Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SIMPSON CSALÁD FANCLUB az iwiwen!
aki szereti a sorozatot, az jelöljön be

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

01x12-Krusty Gets Busted magyar felirat a www.feliratok.hu oldalon.
Magoo
A legútóbbi rész (S18E12) marha jó volt! 😄
Minden poén a helyén volt! 😉

AntiHero
Torrentet nem mást igen😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csátok
Nem tudtok Torrentet mondani ahol vannak magyar Simpson évadok?

hát nekem eddig 18gb és abbol csak 4 teljes évadom van meg!
Valaki nem tudná gmailen elküldeni a 4évad 11részét magyar szinkronnal???
[email protected]
burki6
kb. 40 Gb, ebbe benne van a 18. évad elsõ 10 része is(amit eddig leadtak a FOX-on).

Serpa
hány giga lett?

burki6
Ha nem magyarul keresed, akkor egyértelmûen torrent (én leszedtem az összes részt, nagggyon zssíir <#idiota>) Magyart meg lásd lent.

szerintem probáld a dcn leszdni öket ott az összes megvan
Ice Cortez
Nemtudjátok honnan tudnám beszerezni õket?

Ice Cortez
Valakinek megvan az összes áved összes edizódja?

threeman
futurama, szinkronos: http://luksfb.freebase.hu/indexx.html
vagy fizetõsen: tvrip.try.hu

Futuramaból csak 2 évad jött ki magyarul, azt simán le lehet tölteni is, kb 4.8 Gb

1. 13
2. 22
3. 24
4. 22
5. 22
6. 25
7. 25
8. 25
9. 25
10. 23
11. 22
12. 21
13. 22
14. 22
15. 22
16. 21
17. 22

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

inkább futurama kéne

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

hali nem tudna nekem valaki leirni hogy egyes évadok mennyi epizodot tartalmaznak?
Nekem a Dragob Ball Z összes része van meg. Na cserélünk?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Fülüke
Véletlenül nem tudjátok hogy annak a résznek mi a címe amelyikben a Bridget jones naplója címû könyv írója is bennevolt?

De k*rvajó géped van istenem....

ha jól emlékszem a szeméttelepen egy patkány támadja meg, de nem H.-t hanem Lisa-t. a mosómedve abban a részben van amikor az új körzetszámok miatt kettéválasztják Springfield-et.

http://the-simpsons.extra.hu
Megújult fórumunra mindekit szeretettel várunk!

Tomalak
Akarom a mondani a szeméttelepen amikor talál egy dobozt a saját arcképével
Tomalak
Tuti mosómedvék azok? Alábbi részben megtámadja egy darab egyszer de az sztem nem az és mást meg nem találtam
08x22 In Mare We Trust (szeméttelepen amikor meg a dobozt a saját arcképével)
ennyibõl sajnos nem ugrik be, ha tudsz még belõle részleteket akkor írd meg, és megpróbáljuk beazonosítani

"Meglátod! Meg nem bánod!"

Hello! <#wave>
Ajánlanám mindenki figyelmébe a http://the-simpsons.extra.hu/, Nagyobb, régebbi, jobb, Fórumon történõ regisztrálás után már töltheted a részeket, és míg letöltesz, addig megoszthatod véleményed számos más rajongóval is, és bármilyen kérdésed támad, mi megadjuk a választ!

én benne vagyok, most úgyis keresek egy epizódot, ami nagyon etszett. szóval mi a címe, vagy mi a széria/epizód száma annak a résznek, amikor homért egy csomószor, a legváratlanabb helyekrõl mosómedvék támadták meg?
kösz, gondoltam indíthatnánk itt egy ilyen játékot, hogy valaki kérdez a simpsonból, és aki tud válaszol, legalább feléledne a topic

Tomalak
amugy a neve: Mr. Dewey Largo
Tomalak
Star Wars in Simpsons? ha látok olyan részt kiváhatom belõle star trekeset már vágtam ki azok ütõsek 😄

sts1
sts2
ScarY MAN
és mi a szösz?

...

hogy hívják Lisa zenetanárját ?

apocalypse0
Mr Burns

apocalypse

szevasztok! hogy hívják az atomerõmû fõnökét???
www.simpsoncsalad.ini.hu ezt nem bánod meg!!! Nem kell regizni és fórumozni három kattintás és már jön is a rész!
Akinek kellenek Simpson család részek magyar szinkronnal azok jöjjenek el az oldalamra melynek címe www.simpsoncsalad.ini.hu itt nem csak részeket hanem sok mást is találtok a simpson családról. Az oldalon egyre több epizód lesz megtalálható és nagyon egyszerû õket letölteni tehát jöjjön akit érdekel www.simpsoncsalad.ini.hu

ffxi
Hali!
Kéne!

Fákjúal!

akinek kell "The Simpsons" összes magyarul az írjon.

én megpróbáltam, regisztráltam és kettõt próbából letöltöttem, de amik nekem megvannak azok sokkal jobb minõségûek.

sokkal egyszerûbb ha innen, a fórumból letöltöd a részeket, nem kell vele szarakodni, hogy szinkronokat rakni alá, meg stb...

sapkafej
biztos? 😛

György

hnoemi
Jó minõség külön írva, bocsesz.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

hnoemi
nem. Szerezz szinkront adok jóminõseggû angol részeket.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Mincsi
vazze, annyira jó ez a sorozat, h az hihetetlen...
ez a hülye Homér...vazze, már fáj..

Rush!

imagin friend
leszedtem az azuerust merrt állítólag ha felveszek bizinypnyps partnereket akkor tõlük lehet részeket letöllteni de nem tudjátok a partnerek neveit?

Tekergo
Tekergo
Huh, bocs

2005ös évad, lehet találgatni

Magoo
miután nem jön be a kép....kizárt