Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kódmászterszék elmehetnek a ...
Egyébként IMHO az elsõ rész tesztelésénél valóban ott volt a névadó és segítette tanácsaival a készítõket.
Ez meg is látszik rajta, mert az elsõ rész remek darab még ma is.
De a másodiknál és ennél már tuttira hiányzott.
De hogy nélküle az elsõ rész tapasztalatai alapján nem tudtak hasonlóan jót készíteni egyszer sem !?!?!
Szerintem az "öreg" Mcrae nem is tudja, hogy micsoda f*stalicskát adnak el a nevével évek óta !
Az elsõ résznél kifizették neki a jogdíjakat, aztán utána mehetett isten hírével.
Hát el sem hiszem. És mégis van. Nem baj. Nincs is mit hozzáírnom, végigolvastam a topicot.
Annyit mondanék, hogy kár érte.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én nem véletlenül kezdtem el "halmozni" a diplomákat...amíg más jókat mulatott, addig én jókat tancsiztam...most meg könnyebb ennyi. Mindenkinek ajánlom a módszert, egy olyan kor hajnalán, ahol már két diploma felmutatása az alap...és az csak belépõ...ez van
Egy jó TV-t összehozni...asszonynak is jobban mutat rajta Agassi...az 1500-ös mozijegy helyett inkább DVD-zik már az ember és akkor a benyót sem kell kifizetni a moziig...kérlek ne nézz "majernek" absz nem vagyok az. Csak elmondtam ,hogy én mit látok itthon...volt már rá példa, hogy valaki a forumbol tudta meg hogy létezik olyan hogy RGB kábel😊
kormány meg neked is van úgyhogy te is majer vagy😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"<...> közben rá lehett kukkantani a tíz évvel ezelõtti autóparkra meg a mostanira, van meló ebben az országban dögivel<...>"
De akinek szep uj lakasa van, vagy fasza uj nyugati kocsija, az nem berbol es fizetesbol el!!! Amit ok "fizetesnek" neveznek, az a kizsakmanyolo es egyenlotlen gazdasagbol szarmazo csalas. De ebbe ne menjunk bele... Aki ugy el, ugy sem erti meg...
De ahanyszor elojosz a "majersagoddal", annyiszor fogom megemliteni. De nem csak neked, Versionnak is. O raadasul raadasul meg egy nagykepu, kis fasszopo, szuklatokoru barom is.
"Új Colin McRae Rally 3 képek
2003. május 28. - Játék
Új képek jelentek meg a legnépszerûbb autós szimulátor sorozat legújabb részébõl, a Colin McRae Rally 3-ból. A játékban a következõ autók fognak szerepelni: Citroen Saxo Kit Car, Citroen 2CV Sahara, Citroen Xsara Kit Car, Fiat Punto Rally Car, Lancia 037, Ford Focus RS WRC 2002, Puma Rally Car, 1986 RS200, MG ZR Rally Car, Mitsubishi Lancer Evo 7, Subaru Impreza WRX (44S), Subaru Impreza 22B Sti, de ezeken kívûl lesz számos bónuszkocsi is, amiket meg lehet majd szerezni. A kocsik változatossága mellett a pályákra sem lehet majd panaszunk, ugyanis olyan országoban versenyezhetünk, mint Japán, Spanyolország, USA, Svédország, Finnország, Görögország, Ausztrália és Nagy-Britannia."
lol
Adversus solem ne loquitor
kormányt valóban nem érdemli meg...semmi olyan állítás nincs benne amivel szim-esebbé lehetne tenni a vezetési élményt, de akinek van az nehogymá billról nyomja😊
a törés akkor is a legszebb, amit eddig konzolon láttam...nekem spec elkezdte húzni meg lifegtetni a kormányt amikor szétment az egyik oldalon a cucc..és eléggé zavart vezetés közben
a TV-m képe meg tökéletes az autósgammákhoz...nem takony (sokkal élesebb mint mondjuk az RTL-es forma1 közvetítés), mivel RGB kábelen futnak be külön a színek...RGB nélkül valóban takony, de én adok az ilyesmire ha már játszunk...
és nem volt ötösöm a lottón...csak nem nyavalygok annyit mint az átlagmagyar szokott, közben rá lehett kukkantani a tíz évvel ezelõtti autóparkra meg a mostanira, van meló ebben az országban dögivel...
a TDR PS2-n sokkal rosszabb lett mint a Colin 3, de már említettem van más amivel lehet játszani
`Take a look to the sky just before you die`
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
- Kormany ehez teljesen folosleges, mert semmi koze az autohoz. Mega-arkad, konzolra jo.
- A tores meg szart nem er, mert mesz ugyan ugy tovabb. Csak latvanyos arkad efekt.
- Nem emiatt tartunk 2 gigas gepet. Ennek jo barmi egyebb.
- A GT biztos jo, de PC-n is, max a garfika miatt huzna tovab mint ez.
(- A "72cmFlat" TV-det felejsd mar el... lehet hogy nyertel a Lotto-n, vagy erre gyujtottel 5 evig, de szerintem senkit nem erdekel. Amugy is ha arra kinyomodd a konzol 640x es kepet, egy nagy takony lesz az egesz. Bar 15-20 meterrol lehet hogy jo...)
Olyan mintha valami afrikai törzs dobolna😊))
8 honap alatt sikerult kiszedni belõle?
a bátyámnak el sem merem mondani...neki PCje van és várta a gammát...Colin2-t nyomta mindig
de a belsõ nézet jó és a törésminta pedig a legjobb amit konzolon láttam...
csak ez ugye kevés
mert az emlegetett GT szintet kéne valahogy megütni....nem értem miért nem lehet...lusta béna barmok
gondolom nincs egetvero kulonbseg ps2 es pcs verzio kozott ugyhogy csak annyit tudok mondani hogy szanalmas az egesz codemasters.."
hát a WRC2 nekem is sokkal jobban bejön? az megvan neked?
igen komolyan elgondolkodik az ember, hogy egy silányabb grafikáért minek egy 2 gigás gépet fenntartani....
én is csalódtam a kódmesterekben....szerencsére van más amivel lehet jókat autókázni...
De ha legalább ti PS2 tulajdonosok elégedettek vagytok vele; az is valami.
Akkor szolhatnál már a GT 4. fejlesztõinek, hogy ugyan portolják át azt nekünk PC-re, mert mi is olyat akarunk !!!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
esõben cseppek az üvegen,máshogy terülnek kúsznak különbözõ sebességnél
hóban meg rendesen gyûlik a hó a nem törölt részeken....
szóval a belsõ nézet sztem nagyon jó lett
PC-n passz...én még a demot sem fogom letölteni az tuti😊))erre sokkal jobb a 72cmFlat meg a kormány
Gyerekek ! Az ACTUALIZE mindegyik játéka porig alázza ezt a "remekmûvet".
Csak így tovább kódmásztersz ! Bárki bármit is mond: ti tudjátok, mit jelent az, hogy RALLY JÁTÉK !!!

ennél a ps2-es is sokkal szebb TV-n
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nekem Rally-nak a Rally Trophy van fent, de fent is lesz egy ideig ugy erzem...
Meg az Xpand Rally kozeleg. De abbol meg nem lattam belso nezetet, es egy igent a letezesere, 3 honap alatt sikerult kapnom. De valszeg csak motorhaztetore gondoltak. Az szerintem a MS baberjaira tor...
orral a falnál álltam, padlógáz, kormány kicsit eltekerve, és faszán végigoldalaztam a falon 😄DD szuper ez a játék 😄
Riszpekk
Belsonezetet nem csodalom hogy nem raktak be mert a PS2-es texturak vannak benn a kocsiban replayben latszik en sem valaltm volna be azt a 98-as grafikat ami ott benn van a kocsiban😄DDDDDDDDDDDDDDd
Legjobban tetszik amikor atmesz a hidon az elejen azt hittem lonek ram valami geppuskabol😊)))))))))))))
a CMR2 szebb is volt meg jobb is..... ennek már a menüje is egy agyrém bazzeg milyen szakadt drogosok tervezték ezt?
Riszpekk
. Még végig se mentem a pályán.