Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
vannak hibái is persze, de nem rossz a PS2-tõl

belsõ nézetben nincs tükör, mondjuk semmi érdekes nincs mögötted, ugyanis nem érik egymást utól a verdák

nem lehet linkelni másik PS2-vel

szalagkorlátnak menve hajlamos egybõl "ráfordulni" és keresztbe állni

lassan törheted csak szarrá a verdát...ergo rosszabb a törésmodell, mint a Colin 3-ban

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nem hát😊...de én az autósjátékokat szeretem zusammen és nem a "mindenkörben izzadós" autószimulátorokat, amikben lemondanak a technika adta lehetõségekrõl...eredeti verda, TV közvetítés hangulat, eredeti logo, Inmarsat cuccok stb

ezért a Colint sem hordom le a sárga földig, mert a TRD-nél pl sokkal jobb lett! De még a Rally Trophynál is..öreg matuzsálemek és hihetetlen bénan néz ki. Csúszkál mint a jeges-dodzsem...trilinear filtering mellett is homály-ból élesbe (félméteres maszatból 5 cm keskenybe) vált az útszéle, borzalmas csúnya. Törésre sem emlékszem nagyon...

szóval autószim nekem nincs és nem is lesz a nappaliban, ha arra vágyom bevágódok a verdámba ...én csak autósgammának hívom az összeset

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Petyus_
Ja WRC2 tényleg király lehet mások is dícsérik.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mohus
hangulatos...

na a verdaszám is nõ

és a bemutatott verda mihhhhhhez hasonlííííít???kérdem tizedszer már

mohus
a mai konzolok ismerik a DVD-t...nem kekszelnek a CD-kkel, ha a játék meghaladja a 700 megát

de ettõl függetlenül konzolátirat...csak tudnám mit szaroztak vele fél évig, itt meg mindenki csak várta mint a messiást, miért nem adták ki a konzolverziókkal egyidõben

pedig amikor PS2-n kijött, emlékeimben egy kellemes autóka élt, de hamar kijött aztán a V-Rally 3 és a WRC2...így a WRC2-nél maradtam...két hete ugye most megint elõvettem a CM3-at, kormány minden...de elég illuzióromboló a másik két rally mellett...nagyon béna a táj, szögletes és mûanyag élettelen és a hangok hangulat zero, az irányítás is a semmilyen...nem nagyon rángatja a kormányt, csak úgy mész a visszajátszás is teljesen "robotos" és változtatgatni sem lehet, a kocsit sem érzem úgy mintha a talajon lenne. Szóval minden van benne, de gyengus...

és akkor most egy kis reklám😊

Na most a WRC2 Kenyai futamát nem tudtam belsõ nézetbõl játszani, mert annyira heppehuppás afrikai utakon kellett nyomni és úgy éreztem mintha betonkeverõben ülnék és a kormányt meg folyamatosan szedte ki a kezembõl

Tele van circa 15km-es szakaszokkal, ami egy hegyi argentín pályán igencsak lefárasztja az embert 15-20 percen át..szakadék és tsai között és akkor a második nap végén kiírta, hogy Gronholm retired😊jaj de örültem...

De a best, hogy társaságban többen egymas után nyomva lehet a bajnokság szakaszait lenyomni, közben persze a gép is futtatja a maradék rallyelitet...Duvaltól Loebig...én Sainz-cal nyomom. E hét végén volt a görög rally, mi most hétvégén pótoljuk a lemaradást...

és aki mozgásban is szereti😊
http://www.wrc2extreme.com/infosite/movies/img/wrc_extreme_movie_2.wmv

Alexease
Azt nem mondtam hogy rossz😊)
Csak Mohus-nak irtam vissza, mert mindig a PS2-es cuccokkal jon, foleg GT3😄DDDDD
Lehet hogy ott szuper eredeti autok vannak - tobb millios licenceert -, vagy brutal filmszeru visszajatszasok, de nem attol lesz elvezetes egy autoszimulator.
Jacek
amelettt hogy igen jol van az LFS ben megcsinalva a vissza jatszas!!

Jacek
nem 3 verda vna benne egy ket het es ot lesz.
Hat hogy ott megpattogtatod a verdat az csak neked csinaltam ugyanis a palyan derul ki😊)
Es itt egy bajnoki futam elott igen komoly tobb napos setupolasok folynak😊

Veper
Mit irnak a README-ben amitõl megjavul a kormány?

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

Alexease
A visszajatszas, mar megint teljesen mellekes, szerintem. Azt raer legutoljara megcsinalni, nem attol jo egy autoszimulator.
Gerry
Haveromnál ugyanez a helyzet Windows XP alatt, de õ feltette Windows 98 alá, és ott meg megy neki jól...

Petyus_
Jó a felborulás/megállás tényleg gáz. 😊) De azért nem olyan jó dolog kivinni egy olyan táblát hogy útrövidítás gyanánt csak úgy simán bevállald.. nagyot üt az, hidd el.

I.C.ram
Hát az biztos, hogy megsérült volna! Az utcánkban egy Wartburgos, úgy kidöntötte az táblát, pedig bevolt betonozva. Igaz a kocsija kicsit megfingott, de nem lett totalkár! Fõleg egy ilyen megerõsített autónak nem lesz baja olyan sok. Ráadásul itt nincs is bebetonozva, csak a földbe van nyomva. Ne vicceljetek már, hogy az autó úgy áll meg benne (sérülés nélkül), mintha a kínai nagyfalnak mentem volna. Mondom meg fel is borult 😄
mohus
naggyon kellemes volt😊fõleg a beállító menü😊 olyan volt mint valami developer cucc
ott huppogott a verda...mondjuk jobb lenne, ha csak a pályán derülne ki a rugózás beállítása és nem lõni elõre le a beállító képernyõn, így mehetnél vissza depoba a tesztkör után újra állítgatni

de nem fogom agyba fõbe dícsérni...de fejlõdik és ez a lényeg...messze van még a gt3 vagy wrc2 visszjátszásoktól

ja és tíz autót láttam most már, de csak ez a verda van benne?egyébként ez mirõl van mintázva? SEAT?

Gerry
Ebben bízok, mert akárki akármennyire fikázza, én akkor is szeretnék vele tolni pár kört a hangulat kedvéért... Az õseim kocsiaival Opel Corsa C (75LE) és Renault Mégane (94LE) nem akarok nagyon baromkodni, pl. kézifékkel bele a hajtûkanyarba 60-al, meg ilyesmi, az efféle hajlamaimat inkább a gépen élném ki!

Jacek
hat igen meg csiszolni kell a Ps2 emulatoron de csak megoldjak hogy megy minden gepen😊

Gerry
Nekem ugyanezt csinálja, visszab*sz a desktopra, de én megoldottam a dolgot: uninstall, káromkodás, és megvárom az elsõ peccset...
Egyébként nekem is 2400+ van Chaintech 7NJS (tehát szintén nForce2), de a VGA-m nekem Radeon 9700...

Jacek
hat jon egy WRC 6 tempoval kb abbol a tablabol 40 darabit szkit ki a helyerol, de biztos energia pajzs vedi😊

Petyus_
Hát igen IC Ram is leginkább az NFS4-ben tapasztalhatta ezt a táblakitépõsdi mókát biztos nem a valóságban. 😊

Azért elég nagyot tud ütni egy olyan tábla.. 😊

gergou
na ja, de mint az iment mondtad, te sem utalod a colin 3at mint ahogy en sem, de paran a folidg alazzak... Viszont valaki emlitett egy tablat, meg hogy megallt a kocsikaja, minthogy papirkent kivitte voln😊 Hat oszinten, megneznem, hogy egy vastag oszlopos tablat hogy viszel te ki papirkent😊) Totalkarossa torne a jarganyod, esetleg ugy...

`Take a look to the sky just before you die`

Petyus_
Azért egy RPG-t amiben a karkakrteranimáció másodlagos ne hasonlíts már össze egy autós játékkal ami legnagyobbrészt arról szól hogy hogyan MOZOG AZ AUTÓ..

Petyus_
Hát igen a Colin 1 az jóval komolyabb játék volt mint az utódai. Ezek szerintem arra vannak kihegyezve, hogy gamepad-del billentyûzettel akármivel csússzon az autó, dobálja a seggét, szóval funra van véve a mozgáskultúra. Én el tudok vele játszogatni, mint ahogy az NFS-ekkel is. 😊 Szerintem ebben az arcade kategóriában jobb, sokkal jobb, mint az MS Rallisport..

Én úgy teszek különbséget a játékok között, hogy a GPL-et kormánnyal tolom, a Colin3-at meg gamepad-del. Ez egy más mûfaj.. szép eyecandy graf, hangulatos játékmenet, hangos a motor, és ez nekem jó. 😊

Gyrow
Hey!
Mükszik a kormány, lehet állítani a dead zone-t! A readme-ben volt, hogy valamit be lehet írni a parancssor után és akkor force-olja az analóg controllert, hogy magyarosan foglamazzam meg 😊

Még nem jáccottam sokat a C3-al, de azt én is tisztán látom, hogy a realitás/fizika megint csak csökkent és még arcade-esebb lett a game. A legjobb az elsõ volt...

Szerintem az egyik legjobb rally game a Rally Trophy! Kár, hogy nem csinálják zgyanazt meg, a mai járgányokkal 😞

Megyek tesztelni!
FREAK
de könyörgom, mit pöcsöljek vele, ha elsõ pillantásra biztos, hogy szarabb, mint az elõdje??? minél többet játszik vele valaki, annál több hibát fedez fel, ezt akarod?? ha eléd raknának egy tányér szart, megennéd az egészet, és akkor mondanád, hogy ez biza nem finom, vagy elég lenne beleszagolni????

a 3CD meg nevetséges, ezzel is csak a gagyi konzolátirat képet erõsítik az emberben, nem is beszélve a tipikus átirat-betegségekrõl

Riszpekk

I.C.ram
EZ LOL!

Mentem egy Spanyol pályán, erre megláttam ehy pont útban lévõ táblát (gondoltam, minek korrigáljak, hisz mint a papírt, úgy elviszem) erre bumm telibe, és az autó úgy állt meg, hogy fel is borult. 😊 A tábla persze megse moccant.
Örm
Milyin driver kell ahhoz hogy a játék a kezdõképernyõnél ne fagyjon ki (Detonator 44.03, Gef4 Ti 4200 128M😎?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

FREAK
Csakhogy itt az a helyzet, hogy amikor a Colin 1 kijött, az egész világ odavolt érte, joggal. A legjobb volt.

Aztán jött a Colin 2, ami már valahogy nem ütött akkorát, és a közben megjelent Rally Masters-t sem tudta maga alá gyûrni, így páran már morogni kezdtek.

És akkor a Codemasters elkezdte istentelenül reklámozni a CMR3-at, hogy majd ez odapörköl mindennek, és mit kaptunk végül?? Egy olyan szart, aminél a NFS2 is nagyobb vezetési élményt nyújt... Szerintem itt mindenki joggal van felháborodva, és ez nem is maradhat annyiban, ez a játékipar megcsúfolása...

Riszpekk

FREAK
"aztán már csak az eredeti verdák kellenek"

Mégis MINEK?

Riszpekk

gergou
Hunnenkoenig `Gothic 2` es topicbeli postjanak idezete:

`A legnagyobb faszsag (bocs, de ezt meg mar nem lehet finomabban kifejezni), ha valaki azert nem jatszik egy jatekkal, mert a föhös mozgasa SZERINTE bena.

Ki nem szarja le a mozgasat? A lenyeg, hogy a jatek leköt, hangulatos, csodaszep a grafikaja, eltereli a figyelmem az eletröl es hetekig tarto szorakozast nyujt.
Ezen ugy fel tudom magam huzni, bar hülyeseg, mert a te bajod, es egy nagyon jo jatekot hagysz ki.

De ha megis az a velemenyed, hogy szar, akkor azt tartsd meg magadnak. Ha nekem nem tetszik valami, akkor nem pazarolok ra annyi idöt sem, hogy keressek hozza egy forumot!

Föleg, ha ott mag rajongok vannak, gondolod erdekli öket, hogy neked nem tetszett?

Engem csak az emberi hülyeseg ilyeten netovabbja tud kihozni a sodrombol.

Igen ez flame volt, es ha akarod sertödj meg.
A velemenyem ezaltal nem valtozik!`

Na nesze, ehhez tartsatok magatokat😊(akinek nem inge ne vegye magara😊

`Take a look to the sky just before you die`

Jacek
masik nagy gaz a sebesseg erzet kb egy vizibicikli erzetet kelti

Skynet
Laguna:
Ha nekem mutatsz bármiylen rallyautót ami 50 km/h-nál oldalrara fordul,felengedik a gázt,és csak csúszik olkdalra vagy 100 métert akkor elismerem...de ilyet én még csak légpárnásnál láttam😊))
Alexease
Az az.
Jacek
nyiri drift videot megnezted??? mert ahgoy latom bejon a drift😊) nezd meg😊 lfs.hsw.hu

Jacek
eleg vissza fogott volt ez a kellemes😄DDD

Alexease
Meg csak ~20% kornyeken van😊 De mar most eleg jo. Eredeti autok biztos hogy nem lesznek, mert 3-an csinaljak otthon, nem valoszinu, hogy lesz penzuk jogdijjakra😊)
De szerintem nem is olyan fontos. Ha csak "hasonlitanak", de korrektul be van allitva a motor- es a felfuggesztes fizika, akkor mar tokeletes.
mohus
szega jacek

meglestem az LFS rugóvideót...

elég kellemes, nálam a video néha igencsak daraboska volt meg két frame között kis homályos áttûnés...majd még hegesztek a lejátszón😊íg yis van vagy ötven codec rajta...

szóval így tovább...

féktárcsa hiányzott, meg a féknyomok is és a kocsik tükrözése gondolom még javítva lesz, pláne ha lesz törés...aztán már csak az eredeti verdák kellenek😊 nem hagytam ki semmit😊ha 50% lesz szólj mert letöltöm magamnak...

Alexease
A GT3/GT4-et meg sem emlitsd😊)
Alexease
Menny ma' a konzolos cuccokkal😊) Ha tenyleg jo lenne, meg akkor sem venek EGY jatek miatt egy PS2-ot.
mohus
WRC2

Alexease
A Rally lenne az egyik kedvencem, csak sajnos NINCS normalis, teljeserteku rally jakek😞((((
Egyedul, a Rally Trophy, ami megkozeliti eleg jol a vezetesi elmenyt. Az fent is van😊)
jó sok idõd lehet... jó neked.

Alexease
Csak kormannyal jatszom, es csak belso nezetben.
En ugy gondoltam hogy gagyi, vagyis semmi vezetesei elmeny nincs benne, hogy en rendszeresen versenyzek nehany elismerten korrekt autos jatekkal, indulok bajnoksagban, amiket meg sem kozelit (GPL, GTR 2002, LFS, Nascar Heat, Nascar Racing stb.) Ezekhez kepest - sajnos - irtozatosan gagyi.
De elismerem, aki nem szeret kuzdeni az autovezetessel, annak biztos hogy jo.
Petyus_
Az elsõ CMR szerintem is a tökéletes rally játék. Se nem szimuláció, se nem arcade, de pont jó. A CMR2 és 3 arcade-abb kategória de jó, szórakoztató játékok és nekem a "tartalom" (autók, pályák) szempontjából nagyon tetszenek.

Élvezet velük nyomulni.

Egyébként meg nem kell fikázni, van jogosítványom, vezetek is egy pár éve.. tudom milyen egy autó. De attól még hogy egy SWAT-os csávó nem pontosan 😊 úgy csinálja a dolgokat, mint CS-ben attól még a CS egy jó és szórakoztató játék.

Lehet egyébként tényleg valammi genya másolásvédelem van CMR3-ban nekem pl. gond nélkül mûködik ACE Codec Pack-kel és irányítani is tudom. 😊)

Petyus_
Nem, analog gamepad-del.

Alexease
Esetleg propald ki a Rally Trophyt. Aztan ra josz gyorsan, hogy ennek semmi koze az automozgashoz.
Breki33
és mivan a parancsal
nem egészen értem

amugy ha nem indul el honnan tudod? :-)

fagyásokról.

Nekem elég volt az ace-t leszedni de ezen kivul van az a lehetõség amit irtak
a 3. CD codec-jei
VAgy mégegyszerübb a blmotorsporton lévcõ patch ami a fagyások ellen van és ha jól tudom a videókat cseréli le.
Breki33
mivel kormányzol ellen billentyüzettel?
Petyus_
Hmm hát szerintem meg egy élvezetes arcade játék, csúszik, ellenkormányozni kell, rohadt jól elvagyok vele. 😊) MS Rallisport szerintem rosszabb ebbõl a szempontból is.

Kihagsúlyoztam ARCADE a játék, tujának még nem mentem neki eddig de majd kipróbálom a kedvedért. 😊

Skynet
Battle Tank WRC forever!!!!!

Jó lenne a játék ha legalább a tankokkal lehetne egymás ellen deathmatch-et nyomni...😄D
Bár attó rally még nem lenne de élmény,hogy egy Codemasterses rally"szimulátorral" tankwars-t nyomunk asszem röhej lenne...😊
Skynet
Laguna a secret kód opcióhoz már az elsõ napon kijött egy program ami megmondja az aktuális számú értékhez a kódokat..😊

5612-höz:

Baja Buggy : BLLDPN
Jet Fighter : UBDREA
Hovercraft : UNCDFW
Battle Tank : UTAIHF
Ford Super Focus : DLBVZU

Radio Control Cars : RUUWAN

All Cars : EPIEXI
All Tracks : HOWNUA
All Parts : TOUNYU
All Difficulties : SHYUWX

A rádiós kocsikkal VIGYÁZNI!!! Nállam úgy 5000-es fordulatnál elszálltak tõle a hangok..😊))
Kegyetlen zümmögés😊