Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Neked milyen driverek vannak fent? nForce2: 2.03, Catalyst: 3.4? Próbáltam uninstallálni a codec-eket, majd újratelepíteni a játékot, és ugyanaz, elõször beindul, nyomok vele 1 stage-et, és utána kidobál állandóan desktopra! Tököm tele van, SEMMI másnak eddig nem volt baja, sosem fagy a gépem, minden megy hibátlanul, csak ez a szarság nem!

Jacek
eletben is mennek 100-al defektel😊)) ha nem tobbel😊)

Legjobb pelda erre Jani Passonnen oda baszta a verdat hogy csak a felni kulloi maradtak😄D folrkta a potkereket ami defektes volt es ment meg 15km gyorsasagit es nem kimelte a finn favago😄

I.C.ram
Hát az a minimum 😊
FREAK
Biztos automatikus Hummer-mode is van benne.... Ez lenne a legkevesebb 😄

Riszpekk

I.C.ram
Egy jó élményem van a játékkal kapcsolatban. 😊

Az Ausztál futámnál, akkorát ugrattam, hogy ledurrant a kerék alólam, és két teljes pályát kellett végignyomnom üres felnivel 😄 Móka volt, hogy szikrázott, mint a szar, de mondjuk ez is vicc, hogy még így is sima mentem 100-zal 😊
I.C.ram
hagy=had 😛
I.C.ram
Szerintem már a kettõ is gyér volt. 😞 Tök Arcade az egész. 😞 A legjbob az egészben, hogy a gép nem hibázik soha. 😊 Amikor F2F meccsek vannak, akkor perfektûl végigmegy, csak annyi elönyt ad, hogy nem nyomja a gázt, és gondolja magában, hogy szerencsétlen hagy menjen... 😊
Csá!

Úgy látom nem bennem van a hiba, amikor öt perc után leinstalláltam a gammát. Nem tudnám pontosan belõni, hogy mit is alkottak, de szimulátort nem az biztos.
Skynet
bobi: Colin 1 sem volt szimulátor??? 😊)

Out: Igen inkább repülõgépszimulátor,vagy légpárnás szimulátor...elvégre mindkettõ van a játékban..
És bizony nem szimulál rally-t,hanem azt mutatja be hogy codemastresék szerint milyen egy rallyautó.....😊
Nem ovastam vissza...😊
Tud valaki megoldást,hogy a hangokon az autok hangján hogyan lehetne javítani?
Mert nem hiszem el hogy ennyire gáz.Hol szól-hol nem!..???
I.C.ram
Nem vagyok elszállva a játéktõl. Az autó fizikája pocsék, olyan, mintha légpárnás lenne, csúszkál mindenen. Abszlút nem érezni az autó tömegét, olyan mintha egy fél kilós távirányítós autóval mennék. 😞 Egyedül a törés tetszik benne. 😞
I.C.ram
Köszi már sikerült! Manuálisan raktam fel a cd-rõl õket, és így sikerült. 😊
Jacek
Media Player 9 van fonn?

Belton
Gerry nem tom nekem xp alatt is siman megy pas pedig ugyan ez a konfigom :|(9x alatt is magy egyébként)driver csere probalj meg parat!!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

I.C.ram
Valaki pls mondja már el, hogy miért fagy ki a "szerzõi jogok" után a játék a desktopra? Installkor állandóan kiírta, hogy nem tudja felrakni a media formatot meg a codeceket. Állítólag le kell törölni minden codecet, de ekkor sem sikerült. Leszedtem a codeceket az MS oldalról, felraktam, de így sem ment. 😞 Mi lehet a baj????
Gerry
Valakinek ötlete a #2281-re?

oneal1
😊)

!Forza Ferrari!

Azért az nem is képezheti(né) vita tárgyát, hogy egy rally autó nem így mozog a valóságban. Aki egyszer is látott rally közvetítést - nem kellett, hogy üljon benne - az ezt belátja. De szerintem ami igazán nevetségessé teszi az egészet az az, hogy nem lehet javítani az autót, nincs szervízidõ. A rallynak pont ez a lényege és ez a dolog már a C64-es játékokban is benne volt sõt a colin2-ben is. Az autó setup is a viccel egyenértékû. Ezt a játékot nem lehet szimulátornak nevezni semmilyen szempontból nem szimulálja a rallyt.

Jacek
ja csak az is olyan mint a tores lenyegeben annyira csak direkt tudod ossze torni hogy valami baja is legyen..

Gergou te szerencsetlen ne haragudj en mar nem tudok maskeppen fogalmazni😊 tudod miben nagy a Rally Championship 2000?????? abban hogy real hosszu szakaszok vannak benne!!!! az azuto serulese igen kemeny!!! eleg nagy problemak vannak egy rally vegere!!!!
Auto mozgasa ott is gaz viszont rally feeling van erosen!!!
Nekem kell eldonteni mit csinaljanak meg a szervizben nem kijavitodik minden es mehetek tovabb!!!!!!

Jacek
tobben leszedtek es jo volt szedd le megint ha meg nem megy
😊)))

Skynet
Nah pár órás tesztelés után találtam 1 darab olyan pozitívumot ami télleg ér valamit:

El lehet füstölni a gumit pukkanásig😊)))))

Ennyi..😊
Skynet
Gregi: Nemfeltétlenül kell hinni ebben a fade cuccban mert eddig nem bizonyította semmi azegészet...
Deviance-k nemis törõdnek vele...
És ha a demóban is ugyanígy viselkedtek a kocsik akkor szintén ennyit errõl😊
Skynet
Lehet hogy uncsi...De AZ az igazi úttartás betoon..nem ez a colinféle...és a kettõ között a különbség kurrrvanagy😊
gergou
jah😊

`Take a look to the sky just before you die`

Tényleg! 😊
Hogy milyen igazad van. Odáig már nem jutottam el, hogy nem azért ilyen, mert szarul készítették el, hanem, mert rosszul törték fel.
Na mindegy, máskor egy picit tovább gondolkodok, mielõtt írok valamit. 😊))
Még azért lehet a készítõk a hibája, nincs bizonyíték az ellenkezõjére. 😊

gergou
megejtettem mar regen, aztan 10 perc utan uninstall volt... valahogy kurva uncsinak talaltam...

Skynet
Betonon úgy tapad ahogy kell....Na akkor most töltsd le és próbáld ki a Live for Speed-et😊)))))))))
Skynet
Nállad eredeti a játék vagy nem? Mer ha nem akkor ugyanaz nállad mint nállam de arra nem mondanám hogy valóságos...😊
Skynet
gergou olvass vissza: leírtam: út szélén tény 3d-s fák...ausztrál 3. pályán kicsit bejebb csúsztam és fakasszemet néztem egy nagy adag 2d-s fával...Ahogy mentem ki még azt is láttam hogy jópár 3d-s fatörzs két vastag textúralap + alakban..Ennyit a LOLról
gergou
Nalam no szanko, sztem ti valamit rosszul csinaltok😊 Ugy tapadnak a gumik az aszfalton, ahogy kell, es ugy csuszik meg, hogy elvezetes legyen az uton tartani a jarganyt.

gergou
Ok, viszont akkor nem a fejlesztoket kell anyazni, hanem a kiado ceget😊

Skynet
greg majd ha lesz boltban nefossá utánnanézek mer ez a szánkóeffekt kicsit erõs..
Mindenesetre ebbena fade dolgoban nemhiszek állítólag a demóban ugyanilyen fos szánkózás volt.
gergou
hol mutattal te be 3ds fakat?? Talan en mutattam meg neked, hogy az 3ds nem joember😊 Ki mondta, hogy seggfej, aki szerint a colin 3 arcade??

Az a seggfej, aki azt mondja, hogy a colin 2 nek jobb a fizikaja😊)

LoL, a colin 2 sztem a mai piacon levo lagnagyobb crap rallys jatek, meg a network q rally, meg az international rally champ. is leveri( pedig azok nagyon regiek)...

Ha majd lesz annyi pénzem, hogy meg tudjam venni az eredeti játékokat, akkor meg is fogom. Addig marad a warez.

Skynet
gergou: a 3d-s fáidat már bemutattam most mit magyarázzak neked azon hogy pár faszkalap akiéletében nem ült volán mögött nem dobott legalább 1 kézifékes kanyart homokon vagy betonon azt mondja a játékról hogy seggfej az aki szerint a colin 3 arcade??😊))
20 ember...wow...Más helyen meg többszáz anyázás...nanembaj😊
gergou
Jobb, ha tolem tudjatok, hogy tele van fade protectionnal, vedd meg az originalt, es nem lesznek bent ilyen hibak...(aki nem hiszi, az jarjon utana, mert nem 100% working ez a deviance relase...)

gergou
`God damn , why are you idiots complaining about the game being arcadey? CMR1 AND 2 was arcadey , thats whats great about them , did you expect them to stop being arcade like and turn into a fully fledged sim or something? Why do people insist on expecting shit from games and when the game doesnt turn out like they want then its "bullshit" , seriously people , just play the damn game for what it is , its great fun , just lacking some obvious stuff.`

Idezet egy isonewzos topicbol...

Aki erti( mint en), az vonja le a konzegvenciat, mert nem csak ez az egy ember gondolja ott igy, hanem vagy 20... es en egyet ertek veluk,...bar csodalnam, ha az amolyan skynet felek ertenenek meg angolul is😊

Ha biztosra tudnám, hogy ajáték tette, olyan hadjáratot indítanék a készítõk ellen, hogy még a gatyájukat is nekem adnák.
De szerintem a game volt, bár igaz, hogy már 1 hete ment folyamatosan a gép.

zaki
ja csak a baj az, hogy nem vagyunk USA-ban

Töröltem is egybõl tápcsere után. Perelnék, ha eredeti lenne. Amcsiban úgyis mindenért lehet perelni. 😊

zaki
nekem van egy olyan érzésem, hogy többet nem nagyon fogsz játszani ezzel a játékkal...

Akkor nálam történt a legjobb eset. Tök jó, ment rendesen a game, majd kb. fél óra játék után elkezdett hülyülni a kép. Úgy, mint amikor húzod a videokártyát, és olyan hülye villogások lesznek a képen. 10 percre rá levágódott a gép és elszállt a tápom.
Most lehet ez puszta véletlen egybeesés, de furcsa, mert idáig semmi baj nem volt. Semmi olyan, amiért gyanakodnom kellet volna, hogy valami túlmelegszik, vagy pusztán hibás.
Felraktam a játékot, majd fél óra alatt hazavágta a gépem. Még szerencse, hogy van rá garancia. 😊

Skynet
Igyekeztem,de kellett hozzá pár lexikon meg kéziszótár,meg nyelvtani kisokos😊))))
mohus
na végre egy értelmes mondat😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Skynet
Mohus...😊

http://www.divx-digest.com/software/acemega_codec.html

leszeded felteszed bármit nyávog yest nyomsz felrakás után azonnal restart ha kéri ha nem aztán máris lesz xvided is mûködõ😊)
mohus
na most újat mondtál....

ismét telefonos segítséget kérek...de az elejétõl

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Skynet
úgy értem Ace Mega codes pack😊
Skynet
realist: Már a franc tuggya mindenkinél más a megoldás van akinél nics megodláds pöts tuggya...
mohus
ugy erted div x ace?

Skynet
Mohus mit szarozol az xviddel? Felrakod az ace csomagot abba van minden ami meg még kell az automatikusan letöltõdik😊))