Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es ez nem a szuper szimulatorok erenye, kotelessege. Pl. az Insane arkad tipusu jatek, de olyan fizikaval, amirol a Colin es meg sok mas program, vagy ceg csak almodik.
Es az hogy fizika van benne, az nem azt jelenti hogy hasznalhatatlanul nehez, hanem azt, hogy korrektul elvezetes. Ha az Insane-ben Colin "fizika" lenne, akkor a kutya nem foglalkozna vele.
Ilyen játék nincs, bármelyikben tudsz olyat csinálni, amire a programozók nem készültek fel, ez tény. De érezhetõ a különbség, ha legalább megpróbáltak majdnem mindenre odafigyelni. És az is érezhetõ, ha ez nem állt szándékukban, mint jelen esetben is, és csak az volt a céljuk, hogy 3-tól 93 éves korig MINDENKI boldoguljon a játékkal.
Aki azt hiszi, ehhez kell bármi tehetség, annak annyit mondok, hogy az egyik igen jól menõ LFS profi beugrott egy nascar menetre a minap, és jó fél óra kellett neki, mire egyáltalán végig tudott menni egy sima oválon, pedig az LFS sem kimondottan arcade... Kíváncsi lennék egy CMR menõre, mit alkotna egy szimulátorban...
Riszpekk
figyi, állj be egy igazi autóval orral egy falhoz, tekerd el a kormányt, és négyesben nyomj egy padlógázt.... mi fog történni szerinted?? csak mert a CMR3-ban, minden nehézség nélkül oldalazni fogsz a fal mellett... na ezért nevetséges a játék is meg a véleményed is, ugyanis egy normális játékban ilyet nem látsz
Riszpekk
Nos a szamitogepes fizika messze van a valosagtol, es mondhattok itt barmilyen programot.
Itt arrol van szo, hogy valaki megszokott egyfajta "fizikat" a jatekban, kiszamithatoan tudja kezelni az autot es azt hiszi, hogy az a tokeletes fizika. Mert ugy viselkedik az auto ahogy szeretne!!
Hat a francokat... ugy viselkedik az auto, ahogy hozzaszokott a gamer az iranyitashoz!!!
Detto mint a "TRD a kiraly...". Az is megjelent, elmondtuk a velemenyunket, nehanyan megvedtek, es mikor mar nem mondtunk semmit, frankon el is tunt a jatek. Lehet keresni a topic listaban, sehol sincs...
Valszeg, ezzel is igy lesz.
nem érdemes erre több szót fecsérelni
Riszpekk
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Riszpekk
de freak már a demo megjelnése elõtt jelezte hogy flém lesz😊ez tök rendes tõle
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De ettol meg nagyon gagyi😊 attol meg nem lesz jo valami hogy nagyon varja az ember hidd el nalam kevesen szeretnenek rally jatekot jobban.
Van egy auto benne amivel pl multiban lehet jatszani!!! ha nem fordal mesz eselyed sem lesz😊
Masik ezek ugytudom meg szoktak nezni eredeti WRC autot sot a 2 resznel tuti vitte oket a McRea ezt onnan lehet tudni.
Hogy amikor a Benik Balazsek vettek a Focus WRC kinn volt a cegnel aki epiti oket es ott volt a CMR stab es eppen McRae vitte oket es bekunyeralta magat egy korre😊))))
Replayben nezzetek meg rohejes mi ez egy hinto???? olyan a rugozasa mint egy hintonak😄DDD szetrohogtem magam kurva szarul ne ki amikor kirugozik a kerek vagy 30 centit a kasznitol😊))))))))))))))
ha az eladási adatok azt fogják mutatni hogy PC-re jól fogy, akkor azt kell mondjam hogy a PC-s hülyegyerek egyenõ a konzolossal....és nyugodtan lehet írkálni azt is hogy PC-s hülyéknek készült ultrairreális szar baromság...

ASUS A7N8X-DeLuxe, AMD 2500 Barton, 1024/400 MB Infineon, ASUS V8200 DeLuxe VGA

ASUS A7N8X-DeLuxe, AMD 2500 Barton, 1024/400 MB Infineon, ASUS V8200 DeLuxe VGA
A belsõ nézetes esõ és hó effekt szvsz szép.
Én nem is vártam többet és nem is csalódtam! 😊
Miért lenne természetes az, hogy a CM RALLY NEM SZIMULÁTOR?! Az elsõ két rész éppen azért volt májer, mert érezted, hogy egy rallyautóban ülsz, ami szétrázza az agyadat, borulsz, rángat a kormány, a kocsi húz jobbra balra, ellenkormányzol, sodródsz össze-vissza. Belsõ nézetbõl baromi feelinges volt az egész. Miért lenne természetes az, hogy ebbõl is csinálnak egy konzolos hülyéknek való ultrairreális arcade szarbaromságot?!
Haljanak meg!
Most töltöm a demót, de azok után, amiket írtok lehet, hogy le sem töltöm

lehet,hogy megkoveztek,de nekem tetszik 😊
valoszinu azert van mert egy jatszhatatlan arcade-nak sem nevezhetu ultraszar gammat vartam es ez azert attol egy fokkal jobb 😊
nalam mukodtek rendesen a pedalok es miutan nullara vettem a deadzonet a kormanyon az iranyitas is olyan lett ,hogy siman vegig lehet menni ugy,hogy meg elveztem is
ez nem egy szimulator termeszetesen,de szerintem jatszhato es kb fogok vele annyit menni mint a colin 2-vel (szoval keveset)
vannak benne nagyon hulye,idegesito hibak,a motorhang az szornyu,de nekem 2 nascar futam kozott levezeto autokazasnak tok jo lesz 😄
Sztem a cmr 3 ban a jarmu kivitelezese, es torese jonak mondhato, konzolon sem szebb, mert minden effekt megvan itt is( ablaktorlo, viz, ho) aki nem latja oket azokat sajnalom. Az iranyitas eleg gyenge, de arcade game leven engem nem igazan erdekel... A hangokrol meg annyit, hogy a hibak biztos csak a demoban vannak...Nem hinnem hogy a fullt ilyen hang prob. adnak ki...
`Take a look to the sky just before you die`
de azért az Endurance mode 100 körös nemtuningolt Mazda MX-5 futamát megnézném hogy nyomod végig a gép ellen.
szóval....az irányítás full árkád vagy talán még annál is gagyibb. Az FF nem dolgozik rendesen...minden kanyart lazán beveszel...
a belsõ nézetben nincs fejbillentés, meg mûszerfal kidolgozás...csak egy odarakott belsõ nézet, ezt mondjuk nem nagyon értem mert a visszajátszásban pedig van belsõ kamera kidolgozott mûszerfallal
a grafika...a pályák botrány, nagyon távolban még felvillanó fák is elõjönnek, de az egész absz nem realisztikus. Minden van csak éppen minden "éleskontúros", mintha papírból vágták volna ki õket.
a hangok...huhh nagyon ratyi...absz nem rallyhangok
szóval ami szép emlék maradt az autók szépek és szépen törnek....valamint a szélvédõn lévõ esõ és hó
*Posse*T.W.D*
ha meg modern, látványos effekteket akartok látni, sasoljátok meg a MotoGP2-t, na az grafika, de nem ez a foshulladék
Riszpekk
Csak mar annyit vartunk ra hogy ilyenkor nehez beismerni hogy kula...
De a palya nezd meg a fakat😊)))))))))))))))))))))))))))
Azt nem ertem minek eroltetik ami nem megy😊
*Posse*T.W.D*
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.