1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • PrisonMan
    Van valakinek meghívója a www.simpsonforum.extra.hu/forum/ oldalhoz?
    Léccives küldjön a [email protected]-ra!
    Nem leszek hálátlan
  • AntiHero
    Háttt:)
    Jobb de én láttam régen jobb minőségbe is, így TVén nem az igazi:(
  • Tekergo
    Jobb mint a semmi, nem?
  • AntiHero
    Enyhén rossz minőségűek a részek
    Nem tud valaki olyan oldalt ahol (Magyar) JÓ minőségű részek vannak?(fizetős is lehet)
  • AntiHero
    Akkor én is elnézést kérek:)
    Aszittem ez is olyan szar 1 napig megy és utána megszünik szarság:)
  • Siluro
    Ezesetben elnézést kérek. :)
  • asdasd
    Elnézést kérek énis mindenkitől, de a szolgáltatónál volt egy fél napos kimaradás, amiért egy ideig tényleg nem müködött az ftp sem, de a problémát helyreállitották és minden hozzáférést meghosszabbitottak 2 nappal.
  • AntiHero
    Nem tud valaki egy olyan helyet ahol magyar Futurama részeket lehet letölteni!? (gyorsan)
  • Siluro
    Jah, tényleg átbaszás!
  • AntiHero
    Senkise regeljen ide :http://thor.thorweb.hu/simpson/default.php
    Nagy átbaszás az egész..!
  • AntiHero
    Na most vagy átbasztak, vagy átbasztak...
    1 tetves részt tudtam letölteni.. Utánna kiírta hogy már bevagyok jelentkezve nem tud csatlakozni..és azóta nem tudok csatlakozni...
    ááááá
  • stupido
    Nevemben az iq-m , de nekem nem jön be az oldal...
  • Magoo
    Wazz most láttam a 18x21-et! Ez a 24 paródia valami marha jóra sikeredett! :)
    Örülök hogy Kiefer-t is beszervezték! ;)
    Egyre jobban várom már a filmet is....jöjjön már!!! Apropó...tudja valaki hogy szinkronos lesz e a mozikban vagy sem? Örülnék ha eredetiben menne :)
  • AntiHero
    Uhh ezer kösz igaz már láttam a többségét de itt úgylátom jóminőségű..jee:)
    Le is szedem írom is ki:)
    köszi.
  • Krezga
    jeah!! Köszi!
    Kár hogy csak 2 hét múlva leszek otthon, és csak akkor tölthetek:(
  • Tekergo
    összesen hány giga?
  • asdasd
    Üdv!
    A simpson család összes része, konkrétan 17 évad, eredeti és magyar hanggal eggyaránt, és két Futurama rész is letölthető innen:
    http://thor.thorweb.hu/simpson/default.php
  • mukika
    hm, segítek:

"Szabad regisztráció a fórumban! - 2007.05.09
    Értesítjük olvasóinkat, hogy szabad regisztrációt tartunk a fórumon. A regisztráció megnyitásának ideje: 2007. május 27. (Vasárnap). Ez idő alatt bárki szabadon beregisztrálhat a fórumba. Felhívnám azonban a figyelmet, hogy csak olyanok regisztráljanak, akik aktívak lesznek a fórumon. Ezt szigorúan be is tartatjuk, és aki rövid időn belül inaktívnak tűnik, az törlésre kerül!"

• stupido
    Hi!

A fórum pillanatnyilag nem fogad új regisztrációt.

Pedig nincs is 27-e...

Most akkó' mi van?
  • vixo
    És mégis mennyi inaktivitás idő után törlitek a népet???
  • puma1
    mé járt volna le? 27.-e az jövő7 vasárnap:)
  • imagin friend
    ja ez már lejárt :D sorry de akkor is lvashattátok volna az oldalt :D
  • imagin friend
    ha olvasnátok az oldalt nem csak meghívóért könyörögnétek akkor itt van ez:

Szabad regisztráció a fórumban! - 2007.05.09
    Értesítjük olvasóinkat, hogy szabad regisztrációt tartunk a fórumon. A regisztráció megnyitásának ideje: 2007. május 27. (Vasárnap). Ez idő alatt bárki szabadon beregisztrálhat a fórumba. Felhívnám azonban a figyelmet, hogy csak olyanok regisztráljanak, akik aktívak lesznek a fórumon. Ezt szigorúan be is tartatjuk, és aki rövid időn belül inaktívnak tűnik, az törlésre kerül!
  • hz888
    Hi! Én is meghívót szeretnék kérni ide: http://simpsonforum.extra.hu/forum/

[email protected]

remélem tud segíteni valaki..
    köszönöm
  • vixo
    Hi all!
    Tudna valaki meghívót küldeni a http://simpsonforum.extra.hu/forum/ oldalhoz???

Erre a címre: [email protected]

Előre is KÖSZ!!!
  • Tekergo
    Mikorra várható hogy esetleg külsősök is bekerülhetnek? Egy ötlet: esetleg lehetne valamiféle torrentes megoldás, mert ugy tudom hogy valaki ftp-ről tolja felfelé a részeket. Ha gondoltatok rá és rossz akkor nemszóltam :D
  • Randelz
    Koszi..én is néznifogom
  • AntiHero
    köszi, megnézem
  • heyman8909
    Sziasztok!
    Én a the-simpsons.extra.hu egyik adminisztrátora vagyok. Jó hírem van mindenki számára. Ezután bárki, bármikor megnézheti a Simpson család epizódjait a honlapunkon. Egyenlőre még csak az első évad van fent, de hamarosan jön a többi is. Addig is böngésszétek a honlapot, hátha találtok még több érdekességet! (Ez nem jelenti azt hogy le is lehet tölteni, azt továbbra is csak a fórumozóknak biztosított, viszont bárki megnézheti!) További szép napot mindenkinek!
  • Tekergo
    Én nemértem ezt a meghivos rendszert, még akkor rggeltem mikor még éassu netem volt de részeket max 2őt szdtem le. Erre most töltenék mint állat de nemlehet.
  • Ramires
    Régen én is fórumtag voltam, de a meghívós rendszer érkezésénél töröltek. Csak gondoltam ez a legnagyobb fórumközpont, ide sok olyan jár, aki annak a fórumnak is tagja. De lehet, hogy tévedtem
  • Tekergo
    Szerintem eddig itt még senki sem kapott meghivót. Vagy tévednék???
  • Ramires
    Itt biztosan van sok Simpson-fórum tag, valaki nem küldene esetleg egy meghívót? Már régen elkezdtem gyűjtögetni a Simpsons részeket, és már csak pár évad hiányzott a teljesig. Kérem, valaki küldjön egy meghívót!!
    [email protected]
    vagy
    [email protected]
  • Randelz
    Nemtudtok valami oldalt ahonnan lehet részeket letolteni, mint a southpark-nak az sp.hoff.hu? A http://simpsonforum.extra.hu/forum/ nemkell megemlíteni mert ott már láttam hogy csak meghívóval lehet.
  • Tekergo
    Nemtudunk letölteni
  • Crazy Mate
    Aha,mindenkié megszűnt aki nem írt legalább 10 hozzászólást,tehát ezt beszoptuk,de mire jó ez nekik hogy így kibasznak veülnk?
  • mgenya911
    én is vagyok/voltam simpsonsforum on és kijön egy hiba nekem is pedig regelve voltam... megnéztem a fórum hozzászólásaim és a fejlécben nem volt semmi, se a nevem..... eccerüen megszűnt a reg
  • 1Obi1
    Ha nem tudjátok akkor kérlek küldjetek mehívót a köv. címre: [email protected]
  • 1Obi1
    Van itt valaki a simpsonforum-ról?
    Én regelve vagyok, de nem enged be.Mindenféle MySQL hibára hivatkozik.Mi lehet a baj?Mert a jelszót elfogadja.
  • Crazy Mate
    http://simpsonforum.extra.hu/forum/ küldjön valaki meghívót légyszi. [email protected]