2926
Colin McRae 3
-
#1065 "Oszinten szolva a legkozelebb all a rally hoz a colin 3":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
uramisten ekkora baromsagot is regen olvastam!!
Nehogymar te akarjal kikuldeni egy topicbol azt irok amit akarok ok@ -
Toya #1064 Ez biztosan hat majd és jól elbeszélgettek itt hárman-négyen :-)
Örülj neki, hogy azok akiknek nem tetszik a program azok fenn tartják a topicot...Én a helyükben nem is írnék ide, mert nem ér ennyit a program.
"az menjen gpl ezni, es nezegesse a 3 pixeles autokat" - sötétség a köbön - ezek után aztán van alapod a CMR3 szidóknak osztani az észt
Ők legalább úgy mondtak véleményt, hogy tudják miről beszélnek, de te... -
#1063 Es meg annyit, hogy akinek nem tetszik, amit ide irtam, az utana ne irjon semmit, hanem ignoraljon, ahelyett, hogy: `De nagy fasz vagy, az agyad helyen gumivan bazdmeg...stb...` A lenyeg, hogy akinek nem tetszik, az kotrodjon innen a retkes picsaba, mondjuk egy gpl es topicba, aztan ott szidhatja a gamet, de ne itt, itt azok maradjanak, akiknek tetszik( a patch kiproszalasa utan...)... -
#1062 Hat figyeljetek, most probaltam a patchet, es nekem mukodik... Oszinten szolva a legkozelebb all a rally hoz a colin 3, az uj patch megerositett benne, es nem az iranyitans tekinteteben mondom ezt, bar az is javult, de kullemeben, hangulataban a legjobb, akinek nem tetszik, az menjen gpl ezni, es nezegesse a 3 pixeles autokat... ennyi... -
#1060 Nekem se ezzel se azzal nem mozdul ez a fos... -
#1059 Hahahahahaha!!!!
Ez egy jol sikerulr patch:DD Mar el sem indul:DDDDDDDDDDDDDDDD
Eddig gond nelkul ment, taszkoltam, videot capture-oztem, kozben a hangot is, futott a haterben minden stb. -
#1058 Aki meg hisz a csodakban, vagy reszvenyes a Codies-nel, az megprobalkozhat ezzel a 24 megas patch-el:DDD
http://www.gamershell.com/download_2395.shtml -
#1057 ACTUALLIZE ??? Na igen ! ŐK tudják, hogyan kell Rally programot készíteni ! Az össze megjelent játékuk a top-on volt a maga idejében. Megjegyzem: teljesen megérdemelten !
A 97-es RAC Rally -még magyar nyelven most is kapható- kapásból alázza a Gagyimekktrérali3-at ! -
#1056 egy rally championsip 2003 elvalalnek:) -
#1055 Én válaszolok ! SZERENCSÉRE nem adták ki !
és ha lesz egy csöpp eszük, akkor törlik a projectet örökre !
Bahhh ! Bezzeg a Warcraft Adventures-t a kukába dobták ! De az ilyen szemetek megjelenhetnek ! -
#1054 nem egyszerubb beutni hogy nforce.nl? -
Chief #1053 Nem is gondoltam rá, hogy a másság fóruma! Pusztán megszeretem volna tudni hogy kiadták-e a játékot! De nem kaptam értelmes választ.
Szerinted ez értelmes válasz?
f.v.!
igen!
ja nem!
vagy mégis?
mondom hogy nem!
de igen!
de nem!
-
#1052 mar nem annyira lagos a serveren magyarul nem is:D -
#1051 gondolkozz el picit mennyire lennél tönkreverve :) -
#1050 hát igen:)
ki mitől élvez:)
nem lepődnék meg magamon, ha elkezdenék veletek modozni....de ezt ki kell érdemelnetek
valószínű a ps2-es logtitech usb kormányom pchez is jó...még nem próbáltam:)
engem a lagok riasztanak vissza -
#1049 ja replayben verhetetlen a GT3 de jatekban inkabb GTR MOD 30 autoval:DD -
#1048 "gt3-nál sincs hűdesok szebb játék:))"
egy sincs...mármint ami autós
-
#1047 lesz hozza javitas..marmint a demohoz -
#1046 Chief ez itt nem a másság fóruma ("Beveheted a..) -
#1045 ÁÁÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ :))))))))))))))))))) -
Chief #1043 Beveheted a fa**omat! Hülyegyerek! Értelmesen kérdeztem hogy meg jelent-e? Erre ez a válasz! -
#1042 szakupac=szarkupac -
#1041 na de olyan jo emberekkel vitazni akik allnak egy szakupac melett es azt hiszik csokifagyi:DD -
#1040 szerinted?? olvasd el a sajat irasodat:)) -
Chief #1038 Nincs kedvem visszaolvasni. Megjelent már a játék? -
#1037 a paraszt :D "ami szar azt szidom" .. sztem ami szar azzal ne foglalkozz ennyi. -
#1036 Jah akko sorry Jacek aszhittem nekem írtad:)
Tény a játék fos,és ennél a programnál sem ahogy másnál sem ér így semmit a grafika...
Piftu azt megnézem hogy a Gt4 mi mögé bújhat mert még a gt3-nál sincs hűdesok szebb játék:))
-
#1035 Ugyan Jacek ! Hagyd ! Ők MEGÉRDEMLIK a Colin 3-at !
Mi csak irigykedhetünk, hogy nem játszunk ezzel a zseniális játékkal, amelynek a DEMO-ja valójában csak 5%-os állapotot tükröz, de most a készítők majd 2 hónap alatt tesznek bele mindenféle mappinget, lesznek shaderek is és 2048X1536-ba 4XFSAA 8X Aniso mellett olyan lesz a grafika, hogy a Gran Turismo 4 már azelőtt elbújhat, mielőtt megjelenik ! Természeteseb mindez egy PIII 450-en, 128 MB RAM és Vodoo 3 mellett, de úgy hogy a DirectX 9 is ki legyen használva !
ROTFLMAO !!! :D :D :D Kóddémásztersz rulsz !
-
#1034 sztem a ps2nek szebb mint ez a demo... -
#1032 :DDD vicces fiu volt ketto minimum 1 eve adtam el az utolsot:) -
#1031 csak azt tudnam honnan vedtetd hogy neked irtam?:DDDDD -
#1029 Tény...Ne mondom ps2-n is vannak borzalomronda játékok,de vannak pc-n is...És pc-n vannak lyan játékok amik látványra ütik a ps2-őt de vannak ps2-őn is...Ezen nincs értelme vitatkozni.. -
#1027 Az hogy a ps2 grafikája szar az kissé túlzás van rá olyan program ami enyhén csúnyán cseszi a pc-t lefelé...
Az tény hogy ez a game egy fos lett...
Kössz a gyengeelméjü megnevezést egy szóval sem mondtam hogy a játék jó,csak azt mondtam hogy a ps2-őn szebb a grafija:))
Kicsit gyorsan kapod fel a vzet sub...Elgurult a gyógyszer?:) -
#1026 ket lol gondolod majd dicserem ami egy rakat szar???????
Grafika PS2 szint ez amr nem kicsit keves de ez a legkisebb hibaja!!! mert ha jo fizika lenne+ nem egy darab WRC ami nem kicsit rohejes rally szimulator mi????
egyebkent ott flameek ahol akarok es amit akarok ki ne talald mar azert mert te gyenge elmeju vagy es tetszik egy olyan jatek ami senkinek, majd en dicserni fogom!! ami jo azt dicserem ami szar azt szidom.
Kb mint a magyar foci vannak meg hulyek akik kimennek meccsre paran , en majd akkor megyek ha real madrid szinten nyomjak!! -
#1024 Nekem kicsit úgy tűnik hogy a Colin2 fizikája jobb volt azt legalább lehetett irányítani!
Szar az egész ennél jóval többet vártam!!! -
#1020 Virgin:))) Azok nem mentek már rég tönkre? -
#1016 ne hergeld őket, mert még ide tévednek azt indul a flém. -
#1014 Pont erre gondoltam én is amikor kipróbáltam. Nézd meg a #635-ös hozzászólásomat, amit a flémáradat közben eresztettem el :P -
#1010 ez a teljes hidd el ilyen lesz sluss, belosnezet azert nincs mert az PS2-es belso ami egy monitoron kicsit mutat szarul es meg ok sem mertek bele rakni:) -
#1009 Sztem a colin2 szebb volt. Abban még volt rendes belsőnézet, sokkal jobb felbontásban, nem ilyen ratyi, szejjelmosott, homályos textúra volt rátéve.