2926
Colin McRae 3
-
CORe #1111 4 eve van Subaru-m, szerintem csak jobban tudom nalad, hogy mikent kene viselkednie egy rallye kocsinak... -
#1110 eleg egyszeru amit irt:) -
CORe #1109 Kivancsi lennek mi alapjan rohogod ki a masik embert. -
#1108 nyihahahahaha -
CORe #1107 A grafika tenyleg eleg halovany, de a fizika elethubb lett a 2 ota. -
#1106 Szétröhögöm az agyam rajtatok srácok....
összekéne engedni titeket egy 5x5 -ös szobába, brutál nézettsége lenne....
LFS,GTR 4 EVER -
#1105 sztem a pályákkal van itt a legkevesebb gond
de irja már le valaki pontosabban mit javit a patch nálam alapból mx300-on pl szörnyűek a hangok -
#1104 hehe ki mondta hogy jatszom vele:D -
#1102 unalmas akkor ne olvasd el:)) -
#1101 erdekes en szidom olvass vissza picit:))))) hat en elismerem ami egy fos en szetfikazom:DDD -
#1098 plusz meg az auto grafja ok mondjuk belso nezet nincs, de a palya szanalmas ugy ahogy van:) -
#1097 meg ugy latom mintha fekezne neha:)))) -
#1096 majdnem ilyen a hangja is nem?:DDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#1095 szerintem neked aztan lovesed sincs tenyleg hogy megy egy rally auto, de azt elarulom hogy ha ott allsz szemben a fallal hat nem oldalaz a kocsi:DD
Nezelodjel hogy is kene ennek lennie:)
FORD
Ezt is beszopta a Codefos az meg hagyjan hogy Citroenel megy a Colin mar de a ford sem ugy ne zki mint a gameban:))
-
#1093 bocsi de montál pár iszonyatos hülyeséget amire reagálnom kell
1. Nemtudom honnan veszed, hogy a gpl ronda mint a bűn, én pár hete szereztem meg de az uj kocsikkal és pályákkal bármelyik mai programmal felveszi a versenyt szvsz
Nézzétek meg csak ezt pl:
http://www.m4driving.sm/nucleus/media/2/20030530-snap257.jpg
ELhiszem, hogy odavagy ezért , de ne úgy védd meg, hogy fikázol egy játékot amihez nemis értesz.
Mondjuk én sem mondom, hogy én profi vagyok
benne...
A colinokrol nem értem, hogy az egy után miért nem lehetett a fizikát megtartani és csak a kinézetet pályákat fejleszteni.
Hogy a 2 qszar lenne ahogy mondod és a challenge jó megint hülyeség, de ebbe most ne menjünk bele.
RallyTrophy bevallom nekem is nehéz volt, de volt rá patch és utánna kormánnyal egész jól el lehetett boldogulni.
Végül, de nem utolsósorban, pár ember kivételével misem ultrarealisztikus rally-t akarunk de nemis olyan arcade-t ahol teljesen a fizikának ellentmondóan viselkedik a kocsi. Pl a háromban mikor tolja a farát egy kis kormánymozdulatra a challenge-ban meg mintha repülővel mennél....
Hidd el mind azt szeretnénk ha jó lenne a colin 3,
csak kissé csalódtunk mert az eddigiek után fejlődést vártunk.
Amugy ti a colin 1-el tényleg hónapokat gyakoroltatok? :-))))))) -
Rodriguez #1092 Szerintem ez az árkádos autóversenyzés nem feltétlenül rossz dolog. Nekem pl. nincs időm hónapokat gyakorolni egy játékkal, hogy az első kanyarnál tovább jussak. Viszont a rally-t nagyon szeretem, és nagyon jó érzés látni, hogy úgy csapatok, mint Colin McRae. Én ha nekimegyek egy fának és nem törik rommá az autó örülök, hogy mehetek tovább és nem rohanok egy fórumba, hogy feltöltsem fikázással. Sok embernek meg kormánya sincs és bill.-el irányítani egy ultrarealisztikus szimulátort nem túl jó dolog. -
#1089 En annyit mondok: Aki ugy velekedik , hogy pcs jatek kozelebb allt az igazi rallyhoz, az olyan hulye, min` egy zsak szar.... Ugyanis a fizika nem minden, hiaba erzed ugy, hogy a gpl fizikaja ott van a szeren, ha olyan ronda mint a bun, es hiaba mondja minden okostojas, hogy az a kirra powa, szarok ra, SZAROK RA, engem az erdekel hogy elvezem a jatekot, engem nem az erdekel, hogy igazi rallis kocsit vezessek, hanem az, hogy ha padlogazzal indulok a hoban, akkor telleg ugy nezzen ki a kikapart ho az aszfaltrol, min a valosagban... A colin egy jo, a colin 2 kurvaszar, a rally s. challenge nem rossz, a rally champ 2k kurva messze a valosagtol, a rallytrophy kurva iranyithatatlan... Egyertelmu a valasztas, szal szepen huzzatok magatok le ellenkezok a rotyin, aztan ulljatek be egy rallykocsiba, mer` olyan lamerek vagytok min allat... Jobb ha tolem tudjatok, hogy teljesen mas egy rallykocsit vezetni, min` a fater ladajat... Maskepp viselkedik majd 80 % ra, mint amit te a fater varburgjava` csinasz joember... Szal azt se tudod milyennek kene lenni, csak azt tudod, hogy nemjo... Emlekeztet ez a dolog a Geprajztanaromra... Ennyit a lama gondolkodasotokrol:))) Ideje lenne felnoni nem? Szal emberek nezzetek es tanuljatok... Mert ilyen programot akkor se fogtok fejleszteni, ha picsat operaltattok magatokra...:)) na byez all, ez azoknak szolt, akik kukacoskodnak, es lamaskodnak. -
CORe #1088 Ha nem ultel meg Rally autoba akkor mi alapjan allitod ezt? -
Toya #1087 Az nem zavar egy csepet sem, hogy egy WRC közel sem viselkedik így ?
Nem vagyok egy nagy rally guru, de ez még nekem is feltünt :) -
CORe #1086 Szerintem jol mozog a kocsi, nagy moditas utan sok kicsi gyorsat kell, olyan mint az eletbe. Eleg nehez megszokni, de meg lehet es utanna mar jol lehet vele menni! -
Evilmann #1085 Azért talán a hangok jobbak lettek. -
#1084 nekem el sem indul... -
#1083 kipróbáltam a peccset, de az árnyékokon kívül, (amik már vannak) semmi változást nem észleltem. -
#1082 Ott a 3 pont !!! -
#1081 "Oszinten szolva a legkozelebb all a rally hoz a colin 3"
ROTFL !!!! :D :D :D
Hogy te milyen egy szánalomra méltó ALMA vagy !!!
TÉNYLEG sajnállak ! Rossz lehet neked, ha ennyire alacsony színvonalú termék neked az etalon !
-
#1080 remélem csicccccsreregnek benne a madarak és beugrabugrálnak a fotósok a pályára hogy lekapják a kocsit....Mert egyesek szerint ettől lesz egy ralllygame jó rallygame..:))))))))
Ne okozzanak már nekik csalódást. -
#1079 amugy olyan hatalmas javulast nem vettem eszre a colin demoban a patch utan...egy ket hang mintha...de iranyitason nem finomitottak, marpedig ez a colin fele focus mintha nem egeszen orrbol fordulna es mintha erre meg tolna a hatuljat is:-( -
#1078 Hjajaja:))
Még a Vrally-t is túlszárnyalta pedig azt nemsemmi:) -
#1077 na neeee... rc2k mekkora egy fos volt mar! a legidegesitobb "hurkapalcika" fizika amit csak gameban lattam, tisztara mint a micromachines...nem az ujabb, az elso... -
#1076 Nemneked címeztem hanem a grafikai okostojásnak:) -
#1075 KOZI nem a gp1 hasonlít a szimura hanem a GP legends:)
-
#1074 Ezt nekem címezted? Mert én sehol sem szidtam f1-et. -
#1073 A Gp1? Abba még 2d-s autók voltak:DDD -
#1072 Hamár f1-et szídsz akko monnyuk az F1 99-200-2001 meg efféle szarokat ha lehet:) -
#1071 most szedem a peccset, remélem élesebb textúrákat rak a game-be. Bár ez sem segítene sokat rajta:( -
#1070 Hö még azis hasonlított a szimulációra:))) -
#1069 Nem a GP1-re gondoltak, hanem a Grand prix legends-re. -
#1068 1. Azzé a GP1 a maga idejében egy frankó forma1-es szimulátor volt:)))
2.A grafikától a program még nem lesz istencsászár,attól hogy valaminek még baromiszép a grafikája attól lehet a program egy zsák szar is..
3. Ha kijön a full kipróbázom,de eddig mindenhol azt írták,hogy a kocsi úgy fordul mintha egy pózna lenne a közepébe nyomva és akörül forogna,stb..Hánemtom télleg maj kipróbázom eddig csak videót,képeket láttam meg ps2-őn nyomultak vele elöttem..Így passz...
Mindenesetre ha jobb a fullarcade raklly champ 2000-nél akko talán jáccom vele amúgymeg még mindig a rallye masters ül a trónon pc-n...
-
djcom #1067 Tényleg mintha javult volna egy picit..
Szóval őszintén :Annyira nem rossz game,remélem a final verzioig még javítanak rajata(bár azon már nem mert készen van)szóval bízzunk a finalban.Nem lesz egy No1,de elleszünk vele ebben az uborkaszezonban:)) -
#1066 ja es nyugodj meg nemsokara jon valami ugyan ilyen rettenet pl. uj NFS es akkor majd ott fikazunk es ez a topic is elsulyed mint a tobbi szar:))