XBOX vagy Playstation2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
a Maffianak kozel nincs olyan 'jatekmenete', mint a GTA3-nak...
ott kezdodik, hogy a GTA3-ban kuldetesek nelkul is el tudsz szorakozni... mert maga a jatekmenet is egy elmeny... SZVSZ...

azt, hogy mi mirol maradunk le, es mirol ti, azt inkabb ne fejtegessuk (folleg, hogy van PCm is😊

a hihetetlen jatekismereted lattan meg az is megkerdojelezheto, hogy szerinted mivel alazza agyon az X (v. a DC😊 a PS2ot?! (tood, nekem 2evig volt DCm😊... es hogy mivel jatszottal te rajta.. 😊))))))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ember
hejj, a Duke legenda, klasszikus, nem illik tucatgame-nek kikiáltani (mégha a DNF lehet hogy az is lesz..., ha lesz)
ember
te mirõl beszélsz? 800ezer egy ennél rosszabb gép legálisan?

vagy csak a compaq meg az ibm a legális?

szerintem kicsit el vagy tévedve az árak tekintetében...
UNREG
A Duke Nukem nem jön konzolra és akkor mi van, ki nem sz@rja le magasból!!! Az is csak egy tucat lövöldözõs game, varacskosdisznó meg polip alienekkel!!
Arra azért kiváncsi lennék, mitõl "konzolos szar" a gta3??

Magamról azt képzelem, hogy egy balfasz vagyok. Most örülsz remélem. Amúgy pedig valóban. Elolvastam amit írtál. Tehát rosszul olvastam el. Igy jobb. De azért még így is van realitásérzete a dolgoknak. Mégha elbasztam a dolgokat egy kissé. Kissé az idézõjelben, ugyanis ez már sértõ szint volt feléd. Ezért elnézést. A többi marad.
ALIEN:

"Épp azt nézem,hogy te pont az ilyen "nemlettsikeresakoncepciómiatt" konzolokba nyúltál bele,nem csodálom,hogy ki vagy bukva a Sony-ra,mindkettõt az õ gépe tette tönkre....Ennyi erõvel írhatnám,hogy az Amiga volt a legjobb,mert nekem azon teccettek legjobban a játékok....Ha megjelenik a Doom 3 valszeg te is szépen átrohansz a haverodhoz,akik gazdagok és a srácnak 400E forintos gépe van,és játszol rajta egy fél órát,majd hazarohansz,megrángatod anyád szoknyáját,hogy adjon egy kis pénzt upgrade-re,és elgondolkozol rajta,hogy milyen g*ci az élet...."

ÉN:

--"akik gazdagok és a srácnak 400E forintos gépe van"

Nekem kb. 500 ropit ér a gépem, de király, akkor gazdag vagyok? 😊--

Nyílvánvaló iróniával fogadtam a kijelentést. Tehát hol is neveztem magam királynak?

"Akkor ezt jól összelophattad és még örülsz is neki"

1., megkérdezték milyen gépem van
2., nem loptam

"Te nem király vagy fiam, hanem egy szánalmas kis bünõzõ"

1., sosem mondtam hogy király vagyok, te találtad ki
2., nem vagyok bûnözõ

"Méghogy király. Ember térjél már észhez.."

Most már tényleg fel vagyok háborodva. Mit képzelsz Te magadról? Sûrgõsen mutasd meg, hol írtam olyat, hogy hol neveztem magam királynak.

UNREG
Látszik, hogy még csak nem is láttad a Vice cityt!! A grafika szebb, az autók szétverhetõk baseball ütõvel, az ablakot kilõheted, sõt a kereket is, az autóban ülõ sofõrt is, aki a lövés hatására egy elegáns mozdulattal kibukik a kocsijából.
kismiillio vezethetõ jármû, motor, golfkocsi, helikopter, hajó, hidroplán!! A küldetések annyira változatosak amennyire egy ilyen játékban csak lehetséges, a szabadság 100%!!
Vazze, elöbb játsz egy játékkal, azután fikázd le!!!

Akkor ezt jól összelophattad és még örülsz is neki. Ehhez külön gratulálok. Te nem király vagy fiam, hanem egy szánalmas kis bünõzõ, aki ott seftel ahol tud. Másfelõl pedig egy ennél rosszabb gép is kb. 800ezer forintba kerül, ha legálisan veszed meg. Egy jó gép manapság nem olcsó mulatság. 300-400ezer forintért középmezõnyt lehet vásárolni. És hol van még a monitor! Egy jobb 21-es akár 260.000Ft-ot is kóstál. De ez most nem annyira fontos, minthogy A a a a a Nagy Zsenyka... talán Zsenike?... a király.. Ez nem fekszik valahogy a gyomromnak. Méghogy király. Ember térjél már észhez..
ember
az a négy HDD azért nem olcsó mulatság, SCSI fõleg nem
gergou
jobban szemre veve esetleg, na de akkor sem fel milla...

`Take a look to the sky just before you die`

Alien!
fiatal még na....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
ebben is ddr van ahogy látom

(tudod a ddr is sdram)
gergou
Ja es meg a kulonbseg, hogy nem sdram van bent, mert azzal megolod a p4et... minimum ddr...(nekem az van), de jobb esetben rambus.

gergou
Az en hardwarem ettol csak annyiban kulonbozik, hogy csak 15 gigas vinyom van, es a proci 2.53 gigahzes, ja es sony flat `19 colos a monitor...
de a gep kozel nem fel millas, ha a monitort nem szamolom( ami 100 ezer huf), akkor 300 ropi az egesz....ja, es minek annyi giga hely?? Kell egy cdiro, es kiirsz mindent, ami nem fer el......

Nemrég dobtam össze:

ASUS P4B 533 alaplap
Intel Pentium 2.4B (533MHz/512K😎
Intel BOX Cooler
512MB DD400 SDRAM PC3200 RAM
Innovision GeForce4 Ti4200 128MB TV OUT video
18GB Ultra160 SCSI HDD (main reaktor)
80GB IBM 7200RPM HDD (reaktor1)
80GB IBM 7200RPM HDD (reaktor2)
100GB IBM 7200RPM HDD (reaktor3)
Philips 16xDVD 32/12/40 CDRW
Creative Sound Blaster Live!
Adaptec UltraWide SCSI controller PCI
Logitech wireless bill. + egér
Logitech MouseMan optikai egér (két egérrel nyomom)
Eicon Diva ISDN modem PCI
3COM ParalellTask II-es 10/100Mbps HLO
Superstack II-es 3COM 12 portos switch
Mobil Rack
ATX nagy toroeny + 400W Mercury táp
1.44FDD

Moncsi: IBM P260 21" FD Trintron monitor
Scanner: EPSON GT9600-as SCSI scanner

ember
500ezres gép? mi van abban??
Alien!
Nem...mondjuk virágnyelven: Pcbuzi

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

"akik gazdagok és a srácnak 400E forintos gépe van"

Nekem kb. 500 ropit ér a gépem, de király, akkor gazdag vagyok? 😊

gergou
Nem csak a graf, hanem a hangulat, a valtozatossag, es az izgalmakkal teli jatekmenet vegig! --alapjan dolt el....

Alien!
gobdolom nálad a graf alapján eldõlt minden.....

gergou
Ez ihgaz, hogy a Mafia linearis mint a seprunyel, de megis muveszib a gta 3 nal, es nekem ez fontos... Aki azt a szabadsagot szereti, amit a gta 3 nyujt, gyenge megvalositas mellett, az jattszon azzal.....

Én ugyan egyik játékot sem szeretem, meg a vita sem érdekel, de azért megkérdezném, hogy a Mafiát és a GTA3-at linearitásban miért nem hasonlítottad össze?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

gergou
Javitanam a gta 3 new game utani moviejat, az 3ds, bocsesz a 2d miatt😊

gergou
Ez latod igaz, de nem teljesen: a jelenlegi hardwaremen a doom 3 alfa ugy fut( na jo geforce 3 ti 500, meg p 4 2.53 ghz proci, meg 512 ddr memory,)mint egy alom... De gyengebb gepeken is elvezheto, nem kell mindent fullosra allitani....

gergou
Na ezt meg leirom:

Miert sokkal jobb a mafia a gta3 nal?

1. Inditsuk el a ket jatekot!
A gat3 szepen elindul, egy gyenge introdution video utan a menuben talaljuk magunkat. Gyenge 2ds egyszeru menu. Ok, inditsunk uj jatekot... Egy gyenge 2ds movie jon, ami eleg szuk savu, majd elindul a game... az egesz eleg egyszeru, semmi nagy latvanyossag egyszeru... En rengeteget vartam erre a gamre , a megjelenes elotti napokban gorcsben allt minden testreszem, es az installt kovetoen oriasit csalodtam...

Mafia: Elinditvan a jatekot:
Lefut az illusion softworkos animacio, mely mar hangulataval levett a labamrol... Majd ezt kovetoen betoltodik a csodalatoshangulatu latvanyu 3ds menu! itt mar majd leestem a szekrol! Nah, hat inditsunk new gamet, lassuk a javat... Egy gyonyoru animaciot lathatunk, a varosrol, majd a foszereplorol, amint belep a barba... No itt valt at a program az enginere, es azonnal tepkedheti minden gta 3 fan a hajat, hogy ilyen latvanyt vajon hogy ertek el a fejlesztok... A karakterek valami hihetetlen reszletesek, a szajmozgasuk, arcmozgasuk.... Es a lenyeg, hogy ez a latvany vegigkiseri az egesz jatekot...

Na de lassuk a ket jatekot a uldetesek folyaman:

A gta 3ombam rengeteg kuldetes van egymas hegyen hatan, nagyjabol ugyanazt csinaljuk mindegyikben kisebb modositasokkal, time limit mellett, neha kiszallunk a kocsibol...

Mafia: Minden kuldetes annyira mas, es olyan latvanyos, hogy a gta 3 a nyomaba sem er...

Es szamomra meg egy fontos dolog, az autok ripityara toresei...

Gta3: Nagyon szar, semmi dinamikus tores, elore letarolt karosszeria deformalodasok, es ha kiszaltunk a kocsibol, fegyverrel meg az ablakot sem tudjuk szetloni( mindegyik golyoallo mi?)

Mafia: Szajjunk ki a kocsibol, majd vegyuk elo a baseball utot, es ajjunk neki a kaszni formalasanak ahogy akarod, ugy vered szet, de dinamikus horpadasok mellett!

Osszesitesben: A Mafia egy muveszi game, rengeteg munkaval

A gta 3 egy gyenge game szinten rengeteg munkaval, de en a 20. kuldetes utan vegleg meguntam, elment tole a kedvem, es kesz...

Alien!
Épp azt nézem,hogy te pont az ilyen "nemlettsikeresakoncepciómiatt" konzolokba nyúltál bele,nem csodálom,hogy ki vagy bukva a Sony-ra,mindkettõt az õ gépe tette tönkre....Ennyi erõvel írhatnám,hogy az Amiga volt a legjobb,mert nekem azon teccettek legjobban a játékok....Ha megjelenik a Doom 3 valszeg te is szépen átrohansz a haverodhoz,akik gazdagok és a srácnak 400E forintos gépe van,és játszol rajta egy fél órát,majd hazarohansz,megrángatod anyád szoknyáját,hogy adjon egy kis pénzt upgrade-re,és elgondolkozol rajta,hogy milyen g*ci az élet....

Én vagyok egy marha, hogy leállok egy ilyen lamerrel.
gergou
Hat hadd mondjak valamit: A gta 3 engem nem erdekel, meg a vice city sem... Mar csak azert sem, mert tipikus gyenge konzole gamek... Nem irom le, most hogy mi a bajom a gta 3al, de en apszolut nem varom a vice cityt.... Es hogy ps2 vs. dc? Hat ne haragudj meg: A ps2 elonye annyi, hogy meg most is fejlesztenek ra gameket... Ha jattszottal volna a soul caliburral dcn, akkor tudnad, hogy leveri a ps2ot, de ezt ugy is hiaba mondom...

gergou
Ja, meg annyit megjegyeznek, hogy az n64 ugye mindenki tudja, fossaveri a ps2ot, meg az xboxot ises ez igy is van... Sosem lesznek olyan nagyszeru gamek mas platformon, mint n64en...

Ja, es hogy miert nem keszitenek a duke foreverbol ps2es verziot?? Hat azert, mert rondabb lenne, mint a duke advance

A doom 3ommal kapcsolatban meg: Megjelenik a game 170 nap mulva,(170 mar csak telleg😊, es minden kis gagyi konzol gamer futva megy a haverhoz, hogy lccilecci 1 orat hadd nyomjak vele , mire a haver: Takarodja vissza a retkes konzolodhoz! Erre a piti konzolgyerekek hazamennek, beizzitjak a szejjeljatszott konzoljukat, beteszik a koszos poros, karcos timesplitters 2 es cdjuket, ami mar be se tolt, mer elfustol kozben a gep, hat mi a megoldas? 0. emelet, ablak, ugras.... Masnap a helyi ujsagban: Ongyilkos lett a gyerek, mer nem doom 3 azhatott, szegeny

"Mert kijon minden game mostanaban parhuzamosan a konzolokkal,..

Hát ha neked az az egy-másfél év késés párhuzamos, akkor jó neked, mindenesetre, a többi PC-s haverodat majd megüti a guta a Vice City késésért.
Az, hogy a Mafia, (ami mellesleg jön konzolra) jobb-e mint a GTA3, erõsen vita tárgya lehetne.

A DC vs PS2 ügyben inkább nem mondanék semmit, ez már annyira nevetséges, hogy csak magamat blamálnám vele.

gergou
Hat bocsanat hogy visszaszolok, de:

Eloszor is a duke forever nem jon konzolra. Lehet hogy egyszer megcsinaljak, de a 3d realms ilyet sose mondott... A felol meg hogy megjelenik e?---Nezzetek el a hivatalos duke forumokra, es olvassatok el az 1000 topic javat, es megtudjatok, hogy mi van. Egyebkent elarulhatok valamit, jovo ev tavaszan biztos megjelenik.

A mafiara visszaterve, a gta 3at ugy verte fossa, mint ahogy most a nolf 2 a 007 nightfiret, nevetseges ez az uj 007 game fos, szar.

Ja, es nekem van dreancast konzolom, meg ps2vel is nyomtam mar, de a ps2 semmivel nem latvanyosabb a dreamcastnel, neha meg gagyibb is.... Es persze az xbox tovabbra is veri a ps2ot, persz , aki final fantasy x elni akar, az vesz maganak ps2ot...

Es vegul, mert ivel felfele a pc? A valasz: Mert kijon minden game mostanaban parhuzamosan a konzolokkal, es: mert a regi exlusive konzol gamek is kijonnek! Emellett megnezem mikor lesz egy ultima Ix, vagy egy anachronox, vagy nolf 2, vagy mafia, arx fatalis konzolon! Ilyen franko gamekbol sose lesz reszetek

Tenyleg, tudok NET-ezni X-BOX-al? Mert ugye winyo van benne, ami nem art a web-cache -hez.
A hetvegen vegigjartam a nagyobb bevasalokozpontokat + a Elektro World-ot is. Most lattam csak eloben GameCube-t. Nagyon cuki. De jo volt kiprobalni a PS2-t is. Sajna az X-BOX egyik helyen sem volt bekapcsolvan 😞. Egy kicsit elgondolkodtam hogy ESETLEG kiszalnek ebbol a PC-s hajtasbol, es vennek egy X-BOX-ot. Es csak eredeti jatekokkal etetnem, persze igy nem lenne sok, de legalabb jobban kijatszanam a jatekokat. De azert ez a TV-s dolog nem valami nyero. Aze' csak nem monitor. (azert nem egy szovjet tv-n lattam). LEHET-E MONITORRA KOTNI AZ X-BOX-OT? Meg akkor is ha csak 640x480?
ember
Duke 4ever semmire nem lesz már szerintem...😊 el kéne felejteni szegényt
Laza
nem letorolni a mentett allasaimat.. 😄DDDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
jo vasar volt az a Box ennyi cuccal meg gameval.. 😊

Laza
folytatasnak szantam.. 😊

Laza válaszolt Laza üzenetére... ez nagyon laza volt 😊

(gondolom elnézted)

Laza
egyebkent csak megjegyeznem, hogy hiaba 'olyan jo' az Xbox, ha rengeteg stilusbol nincs egy eppkezlab jatek a gepen...

se normalis autos (pl GT3), jap stilusu RPG (pl Suikoden3,Legaia2,FFX)(de meg RPG se nagyon, leszamitva a Morrowindet), faja akcio (pl DMC,Rygar,GTA,MoK), kircsi kalandjatek (pl ICO,Drakan), keves platform (pl J&D,R&C,), a rengeteg toltelekjatekrol nem is beszelve, amik csak szinesitik a kinalatot, es nem feltetlenul rossza (pl DBZ,MicroM.,RumbleRacing,Shox, meg egyebb rengeteg gamma)

es en meg mindig csak a jetekokrol beszelek... 😊

Alien!
jól van babám..nem vagyunk egyformák...azé nézd meg mindhárom gépen a Need for speedet is...

Laza
te se vard, hogy mostanaban lesz Doom3 PCre... 😄DD

Duke Forever konzolra is jon.. 😊

A Maffia stilusaban nem a legjobb... akkor inkabb Vice City... 😊

SH2, MGS2, RallysportC.?!?! mar min. 1 evesek konzolon.. 😄DDD

attol ivel felfele szerinted a PC, mert konzolos atiratok jonnek ki ra?! 😄DDDDD

Azert az X a legjobb, mert azon nez ki valahogy a Wreckless, amit mellesleg videokon es kepeken lattal?! Ez a gamma egyebkent is egy kula.. 😊

megint egy olyan okos tojas, aki meg bekapcsolt allapotban nem latott konzolt, nemhogy a jatekokat...
ICOzz egyet... egy PCs haverom meglatta ezt a jatekot nalam, es 2 nap mulva vett egy PS2ot... (meg 1 eve, es azota sem banta meg😊

csoki.. 😄

gergou
Man bocsesz, hogy beszolok a konzolos kemeny gyerekek koze, de ne varjatok, hogy mostanaban lesz a doom 3 bol console atirat, na meg azt se varjatok, hogy a nemsoka megjeleno duke forever jijojjon konzolra... Ezt nem szidaskent mondom, de a mafia lassan fel eves, es meg mindig nincs belole pcn kivuli platformon relase.( es mar fel eve igergetik...) . Ebben az egyben mi pcsek tarolunk😊 Eloszor shadow of destiny, majd silent hill 2, majd metal ge solid 2, es meg sorolhatnam( ja es rallysport challenge😊, szal a lenyeg, hogy most a pc ivel felfele...
Es hogy melyik konzol a jobb? Hat nezzetek meg a wreckless the yakuza missiont a 3 konzolon( gc, ps2 xbox) En lattam mind a 3om rendszerbol videokat, shotokat, es---- Az xbox verio rulla, a tobbi ketto? Olyan fos, hogy megemliteni se szabad...... Tehat egyertelmuen xbox mar, ha valamilyen konzol, de aki torzs pcs, az maradjon meg annak( esetleg egy dreamcastot ingyer szerezzen be( ami leveri a ps2ot!), ja es egy emulatort romokkal, es garantalt a szorakozas

😊

😊
Mivel félig-meddig(teljesen) a TE segítségeddel vettem meg a cuccot,nem haragudnék a piros festék miatt. 😊
Bár valszeg a pia beszél belõlem.(most értem haza borzasztóan betintázva)
PS2 vagy XBOX-ot? hmm egyiket SE...
GameCube rulla...

\'danja

Mi lenne, ha lefújnám piros festékkel és akkor a kolléga nem tudná odaadni a gyerekeknek (merthogy milyen gányul néz ki) én pedig szégyenkezve kifizetném... 😊

Hát gyerekek, én játszottam most XBOX-al (Laza support for my friend... thanks!) Kollégám most itt rejtegeti melóhelyen a masinát a gyerkõcök elõl és természetesen rávetettem magam. Nagyon zora, szerintem döbbenet királyság (HALO RULEZ). Az igazsághoz hozzátartozik hogy sohasem játszottam Playstation2-vel, de így elsõre nagyon meggyõzõ a cumó. Mondjuk a töltési idõk nem feltétlenül az elõnyei közé sorolandók, de a 3D megjelenítés nagyon ütõs. Már maga a menüje roppant impresszív. Akarok egy ilyet Én is. 😊

Vki mintha mondta volna, hogy mar 50 ert is latott XBOX -ot, hol?
Laza! Emiled van! Nagyon kéne egy kollégám gyermekeinek a boxod ha még aktuális! Plíz nézd meg a regelt méledet!!!