2926
Colin McRae 3
-
#1360 válaszolj már neki, hadd tudjuk le örökre :) -
#1359 ne tanacsokat osztogass hanem valaszolj!! vagy a haverok nem veszik fol eppen a telefont???:DDDD -
#1357 ara valaszoljal amit kerdeztem? vagy nem tudod??? -
#1356 egyik ebben jobb masik abban!! nem a grafika fog unti a HL2-ben hanem ugy az egesz egyben!!!! graf\MI\fizika! -
#1354 de ha ekkor amajer vagy ird mar le mi tortenik ha beraksz abbol a kartyabol egyet a gepbe es egy ujabb verziojunak a lemezet rakod be???? -
#1352 minek??? vagy te nem tudod? vagy mi??? -
#1351 Mosmia lol???
Mennyé be a Doom 3 topicba és ha ott aszondod hogy Doom 3 szebb még azokis beloloznak neked:) -
#1349 pont egy unreg okornek fogok bizonygatni:)))) -
#1348 lol -
#1347 lol -
#1345 Más a játék más a motor de a Hl2 sokkal több poligonból épít fel mindent jóval nagyobb technikát használ és úgy ahogy van ha kijön pc-re a legbrutálisabb motor az övé..:)
Grafikára a legütősebb -
#1344 erdekes mintha a kartyara valaszoltam volna csak azon atsiklottal konzolos IQ fighter baratom!! -
#1342 erdekes amikor valamivel besultel kemenyen!!! akkor kitalalsz valami uber okossagot!!!!! -
#1341 ja te meg ilyet nem lattal egy tesco szatyorba bele fer mennyire nevetseges vagy! -
#1340 ok akkor ki a vadparaszt szerencsetlen?:DDD -
#1338 teljesen mas technologia:)) -
#1337 aha gombaszedo 1 gombaszedo 2 gombaszedo 3 ez a sok jatek PS2-re nalam nem jatek a Harry Potter Lego Cretators pl. hetente jottek a PS2-es ISO-k aztn szoltam koszi eleg volt:) -
#1336 Salman jóvammá:))
Látni bármiylen ember aki elmegy egy sony bolt elött vagy media marktba megy vagy pólusba vagy bármilyen nagy helyre láthatta mer kivan baxva a ps2 a colin3-al mindenhova:) -
#1335 lol akkor neked is mond valamit az hogy olyan nevumkartya mar commodeore 64-hez is volt! -
#1333 Jacek faxtnem...Sokkal több poligon,stb...Nézd már meg a félórás e3 videót légyszi és utánna nyilatkozzá.....Grafikában a Hl2 rommá ver mindent és ezt elismerte eddig mindenki...:) -
#1332 Jacek ok már értem...
Csak ps2-re baromisok a befutó jó játék havonta jóval több mint pc-re...
Könnyebb fixált hardware-re dolgozni mint pc-re....ezért gyorsabban és több jó cucc megy rá ki:) -
#1331 a grafikx nem durvabb -
#1329 persze 1-1.5 eve adtam el az utolsot!! a CM30at mar haver hozta at es ugy neztem meg!! -
#1328 Amúgymeg a Half Life 2 meg pc-re jelenik meg először utánna gyüvik ps2-re is...És az kicsit durvább grafival rendelkezik a Doom 3-nál..:))
Ismét ennyit a nembírásról.. -
#1327 ha nem lennenek exklusive jatekai a PS2-nek , pl GT sorozat!
fele annyi PS2 adtak volna el!! -
#1326 :DDDD hihihi ekkora vadparasztot is regen lattam:) -
#1325 Jacek téllleg nemvágom mer a ragzás niccs a helyén..
a mindjart után totál értelmetlen...He?? -
#1323 de ha nem hiszed nalam itt a szekrenyben van 200-300PS2-es game es vagy 1000PS1:DD -
#1322 Mellesleg a Doom 3 alapból pc-re készül és amíg arra nincs kész addig se xbox se ps2 verzió nemkészül,ezért egyáltalán nembiztos hogy nem lesz..:) -
#1320 tudod te mit irtam csak egyszeruen nem tudsz valaszolni ra elhiszem mert ez az igazsag:DDDDD -
#1319 Salman nehezebb kérdésed nemolt???:) -
#1318 hagyjal mar a hulyesegeidel majd itt bizonygatom neked mi ???? szamlat ne kuldjem el???? -
#1316 Jcek utóbbi szöveged fordítsd le magyarra plz:))) -
#1314 te szserencsetlen ha nem lenne exklusiv a GT sorozat meg egy par jatek mindjart az 1\3-a PS2 adnak el:) -
#1313 Jacek áruld már el nekem hogy szerinted mitől lenne jobb egy 64 bites gép egy 128-asnál??:)))) -
#1312 Mer pc-n van Gran Turismo 3 nem?:))))
-
#1311 lol lattam te ezt elhiszed:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#1310 Jacek akkor teis utánnaolvashatsz monnyuk a Final Fantasy 10-re mert többhelyen is írták hogy Pc-re nemjönki mert szintúgy képtelen rá:))))
Mégvalami? -
#1309 valoban en majdnem olyan grafikaval jatszom PC GT3 szebb igen csak szimulatorral nem arcade retyoval plussz 30 auto megy egyszerre nem 6:DDDDDDD -
#1308 olvass utanna mert nem jon ki mert nem kepes ra!!