2926
Colin McRae 3
-
#2515 igen azt
nekem tetszik -
#2514 a codec miatt csatlakozott -
#2513 es azt dicsered??:)) -
Játékos #2512 Hát nálam is érdekesen indult be ! Először telepítés után csak a kezdőképernyő és semmi más . Az összes kódek eltávolítása után valamiért piszokul csatlakozni akart az internetre , és egy perc után már működött is .
Kicsit többet vártam , de majd azért erőlködök még vele . Tudja valaki billentyűzettel irányítani ? Nekem elég nehéz , szinte lehetetlen . Majd elővakarom a Gravis joyomat , csak azt elég nehéz kalibrálni a Win ME rendszerbe . -
#2511 igen tudod mikor a szélvédőt látod meg a kormányt :-) -
#2510 belso nezet?????????? -
#2509 hát aki jót akar az ace-t örökre elfelejti
Most nem a colin miatt mondom elsősorban.
Ja hogy valamit dicsérjek is a játékban a belső nézet és a spain pályák jók lettek.
De ez a kormány dolog még mindig érdekelne -
hecker #2508 Az uj codect,szed le a prime online -letöltés oldalról,én is onan szedtem le ,mert előszöre lefagyot a kép -
#2507 igen
leirná valaki ezt pontosabban?
"Hey!
Mükszik a kormány, lehet állítani a dead zone-t! A readme-ben volt, hogy valamit be lehet írni a parancssor után és akkor force-olja az analóg controllert, hogy magyarosan foglamazzam meg :)"
Mit kell pontosan beirni és hogy?
Ha ez hejrerakná a forcet akkor még a championship-ben low-ra veve a sensitivy-t el lehetne vele játszani.
Csak a hangok brrrrrrrrrr
Vagy csak az én MX-emen xarok? -
QQriQ #2506 Most böngésztem át az egész forumot:
Itt a megoldás: Ha van a gépen ACE Mga Codec Pack szedd le! -
QQriQ #2505 Szintén ugyanez a problémám, az első képnél kiakad
VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!
-
#2503 Ennyi erovel, a GTR 2002-nek, vagy a Ferrari Challenge-nek is szar az iranyitasa, mert bill.-lel, egy kort sem lehet vele menni.:)) -
#2502 ??????billre gondolsz?? akkor megertelek:DD -
#2501 hát az tényleg fos -
#2500 Rally Trophyt sem kell azért az egekig dicsérni, mert annak a játéknak ritka szar volt az irányítása. :( -
#2498 Egyebkent ebben az Xpand rallyban irdatlan kokanyul nez ki a Ford Focus..., meg a terep sem a legjobb:(, de majdan meglatjuk... -
#2497 jah, zt mar en is eszre vettem, de hat ha nincs penzuk:) -
#2496 hat nezd emg az Xpand rallyt:) nem hiszem hogy van joguk eredeti autokra:) -
#2495 jóvanna akkor ez egy szar. De akkor is elő fogom venni, hogy megnézzem a pályákat, mert jól néznek ki és kész! -
#2494 ja, hát ha elnézzük, hogy két hete eltört a lábam, egész jól futok..... ugyan már, please... -
#2493 egyébként annyira azért nemgáz a progi mert szépen fut, nem csúnya, (leszámítva a lowres texturákat)és a pályák is érdekesek. Ha elnézzük hogy idétlenül mozog az autó, jól el lehet vele szórakozni. -
#2490 Ja, ebben teljesen igazad van... -
#2489 ja...pedig tudtam hogy valamire hasonlít:) de ez eszembe sem jutott...tényleg ha nem fizet valaki és nem használja az autó nevét , akkor sem szabad szerepeltetni az autos gammában? -
#2488 Jacek: Megcsináltam a 180 kreditet tegnap,egész jó már így 20%-os készültségben a turbóhang deazzé még lehet rajta javítani:)
Eddig a legbestebb turbóhangot a Gran t-ban hallottam remélem lesz olyan szintü...
Vagy ha nem remélem a készítő skacok megcsinálják hogy lehessen hangokat importálni,mert akkor azokat benyomnám,vagy a turbós bogár belső hangjait a videómból:)))
-
#2487 gergou csak két szót
1. Egy mászkálós játékban a program fő része nem az ember mozgása...Egy autós játék 80%-át ez teszi ki,tehát az összehasonlításod faxság.:)
2. Ha egy kocsi egy utcai táblának csak 10-20-al nekikoccan a kocsi eleje törik,a tábla meg vagy igenerősen meghajlik,vagy kidől...Ott a tábla betonba van ágyazva a programban az említett tábla földben van...Ha játszottál volna a rally trophyval akkor láthatnád,abban ha nekimész mondjuk 50-el akkor a kocsi belassul megtörik,de a táblát is kiviszi ahogy kell...na ezaz ami nincs a colinban...És ezt az 1. rész óta nem tudták kjavítani.
Laguna: a 100 méteres csúszás képletes..Értsd: nagy csúszás...nézz meg egy rallyközvetítést...ekkorákat a büdös életben nem csúszkálnak a kocsikkal..:)
-
#2486 Rally trophy-ra kitérve egy kicsit!
Van hozzá olyan törés, amivel lehet KETTŐNÉL TÖBBEN nyomulni hálóban? -
#2485 akker mire hasonlit:)) ha megnezi az LFS autokat az ember trukkosen vannak megcsinalva:)) az elej es a hatulja kulon autora hasonlit:)
Az uj kocsikbol pl az egyik leje supra jellegu a hatulja egyel ezelotti celica:) -
#2483 "Ki kell kapcsolni a VSYNC-et (application preference). :)))"
egyábként is ki szokták:) hogy PC-n meglegyen a 200fps csakhogy ne lássad, hogy nem igazán stabil a móka...persze félbevágott képkockák kit zavarnak...
ja..engem, de nagyon
-
#2482 "- A Rally Trophy meg mindig a legjobb. Szebb mint ez a Colin. Es van normalis tores is."
hát én a PC-s CM3-at valóban nem láttam ,mert PS2-n van meg nekem, de ha a Rally Trophy ennél szebb?, akkor visszaszívtam mindent amit CM3 védelmében leírtam
"- A szobat nevezed nappalinak, vagy ez mar a "fideszes polgari" nappali? :DDDDDDDD"
OFF
nem, ez még a Kovács féle kispolgári proletár-szobakonyha:))
egyébként nem politizálok, csak fizetem az adót ennek a két hatalomra éhes mindenlébenkanál anyaszomorító munkaundoros bagázsnak, mert a saját fizetésüket mindig megszavazzák érdekes módon...de a kátyúk meg csak nem fogynak az autósok alól...
ON -
#2481 - Persze, az autos jatek es az autoszimulatornak keszult "jatek kozott" van kulonbseg. En a masodikat szeretem, es abban masodlagosak amiket leirtam.
- A Rally Trophy meg mindig a legjobb. Szebb mint ez a Colin. Es van normalis tores is.
- A szobat nevezed nappalinak, vagy ez mar a "fideszes polgari" nappali? :DDDDDDDD -
#2480 vannak hibái is persze, de nem rossz a PS2-től
belső nézetben nincs tükör, mondjuk semmi érdekes nincs mögötted, ugyanis nem érik egymást utól a verdák
nem lehet linkelni másik PS2-vel
szalagkorlátnak menve hajlamos egyből "ráfordulni" és keresztbe állni
lassan törheted csak szarrá a verdát...ergo rosszabb a törésmodell, mint a Colin 3-ban -
#2477 nem hát:)...de én az autósjátékokat szeretem zusammen és nem a "mindenkörben izzadós" autószimulátorokat, amikben lemondanak a technika adta lehetőségekről...eredeti verda, TV közvetítés hangulat, eredeti logo, Inmarsat cuccok stb
ezért a Colint sem hordom le a sárga földig, mert a TRD-nél pl sokkal jobb lett! De még a Rally Trophynál is..öreg matuzsálemek és hihetetlen bénan néz ki. Csúszkál mint a jeges-dodzsem...trilinear filtering mellett is homály-ból élesbe (félméteres maszatból 5 cm keskenybe) vált az útszéle, borzalmas csúnya. Törésre sem emlékszem nagyon...
szóval autószim nekem nincs és nem is lesz a nappaliban, ha arra vágyom bevágódok a verdámba ...én csak autósgammának hívom az összeset -
#2476 Ja WRC2 tényleg király lehet mások is dícsérik. -
#2475 hangulatos...
na a verdaszám is nő
és a bemutatott verda mihhhhhhez hasonlííííít???kérdem tizedszer már -
#2474 a mai konzolok ismerik a DVD-t...nem kekszelnek a CD-kkel, ha a játék meghaladja a 700 megát
de ettől függetlenül konzolátirat...csak tudnám mit szaroztak vele fél évig, itt meg mindenki csak várta mint a messiást, miért nem adták ki a konzolverziókkal egyidőben
pedig amikor PS2-n kijött, emlékeimben egy kellemes autóka élt, de hamar kijött aztán a V-Rally 3 és a WRC2...így a WRC2-nél maradtam...két hete ugye most megint elővettem a CM3-at, kormány minden...de elég illuzióromboló a másik két rally mellett...nagyon béna a táj, szögletes és műanyag élettelen és a hangok hangulat zero, az irányítás is a semmilyen...nem nagyon rángatja a kormányt, csak úgy mész a visszajátszás is teljesen "robotos" és változtatgatni sem lehet, a kocsit sem érzem úgy mintha a talajon lenne. Szóval minden van benne, de gyengus...
és akkor most egy kis reklám:)
Na most a WRC2 Kenyai futamát nem tudtam belső nézetből játszani, mert annyira heppehuppás afrikai utakon kellett nyomni és úgy éreztem mintha betonkeverőben ülnék és a kormányt meg folyamatosan szedte ki a kezemből
Tele van circa 15km-es szakaszokkal, ami egy hegyi argentín pályán igencsak lefárasztja az embert 15-20 percen át..szakadék és tsai között és akkor a második nap végén kiírta, hogy Gronholm retired:)jaj de örültem...
De a best, hogy társaságban többen egymas után nyomva lehet a bajnokság szakaszait lenyomni, közben persze a gép is futtatja a maradék rallyelitet...Duvaltól Loebig...én Sainz-cal nyomom. E hét végén volt a görög rally, mi most hétvégén pótoljuk a lemaradást...
és aki mozgásban is szereti:)
http://www.wrc2extreme.com/infosite/movies/img/wrc_extreme_movie_2.wmv
-
#2473 Azt nem mondtam hogy rossz:))
Csak Mohus-nak irtam vissza, mert mindig a PS2-es cuccokkal jon, foleg GT3:DDDDDD
Lehet hogy ott szuper eredeti autok vannak - tobb millios licenceert -, vagy brutal filmszeru visszajatszasok, de nem attol lesz elvezetes egy autoszimulator. -
#2472 amelettt hogy igen jol van az LFS ben megcsinalva a vissza jatszas!! -
#2471 nem 3 verda vna benne egy ket het es ot lesz.
Hat hogy ott megpattogtatod a verdat az csak neked csinaltam ugyanis a palyan derul ki:))
Es itt egy bajnoki futam elott igen komoly tobb napos setupolasok folynak:) -
#2470 Mit irnak a README-ben amitől megjavul a kormány? -
#2469 A visszajatszas, mar megint teljesen mellekes, szerintem. Azt raer legutoljara megcsinalni, nem attol jo egy autoszimulator.