2926
Colin McRae 3
  • Breki33
    nekem tetszene ha az egyes fizikája lenne benne
    nemtudom miafrancnak kellett belekeverni az uj toca-s fizikat
  • oneal1
    nemúgy an hogy a bump mapping és egyebek a teljesben lesznek??
    megbaszhatják ha nem
  • Piftuka
    LOL ! :D :D :D

Jaja ! Emberek, kik el vagytok ájulva ettől a "grafikától" !

Hát senkinek nem tűnik fel, hogy egy, az egyben Colin 2., ez pedig igen nagy negatívum.

2003-ban kijönni egy játékkal, amelyen semmiféle bump mapping nem látható és nem használ shadereket...

Már nem ciki ! ÉGŐ !!! Nagy betűkkel. De ha ettől eltekintünk sem nagy szám !
  • Alexease
    Lehet, hogy a telefonjan nezte meg. Ott tenleg csucs lehet:))
  • mohus
    "Amúgy a grafika szerintem zseniális!"

aha...de gondolom most nem a Colin 3 demójáról írtál...
  • Astaroth
    én sem tudom beállítani a kormányt
    A z tengely az mit állít?
    Amúgy a grafika szerintem zseniális!
  • Pitti
    Szoval kiveseztem a hetvegen a demot en is. Penteken a flame aradathoz en is hozzaszoltam, de mivel akkor meg a demot nem lattam igy konkret velemenyemet nem is tudtam kifejteni.
    Tehat a grafika nem rossz annyira, de nem tetszik :-(( Kihipozott texturak stb... Az aszfalt pedig szerintem ocsmany.
    Azert elszorakoztam vele majdnem 2 orat is. Na nem azert mert annyira elveztem, hanem eddig tartott, mire rajottem, hogy a kormanyt nem fogom tudni 2 nap alatt se elfogadhatoan beallitani.
    Kezdodott azzal, hogy a 2 tengelykent kezelt fek es gazpedalt ugy tudtam beloni, hogy a gaz a fek a fek meg a gaz, igy vegulis a gaz a gaz a fek meg a fek.
    A kormany meg rosszabb. beallitottam, hogy a kormany max elfordulasat kihasznaljam. Ekkor belso nezetbol szepen latszik, hogy egy gyors balra jobbra kormanymozdulatnal colin bacsi kicsit kesve tekergeti. Mi annyit jelent, hogy en mar jobbra tekerem a kormanyt, mikor colin bacsi meg balra jart. Ket ora probalkozas utan feladtam. Ha tul erzekenyre allitom a kormanyt akkor meg mar szinte nem is analog.
    Szoval nem akarok nagyon kozonseges lenni, ezert nem irom le a tovabbi velemenyemet errol a micsodarol.
  • Breki33
    a patch-nak mi a pontos linkje?
    nem találom
  • Breki33
    sziasztok nekem is ez volt a gondom, de megoldottam viszont érdekelne , hogy mit tanácsoltatok másoknak ezzel kapcsolatban, csak nem találom irnátok egy számot, hogy kb merre keressem?

Amugy nálam a hangok szornyuek mármár gta3 izuek....PPPP
  • Jacek
    hat en mar behanyok a CS-tol pedig en 0.4 vagy 0.5 betatol jatszottam vele de akkor is nagyon gaz de az uj HL2 enginnel naygon jo lehet na a DOD2 nem is beszelve:)
  • ShaiHulud
    ez nem meg egy fps lesz hanem AZ FPS :) amugy en sem rajongok az fpsert de halflife2 istenjko lesz...gondolom lattad mar az e3 videot (az 506megasat) es igy mondasz velemenyt:)
  • [Jakuza]
    Annyira hogy meg egy FPSt valoszinuleg nem fogok letolteni. :)
    Mar csak azon remenykedek, hogy CS 2 ne legyen.
  • ShaiHulud
    na majd halflife2 :) remelem felfrissiti majd ezt az egyhangu jatekpiacot..
  • WiZZaRD
    most en varok minden progitol tul sokat, vagy csak szimplan ennyire gagyi mindegyik cucc?
  • WiZZaRD
    ehhehehehehe
  • ShaiHulud
    talan ha nem lenne nagy faradsag maskor visszaolvasni, akkor kapnal valaszt a kerdesedre, mielott fel kene tenned!!
  • loser
    Sziasztok, kéne 1 kis help.
    Elinditom a játékot bejön 1 focusos kép de aztán semmi.
    Vártam vele legalább 15 percet de még mindig semmi.
    Ctrl+alt+del kiirja hogy fut még a játék, de mégse.
    nemtudja vki hogy ez miért van???
    Elöre is thx
  • Pupcika
    mármint colinra gondoltam
  • Pupcika
    huhhh
    láttam a demót, remélem csak a demó gógyi...
  • mohus
    ja a motoros: Moto GP2 (Namco)
  • mohus
    Ok...

egyébként én is kipróbálom a gammákat...de mondjuk a boltban vagy látom a havernál...eszembe sem jut addig bármit is iratni vagy venni, amíg nem 100% hogy szükségem van rá.sok a szemét...

konzolra sincs óriási felhozatal, de amikkel én nyomulok teljesen lefedi az autós igényemet a "valósághűtől" az "árkádig"
    GT3 (minden)
    WRC2 (rallye)
    F1 2001 (F1)

Árkádok:
    Burnout2
    NFS:HP

és autós kaszkadőr
    Stuntman

• Jacek
    teljesen felesleges azt csinalsz vele amit akarsz utanna:)
  • Kaszi46
    ehe kökkenet
  • Alexease
    A Fraps a kepeket siman csak ossze fuzi egy tomoritetlen AVI-ba. Azt ugyan ugy tudod kezelni Premierben. Ha nem jo, betoltod oda, es kimented a frame-eket, megkapod a kepidet, utana vissza. De sok ertelme nincs...
  • Kaszi46
    csakhogy ne mindig a colinrol legyen szo:)
  • Kaszi46
    aha akkor viszont jobb lenne olyan progi a mi ashotokat nem füzi egyböl össze mert azt inkább én csinálnám adobe premierel és akkor tudnék könnyebben hozzá zenét felirtot... tenni szal ha van ilyen progi ami a shotokat meghagyja képformátumban(legjobb lnne nekem tga) akkor ne habozz:) thenksz
  • Jacek
    hanem folyamatosan shotol es azt ossze fuzi
  • Jacek
    fraps sem videot vesz:D
  • Jacek
    nem hiszem
  • Alexease
    Hogy azert a Colin3-rol is legyen szo...

Nekem meg mindig fent van, mert hetfon jon egy fizko - a lentebb irt - akinek nincs lehetosege megnezni, neki akarom megutatni - hogy nehogy ezt is beszivja:-DDDD

Gondoltam, ma osszevagok egy Colin3 engine demot:)) Ezert vegig "szankaztam" mind a harom palyat. (De nem lett belole semmi, mert se kamerat nem lehet allitani, se a visszajatszasban semmit - nevetseges!)

Ami pozitivumot talaltam az elozo reszhez kepest - meg amit vartam - hogy a palyak vonalvezetese sokkal jobb lett. Mar szinte jo. Volt nehany resz, ami tetszett is:)) Aztan ennyi...

De ettol a belsonezettol es a nulla fizikatol meg mindig elszornyudok...

Ilyenkor megnezem a "Colin Oldalaz" c. Engin Tesztet, es mindjart jobb kedvem lesz:DDDDDDDDD

• Kaszi46
    ez oké csak azt hittem létezik olyan is ami egyben veszi a 2öt
  • Alexease
    Mar megint szet OFF-ozzuk a toipicot:))
  • Alexease
    Azert (hivatalosan) a konzol allat nagy lutri (bar ott azert egy szinten mozog minden). Ugy kiadni egy jatekra 15000 HUF-t, hogy se demo se semmi, csak egy ujsagban egy leiras, az igen nagy batorsag, vagy luxus.
    Mondjuk azert a konzolon ami autosjatek, es aki azt szereti, az tudja mire szamithat. Mas auto, mas hang, mas bonus felirat, aztan annyi...

Kint mas. Kolok letepi a polcrol a gamet, betolja, nyomja a gombot, es ha nem tetszik beb*ssza a sarokba, aztan annyi. Majd holnap vesz masik kettot.
  • Jacek
    pl kozben elinditasz egy SoundForge-ot es szepen folveszi a hangot
  • Kaszi46
    kiru a progi ha esetleg van még hasonlo akkor annak is elárulhatnád a nevét! pl olyan nincs ami hangot is vesz? előre is köfi
  • Alexease
    Igen, ez a "PC-s masolda" tenyleg veszelyes:)))
    De azert a jobb programokat, ami tenyleg megeri, azert meg szokak venni az emberek. Nekem is van nehany - bar nem 15000 HUF-os, mert annyit nem adok egy jatekert. De ami fent van a gepemen, es hosszutavon hasznalom - Insane, Screamer 4x4, GPL stb. - azokat megvettem, pedig elotte mind meg volt ISO-ban is.

Mivel manapsag eleg sok a szemet, en ugy tekintem a warezt, hogy elotte rendesen kiprobalhatom, hogy ne szorjam ki a penzt az ablakon. PL.: ha nem lenne net-em, es nem lenne lehetoseg beszerezni warezt, akkor az ujsag reklamokbol, kepekbol, leirasbol, ertekelesbol kivalasztva, lehet hogy megvettem volna a Toca Race Driver-t. Es utana, valszeg tokon szurtam volna magam! De igy, leszedtem ISO-ban, megneztem, es szinte azonnal toroltem. De ha tenyleg jo lett volna, akkor megvettem volna kesobb, max. 6-8000 HUF-ert!

Egy ismerosom igy jart (se net, se semmi): Az agyon reklamozott MS Rally-ra gyujtott, meg vette valami irrealis 16000-ert, es utana max. 1 orat jatszott vele, mert azt elfelejtettek kozolni az ujsagban, hogy se belso nezet, se semmi...
  • Jacek
    ugyan akkora warez van Konzolra..
  • Piftuka
    Őőhh, igen. De abban a hozzászólásában IMHO blasta keverte a WOLRD SPORT CARS-ot a Sports Car GT-vel.
    Ugyanis utóbbi meglehetősen jó fizikával rendelkezik.
    Míg előbbiről már én is írtam. Az EMPIRE adta ki arcade autós játékként Total Immersion racing néven.

A WSC pedig ment szépen a süllyesztőbe a kiváló fizikájával együtt.
  • mohus
    "Ott tartunk, hogy lassan rimánkodunk, ki mer bevállalni egy fasza túraautó vagy rally szimulátort."

már 2 éve ott tartunk...

"Lásd: Sports car GT.
    Megvolt az esélye, hogy a GT3 kategóriájában PC-n is olyan élményt nyút a profi játékosoknak.
    Erre a fejlesztés felénél közölte a kiadó, hogy csak akkor jelenhet meg, ha átírják a kódot arcade-osra."

ezt tényleg nem értem...egy játékban két kód is elférne...sőt 3...ki be kapcsolható minden.

Én egyrészről valóban hibáztatom a konzolt, de más szemszögből. Mivel sokkal kisebb a warez, tisztábbak az "eladási adatok" és arrafele megy a szekér. Rengeteg "vivendi" stílusú cég van , akik nyomják az eszetlenebbnél eszetlenebb gammákat mindenfajta értelem nélkül. Autós gammáknak nevezett szemetekkel van tele a konzol is, ami még "árkádnak" sem nevezhető.

Ami PC-n van tíz éve az bicskanyitogató...én sem írnék PC-s progit ilyen másolda mellett.

Én nem sajnáltam a 16 rugót a GT3-tól (ami számomra messze nem árkád attól, hogy nincs törés benne) és még sokan mások. Meg lehet nézni milyen gárda és költségvetés mellett készülget a GT4. Élőben, tesztelik, modellezik stb a valódi verdákat...nem volt soha ilyen PC-re.

• Eisenhower
    végül is lényegtelen mert sokat nem gamelok vele majd ha télen korcsolyázni akarok elöszedem^.^