2926
Colin McRae 3
-
#1201 Igen?!?! Es tud oldalazni is vele? :DDDD -
#1200 Haggggggyááátok már abba mermég kiderül hogy f.v.t a 200 lovas kispolszki tulaja... -
Toya #1199 :D -
#1197 :)) -
#1196 Nem.
Te valoszinuleg, olyan gordeszkas, falfirkalos, kopkodos, szemetelos, elkenyesztetett, meg fiatal es/vagy "egyszeru" emberke vagy. -
Toya #1195 Na ezt jól megkaptam :-)
Te aztán tisztában vagy a dolgokkal - nem baj...biztosan több autóverseny programot láttál már mint én ;)
Legyen igazad.
Van egy bizonyos szint ami alá nem tudom magam lebutítani.
A veled való vita már mélyen ez alatt lenne, így én ezt itt abba is hagyon :) -
#1194 nem te tortenetesen unreg 12.5 eves pistike vagy:D -
#1193 Benik sirva fakadna:DDDDDD -
#1191 a legkomolyabb ember:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
#1190 Van egy nagyszerü fórum azok számára akik egymást kívánják leanyukázni,ajánlom figyelmetekbe:
anyad.hogyvan.hu
-
Toya #1188 Hát nem akarlak elkeseríteni, de itt inkább az általad képviselt réteg járatja le magát ezekkel a beírásokkal.
Szerinted véletlen, hogy egy bizonyos réteg (szerintem a komolyabb) elhiszi amit Jacek ír ?
Meg sem fordul a fejedben, hogy igazat ír ?
Komolyan gondolkodom, hogy beszélek DuEn-nel - hátha összelehet hozni, hogy Benik megnézze ezt az "izét" és mondjon róla véleményt.
Kiváncsi vagyok őt is lehülyézitek-e majd :)
Ő azért már történetesen vezetett Focus WRC-t. -
#1187 :DDDD -
#1186 ahh en vagyok a lama leallok itt 12.5 eves pistikekkel vitatkozni:)) szorikozzunk szigoruan a flamelesre:DD -
#1185 :DDDDDDD en dumam nagymeno??? mekkora lolka vagy kisfiam:)))) de ha mar itt tartunk ok nyisd ki a 2002 rally evkonyvet a veszprem rallynal!! es ott a feket mitsu melett az a jolakott napkozis en vagyok:DDD -
Toya #1184 Nem feladatom, hogy kioktassalak de ha nem tudod hogy kicsoda Jacek, akkor milyen alapon kérdőjelezed meg amit írt ?
Amúgy meg kit érdekel, hogy te mit hiszel Jacekról a tényekkel úgy sem lehet vitatkozni. -
Toya #1182 Nem kell felkapnod a vizet Alex.
Ez a Codemasters által megcélzott réteg, egyszerű programokat várnak amilyen ők maguk is :D -
#1181 Rally Xtreme-ben van multi?? Abba ha jóltudom törik a kocsi mint állat,lehet roncsderbizni:))) Feltéve hogy van multi...Másrameg állítólag nemjó a gamma.. -
#1179 Ha lehet énis bennevagyok egy RallyTrophie-s multiban bár ilyenkor általában roncsderbizni rlz de maj moderálok:)) -
#1178 De nem is lesz a Colinban multi!! Csak osztott kepernyo.
"Colin McRae Rally 3 - No Real Multiplayer [03-06-2003 | JZ | Comments (2) ]
I am afraid that the only multiplayer option is split screen (up to 4 players). There are no network or internet options. Oh well..." -
#1177 nálunk csak 2 user mehetett egyszerre, talán csak crack..... -
#1176 :DDDDDDDDDDDDD -
#1175 neki nem az kell hanem 4000 bele az ember tomegbe es kezek laban hulljanak:) ezzel nincs is problem izlesek es pofonok:)) csak a colin3 vedeset nem ertem amikor kaki de multiban majd lehet bohockodni kar hogy egyfajta autoal lehet majd menni -
#1174 Jacek nemarról van szó hogy hiszem nemhiszem csak itt elkezdi valaki és akko jön maj mindenki a faxságokkal hogy így rallis úgy rallis ilyen ferrarival ugratott le a rózsadombi szerpentinen meg olyan ralliautóval gyorsult le egy dragstert,stb:)))
Amúgymeg főleg nem miattad írtam hanem a 4 éve van subarum-osnak...Az kissé fájt:))
De mind1 elvégre én meg 5 éve birtokolok egy Skyline GT-R34-est -
#1173 Multiban nem probaltam meg. Majd tesztelhetunk egyett... :-) -
#1172 Alex rally trophy multi mukszik? Freak magyarazott valamit hogy gaz van? Skoda 110R cupaban benne vagyok:DDD -
#1171 Ember, vegyel mar vissza. Mikor szoltam en igy hozzad, vagy barkihez.
Ha erdemileg nem tudsz hozza szolni valamit, akkor inkabb maradj csendben. Igy csak magadat jaratod le. -
#1170 gergou...Csak annyit: Ha neked élethű fizika kell akkor próbázd ki a Rally Masters-t vagy a Rally Trophie-t...Ezekhez képest a colin3 egy fullarcade game... -
#1169 mondtam lekakalom ki mit hisz el nem tudom egyebkent mi a hihetetlen benn?
Na mit szolsz versenytempoban ultem benne!!!! vezetni koszi inkabb kihagyom ugyanis egy kis kocc es a hazunkat eladhatjuk!!! fogalmad nincs mennyibe kerulnek az alkatreszek:) -
#1168 Joember, megpatchelted mar azt a kurva demot bazze... Egyebkent: `Ha tudnad, amit en tudok, egy gyorsan atgondolnad:DDDDDD`
Mit tudnek basszer, szarok ra messzirol, nekem ne lokjetek ezt a kurva havas dumat bazd meg, majd ha macre mellett rallyzik akkor szojja lekozelebb... Egyebkent a fasz se hiszi el, hogy Jacek ult Subaruban, linkejje fotot, ahogy 200 km/h val nyomod banzd meg, mer ha szepen 20 as tempoval totyoksz a hoban , akkor persze hogy nem csuszik meg az a kibaszott 4 kerek hajtasu geci, de 150nel mar csuszkal, szal a billiardgolyos peldad egy nagy SZAR... Es meg1szer, akkor nyomjatok a terep 2 os szoveget, meg azt, hogy olyan fizika is jobb lenne benne, min` ami van, ha irtal egy legalabb terep 2 szintu progit, addig kuss diszno:) -
#1167 figyulj en egyszer irtam soha tobbet ok:)) akkor is mar csak azert mert feboszantottak:) gondolod erdekel ki hiszi ki nem? -
#1166 :DDDDD lolmen:) -
#1165 Mellesleg lehet hogy van 4 éve subarud...csak egy kicsit ég és föld a wrc és a wrx közti különbség..És nemhinném hogy neked a rally-s subarud lenne:)) -
#1164 A gyerekmeséket hogy NEKKEM 4 éve van subbarum meg hogy ÉN már ültem olyanba és tudm hogy milyen,meg hogy subaruszerelő vagyok meg egyéb faxságokat nemlehetne kihagyni?:))
-
#1163 Mond egy hulyeseget amit irt. -
#1162 Amugy felre ertitek a helyzetet. Nekem nem az a bajom, hogy nem mega-super-extrem szimulator, mert ez megis csak egy jatek.
De ha betartananak nehany alapveto "fizikai" torvenyt, sokkal elvezetesebb lenne.
Pl. Ha valaki szereti a billiard jatekokat, az jo:) So sem lesz olyan mint az igazi, ez teny. De azert az elvarhato, hogy a billiard golyo az asztalon NE csusszon, hanem guruljon, es "utkozeseknel" ugy viselkedjen - vagy legalabb probalja meg kozeliteni - mint az igazi. Ennyi.
A Colin is lehetne jo. Ha mar csak egy Terep2 vagy egy Insane "fizika" lenne benne, mar tokeletes. De igy, nagyon lehangolo. Es ez nem egyszeru fikazas, mert en is sajnalom hogy ilyen lett. Nekem 10 jatek van a gepemen, es az MIND autos. Vagyis szeretek "autozni":DDD
Rallyban egyebkent, maradok a Rally Trophynal. -
#1160 Colin Oldalaz (AVI, DivX 5.03, 2 Mbyte) -
#1159 Ha tudnad, amit en tudok, egy gyorsan atgondolnad:DDDDDD -
#1157 Melle lottel vazz:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1155 Az oldalazasrol annyit, hogy a patchelt gameben kiprobaltam: kozel megaltam a falhoz, azt nyomtam neki a gazt fullosan... Az eredmeny:
A harmu egyhelyben totyorgott, es par centit mozgott jobbra ballra, annak kovetkezteben,m hogy a gumik egyhelyben forogtak, es mozgattak a kocsi hatsojat... Szal ez nem oldalazas Jacek dragasag:)) -
#1154 ugy értem, hogy patch-el vagy aneélkul
ez a régi Extreme amugy?