Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnoemi
Kiadták már csak nem itt. Itt semmit semadnak ki, jaj de szeretem ezt az országot. Hát, ha a film utáni kiadásra számítasz, akkor még nélkülöznünk kell egy darabig. Bár én megvenném, elég már a silány verziókból, no meg ha a design megmarad, nem lesz semmi. Nem is tudom hol láttam hogy néznek ki a kiadott cuccok, de hozták a formájukat. Na de csak reménykedjünk. Itt még egy Homer figura sincs. Vagyis nagyon elvétve.

„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Dred bíró
Nektek minden sz4r? Sztem jó hang volt. Mi lesz az a film amit annyíra majmoltok?

\"Én vagyok a Rend!\"

Magoo
Bart elsõ mondtát más mondta fel a mai epizódnál 😄
Neccesen szar volt de legalább csak 1 mondta volt 😊

Tekergo
Az mennyire valoszinu hogy a "nagy" mozifilm utan kiadjak mindet DVD-n?

Dred bíró
Azért kalkuláld bele hogy ez egy kis csatorna. Feltételezem nem a leggazdagabbak között van.

\"Én vagyok a Rend!\"

Tomalak
Csak ahohgy a viasatot ismerem a 8. évad 17 es részével fog kezdeni és összevissza fogja leadni szokásáshoz híven.
A Viasat kezdhetne egy nagy ismétlési hullámot. Igaz csak a 6. évadtól vették meg (beleszakadtak volna, ha az elsõ ötöt is megszerzik? Jellemzõ, hogy az összes TV3-as sorozatot megvette más csatorna, a Simpsont kivéve)
6-17. évadig az is 274 rész, ha jól számolom. Én olyan négy éve kezdtem el kazira venni, de sajna csak azokat, amelyek tetszettek, így sok rész kimaradt. Most meg már veszem vel az összeset, nem érdekel milyen részek. Sajnos idáig csak 2 évadot találtam meg DVDRipben a neten.
Na mindegy, hátha egszer leadják az elejétõl.
Dred bíró
És aki nem tud más sorozatot adni?<#mf1><#mf1><#mf1><#mf2>

\"Én vagyok a Rend!\"

nekem megvan az elsõ 16 évad szinkronnal. kivéve 7 részt. akinek kell, tudok segíteni. cserébe más sorozatokért. [email protected]

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

szüljön Lisa is és máris minden rendben

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Dred bíró
Szülés közbe nem lehet szinkronizálni?<#conf><#conf><#mf2>

\"Én vagyok a Rend!\"

Magoo
A következõ akinek a hangja cserés lehet az Lisa. Ugyanis Bogdányi Titanilla a napokban szül. Így bármikor esedékes lehet a csere....feltéve hogy van még szinkronizálatlan epizód a 17. évadból!

Dred bíró
Ha leesik a nézettség beraknak más szerintük nézettséget vonzó mûsort.

\"Én vagyok a Rend!\"

Serpa
MacGyver a régi.
egy kontaklencsével égette ketté a kötelet.
n.n

Tomalak
Nem írtam hogy emiatt cska ha leszarják a nézõket akkor ne mfogják õket nézni ennyi. Vicces hát nem tom mi a vicces abban hogy ne mtörõdünk bele a szarba iletve nem örülünk neki.
Dred bíró
Ez van.Megtörtént már pár sorozatnál.

\"Én vagyok a Rend!\"

én nem nekik sírok, csak a napi fél óra mókázást hanyagolnám, ha nem a megszokott módon zajlana a dolog. Egyszerûen szomorúak voltunk, mert megijedtünk, h kedvenc sorozatunkat módosítják...

Dred bíró
Aban bíztos lehetsz hogy pár ember sírása a szinkron miatt (ami szerintem vicces amit mûveltetek) tuti nem hatja meg a viát és azt se hiszem hogy ez miatt kivonulnának mo-ról. <#eplus2>

\"Én vagyok a Rend!\"

Tomalak
És ebben nekik mi a buli szerinted??? Aztán kivonulnak mo. ról és elvesztienek egy pár milliós piacot mitthatyja meg õket...
Dred bíró
Max ha leesik a nézettség leveszik azt senki nem nézi tovább....

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Szerintem nagyon meghatja a viasat-ot hogy páran nem nézik.

\"Én vagyok a Rend!\"

PETTJ
Yeah!! Pedig már épp azon gondolkoztam, ha a filmben is ez a magyar hang lesz, akkor az utcára vonulunk gyújtogatni meg rendbontani 😄😄.

Pony Slaystation &#174;

macselek
Homér újra a régi!!

Tomalak
Hálisten normális hangja van most.. 😄
Balázs (Bart) is azt mondta, csak 1 epizódik volt...hm..mindegy, míg nem lesz a régi, sztrájkolok

Eltérõ infok, írtam a masterfilmnek is, és a következõt válaszolták:

Tisztelt Majoros Úr!

Székhelyi Józsefet sajnos egyetlen egy epizódban voltunk kénytelenek lecserélni a Mûvész Úr betegsége miatt. Sajnos az adásnak mennie kell.A további epizódokban természetesen Székhelyi József folytatja a munkát!

Tisztelettel,

Bor Zoltán
Ügyv. Ig.
Masterfilm Digital Hungary
1135 Bp. Jász u.5.
-----Original Message-----
From: Majoros Gábor
Sent: Sunday, July 23, 2006 8:07 PM
To: Masterfilm
Subject: Simpson család - Vissza Székhelyi Józsefet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisztelt Masterfilm!

Mi Simpson család rajongók sokkolva tapasztaltuk Homer Simpson magyarhang váltását. Székhelyi József nélkül a sorozat meghalt, 400 rész után nem lehet más hangja a fõszereplõnek. Homéron én mindig hülyére röhögöm magam, de így még csak el se mosolyogtam magam a megszólalásain.
Székhelyi nélkül az igazi rajongók nem fogják nézni a sorozatot!

Üdv: Majoros Gábor
apocalypse0
én is ezt kaptam válasznak, és megnyugtató!

"Tisztelt Nézõnk!

A jelenlegi szinkron csak egy átmeneti állapot. 5 epizód után újra a régi szinkron hangján fog megszólalni Homer Simpson.

Üdvözlettel:
Viasat3"

apocalypse

Tomalak
Végülis akkor kb 5 epizódot basztak el teljesen dejó... remélem csuja imi változtat kicsit lehetne jobb is az.
Magoo
Ja igen...most mehet a levél áradat. Benne, hogy mikor szinkronizálják újra, és egyéb kérdésekkel. 😊

Magoo
Na most van tele a....
ezt a levelet kaptam a Viasat-tól:

"Tisztelt Nézõnk!

A jelenlegi szinkron csak egy átmeneti állapot. 5 epizód után újra a régi szinkron hangján fog megszólalni Homer Simpson.

Üdvözlettel:
Viasat3"

5 rész?....kishíján annyi van hátra az évadból. áhhhh kapják be....és azt meg se említik hogy azokat újraszinkronizálják....

apocalypse0
Szerintem az egész család hangja tökéletesen el van (volt) találva, és semmit nem kéne változtatni. Abban viszont igazad van, hogy Homer hangja volt a legjobb, és reméljük, hogy ezek szerint lesz is!

apocalypse

Tomalak
Huh, király vagy! Bart még annyira em is érdeklene (bocsi Balázs) de homér hangja a kulcs az egészben.
én már írtam is a masterfilmnek is:
[email protected]
egy copy mehet a [email protected]
Írtam Simonyi Balázsnak az iwiw-en, és a következõt válaszolta:

Szia

nyugi, már többen írták ismeretlen ismerõsök, h mi a franc ez.

Ezekrõl én nem tudok, mert a SZékhelyi jocót ált. külön veszik fel, elfoglalt színigazgató, ráadásul most szegedi szabadtéri játékok. Utánakrédeztem.

ELbaszta a stúdió a határidõt, kaptak egy pótrészt, amit gyorsan kellett felvenni, akkor épp nem ért rá a Székhelyi. Ezért lett csak erre a részre az amúgy kiváló Csuja Imi.

Nagyon sanszos volt, h eltûnök a sorozatból, mert vitáim voltak a magyar szinkrton gyártó stúdióval, barom szerzõdést akartak aláíratni, ment a huzavona, ami során az is kiderült, h az anyacégnek (aki forgalmazza a Simpsont), édesmindegy kik a hangok, lásd a mellékelt egy Csuja-részt.

De azért nagyon nem szeretnék ok sem lecserélni a Dallas után és az X akták mellett a legrégebb óta futó magyar szinkronizált sorozat szereplõit, de hidd el simán megtennék, ha úgy adódna, ahogy egy csomó szereplõt kibasztak vagy lecseréltek. Szerencsére a szerzõdést én módosíttattam. (nem pénzügyi dolgokról volt szó)

Sajnos ez egy ilyen világ, németben nem mernék megtenni.

De jó hogy van összefogás és érdeklõdés a sorozat iránt.
Írjatok levelet a masterfilm.hu-nak :-9

b

---------------------------------------------------------
> Szia Bart
>
> Bocsi, hogy így leszólítalak, de mi Simpson család rajongók
> teljesen le vagyunk taglózva Homer apád hangja miatt. Ugye
> csak egy rész volt Székhely József nélkül? A sorozat így
> élvezhetetlen... Olyan, mintha holnaptól helyetted más
> lenne Bart hangja.
> Én így nem nézem...
>
> Üdv: Majoros Gábor
Tomalak
Majd irjátok be miket válaszolnak
Az iwiw-en rajta van Bart hangja, Simonyi Balázs, õt is lehet bombázni levelekkel. Bár szerintem õ is érzi, hogy szar ez így!
Tomalak

Balról jobbra: Székhelyi József (Homer), Bogdányi Titanilla (Lisa), Simonyi Balázs (Bart), Pálos Zsusza (Marge)
Tomalak
jaja

itt egy kis url kik szinkronizálták szereplõket, lisa másik hangja Vadász Bea nagyon komoly volt anno 😄

Simpson karakterek meg a szinkron hangjuk
Serpa
akkor Székhelyi József a régi szinkronhang, igaz?
nehogy mást írjak.

Adam II
Én se nézem ha marad ez a hang. Így nem ugyanaz a "dó" és a "Te kis tee" sem.

Tomalak
nekem mondjuk megvan szinkornosa na 17. évad 9. részig évedonként -1,2 rész de elég bonyolult átmozgatni
Homér hangja borzalmas. Én is keresem a korábbi évadokat. Ki tud segíteni?
Magoo
én sajnos üvöltve kapcsoltam ki 5 perc után a tv-t 😄

Tomalak
Még egyrész poén votl ezzel a hangal mert szakadtam a röhögéstõl olyan rossz, reméljük hétfõn a megszokott hang lessz vagy pihi amig meggyógyul.
Magoo
én azt mondom hogy ismételniük kellett volna amíg beteg Székhelyi...már ha ez a helyzet

Tomalak
Nem jutok napirednre hogy találták ezt ki. Legaláb adták volna Gáspár Sándor hangját bár az se enne igazi de kitudja jobban hasonlit mint ez a "bûbályos" albundy hang.
Magoo
hát sztem úgy egy nap felvesznek 3-4 részt....de ha ez igaz.....akkor szarban vagyunk 😞 akkor mostantól nem nézem a következõ részeket 😞

Tomalak
Valószínüleg naponta készítik mert ha egyben megcsinálták volna akkor nem hiszem hogy pont az évad közepén változna meg. Bár kitudja.
miért, gondolod hogy naponta készítik a szinkront ?

Magoo
Aki tényleg szereti a Simpsons-t az küldjön! Ez nem szítás, csak azért mondom, hogy komolyan vegyenek minket!
Nem kell fenyegetni meg semmi, csak meg kell õket gyõzni normális érvekkel, hogy nézhetetlen a mûsor ilyen hanggal.
Szóval még egyszer aki lusta lenne visszaolvasni mert Homér szindrómában szenved, Tomalak barátunk megadta a Viasat3 emailcímét ahova ez ügyben kell fordulni: [email protected]