2926
Colin McRae 3
  • Jacek
    latom benne vagy a konzolban rendesen akkor tudhatnad mekkora szopas volt az elso generacios PS2-on a masolt dolkok futtatasa!!
    Az fel sem merult benned hogy volt 1db azt eladtam es vettem egy ujabb generaciost:)))
  • Skynet
    Pc grafikára még mindig nemjobb és ezen értelmetlen vitatkozni...
    Van ami jobb van ami nem...De pc-n még mindig nemláttam olyan szintü grafikát mint amit a GT3 vagy a 4 mutat fel:)))
  • Jacek
    Hülyeség olyanon vitatkozni hogy egy 64 bites pc lenyom egy 128 bites konzolt...semmi értelme..

ezt gondold at mgegyszer mert akkora baromsag hogy csak na:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Tekken TAG hogy menne ha megirnak PC-re? nalam kb 200 FPS-el
  • Skynet
    Az pedig ismételten faxság hogy ezmegaz nem jön ki ps2-re...Ennyi erővel lehet nyomatni hogy ezmegaz nem jön ki pc-re:)))
  • Jacek
    kit erdekel hogy piacvezeto konzol???
    Plazma TV mi na ne rohogtess a legalapabb is 1.5 millio!!!!!!
    nekem az elso pal gepekbol volt amikor meg 160 rugo volt! utanna lecsereltem amikor mar nem igazan volt ertelme ment a levesbe!
    Pontosan amikor a PC mar jobb volt, majd lesz PS3-is de azt is eladom amikor megint eloz a PC!
  • Skynet
    Jacek ahogyan pc-n sem mozdul meg egy Tekken tag monnyuk:)))
    Megnézném milyen gép kéne hozzá...
    Hülyeség olyanon vitatkozni hogy egy 64 bites pc lenyom egy 128 bites konzolt...semmi értelme..
  • Skynet
    Nah ez hülyeség mert még mostis élbőkl piacvezető konzol..:)
    Ennyit a 0 értékről..
    A felbontás meg mondom hülyeség,mert ha tv-n tényleg olyan fos lenne akkor inkább nézne monitoron mindenki filmet...Ami ismét hülyeség mert tv-n egy dvd még mindig jobb mint monitoron...Főleg plazmatv-n..:)
  • Jacek
    Ember a nulla erteku konverziorol beszel????? MGS2 lol bazz nulla munkat fektettek bele meg a 128x128-as texturakat is keptelenek voltak betomoriteni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Az en gepemen a DOOMIII alpha is megy 60FPS-el PS2 ki sem jon mert meg sem mozdul rajta!!!!!!!!!
  • Jacek
    volt ket PS2-om regen amikor mar kb 1 eve nulla erteku volt eladtam!!!!
    A Colin3-at monitoron neztem szornyu:))) TV azert jobb lehet:)) ott nem latszik a gameboy felbontas!!!!
  • Jacek
    nem lattam
  • Skynet
    Hjahhh...Jacek mindenféleképpen próbáld ki a RALLY CHAMP. XTREME-et ha még nemtetted..:)
    Elkezdesz vele játszani,elborzadsz mert olyan idegesítően arcade az egész és kilépőmenü ESC-el úgylátszik a fejlesztőknek luxus volt,mert az incs..be kell érned a célba hogy kiléphess,vagy alt+f4:))))))
  • Skynet
    Mellesleg Jacek valószínüsíthetően azért nem válaszol,mert nincs olyan hülye ember aki egész nap minden percben ezelött a hülye fórum elött ül és irogat...Majdfogneked írni ha ittlesz.
  • Skynet
    Salman fikázni lehet mert a fizikája a béka ülepe alatt van,kb akkora bukta a game mint a Need for Speed 1 után a 2:))
    De az hogy ps2-őn nem szebb mert a tv pixelgenerátor már élből hülyeség,mert a ps1 és a 2 is monitorra is köthető,azonkívül a felbontás nem minden...Vannak effektek amik a 128 bit jhijján a pc nemtud..:)
    Volt már rá példá hogy ps2-ről áthoztak játékot pc-re szinte konvertálással meg configgal...az eredméény: Ahhoz hogy olyan képet kapjunk mint ps2-őn még egy Ati 9700-as sem elég 2.4-es gépben mert kegyetlenül szaggat a játék ha belőjük a ps2-es effekteket:)) (Mgs2)

Szóval Colin fikázás ide vagy oda pc-n nemmutat fel semmit,ps2-őn legalább a grafika szép,és az arcadebuzik ellesznek vele.

• Skynet
    Jacek a kedvedé minnyá nyitok egy Rally Xtreme topicot:))))
    Arról még többet tudsz fikázni mint a colinról;)
  • Skynet
    Ez a tv pixelgenerátor szöveg élből faxság...
    Hogy hogy nézne ki jobban? Úgy hogy a ps2 128 bites gép a pc meg 64...
    A felbontás nem minden:))
    Hameg plazmatv-n nézed akkor végképp nemlehet rá mit mondani..:)
    Ps2-őn ez a stuff jóval szebb és ezzel nincs értelme vitába szállni.
  • gergou
    Hogy nekunk nem jelenik meg 3 nap mulva az biztos, mint emlitettem egy topicban, vege egy idore a pcgameisonak( az indoklas abban a topicban)....
  • djcom
    3 nap mulva jelenik meg!!!!
    Minden elővásárlási oldal juni 13-at ír!!!!

Úgy legyen!
  • Jacek
    termeszetesen lattam amikor megjelent
  • JuanG
    kormánnyal mentem , egy jó öreg logic3-assal (no ffb)...
  • Jacek
    en szetfikaztam a Colin3-at jogosan de az egyetlen kb jo resz benne az az auto kivulrol!
    Hogy nezne mar ki jobban PS2-on a pixelgenerator TV-n ne rohogtess:)
  • Jacek
    attol meg lehet mas jatekban is WRC
  • Jacek
    ez azert lehet mert megnezted Ps2-on utanna meg a TNT2-el rohejes:)
  • Skynet
    Mellesleg ugyanolyan arcade cuccos....Nemhogy a WRC-t hozták volna ki pc-re a szutyok colin helyett...az legalább rallygame..
  • Skynet
    Mellesleg megin meghesszeltem ezt a "csodát:)" ps2-őn és ott az összkép sokkal jobb...Nemcsak a kocsi de még a táj is sokkal szebb...Az irányítás hasonló,bár a dual shock ott javítja a hatást..:)
  • Skynet
    Mi 3 nap?
  • djcom
    Már csak 3 nap:))
  • JuanG
    UK, stage1 : 3:04:92 ;)
  • GSiZSolti
    Igazad van, de én sajna már nem is bízok a fájnelben!

Kaki az egész!
  • djcom
    Sajnos valahol igazad van.::(
    Sőt...
    De én még nem adom fel.Bízok a finalban....:)
    Van értelme????..Remélem....
  • DOGMAN
    Háát én nem írom be csak egyszer , valami ritka szarrá kódolták az egykori kedvenc játékomat (CMR1)!!!

Az autó nem kanyarodik hanem a középpontja körül forog. Ez különösen alacsony sebességnél lehet nagyon szembeszökő.
    Rossz a tapadás számítása, nemjó a kerekek rugózásának számítása, háhhháá szánkó rulz!!!
    A táj az valami szörnyű, lehet egy fa 3D-s és nem lapokból álló, de maga az összkép valami rettenetesen amatőr szintet üt meg.
    Rossz textúrák, semmi árnyék, kisfelbontású a talaj szinte mindenhol, szarok a színek is.
    Az autó maga az elég jól néz ki de kérem szépen, ilyen szarral mint ahogy az mozog, mit akarnak 2003-ban?
    Force feedback rettenetes, utoljára ilyen szar az NFS6-ban láttam (gyorsan töröltem is)
    A téli pályán az ablak belülről nézve havas, kívülről meg tök széraz, sőt, tiszta!!!
    Áhhhh, nemistudom bazz akkorát csalódtam a shotok után hogy nem is igaz...
    Nem fogom a kételkedőknek feltölteni , de ilyen fizikát már én is írtam hobbiból, sőt ilyen szintű ütközéskezelés, már szinte bármelyik free 3D engineben található.
    Azt az ember letölti, elindítja a C++-t, a Borlandot, vagy a VB-t, generál egy tájat, netről leszedett fákkal bokrokkal, keres egy jó autómodellt, beleírja hogy ne essen át a talajon meg hogy ne mehessen át a kerítésen, azt már kész is a colin 3.

DOGMAN
  • GSiZSolti
    Nem kell másolni semmit ha bemásoltad a desktopcrashfix tartalmát a könyvtárába!
    De leírta lee86 , hogy ő még a patch ből mit másolt be...
    Elvileg elindul az első javítás után is....
  • djcom
    Áll.13-án jön a full!!
  • lee86
    sőt! még a patch is elindult úgy, ha nem az egész zip tartalmát rakjuk a demóba, hanem csak a data\strings-be rakjuk be a csv fájlt..
  • lee86
    kösz a segítséget! működött!!!
  • GSiZSolti
    Rakd fel a sima demot és töltsd le ezt hozzá!
    Ne patcheld, mert akkor nem fog menni!
    ( legalábbis nálam nem ment )

http://www.bhmotorsports.com/download/3103
    lesz egy readme amiben le van írva hová kell bemásolni!

• Jacek
    nem nyilt a fejlesztes barki csinalhat hozza barmit:))
  • mohus
    Martin extends lead

Estonian Markko Martin extended his lead in the second day of the 50th Acropolis Rally on Saturday with Spain's Carlos Sainz just under one minute behind in second place. The third leg begins on Sunday at 08:28 CET LIVE on eurosport.com!
  • mohus
    ja de
    RACER...nemtom miert irtam racinget:)késő volt

1 emberke dolgozik rajta:)
  • mohus
    elfelejtett bekanyarodni:)))bezugott az árokba...aztán ott sírdogált a kocsi felett

Sainz rulez:)
  • lee86
    hello!
    fölraktam a demót, és hozzá a demo-patchet is és elindítottam a játékot. Aztán bejön a demó főképernyője, amin szemből van egy Ford Focus, benne a pilótákkal és valami olyasmi felirattal, amiben elmeséli azt, hogy ez nem tükrözi majd a teljes verió minőségét, v valami ilyesmi...És itt valahogy leakad az egész game. Tehát se enterre, se space-re, se semmire nem reagál, csak egy RESET gombra, de ezzel nem próbálhattam ki a játékot.
    Tehát van erre valamilyen megoldás, vagy akkor ez a játék (legalábbis a demo) kimarad az életemből? Tudom, hogy ramaty a játék, de azér mégis kíváncsi lennék rá én is...
    köszönöm
    ;-)