki
passz, nem én csináltam...

Tono34
Igen.

zaki
milyen kis képet? a logomra gondolsz?

Tono34
Zaki, ilyen kis képet hogy csináltál?

Tono34
Addig nem teszem fel amíg nincs meg.
Így legalább még játszhatok vele.

zaki
nem tom, mert már kéne nekem is, feltettem a patchet, erre, még be se jött a menü, de már a cd-ért sipákol a b*zi

zaki
😄

Buddy
most nyomtam tovább a 3. bajnokságra....közben zejlik az EB.....a board most kibõvítteti a stadit 4500 hellyel....magától...én nem kértem....és érkezett két szponzor is....jah.....az EB-n Anglia-Magyarország 5-0...Király Gabi 2 öngólt nyomott (nem tom hogy)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
nem tudom, sztem nem nagyon lesz az idén új manager, bár nem nekem lenne igazam...

Jabba
Ott van hogy exchange player ...
Kiválasztod kit akarsz a $ mellé és kész ...

kapod qtya :))

CM4-ben akarok venni egy játékost.
Hogyan tudok a készpénzes ajánlat mellé egy játékost is felajánlani?Ott van a hozzáad opció,de itt megáll a tudomány...
Érdekelne az is hogy kp+ egy focistát odaadok kölibe egy év évre.
Köszi
zaki
hozzáteszem: én lennék a legboldogabb ha így lenne...

zaki
"õsszel jön a 03/04" na ezt honnan vetted?

zaki
ja, csak kéne már patch-crack

A DATA-S 47 MEGAS