2926
Colin McRae 3
  • FREAK
    válaszolj már neki, hadd tudjuk le örökre :)
  • Jacek
    ne tanacsokat osztogass hanem valaszolj!! vagy a haverok nem veszik fol eppen a telefont???:DDDD
  • Jacek
    ara valaszoljal amit kerdeztem? vagy nem tudod???
  • Jacek
    egyik ebben jobb masik abban!! nem a grafika fog unti a HL2-ben hanem ugy az egesz egyben!!!! graf\MI\fizika!
  • Jacek
    de ha ekkor amajer vagy ird mar le mi tortenik ha beraksz abbol a kartyabol egyet a gepbe es egy ujabb verziojunak a lemezet rakod be????
  • Jacek
    minek??? vagy te nem tudod? vagy mi???
  • Skynet
    Mosmia lol???
    Mennyé be a Doom 3 topicba és ha ott aszondod hogy Doom 3 szebb még azokis beloloznak neked:)
  • Jacek
    pont egy unreg okornek fogok bizonygatni:))))
  • Jacek
    lol
  • Jacek
    lol
  • Skynet
    Más a játék más a motor de a Hl2 sokkal több poligonból épít fel mindent jóval nagyobb technikát használ és úgy ahogy van ha kijön pc-re a legbrutálisabb motor az övé..:)
    Grafikára a legütősebb
  • Jacek
    erdekes mintha a kartyara valaszoltam volna csak azon atsiklottal konzolos IQ fighter baratom!!
  • Jacek
    erdekes amikor valamivel besultel kemenyen!!! akkor kitalalsz valami uber okossagot!!!!!
  • Jacek
    ja te meg ilyet nem lattal egy tesco szatyorba bele fer mennyire nevetseges vagy!
  • Jacek
    ok akkor ki a vadparaszt szerencsetlen?:DDD
  • Jacek
    teljesen mas technologia:))
  • Jacek
    aha gombaszedo 1 gombaszedo 2 gombaszedo 3 ez a sok jatek PS2-re nalam nem jatek a Harry Potter Lego Cretators pl. hetente jottek a PS2-es ISO-k aztn szoltam koszi eleg volt:)
  • Skynet
    Salman jóvammá:))
    Látni bármiylen ember aki elmegy egy sony bolt elött vagy media marktba megy vagy pólusba vagy bármilyen nagy helyre láthatta mer kivan baxva a ps2 a colin3-al mindenhova:)
  • Jacek
    lol akkor neked is mond valamit az hogy olyan nevumkartya mar commodeore 64-hez is volt!
  • Skynet
    Jacek faxtnem...Sokkal több poligon,stb...Nézd már meg a félórás e3 videót légyszi és utánna nyilatkozzá.....Grafikában a Hl2 rommá ver mindent és ezt elismerte eddig mindenki...:)
  • Skynet
    Jacek ok már értem...
    Csak ps2-re baromisok a befutó jó játék havonta jóval több mint pc-re...
    Könnyebb fixált hardware-re dolgozni mint pc-re....ezért gyorsabban és több jó cucc megy rá ki:)
  • Jacek
    a grafikx nem durvabb
  • Jacek
    persze 1-1.5 eve adtam el az utolsot!! a CM30at mar haver hozta at es ugy neztem meg!!
  • Skynet
    Amúgymeg a Half Life 2 meg pc-re jelenik meg először utánna gyüvik ps2-re is...És az kicsit durvább grafival rendelkezik a Doom 3-nál..:))
    Ismét ennyit a nembírásról..
  • Jacek
    ha nem lennenek exklusive jatekai a PS2-nek , pl GT sorozat!
    fele annyi PS2 adtak volna el!!
  • Jacek
    :DDDD hihihi ekkora vadparasztot is regen lattam:)
  • Skynet
    Jacek téllleg nemvágom mer a ragzás niccs a helyén..
    a mindjart után totál értelmetlen...He??
  • Jacek
    de ha nem hiszed nalam itt a szekrenyben van 200-300PS2-es game es vagy 1000PS1:DD
  • Skynet
    Mellesleg a Doom 3 alapból pc-re készül és amíg arra nincs kész addig se xbox se ps2 verzió nemkészül,ezért egyáltalán nembiztos hogy nem lesz..:)
  • Jacek
    tudod te mit irtam csak egyszeruen nem tudsz valaszolni ra elhiszem mert ez az igazsag:DDDDD
  • Skynet
    Salman nehezebb kérdésed nemolt???:)
  • Jacek
    hagyjal mar a hulyesegeidel majd itt bizonygatom neked mi ???? szamlat ne kuldjem el????
  • Skynet
    Jcek utóbbi szöveged fordítsd le magyarra plz:)))
  • Jacek
    te szserencsetlen ha nem lenne exklusiv a GT sorozat meg egy par jatek mindjart az 1\3-a PS2 adnak el:)
  • Skynet
    Jacek áruld már el nekem hogy szerinted mitől lenne jobb egy 64 bites gép egy 128-asnál??:))))
  • Skynet
    Mer pc-n van Gran Turismo 3 nem?:))))
  • Jacek
    lol lattam te ezt elhiszed:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Skynet
    Jacek akkor teis utánnaolvashatsz monnyuk a Final Fantasy 10-re mert többhelyen is írták hogy Pc-re nemjönki mert szintúgy képtelen rá:))))
    Mégvalami?
  • Jacek
    valoban en majdnem olyan grafikaval jatszom PC GT3 szebb igen csak szimulatorral nem arcade retyoval plussz 30 auto megy egyszerre nem 6:DDDDDDD
  • Jacek
    olvass utanna mert nem jon ki mert nem kepes ra!!