2926
Colin McRae 3
-
#2468 Haveromnál ugyanez a helyzet Windows XP alatt, de ő feltette Windows 98 alá, és ott meg megy neki jól... -
#2467 Jó a felborulás/megállás tényleg gáz. :)) De azért nem olyan jó dolog kivinni egy olyan táblát hogy útrövidítás gyanánt csak úgy simán bevállald.. nagyot üt az, hidd el. -
#2466 Hát az biztos, hogy megsérült volna! Az utcánkban egy Wartburgos, úgy kidöntötte az táblát, pedig bevolt betonozva. Igaz a kocsija kicsit megfingott, de nem lett totalkár! Főleg egy ilyen megerősített autónak nem lesz baja olyan sok. Ráadásul itt nincs is bebetonozva, csak a földbe van nyomva. Ne vicceljetek már, hogy az autó úgy áll meg benne (sérülés nélkül), mintha a kínai nagyfalnak mentem volna. Mondom meg fel is borult :D -
#2463 naggyon kellemes volt:)főleg a beállító menü:) olyan volt mint valami developer cucc
ott huppogott a verda...mondjuk jobb lenne, ha csak a pályán derülne ki a rugózás beállítása és nem lőni előre le a beállító képernyőn, így mehetnél vissza depoba a tesztkör után újra állítgatni
de nem fogom agyba főbe dícsérni...de fejlődik és ez a lényeg...messze van még a gt3 vagy wrc2 visszjátszásoktól
ja és tíz autót láttam most már, de csak ez a verda van benne?egyébként ez miről van mintázva? SEAT? -
#2462 Ebben bízok, mert akárki akármennyire fikázza, én akkor is szeretnék vele tolni pár kört a hangulat kedvéért... Az őseim kocsiaival Opel Corsa C (75LE) és Renault Mégane (94LE) nem akarok nagyon baromkodni, pl. kézifékkel bele a hajtűkanyarba 60-al, meg ilyesmi, az efféle hajlamaimat inkább a gépen élném ki! -
#2461 hat igen meg csiszolni kell a Ps2 emulatoron de csak megoldjak hogy megy minden gepen:) -
#2460 Nekem ugyanezt csinálja, visszab*sz a desktopra, de én megoldottam a dolgot: uninstall, káromkodás, és megvárom az első peccset...
Egyébként nekem is 2400+ van Chaintech 7NJS (tehát szintén nForce2), de a VGA-m nekem Radeon 9700... -
#2459 hat jon egy WRC 6 tempoval kb abbol a tablabol 40 darabit szkit ki a helyerol, de biztos energia pajzs vedi:) -
#2458 Hát igen IC Ram is leginkább az NFS4-ben tapasztalhatta ezt a táblakitépősdi mókát biztos nem a valóságban. :)
Azért elég nagyot tud ütni egy olyan tábla.. :) -
#2457 na ja, de mint az iment mondtad, te sem utalod a colin 3at mint ahogy en sem, de paran a folidg alazzak... Viszont valaki emlitett egy tablat, meg hogy megallt a kocsikaja, minthogy papirkent kivitte voln:) Hat oszinten, megneznem, hogy egy vastag oszlopos tablat hogy viszel te ki papirkent:)) Totalkarossa torne a jarganyod, esetleg ugy... -
#2456 Azért egy RPG-t amiben a karkakrteranimáció másodlagos ne hasonlíts már össze egy autós játékkal ami legnagyobbrészt arról szól hogy hogyan MOZOG AZ AUTÓ.. -
#2455 Hát igen a Colin 1 az jóval komolyabb játék volt mint az utódai. Ezek szerintem arra vannak kihegyezve, hogy gamepad-del billentyűzettel akármivel csússzon az autó, dobálja a seggét, szóval funra van véve a mozgáskultúra. Én el tudok vele játszogatni, mint ahogy az NFS-ekkel is. :) Szerintem ebben az arcade kategóriában jobb, sokkal jobb, mint az MS Rallisport..
Én úgy teszek különbséget a játékok között, hogy a GPL-et kormánnyal tolom, a Colin3-at meg gamepad-del. Ez egy más műfaj.. szép eyecandy graf, hangulatos játékmenet, hangos a motor, és ez nekem jó. :) -
#2454 Hey!
Mükszik a kormány, lehet állítani a dead zone-t! A readme-ben volt, hogy valamit be lehet írni a parancssor után és akkor force-olja az analóg controllert, hogy magyarosan foglamazzam meg :)
Még nem jáccottam sokat a C3-al, de azt én is tisztán látom, hogy a realitás/fizika megint csak csökkent és még arcade-esebb lett a game. A legjobb az első volt...
Szerintem az egyik legjobb rally game a Rally Trophy! Kár, hogy nem csinálják zgyanazt meg, a mai járgányokkal :(
Megyek tesztelni! -
#2453 de könyörgom, mit pöcsöljek vele, ha első pillantásra biztos, hogy szarabb, mint az elődje??? minél többet játszik vele valaki, annál több hibát fedez fel, ezt akarod?? ha eléd raknának egy tányér szart, megennéd az egészet, és akkor mondanád, hogy ez biza nem finom, vagy elég lenne beleszagolni????
a 3CD meg nevetséges, ezzel is csak a gagyi konzolátirat képet erősítik az emberben, nem is beszélve a tipikus átirat-betegségekről -
#2452 EZ LOL!
Mentem egy Spanyol pályán, erre megláttam ehy pont útban lévő táblát (gondoltam, minek korrigáljak, hisz mint a papírt, úgy elviszem) erre bumm telibe, és az autó úgy állt meg, hogy fel is borult. :) A tábla persze megse moccant. -
#2448 Milyin driver kell ahhoz hogy a játék a kezdőképernyőnél ne fagyjon ki (Detonator 44.03, Gef4 Ti 4200 128MB)? -
#2447 Csakhogy itt az a helyzet, hogy amikor a Colin 1 kijött, az egész világ odavolt érte, joggal. A legjobb volt.
Aztán jött a Colin 2, ami már valahogy nem ütött akkorát, és a közben megjelent Rally Masters-t sem tudta maga alá gyűrni, így páran már morogni kezdtek.
És akkor a Codemasters elkezdte istentelenül reklámozni a CMR3-at, hogy majd ez odapörköl mindennek, és mit kaptunk végül?? Egy olyan szart, aminél a NFS2 is nagyobb vezetési élményt nyújt... Szerintem itt mindenki joggal van felháborodva, és ez nem is maradhat annyiban, ez a játékipar megcsúfolása... -
#2445 "aztán már csak az eredeti verdák kellenek"
Mégis MINEK? -
#2444 Hunnenkoenig `Gothic 2` es topicbeli postjanak idezete:
`A legnagyobb faszsag (bocs, de ezt meg mar nem lehet finomabban kifejezni), ha valaki azert nem jatszik egy jatekkal, mert a föhös mozgasa SZERINTE bena.
Ki nem szarja le a mozgasat? A lenyeg, hogy a jatek leköt, hangulatos, csodaszep a grafikaja, eltereli a figyelmem az eletröl es hetekig tarto szorakozast nyujt.
Ezen ugy fel tudom magam huzni, bar hülyeseg, mert a te bajod, es egy nagyon jo jatekot hagysz ki.
De ha megis az a velemenyed, hogy szar, akkor azt tartsd meg magadnak. Ha nekem nem tetszik valami, akkor nem pazarolok ra annyi idöt sem, hogy keressek hozza egy forumot!
Föleg, ha ott mag rajongok vannak, gondolod erdekli öket, hogy neked nem tetszett?
Engem csak az emberi hülyeseg ilyeten netovabbja tud kihozni a sodrombol.
Igen ez flame volt, es ha akarod sertödj meg.
A velemenyem ezaltal nem valtozik!`
Na nesze, ehhez tartsatok magatokat:)(akinek nem inge ne vegye magara:) -
#2441 masik nagy gaz a sebesseg erzet kb egy vizibicikli erzetet kelti -
#2440 Laguna:
Ha nekem mutatsz bármiylen rallyautót ami 50 km/h-nál oldalrara fordul,felengedik a gázt,és csak csúszik olkdalra vagy 100 métert akkor elismerem...de ilyet én még csak légpárnásnál láttam:))) -
#2439 Az az. -
#2437 nyiri drift videot megnezted??? mert ahgoy latom bejon a drift:)) nezd meg:) lfs.hsw.hu -
#2436 eleg vissza fogott volt ez a kellemes:DDDD -
#2435 Meg csak ~20% kornyeken van:) De mar most eleg jo. Eredeti autok biztos hogy nem lesznek, mert 3-an csinaljak otthon, nem valoszinu, hogy lesz penzuk jogdijjakra:))
De szerintem nem is olyan fontos. Ha csak "hasonlitanak", de korrektul be van allitva a motor- es a felfuggesztes fizika, akkor mar tokeletes. -
#2434 szega jacek
meglestem az LFS rugóvideót...
elég kellemes, nálam a video néha igencsak daraboska volt meg két frame között kis homályos áttűnés...majd még hegesztek a lejátszón:)íg yis van vagy ötven codec rajta...
szóval így tovább...
féktárcsa hiányzott, meg a féknyomok is és a kocsik tükrözése gondolom még javítva lesz, pláne ha lesz törés...aztán már csak az eredeti verdák kellenek:) nem hagytam ki semmit:)ha 50% lesz szólj mert letöltöm magamnak... -
#2433 A GT3/GT4-et meg sem emlitsd:)) -
#2432 Menny ma' a konzolos cuccokkal:)) Ha tenyleg jo lenne, meg akkor sem venek EGY jatek miatt egy PS2-ot. -
#2431 WRC2 -
#2430 A Rally lenne az egyik kedvencem, csak sajnos NINCS normalis, teljeserteku rally jakek:(((((
Egyedul, a Rally Trophy, ami megkozeliti eleg jol a vezetesi elmenyt. Az fent is van:)) -
Rodriguez #2428 jó sok időd lehet... jó neked. -
#2427 Csak kormannyal jatszom, es csak belso nezetben.
En ugy gondoltam hogy gagyi, vagyis semmi vezetesei elmeny nincs benne, hogy en rendszeresen versenyzek nehany elismerten korrekt autos jatekkal, indulok bajnoksagban, amiket meg sem kozelit (GPL, GTR 2002, LFS, Nascar Heat, Nascar Racing stb.) Ezekhez kepest - sajnos - irtozatosan gagyi.
De elismerem, aki nem szeret kuzdeni az autovezetessel, annak biztos hogy jo. -
#2426 Az első CMR szerintem is a tökéletes rally játék. Se nem szimuláció, se nem arcade, de pont jó. A CMR2 és 3 arcade-abb kategória de jó, szórakoztató játékok és nekem a "tartalom" (autók, pályák) szempontjából nagyon tetszenek.
Élvezet velük nyomulni.
Egyébként meg nem kell fikázni, van jogosítványom, vezetek is egy pár éve.. tudom milyen egy autó. De attól még hogy egy SWAT-os csávó nem pontosan :) úgy csinálja a dolgokat, mint CS-ben attól még a CS egy jó és szórakoztató játék.
Lehet egyébként tényleg valammi genya másolásvédelem van CMR3-ban nekem pl. gond nélkül működik ACE Codec Pack-kel és irányítani is tudom. :)) -
#2424 Nem, analog gamepad-del. -
#2422 Esetleg propald ki a Rally Trophyt. Aztan ra josz gyorsan, hogy ennek semmi koze az automozgashoz.
-
#2419 és mivan a parancsal
nem egészen értem
amugy ha nem indul el honnan tudod? :-)
fagyásokról.
Nekem elég volt az ace-t leszedni de ezen kivul van az a lehetőség amit irtak
a 3. CD codec-jei
VAgy mégegyszerübb a blmotorsporton lévcő patch ami a fagyások ellen van és ha jól tudom a videókat cseréli le.
-
#2418 mivel kormányzol ellen billentyüzettel? -
#2417 Hmm hát szerintem meg egy élvezetes arcade játék, csúszik, ellenkormányozni kell, rohadt jól elvagyok vele. :)) MS Rallisport szerintem rosszabb ebből a szempontból is.
Kihagsúlyoztam ARCADE a játék, tujának még nem mentem neki eddig de majd kipróbálom a kedvedért. :) -
#2415 Battle Tank WRC forever!!!!!
Jó lenne a játék ha legalább a tankokkal lehetne egymás ellen deathmatch-et nyomni...:DD
Bár attó rally még nem lenne de élmény,hogy egy Codemasterses rally"szimulátorral" tankwars-t nyomunk asszem röhej lenne...:) -
#2414 Laguna a secret kód opcióhoz már az első napon kijött egy program ami megmondja az aktuális számú értékhez a kódokat..:)
5612-höz:
Baja Buggy : BLLDPN
Jet Fighter : UBDREA
Hovercraft : UNCDFW
Battle Tank : UTAIHF
Ford Super Focus : DLBVZU
Radio Control Cars : RUUWAN
All Cars : EPIEXI
All Tracks : HOWNUA
All Parts : TOUNYU
All Difficulties : SHYUWX
A rádiós kocsikkal VIGYÁZNI!!! Nállam úgy 5000-es fordulatnál elszálltak tőle a hangok..:)))
Kegyetlen zümmögés:)