Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekergo

Udv mindenkinek! Egy kis segitseget szeretnek kerni toletek. A mellekelt kep alapjan meglehet fejteni hogy az adott resz melyik evadbol szarmazik? Elore is koszonom.

apocalypse0
mmint itthon

apocalypse

Törölt felhasználó
Amerikában szeptember 10-tõl indul a 18. évad!
apocalypse0
Most hányadik évad megy?

apocalypse

Törölt felhasználó
The Simpsons

Sorry ,ha már volt.
pedig nem nehéz kiigazodni: belépsz a fórumba, regelsz, és ott megtalálsz mindent

Ez pontosan melyik rész volt? sajna pont akkor dolgozom amikor a viasaton megy a simpsons. És nem mindig tudok fent maradni a hajnali ismétlésre, ami ráadásul csak szewrdáig van. Sajna a rajongói oldalon még nem igazán igazodom ki, de ennek a résznek a címe érdekelne. Elére is köszi.

bodesz
hajrá.amikor én még kb fél éve felöltöttem az összes részt.(asszem akkor 16.szezonig vagy 15.ig)fogták és letörölték 1 idõ után az egészet :S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

A 17.évadot is töltöm fel folyamatosan, csak látogassatok el hozzánk, és írogassatok a fórumba, nah meg persze töltsetek!
http://the-simpsons.extra.hu

Az új részeket is jó lenne feldigizni.
Egyesültünk a másik rajongói portállal, úgyhogy egyetlen mo-on mûködõ aktív simpson család portál:
http://the-simpsons.extra.hu

töltsetek, írogassatok a fórumba
http://simpsoncsalad.uw.hu

És továbbadta a többi gyereknek. 😊
JAS 39
Tegnap Bart kikészült mikor az apja elmesélte micsinál az ágyba. <#smile>

/Gripen az égből/

Neogan
Lehet hogy nem szó szerint így volt akkor sorry 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Mekkora poén volt már mikor Marge-ot és Homer-t behívatta az igazgató. Ülnek mindhárman az asztalnál.
Igazgató: Nem is tudom hogy mondjam el... A fiuk Bart...homoszexuális.
Szülõk: Úristen nee!!
Igazgató: Jaj elnézést összekevertem az aktákat!
Félrerakja a kezében lévõt amin így már látszik a név: Milhouse <#mf1><#mf2><#buck>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

hát ha egy egyszerû regisztrációt nem tudtok megejteni azért hogy letölthessetek, akkor ne töltsetek...

JAS 39
"Simpson család - Íliász = 6:2
augusztus 16. szerda 10:13

6:2-re nyert a Simpson család az Íliásszal szemben az Egyesült Államokban egy mûveltségi felmérésben. Az egész országra kiterjedõ kutatásban 1213-an vettek részt.

A megkérdezettek 60 százaléka meg tudta nevezni a Simpson család címû rajzfilmsorozatból Bartot, míg amikor Homérosz eposzai felõl kérdezték õket, csupán 20,5 százalék tudta felhozni az Íliászt vagy az Odüsszeiát. Annak ellenére történt ez így, hogy a Trója címû amerikai film elég friss, és elég sokan látták még az Egyesült Államokban is, bár nem annyira Homérosz, mint inkább Brad Pitt vonzerejének köszönhetõen.

Superman születési bolygója és a Merkur párharcában valamivel jobb volt az arány: 60 százalék tudta megnevezni a képzeletbeli Kryptont, míg az, hogy a Merkur kering legközelebb a Naphoz, 63 százalékot lepett meg, 37 százalék tudott róla. Elég jól szerepelt Tony Blair miniszterelnök, csak 57-50-re kapott ki Harry Pottertõl. "

/Gripen az égből/

JAS 39
Az szerintem sem a legjobb hogy külön regelni kel.....

Nem szeretem a regelõs imél megadós oldalakat.

/Gripen az égből/

Sztem ezzel a hszelkellõképen bemutatkoztál...
Nem rapidra van feltöltve...
Ha nmeg nem regelsz, az nem az én bajom...
torrent az lassabb, idõigényesebb, és nincs annyi évad fent, amennyi itt lesz...
egyébként nem phpnuke, hanem phpbb...

akyyy
rámegyek a letötlésre, és be kell jelentkezni a fórumba... és mivel iylen ocsmány phpnukes a fórum, azért nem fogok beregizni( és vhogy sejtem h rapidról kéne letölteni a részeket.... torrent ezerszer jobb)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jó, akkor félhivatalos, de ez azért van h töltsetek, és a híreket olvassátok, nem azért h belekössetek, örüljetek h van rá lehetõség!

apocalypse0
méghogy hivatalos... heh

apocalypse

Elindult magyaroszág elsõ hivatalos Simpson család rajongói portálja. A 6.évad már letölthetõ, de egyre több lesz, az idõ múlásával. Mindenkit szeretettel várunk, és jó töltögetést! http://simpsoncsalad.uw.hu (pua)

JAS 39
vajon a via meddig tartja mûsoron?<#fejvakaras><#fejvakaras>

/Gripen az égből/

Tomalak
pont mint a elbaszott szinkronú részben: "Uram a plazmatévét senki nem nyeri"
www.the-simpsons.extra.hu
Innen tölthetõ a teljes 8. évad (1 rész kivételével) TVRipben, átlag 40-50 mb körül. Még új a honlap, de terveink szerint egyéb, teljes évadokat is fel foguk tenni szinkronizálva.
Törölt felhasználó
Miért nem adtak akkor ismétlést.Egy részt igy elb@szni 😞
Nekem jó minõségben van meg mind a 17 évad szinkronnal, TV-Rip-ben, DVD-n ( 3 részt kivéve ). Cserélek más sorozatokért.

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

hnoemi
Hát, magyarul jó minõseggût nem találsz, sajna. Angolul persze van. <#falbav> Ej de még mennyi és milyen minõség, de ez van..... kis hazánkban ránk nem gondolnak.
Én néztem angol részeket, de heh, van egy-két rész amikor egy szót sem értek.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Moti HUN
Jah nekem is nagyon kéne de nem torrent😊

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

Helló Nem tudja valaki hogy honnan lehet Simpson részeket magyarul leszedni?

Adam II
Jah ez is olyan mint a Dezsõ Bá 10 milliós Soproni kupak<#banplz>

Adam II
Erre én is gondoltam<#eplus2>

JAS 39
Szerintem senki nem nyeri... 😊

/Gripen az égből/

Nekem kéne😊

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

hnoemi
Én més infót kaptam, nomeg ha bízhatunk a beharangozóban, akkor nem azokat a nálunk is megrendelhetõ lemezeket sorsolják ki, elvégre eddig akárhol is láttam a nyereményjátékos hirdetést - tv-ben, magazinban - mindíg az eredeti, évadokat tartalmazó lemezek képei virítottak ott. Szóval akárki is nyeri, ha neki nem kell..... 😊

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

JAS 39
Ez jó rész volt.<#eljen>

/Gripen az égből/

mikor lesz már rémségek szimpszonháza?(új)<#fejvakaras>
Tomalak
színapdra fel megvna és annyi az egész hogy van benne 3-4 rész amiben énekelnek ennyi
A "Simpson család Színpadra fel" c. DVD-t "osztogatják" + a "Borzasztó Rémségeket" ami egy Halloween válogatás. Mindkettõ magyar feliratos.

hnoemi
Hát, én azért szívesen megpályáznám azokat a lemezeket, bár nagyon tetszik a szinkron és angol tudás ide vagy oda, azért magyarul szívesebben nézném. Az ilyen hülye játékok alapján úgysem kapja meg a nyertes az egész kollekciót, csak egy-egy évadot. Ausztrália? Fenébe, szomszédunk (volt szomszédunk) oda költözött, és mivel nem csíptük egymást most nincs meg a száma..... 😊 Amúgy az, hogy náluk miért jelent meg magyarul is nagyon eccerû: gondolnak azokra, akik ott laknak.

Tomalak
Azt az egyet tullehet élni nekem kicsit bejött a változatosság ugysem volt homernak akkora szerepe. Mondjuk épp elég volt.
Már csak két rész van az évadból, utána beindul az ismétlési hullám a 15. évad közepétõl. Talán az ominózus "más Homer hang" epizódot is újra szinkronizálják. Bár szerintem nem valószínû, mit érdekli õket, hogy mindenki ki volt akadva tõle.
Tomalak
Sztem az csak a sok homer uj hangját reklamáló ember szopatására volt 😄
Adam II
Anyáztam is rendesen!

A mai részben az eslõ pr mondat erejéig Bart hangja nagyon béna volt. De aztán normális lett... Szerencsére...
Egyszer találtam valahol egy linket az 5. évad DVD kiadásáról. Ausztráliában adták ki, és rátették a magyar szinkront is!
Tõlünk majd 10 ezer km-re ki tudják adni magyarul, nálunk meg nem?
Amúgy a Viasat SMS játékára is kíváncsi vagyok, miszerint eredeti Simpson DVD-t lehet nyerni. Valószínûleg se magyar szinkron, se magyar felirat nincs rajta.