2926
Colin McRae 3
-
#966 na leszedtem a codec packot igy elindul de tök zöld az egész a menüben a háttér stb. 5let? -
#965 Nekem is ez volt az elso gondolatom a Codemasters fele...:DDDD -
BFA_Zsolt #964 -
#963 kibaszottt jooooooooooooo:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a hihetetlen realistikus fizikai engin:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#962 ja betomorited -
#961 na ez is megoldodott viszont van gy uj probléma mégpedi az hogy ***** nayg a méret! ezzel lehet vmit csinálni?
-
#960 Bocsi, de ez nagyon LOL:)) -
#959 Colin3 Engine Test:DDDDD
Colin Oldalaz (AVI, DivX 5.03, 2 Mbyte) -
#958 ;) -
#957 Mar epp szova akartam tenni:))) -
Istvan #956 bocs rosszat szurtam be -
Istvan #955 koszi mar latom -
#954 en nem fogom beirkalni 5 percenkent olvass vissza legyszives -
Istvan #953 Hali! segitseg, megall a jatek az utan h. "a jatek 95%-os" nem mozdul. xp1800+ 256ddr gf2ti
koszi
-
#952 *20,25fps -
#951 köszi müxik, de vmiert ngyon gyors a lejátszás, ebben még tudnál nekem segíteni? 2 és 5 fps en is proszáltam -
#950 Majd lesz... Azt irja, hogy a vegleges verzioban mar ezek javitva lesznek. Teljesen fontos dolgok (bar, hogy a program majd esetleg elindul mindenkinek, mar az is valami:-))
- palya fenyek/arnyekok
- palya tukrozodes
- jobb fps
- jobb film lejatszas
- feljavitott hangefektek
- kormany tamogatas javitasa
- normalisabb FFB
- indulasnal a codec miatti fagyas
Arrol nem volt szo, hogy esetleg valami autos erzest is tesznek/tettek bele... -
#949 vagy majd lesz?:)))))))) -
#948 kijott egy fix patch kormany\movi\hangot javit
http://www.bhmotorsports.com/ -
#947 fogalmazzunk ugy inkabbb hogy kezenfoghatjak egymast:))) a colin# az inkabb hasonlit rallyra:) MS meg hat agyon veri autovalasztekban jeg verseny hegyi felfutas:) -
#946 Ez nem sikerült túl jól ... -
#944 Hát ez télleg jó gyenge...sztem próbáljátok ki a MS RalliSport Challenge-t.Sokkal szebb/jobb....übereli -
zoli.. #943 Annyira felcsigáztatok,hogy le is töltöm a demo-t :)))
Kíváncsi vagyok.föleg az irányításra,hogy tényleg olyan szar e. Már a Colin 2 is egy "élmény" volt kormánnyal. Hát ha ez még annál is szarabb :) -
#942 próbáld a fraps-t
www.fraps.com asszem -
#941 mivel csináltad ezt a videjót? pontosabban ha képeket füztél össze akkor mivel shotoltad öket? -
#940 :DDDD -
#939 Na fexem én is srácok!
Colin RULEZ, szánkó mégrulezebb!
Colin fanoktól én nem kérek elnézést, mert akiknek ez bejön azok félkegyelműek....
:-DDDDD -
ShaiHulud #938 :DD -
#937 :D
Valszeg tenyleg csak az az 5% hianyzik.
Olyan piros csikos raffia madzagot nem lattam meg a jarganyok elejen, amivel huzni is lehet... -
#936 Na ezt muszaly leírnom
Tapasztalataima Colin 3-mal:
Azt írják, hoyg ez a 95%-os játék, de meg is látszik rajta. Az irányítás billentyűzetről szar. Nagyon érzékeny a cucc. Az autó viselkedése botrányos. A grafika az egyetlen ami fejlődött. A menü idegesítő. Az viszont pozitív, hogy a minimum ajánlott konfig van nekem és azon akadás mentesen futott és nem is a leggyengébb grafikai beállítás volt (csak majdnem) :-). A géo pIII700 128 MB ram Gef MX200. Szóval nem kell hozzá erőmű, de a játék összességében egy szép játszhatatlan élvezhetetlen valami.
1 autót lehet kipróbálni 3 pálya 1-1 szakaszán.
Gondoltam jól összetőrőm, mert a promó videókban lűttam, hoyg milyen jól törik. Hát csalódtam. 6 perc kemáyn munka utűn a japán pályán azt sikerült elérnem, hogy az első lökhűrító leesett (kb a 3. frontális ütközésnél) a motorháztető lerepült (ehhez le kellett ugratnom egy magas falról az útra, ekkor felhajlott és pár száz méter után leesett ha full gázt nyomtam) a hátsó lökhárítüt nem sikerült leszednem, pedig nagyon rajta voltam a dolgon, csak lobogott félig leszakadva. Szóval miután vagy 15-20 szor frontűlisan 100-150-nel nekimentem mindennek akkor már dobálta a sebességeket és, hoyg örüljek is egy kicsit az utolsó kanyar előtt végre kiesett a bal első kerekem. De az igazat megvallva többet vártam.
Sokkal jobb játék lehetett volna, ha meghagyják a Colin 2 irányíthatóságát és csak a grafikához nyülnak, meg a törésekhez. Ehelyett elbaszták az egészet :-( JA és ahol lehetett végigköszörültem a szalagkorlűtot is, de az sem sokat segytett a dogon
Ezeket muszály volt leírnom első felindultságomban. Szóval ne várjatok sokat és akkor csak pozitív meglepetés érhet. -
ShaiHulud #935 eleg kakifos lett ez a cmr3 legalabbis demobol itelve...remelem azert, hogy az vicc az elejen hogy 95% osan kesz van...es igazabol a 95% meg nincsen keszt akartak irni... -
#934 na szasztok, a Colin rajongóktól meg sorry, szerződjenek le egy szorgalmas moderátorral :) -
#933 nem, mégsem :D
önkontroll rulez :D -
#932 najó bazze, kivégzem azt az egy darab kenyeret.... -
#931 érdekes.... szedd le még1x
vagy keress egy kevésbé szuper codec packot :D -
#930 Csepeli idő szerint épp SÖTÉT van (számokat nem szeressük) :D -
#929 helyesbítek, 3-at -
#928 Ja de csak 2mp -et játszik le belőle -
#927 Ez jo otlet, en is osszeutok valamit.
Jo etvagyat! -
#926 Te vagy vidéki, én nem tudhatom!
Nálatok mennyi az idő ilyenkor Freak?