2926
Colin McRae 3
-
#925 megnézted az oldalazós videjót??? -
#924 nem vagyunk túl degecik? -
#923 na tenyleg kajalok:) -
#922 ja.
Szánkón tökmindegy az előre, az csúszik lefelé magától.... -
#921 :DD -
#920 szerintem ha jól ügyeskedik az ember össze lehet azt hozni 2 nyílból is.... csak az első falig nehéz, utána megy :D -
#919 HÁROMNYILAS!!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#918 nem kell hozza atjott a haverom mondom jott ez a valami:) kerdezi haromnyilas? mondom mi van erre kinyogi elore jobbra balra gomb eleg hozza:DDDDDDDDDDDDDDd -
#917 jól fog mutatni az ablakon
SUPER MARIO - ITA - AB+
LUIGI BRADA - ITA - B0 -
#916 Én már rég feketeöves sírva-okádva-zokogó vagyok. Muszáj volt leraknom ezt a vizsgát a m.helyemen, JANO monológjai után!
:-DDDDDDDDDD -
#915 Mario fejen lesz buko es annak az uvegen hasznaljuk a fasza szelvedon csorgo viz effektet:D -
#914 goto 1k? :D -
#913 zokogva na :D -
#912 :DDDDDDD -
#911 "Mar aki belulrol tolja a szankot..."
Bassza meg, megtanultam hangtalanul zogokva vonyítani :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#910 Csak a szánkón nem látni az irtó proffantyú vízcseppeket a windvédőn!
Most mi lesz? -
#909 lehet hogy ki kéne próbálni bannánnal, valszeg arra optimalizálták
vagy ne használjak ilyen erős kifejezéseket? -
#908 De mar legalabb van szelvedo. Amikor irtam a Codiesnek, azt valaszoltak, hogy azert nincs, mert zavarja az embert a kilatasban.
Most van szelvedo efekt, de jol kozelrol kell nezni, hogy JOL kilassanak. Mar aki belulrol tolja a szankot... -
#907 Hozzátnném, KIZÁRÓLAG 80CENTIS PLAZMA TV-N!
:-DDDD -
#906 ja igen!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hát hiába, a Trabantosok tudnak valamit!! :D -
#905 menjetek mar a faszomba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#904 mondtam már, hogy ti mind ordenáré idióták vagytok?? és azt, hogy én is? :) -
#903 meg az is az elonye hogy beulsz ebbe a szanko mentobe es a szelvedonel van az arcod:) -
#902 és kormány nélkül veszi a kanyarokat, viszont kurvajó a törésmodellje -
#901 Az biztos!:) De OLDALAZVA!!!:DDDDDDDDDDD -
#900 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDq
-
#899 reméljük, nem ilyen szánkó tuning mentő, mert akkor nem jutnak el a kórházig :D bár abban meg az a jó, hogy ötösből frankón indul :D -
#898 addigra fejtsetek meg a titkot:) -
#897 ...vagy egy szánkó... -
#896 :DDD
Moderatoret fognak kialtani:) -
#895 na en nezek valami kajat igy reggel:) -
#894 a komoly colin fanatikokat a mento viszi el reggel:D -
#893 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#892 en azon rohogok hogy ide benez valaki bakker:DDDD -
#891 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#890 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NEEEEEEEEEEEEEEEEE
KUSSSOLJATÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK -
#889 Nezd meg az oldalazast, es asszony megol:)))))))) -
#888 :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
PONT EZT AKARTAM ÍRNI!
RENDBEN VAN NAGYON! -
#887 van ugye egy masik lehetoseg hogy szankojuk van:DDDDDDDD -
#886 bazzeg nem röhöghetek hangosan, szétharapom a pofámat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD