Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi, el kellett menjek...
Azert irtam, hogy meg nincs fent, meg tesztelik. De latom, megoldottatok.😄DDD
(Csak azutan tehetnek ki egy demot, miutan megneztek, hogy nincs benne semmi "torvenytelen". Karomkodas, lazitas, horogkreszt, voroscsillag stb.:-) Hulyen hangzik, de ez van. Altalaban ez a teszt 1-2 ora. Most annyi is volt😊
Azert irtam, hogy meg nincs fent, meg tesztelik. De latom, megoldottatok.😄DDD
(Csak azutan tehetnek ki egy demot, miutan megneztek, hogy nincs benne semmi "torvenytelen". Karomkodas, lazitas, horogkreszt, voroscsillag stb.:-) Hulyen hangzik, de ez van. Altalaban ez a teszt 1-2 ora. Most annyi is volt😊
Colin McRae Rally 3 Demo Available Shortly
Demo has been released, but not publicly yet. We will let you know, when it hits the big servers. Demo is 120 MB big. I am almost finished downloading. Once it is done, I will check it out and repost which car and stage you get to drive.
Demo has been released, but not publicly yet. We will let you know, when it hits the big servers. Demo is 120 MB big. I am almost finished downloading. Once it is done, I will check it out and repost which car and stage you get to drive.
De igen van demo,csak nem publik😞(
Nem baj megszerezzük😊
Nem baj megszerezzük😊
Nem látom sehol hírekben.Kamu???
hoo van fenn?
kirááááááááály
Hol van már a mára ígért demooooooooooooooooooooooo????????

Hol van már a mára ígért demooooooooooooooooooooooo????????

Szerintem mar reggeltol erdemes nezelodni. nem tudom hol lesz kint elobb, de ezt a linket is erdemes nezegetni:-)
DemoDir
DemoDir
En nem nagyon fogok flame-elni😊)
A TDR-nel mar megvolt az abszolut csalodas es a dobbenet. Erre mar eleve ugy keszulok, hogy rossz lesz (szimulatoros szemmel). Ha esetleg meg sem, majd orulok😊)
A TDR-nel mar megvolt az abszolut csalodas es a dobbenet. Erre mar eleve ugy keszulok, hogy rossz lesz (szimulatoros szemmel). Ha esetleg meg sem, majd orulok😊)
Már alig várom, hogy ti szim-fanok elkezdjétek úgy istenigazából fikázni. Jó nagy flémáradatra számítok😊))
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Alex oket ez nem erdekli a a lenyeg hogy a kurzort hasznalva o legyen a hihetetlen kepessegu rally vilagbajnok😊
Ha a Demo olyan lesz, mint amiket a filmeken lattam, akkor engem nem igazan erdekel mikor lesz teljes... Sajnos.
Ha maradtak a TRD-es csille-fizikanal, akkor ugyan akkorat bukik, mint a TDR. Amiota megjelent, alig kapott 80% feletti ertekelest, es egyszer nem volt benne, a Top 20-as eladasi listaban...
Ha maradtak a TRD-es csille-fizikanal, akkor ugyan akkorat bukik, mint a TDR. Amiota megjelent, alig kapott 80% feletti ertekelest, es egyszer nem volt benne, a Top 20-as eladasi listaban...
Holnap lesz demo😊))))))))))
Az ajtó miért van nyitva? Netán Colin bá meglátogat egy bokrot?😊)))
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
a colin2 hoz?
az egy pixelparádé volt...
itt már keksztúrhát vannak, igaz nem jobbak mint a xbox vagy ps2 verzióban...ez van ..ennek is örülni kell manapság PC-n!!remélem online mode lesz benne
az egy pixelparádé volt...
itt már keksztúrhát vannak, igaz nem jobbak mint a xbox vagy ps2 verzióban...ez van ..ennek is örülni kell manapság PC-n!!remélem online mode lesz benne
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
na majd csutortokon beteszteljuk ha kint lesza demo vegre...en mar marhara kivancsi vagyok ra...mondjuk a pc-s kepek nem sokat fejlodtek a colin2-hoz kepest, vagy csak en latom ugy?
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
keszulok is ra a flame tengerrel😊) savalo ruha csutortoktol kotelezo a topicban😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD