2926
Colin McRae 3
  • Breki33
    igen azt
    nekem tetszik
  • Breki33
    a codec miatt csatlakozott
  • Jacek
    es azt dicsered??:))
  • Játékos
    Hát nálam is érdekesen indult be ! Először telepítés után csak a kezdőképernyő és semmi más . Az összes kódek eltávolítása után valamiért piszokul csatlakozni akart az internetre , és egy perc után már működött is .

Kicsit többet vártam , de majd azért erőlködök még vele . Tudja valaki billentyűzettel irányítani ? Nekem elég nehéz , szinte lehetetlen . Majd elővakarom a Gravis joyomat , csak azt elég nehéz kalibrálni a Win ME rendszerbe .
  • Breki33
    igen tudod mikor a szélvédőt látod meg a kormányt :-)
  • Jacek
    belso nezet??????????
  • Breki33
    hát aki jót akar az ace-t örökre elfelejti

Most nem a colin miatt mondom elsősorban.

Ja hogy valamit dicsérjek is a játékban a belső nézet és a spain pályák jók lettek.

De ez a kormány dolog még mindig érdekelne
  • hecker
    Az uj codect,szed le a prime online -letöltés oldalról,én is onan szedtem le ,mert előszöre lefagyot a kép
  • Breki33
    igen

leirná valaki ezt pontosabban?

"Hey!
    Mükszik a kormány, lehet állítani a dead zone-t! A readme-ben volt, hogy valamit be lehet írni a parancssor után és akkor force-olja az analóg controllert, hogy magyarosan foglamazzam meg :)"

Mit kell pontosan beirni és hogy?

Ha ez hejrerakná a forcet akkor még a championship-ben low-ra veve a sensitivy-t el lehetne vele játszani.

Csak a hangok brrrrrrrrrr
    Vagy csak az én MX-emen xarok?
  • QQriQ
    Most böngésztem át az egész forumot:
    Itt a megoldás: Ha van a gépen ACE Mga Codec Pack szedd le!
  • QQriQ
    Szintén ugyanez a problémám, az első képnél kiakad

VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!
  • Alexease
    Ennyi erovel, a GTR 2002-nek, vagy a Ferrari Challenge-nek is szar az iranyitasa, mert bill.-lel, egy kort sem lehet vele menni.:))
  • Jacek
    ??????billre gondolsz?? akkor megertelek:DD
  • oneal1
    hát az tényleg fos
  • I.C.ram
    Rally Trophyt sem kell azért az egekig dicsérni, mert annak a játéknak ritka szar volt az irányítása. :(
  • gergou
    Egyebkent ebben az Xpand rallyban irdatlan kokanyul nez ki a Ford Focus..., meg a terep sem a legjobb:(, de majdan meglatjuk...
  • gergou
    jah, zt mar en is eszre vettem, de hat ha nincs penzuk:)
  • Jacek
    hat nezd emg az Xpand rallyt:) nem hiszem hogy van joguk eredeti autokra:)
  • KG21
    jóvanna akkor ez egy szar. De akkor is elő fogom venni, hogy megnézzem a pályákat, mert jól néznek ki és kész!
  • FREAK
    ja, hát ha elnézzük, hogy két hete eltört a lábam, egész jól futok..... ugyan már, please...
  • KG21
    egyébként annyira azért nemgáz a progi mert szépen fut, nem csúnya, (leszámítva a lowres texturákat)és a pályák is érdekesek. Ha elnézzük hogy idétlenül mozog az autó, jól el lehet vele szórakozni.
  • gergou
    Ja, ebben teljesen igazad van...
  • mohus
    ja...pedig tudtam hogy valamire hasonlít:) de ez eszembe sem jutott...tényleg ha nem fizet valaki és nem használja az autó nevét , akkor sem szabad szerepeltetni az autos gammában?
  • Skynet
    Jacek: Megcsináltam a 180 kreditet tegnap,egész jó már így 20%-os készültségben a turbóhang deazzé még lehet rajta javítani:)
    Eddig a legbestebb turbóhangot a Gran t-ban hallottam remélem lesz olyan szintü...
    Vagy ha nem remélem a készítő skacok megcsinálják hogy lehessen hangokat importálni,mert akkor azokat benyomnám,vagy a turbós bogár belső hangjait a videómból:)))
  • Skynet
    gergou csak két szót
    1. Egy mászkálós játékban a program fő része nem az ember mozgása...Egy autós játék 80%-át ez teszi ki,tehát az összehasonlításod faxság.:)

2. Ha egy kocsi egy utcai táblának csak 10-20-al nekikoccan a kocsi eleje törik,a tábla meg vagy igenerősen meghajlik,vagy kidől...Ott a tábla betonba van ágyazva a programban az említett tábla földben van...Ha játszottál volna a rally trophyval akkor láthatnád,abban ha nekimész mondjuk 50-el akkor a kocsi belassul megtörik,de a táblát is kiviszi ahogy kell...na ezaz ami nincs a colinban...És ezt az 1. rész óta nem tudták kjavítani.

Laguna: a 100 méteres csúszás képletes..Értsd: nagy csúszás...nézz meg egy rallyközvetítést...ekkorákat a büdös életben nem csúszkálnak a kocsikkal..:)
  • Blasta
    Rally trophy-ra kitérve egy kicsit!

Van hozzá olyan törés, amivel lehet KETTŐNÉL TÖBBEN nyomulni hálóban?
  • Jacek
    akker mire hasonlit:)) ha megnezi az LFS autokat az ember trukkosen vannak megcsinalva:)) az elej es a hatulja kulon autora hasonlit:)
    Az uj kocsikbol pl az egyik leje supra jellegu a hatulja egyel ezelotti celica:)
  • mohus
    "Ki kell kapcsolni a VSYNC-et (application preference). :)))"

egyábként is ki szokták:) hogy PC-n meglegyen a 200fps csakhogy ne lássad, hogy nem igazán stabil a móka...persze félbevágott képkockák kit zavarnak...

ja..engem, de nagyon
  • mohus
    "- A Rally Trophy meg mindig a legjobb. Szebb mint ez a Colin. Es van normalis tores is."

hát én a PC-s CM3-at valóban nem láttam ,mert PS2-n van meg nekem, de ha a Rally Trophy ennél szebb?, akkor visszaszívtam mindent amit CM3 védelmében leírtam

"- A szobat nevezed nappalinak, vagy ez mar a "fideszes polgari" nappali? :DDDDDDDD"

OFF

nem, ez még a Kovács féle kispolgári proletár-szobakonyha:))

egyébként nem politizálok, csak fizetem az adót ennek a két hatalomra éhes mindenlébenkanál anyaszomorító munkaundoros bagázsnak, mert a saját fizetésüket mindig megszavazzák érdekes módon...de a kátyúk meg csak nem fogynak az autósok alól...

ON
  • Alexease
    - Persze, az autos jatek es az autoszimulatornak keszult "jatek kozott" van kulonbseg. En a masodikat szeretem, es abban masodlagosak amiket leirtam.
    - A Rally Trophy meg mindig a legjobb. Szebb mint ez a Colin. Es van normalis tores is.

- A szobat nevezed nappalinak, vagy ez mar a "fideszes polgari" nappali? :DDDDDDDD
  • mohus
    vannak hibái is persze, de nem rossz a PS2-től

belső nézetben nincs tükör, mondjuk semmi érdekes nincs mögötted, ugyanis nem érik egymást utól a verdák

nem lehet linkelni másik PS2-vel

szalagkorlátnak menve hajlamos egyből "ráfordulni" és keresztbe állni

lassan törheted csak szarrá a verdát...ergo rosszabb a törésmodell, mint a Colin 3-ban
  • mohus
    nem hát:)...de én az autósjátékokat szeretem zusammen és nem a "mindenkörben izzadós" autószimulátorokat, amikben lemondanak a technika adta lehetőségekről...eredeti verda, TV közvetítés hangulat, eredeti logo, Inmarsat cuccok stb

ezért a Colint sem hordom le a sárga földig, mert a TRD-nél pl sokkal jobb lett! De még a Rally Trophynál is..öreg matuzsálemek és hihetetlen bénan néz ki. Csúszkál mint a jeges-dodzsem...trilinear filtering mellett is homály-ból élesbe (félméteres maszatból 5 cm keskenybe) vált az útszéle, borzalmas csúnya. Törésre sem emlékszem nagyon...

szóval autószim nekem nincs és nem is lesz a nappaliban, ha arra vágyom bevágódok a verdámba ...én csak autósgammának hívom az összeset
  • Petyus_
    Ja WRC2 tényleg király lehet mások is dícsérik.
  • mohus
    hangulatos...

na a verdaszám is nő

és a bemutatott verda mihhhhhhez hasonlííííít???kérdem tizedszer már
  • mohus
    a mai konzolok ismerik a DVD-t...nem kekszelnek a CD-kkel, ha a játék meghaladja a 700 megát

de ettől függetlenül konzolátirat...csak tudnám mit szaroztak vele fél évig, itt meg mindenki csak várta mint a messiást, miért nem adták ki a konzolverziókkal egyidőben

pedig amikor PS2-n kijött, emlékeimben egy kellemes autóka élt, de hamar kijött aztán a V-Rally 3 és a WRC2...így a WRC2-nél maradtam...két hete ugye most megint elővettem a CM3-at, kormány minden...de elég illuzióromboló a másik két rally mellett...nagyon béna a táj, szögletes és műanyag élettelen és a hangok hangulat zero, az irányítás is a semmilyen...nem nagyon rángatja a kormányt, csak úgy mész a visszajátszás is teljesen "robotos" és változtatgatni sem lehet, a kocsit sem érzem úgy mintha a talajon lenne. Szóval minden van benne, de gyengus...

és akkor most egy kis reklám:)

Na most a WRC2 Kenyai futamát nem tudtam belső nézetből játszani, mert annyira heppehuppás afrikai utakon kellett nyomni és úgy éreztem mintha betonkeverőben ülnék és a kormányt meg folyamatosan szedte ki a kezemből

Tele van circa 15km-es szakaszokkal, ami egy hegyi argentín pályán igencsak lefárasztja az embert 15-20 percen át..szakadék és tsai között és akkor a második nap végén kiírta, hogy Gronholm retired:)jaj de örültem...

De a best, hogy társaságban többen egymas után nyomva lehet a bajnokság szakaszait lenyomni, közben persze a gép is futtatja a maradék rallyelitet...Duvaltól Loebig...én Sainz-cal nyomom. E hét végén volt a görög rally, mi most hétvégén pótoljuk a lemaradást...

és aki mozgásban is szereti:)
    http://www.wrc2extreme.com/infosite/movies/img/wrc_extreme_movie_2.wmv
  • Alexease
    Azt nem mondtam hogy rossz:))
    Csak Mohus-nak irtam vissza, mert mindig a PS2-es cuccokkal jon, foleg GT3:DDDDDD
    Lehet hogy ott szuper eredeti autok vannak - tobb millios licenceert -, vagy brutal filmszeru visszajatszasok, de nem attol lesz elvezetes egy autoszimulator.
  • Jacek
    amelettt hogy igen jol van az LFS ben megcsinalva a vissza jatszas!!
  • Jacek
    nem 3 verda vna benne egy ket het es ot lesz.
    Hat hogy ott megpattogtatod a verdat az csak neked csinaltam ugyanis a palyan derul ki:))
    Es itt egy bajnoki futam elott igen komoly tobb napos setupolasok folynak:)
  • Veper
    Mit irnak a README-ben amitől megjavul a kormány?
  • Alexease
    A visszajatszas, mar megint teljesen mellekes, szerintem. Azt raer legutoljara megcsinalni, nem attol jo egy autoszimulator.