2926
Colin McRae 3
-
#1153 :DDDDD persze ugy szokott lenni nekimesz a falnak es oldalazol:DDD
Elegge hulyeseget irsz mert ne vezetne el barki csak eppen milyen sebessegel es mennyiszer hal meg:))) de hogy nem birna vezetni az lol ha az eletben ellehet :D -
#1151 mikor,rohogni akarok mindig beleolvasok ebbe a topicba :)
legjobban az szokott tetszeni, mikor Jaceknek megmagyarazzak,hogyan megy egy rally auto...
ezzel mar mas tudatlan is probalkozott :DD -
#1149 Rally CH Extreme,most erre fáj a fogam.már +találtam,de még nincs kilinkelve.
-
#1148 Tegnap nem voltam egesznap. Ma fent lesz du. minden. -
#1147 demó=cmr3 -
#1146 Alex gondolom el vagy havazva de nincs egy szerencsetlen eredmeny martisvillre????????:DDDD -
#1145 1. Nem mondtad melyik demoval
2. a gp4-nél jobb az F1 2002 2003 update-val -
#1144 jáccottam a demóval.nem is olyan rossz.Azért lehetne jobb is.ha már kint lenne is késóő lenne!addig is gp4. -
#1143 mivel mar 110% a progi ebben a honapban kiadjak hacsak meg nem cserelik le a texturakat meg kivesznek effekteket akkor meg csuszhat:) -
#1142 Hali.Mikor jön ki a pc-s változat?? -
#1141 tudod ok kikapcsolt segitsegel mennek:DD -
#1140 Igen?:)) Az jo:))
Szoktam rallyt nezni, csak azt nem ertem, ha Colin kicsuszik, akkor miert nem oldalaz ki a fa mogul, es miert nem fordul meg egy helyben?:DDD Ezek szerint lehet, de Ok nem hasznaljak:DDDDDDD -
#1139 hogyne tudna:D -
#1138 En azert kiprobalom a teljest is. Talan addigra belerakjak az auto mozgasanak a kodjat is. esetleg, meg lehet is belole valami... -
#1137 De en kozben kaveztam, cigiztem:)) Azert ilyet Colin nem tud:DDD -
#1136 max -
#1135 en harom gombal 3.43 mag motorfek:D -
#1134 Hogy egy kis jatek is legyen:)
A Japan palyan 4:22-ot mentem, 3 (HAROM) gombbal, egyetlen fekezes nelkul:DDDD -
#1133 köszi -
#1132 nalam annyi a valtozas hogy vergre hajlando az ismeretlen MOMO kormanyommal menni:DDDDDDDD -
#1131 kicsit vissza olvasnal te kezdtel karomkodni nyugodtan nezd meg!!!
-
#1130 Patch:
- Modositotta a hangokat, a fek eroket (nem blokkolnak a kerekek).
- Mintha mar az autonak lenne arnyeke - bar ez nem igazan szamit, mert aki autot vezet, termeszetesen belulrol, az ugy sem latja.
- A plyakon meg mindig semmi arnyek-feny nincs (ertsd: nem vett arnyekot semmi, se fa se objektum stb.). Ez a masodik leggagyibb dolog, amit eddig lattam. Nem kell, hogy dinamikus legyen, ha nem tudjak megirnni, vagy isgy gyorsabb, de legalabb sotetebb texturakkal megoldhatnak (lsd. 5-6 eves programok). Illuzio rombolo, az egyontetu ambient...
- Es a leggagyibb, amin semmit nem valtoztattak, az auto viselkedese, mozgasa, fizikaja, szimulacioja stb. (Kinek, ahogy tetszik...). -
#1129 eléééééééééééég már
a jatekról irjatok
milyen a patch-el
kit érdekel, hogy mivel sértegetitek egmást -
#1128 Ha engem kerdezel a kedvenc jatekomrol, az holt messze all barmely autos jatektol, es igen abban egyet ertek, hogy mindenkinek mas az erdeklodese, en csak annyit mondtam, hogy jelen pillanatban meg mindig szamomra a legelvezetesebb autos jatek a Carmageddonthe death race 2k, kiegeszittoivel, addon autoival, olyan pusztitasokat lehet csinalni, hogy jujj:)) Elvezem azt, hogy meg 1000 km/h sebesseggel is mehetek, es az adott utszakaszon barmely oijjektumot:) elkaszalhatom, kozben persze atomjaira hullik a jarganyom... En ilyen ember vagyok, en ezt elvezem, te mast... Ez van, ettol meg nem kell a masikat fikazni, mert nagy szerencse, hogy nem hasonlitok rad:) -
#1127 ok csak egy baj van hogy a Carmageddon-t tartod a legjobb jateknak na most bejon valaki itt aradozol errol a moslekrol es azalapjan szegeny pistike megveszi :) lehet merges lesz rad:D -
#1126 Ezt most mibol talaltad ki hogy en miben ultem miben nem?:)))))) -
#1125 Azert megis irok... Igaz, lehet hogy nem ertek ahhoz, hogy milyennek kene lennie ahhoz, hogy a ti igenyeiteket kielegitse, de azt tudom, nekem mi tetszik egy autos gameben... Es nem azalapjan fogok valasztani amit ti mondatok, hanem ami nekem tetszik, az alapjan... -
#1124 Piftuka, tevgeled joban vagyok, neked nem irok semmit, az elozo szovegemet ne vedd magadra...
Na most Jacek batyam, sztem te az eletben nem ultel Subaruban, szal ne kabittsal itt nekem, kene egy vetito opicot inditani, aztan oda lokhetned a suket dumad, aztan addig egy kurva szot ne szolj, amig nem raktad fel a patchet... Ja, ha te kirohogsz masokat, akkor nekem jogom van ehhez:
Akkorafaszgenygecilopicsaallatgenypocsvagy min` a maszuletett seggfej bazd meg:)) -
#1123 Egyrészt ne anyázz, másrészt továbbra is csak a butaságaidat lököd ! A Rally Championship 2000 távol áll a Rally-tól ? LOL !
Egyébként én sem állok neki kioktatni téged szerepjátékból, mert bár szeretem a műfajt, a LOGO-dból ítélve, te nagy RPG GURU lehetsz !
De te meg azt fogadd el, hogy sz@rt sem értesz ahhoz, hogy egy autós játéknak milyennek kell lenni és nulla érvek alapján anyázol, kinyilatkoztatsz és mindenkit elzavarsz a topciból !
De tudod mit ! Mondd csak, amit szeretnél ! Én nem írok ide többet, mert mindek egy ilyen fostalicska játék opicját fenntartani ???
Jacek, Toya, többi hozzáértő ! Nektek is ezt tanácsolom !
Legfeljebb pár tudatlan, aki nem próbálta, rosszul jár, mert benéz ide és nem lesz senki, aki érdemben lebeszélje erről az Rally-programnak nevezett rakás sz@rhatárról !
Nem érdekel. Én léptem ! -
#1122 plusz elarulja hogy fizika 0 azaz nulla:) -
#1121 illuzióromboló.... -
CORe #1120 Nemtudom mit akadsz i azon,hogy hogyan viselkedik fallal szemben...netan te ugy szoktal vezetni? -
CORe #1119 Es ezt mi alapjan allitod? -
#1118 de lehet hogy ezzel a az engine-el irjak a kovetkezo jatekukat ami FPS lesz ezert van benne oldalazas:DDDDDDD -
#1117 vezzetem is nyugodj meg:) -
#1116 :DDDDDDDD hat ha neked van akkor kevesebszer de hogy durvabban ultem az biztos:D -
CORe #1115 Megkerdezhetem,hogy te hanyszor ultel mar Subaruba?
(Azt meg se merem kerdezni,hogy vezetted-e mar) -
#1114 valoban ez aztan a realizmus:DDDDDD ha meg nem tudnak fizikat irni akkor licenceljenek egyet ennyire egyszeru! -
#1113 en nem vonom ketsegbe hogy subarud van, de biztos az is olyan ha szemben allsz a fallal akkor oldalaz mint a quake katona:DDDDDDDDDDDDd -
#1112 oo persze hogyne tudnad:)) szerinted igy ?nyihahahaa