Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GameStar forum. Ott lehet a legjobban rohogni ilyenkor. A TRD-nel is mulattam rendesen😄DDD
http://www.gamestar.hu
http://www.gamestar.hu
Valszeg a GameStar-ban megkapja a 97%-ot😊) Es a kovetkezo szam boritojan ott lesz, hiper-szuper exkluziv GS demo😄DD
Szerintem semmit nem csinaltak. A grafika is egy nagy fos.
REgy GameStar olvasoi velemeny (tipikus): "Nagyon király!!! Jó irányítás, és élethû grafika(az esõs és a havas pálya nem kímél)!!!! Szóval brutál lett."
😄DDDDDDDDDDDDDDDD
REgy GameStar olvasoi velemeny (tipikus): "Nagyon király!!! Jó irányítás, és élethû grafika(az esõs és a havas pálya nem kímél)!!!! Szóval brutál lett."
😄DDDDDDDDDDDDDDDD
tudnam mit csinaltak a Ps2-es verzio megjelenese ota ami 8 honapja volt! mert a texturak is inkabb PS2-esek
Áh, dehogy ! Veszi majd ezt is a jónép, higgyétek el !
"Hiszen ez a Kólinmekkréráli három, ázze !"
Ejj, de utálom, amikor igazam van.
"Hiszen ez a Kólinmekkréráli három, ázze !"
Ejj, de utálom, amikor igazam van.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDDDDDD
Ez nagyon LOL. Egyszeruen minosithetettlen😊)
Akinek egyaltalan elindul, erdemes egyet ugratni, vagy borulni.😄DDDDDDDDD
Lefordultam a szekrol a rohogestol. Ez talan meg a TRD-nel is szarabbb😊)
Ez nagyon LOL. Egyszeruen minosithetettlen😊)
Akinek egyaltalan elindul, erdemes egyet ugratni, vagy borulni.😄DDDDDDDDD
Lefordultam a szekrol a rohogestol. Ez talan meg a TRD-nel is szarabbb😊)
ps2on itthon megvan de oszinten 5 percnel tovabb nem volta lemez a gepben.. azert kivancsi lettem volna a pcs verzsonre de mind1...
gondolom nincs egetvero kulonbseg ps2 es pcs verzio kozott ugyhogy csak annyit tudok mondani hogy szanalmas az egesz codemasters..
gondolom nincs egetvero kulonbseg ps2 es pcs verzio kozott ugyhogy csak annyit tudok mondani hogy szanalmas az egesz codemasters..
Mondjuk én már a videók alapján is csak mosolyogtam rajta de azért kiváncsi lettem volna rá a demo alapján...Dehát ugye azt is sikerült jól megcsináni 😊
Nekem is ez a gond. Még egy demot sem tudnak kiadni már normálisan...
Az a szomorú hogy megint az lesz, hogy jó százalékot fog kapni stb stb. merthogy milyen jó kis arcade jaték. Csak azt felejtik el hogy mindvégig úgy reklámozták hogy hû micsoda szim lesz ez.
Az a szomorú hogy megint az lesz, hogy jó százalékot fog kapni stb stb. merthogy milyen jó kis arcade jaték. Csak azt felejtik el hogy mindvégig úgy reklámozták hogy hû micsoda szim lesz ez.
akkor ezexerint a Mariokart komoly riválisra lelt😊)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
-s
muha.. nalam el se indul 😊))
demo 95 blahblah utan kidob a desktopra..
nem baj.. ugyerszem nem vesztek semmit..
demo 95 blahblah utan kidob a desktopra..
nem baj.. ugyerszem nem vesztek semmit..
Ezzel szerintem a Codies teljesen leirta magat. Ezzel es a TRD-vel, teljes belepot nyert a konzol piacra.
Ennyi erovel, bananok es piros almak is foroghatanak az ut kozepen, amin ha atmesz, azt mondja:fruicc boonussz joor fressgaj!
Mérnem ordítja be egy hang hogy Csekpójnt, vagy hogy Tájm ikszendid😊))
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
jaja palyakon nyerheto BFG es Plasma gun azzl lehet a nezoket menetkozben loni, plusz bonuszt kaphatsz ha a piros kis gombakat folszeded az uton,ha eleget ossze gyujtesz akkor a bonus Mariokart WRC jon elo😊
Az valami hanyas. Codies stilus. Az ember szinte kinez a szelvedon. stb.
Nevetseges, hogy 2003-ban ilyen "fizikat" irnak. Pontosabban, hogy nem irnak semit. Ennek az automozgasnak a kodja, nem tobb szerintem 10 sornal.
Felelmetes... Es a check point-oknal, Kliiingg! hang, teljesen passzol az egeszhez😄DD
Nevetseges, hogy 2003-ban ilyen "fizikat" irnak. Pontosabban, hogy nem irnak semit. Ennek az automozgasnak a kodja, nem tobb szerintem 10 sornal.
Felelmetes... Es a check point-oknal, Kliiingg! hang, teljesen passzol az egeszhez😄DD
ja a ha kezifekezel akkor olyan a hang mintha zuhanyoznal komolyan nagyon kemeny😊 biztos ott meg az Audigy a gond😊
legjobb a belso nezetnet nevezett valami😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na, megneztem😞((
A grafika tenyleg erdekes... de az meg nem erdekelne annyira.
A fizika, szimulacio, egy az egyben TDR. Ennyi. Azt hiszem nem kell ragozni.
A grafika tenyleg erdekes... de az meg nem erdekelne annyira.
A fizika, szimulacio, egy az egyben TDR. Ennyi. Azt hiszem nem kell ragozni.
nyugtassatok meg,hogy csak nalam nez ki ilyen szarul:
amugy nekem nem nagyon jott be a fizika, de lehet csak szokni kene. A palyak vonalvezetese nem lenne rossz, vannak szuk reszek is benne.
amugy nekem nem nagyon jott be a fizika, de lehet csak szokni kene. A palyak vonalvezetese nem lenne rossz, vannak szuk reszek is benne.
Lehet hogy bananra optimalizaltak, azert van gondja a kormannyal.
Az hogy 95%-os, nem jelent semmit. Ez csak marketing fogas.
Az hogy 95%-os, nem jelent semmit. Ez csak marketing fogas.
na gigalol nalam megy csak eppen nem tudom beallitani az iranyitast forditva mukodik a gazpedal barmit allitok akar a jatekban akar a winben gratulalok!!!!! biztos az ismeretlen ratyi gagyi MOMO Force az oka😄DDD
Grafika hat nem nagyon alazza a MS rallisportot sot olyan erdekes fako szar, kb az elejere ennyi!
Grafika hat nem nagyon alazza a MS rallisportot sot olyan erdekes fako szar, kb az elejere ennyi!
bazze nektek is megáll a tudomány a betöltöképnél(ez a dmo 95% ..... stb), vagy csak én opok vel? grrrrrrrrrrrr
*Posse*T.W.D*
THX! Biztam a HardWired-ben😊) El sem kezdtem kintrol tolteni😄DD Vartam...
Igy legalabb csak 25 perc😄
Igy legalabb csak 25 perc😄
akkor nyasgem 😊)
de hat a videok alapjan
)