Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
nem egyszerubb beutni hogy nforce.nl?

Nem is gondoltam rá, hogy a másság fóruma! Pusztán megszeretem volna tudni hogy kiadták-e a játékot! De nem kaptam értelmes választ.
Szerinted ez értelmes válasz?

f.v.!
igen!

ja nem!

vagy mégis?

mondom hogy nem!

de igen!

de nem!

...sose azt nézd...

Jacek
mar nem annyira lagos a serveren magyarul nem is😄

ÁjjLe BoBBi
gondolkozz el picit mennyire lennél tönkreverve 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mohus
hát igen😊
ki mitõl élvez😊

nem lepõdnék meg magamon, ha elkezdenék veletek modozni....de ezt ki kell érdemelnetek

valószínû a ps2-es logtitech usb kormányom pchez is jó...még nem próbáltam😊

engem a lagok riasztanak vissza

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jacek
ja replayben verhetetlen a GT3 de jatekban inkabb GTR MOD 30 autoval😄D

mohus
"gt3-nál sincs hûdesok szebb játék😊)"

egy sincs...mármint ami autós

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

WiZZaRD
lesz hozza javitas..marmint a demohoz

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Skynet
Chief ez itt nem a másság fóruma ("Beveheted a..)
ÁjjLe BoBBi
ÁÁÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ 😊))))))))))))))))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Beveheted a fa**omat! Hülyegyerek! Értelmesen kérdeztem hogy meg jelent-e? Erre ez a válasz!

...sose azt nézd...

Jacek
szakupac=szarkupac

Jacek
na de olyan jo emberekkel vitazni akik allnak egy szakupac melett es azt hiszik csokifagyi😄D

Jacek
szerinted?? olvasd el a sajat irasodat😊)

Nincs kedvem visszaolvasni. Megjelent már a játék?

...sose azt nézd...

DarkHorSe
a paraszt 😄 "ami szar azt szidom" .. sztem ami szar azzal ne foglalkozz ennyi.

Swedish people are albino monkeys

Skynet
Jah akko sorry Jacek aszhittem nekem írtad😊
Tény a játék fos,és ennél a programnál sem ahogy másnál sem ér így semmit a grafika...

Piftu azt megnézem hogy a Gt4 mi mögé bújhat mert még a gt3-nál sincs hûdesok szebb játék😊)
Piftuka
Ugyan Jacek ! Hagyd ! Õk MEGÉRDEMLIK a Colin 3-at !
Mi csak irigykedhetünk, hogy nem játszunk ezzel a zseniális játékkal, amelynek a DEMO-ja valójában csak 5%-os állapotot tükröz, de most a készítõk majd 2 hónap alatt tesznek bele mindenféle mappinget, lesznek shaderek is és 2048X1536-ba 4XFSAA 8X Aniso mellett olyan lesz a grafika, hogy a Gran Turismo 4 már azelõtt elbújhat, mielõtt megjelenik ! Természeteseb mindez egy PIII 450-en, 128 MB RAM és Vodoo 3 mellett, de úgy hogy a DirectX 9 is ki legyen használva !
ROTFLMAO !!! 😄 😄 😄 Kóddémásztersz rulsz !

mohus
sztem a ps2nek szebb mint ez a demo...

Jacek
😄DD vicces fiu volt ketto minimum 1 eve adtam el az utolsot😊

Jacek
csak azt tudnam honnan vedtetd hogy neked irtam?😄DDDD

Skynet
Tény...Ne mondom ps2-n is vannak borzalomronda játékok,de vannak pc-n is...És pc-n vannak lyan játékok amik látványra ütik a ps2-õt de vannak ps2-õn is...Ezen nincs értelme vitatkozni..
Skynet
Az hogy a ps2 grafikája szar az kissé túlzás van rá olyan program ami enyhén csúnyán cseszi a pc-t lefelé...
Az tény hogy ez a game egy fos lett...
Kössz a gyengeelméjü megnevezést egy szóval sem mondtam hogy a játék jó,csak azt mondtam hogy a ps2-õn szebb a grafija😊)
Kicsit gyorsan kapod fel a vzet sub...Elgurult a gyógyszer?😊
Jacek
ket lol gondolod majd dicserem ami egy rakat szar???????
Grafika PS2 szint ez amr nem kicsit keves de ez a legkisebb hibaja!!! mert ha jo fizika lenne+ nem egy darab WRC ami nem kicsit rohejes rally szimulator mi????
egyebkent ott flameek ahol akarok es amit akarok ki ne talald mar azert mert te gyenge elmeju vagy es tetszik egy olyan jatek ami senkinek, majd en dicserni fogom!! ami jo azt dicserem ami szar azt szidom.
Kb mint a magyar foci vannak meg hulyek akik kimennek meccsre paran , en majd akkor megyek ha real madrid szinten nyomjak!!

Astaroth
Nekem kicsit úgy tûnik hogy a Colin2 fizikája jobb volt azt legalább lehetett irányítani!
Szar az egész ennél jóval többet vártam!!!

KG21
Virgin😊)) Azok nem mentek már rég tönkre?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
ne hergeld õket, mert még ide tévednek azt indul a flém.

KG21
Pont erre gondoltam én is amikor kipróbáltam. Nézd meg a #635-ös hozzászólásomat, amit a flémáradat közben eresztettem el 😛

Jacek
ez a teljes hidd el ilyen lesz sluss, belosnezet azert nincs mert az PS2-es belso ami egy monitoron kicsit mutat szarul es meg ok sem mertek bele rakni😊

KG21
Sztem a colin2 szebb volt. Abban még volt rendes belsõnézet, sokkal jobb felbontásban, nem ilyen ratyi, szejjelmosott, homályos textúra volt rátéve.

Breki33
nekem tetszene ha az egyes fizikája lenne benne
nemtudom miafrancnak kellett belekeverni az uj toca-s fizikat
oneal1
nemúgy an hogy a bump mapping és egyebek a teljesben lesznek??
megbaszhatják ha nem

!Forza Ferrari!

Piftuka
LOL ! 😄 😄 😄

Jaja ! Emberek, kik el vagytok ájulva ettõl a "grafikától" !

Hát senkinek nem tûnik fel, hogy egy, az egyben Colin 2., ez pedig igen nagy negatívum.

2003-ban kijönni egy játékkal, amelyen semmiféle bump mapping nem látható és nem használ shadereket...

Már nem ciki ! ÉGÕ !!! Nagy betûkkel. De ha ettõl eltekintünk sem nagy szám !
Alexease
Lehet, hogy a telefonjan nezte meg. Ott tenleg csucs lehet😊)
mohus
"Amúgy a grafika szerintem zseniális!"

aha...de gondolom most nem a Colin 3 demójáról írtál...

Astaroth
én sem tudom beállítani a kormányt
A z tengely az mit állít?
Amúgy a grafika szerintem zseniális!

Szoval kiveseztem a hetvegen a demot en is. Penteken a flame aradathoz en is hozzaszoltam, de mivel akkor meg a demot nem lattam igy konkret velemenyemet nem is tudtam kifejteni.
Tehat a grafika nem rossz annyira, de nem tetszik :-(( Kihipozott texturak stb... Az aszfalt pedig szerintem ocsmany.
Azert elszorakoztam vele majdnem 2 orat is. Na nem azert mert annyira elveztem, hanem eddig tartott, mire rajottem, hogy a kormanyt nem fogom tudni 2 nap alatt se elfogadhatoan beallitani.
Kezdodott azzal, hogy a 2 tengelykent kezelt fek es gazpedalt ugy tudtam beloni, hogy a gaz a fek a fek meg a gaz, igy vegulis a gaz a gaz a fek meg a fek.
A kormany meg rosszabb. beallitottam, hogy a kormany max elfordulasat kihasznaljam. Ekkor belso nezetbol szepen latszik, hogy egy gyors balra jobbra kormanymozdulatnal colin bacsi kicsit kesve tekergeti. Mi annyit jelent, hogy en mar jobbra tekerem a kormanyt, mikor colin bacsi meg balra jart. Ket ora probalkozas utan feladtam. Ha tul erzekenyre allitom a kormanyt akkor meg mar szinte nem is analog.
Szoval nem akarok nagyon kozonseges lenni, ezert nem irom le a tovabbi velemenyemet errol a micsodarol.

Breki33
a patch-nak mi a pontos linkje?
nem találom
Breki33
sziasztok nekem is ez volt a gondom, de megoldottam viszont érdekelne , hogy mit tanácsoltatok másoknak ezzel kapcsolatban, csak nem találom irnátok egy számot, hogy kb merre keressem?

Amugy nálam a hangok szornyuek mármár gta3 izuek....PPPP
Jacek
hat en mar behanyok a CS-tol pedig en 0.4 vagy 0.5 betatol jatszottam vele de akkor is nagyon gaz de az uj HL2 enginnel naygon jo lehet na a DOD2 nem is beszelve😊

ez nem meg egy fps lesz hanem AZ FPS 😊 amugy en sem rajongok az fpsert de halflife2 istenjko lesz...gondolom lattad mar az e3 videot (az 506megasat) es igy mondasz velemenyt😊

[Jakuza]
Annyira hogy meg egy FPSt valoszinuleg nem fogok letolteni. 😊
Mar csak azon remenykedek, hogy CS 2 ne legyen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

na majd halflife2 😊 remelem felfrissiti majd ezt az egyhangu jatekpiacot..

WiZZaRD
most en varok minden progitol tul sokat, vagy csak szimplan ennyire gagyi mindegyik cucc?

WiZZaRD
ehhehehehehe

talan ha nem lenne nagy faradsag maskor visszaolvasni, akkor kapnal valaszt a kerdesedre, mielott fel kene tenned!!

Sziasztok, kéne 1 kis help.
Elinditom a játékot bejön 1 focusos kép de aztán semmi.
Vártam vele legalább 15 percet de még mindig semmi.
Ctrl+alt+del kiirja hogy fut még a játék, de mégse.
nemtudja vki hogy ez miért van???
Elöre is thx
Pupcika
mármint colinra gondoltam

Pupcika
huhhh
láttam a demót, remélem csak a demó gógyi...

mohus
ja a motoros: Moto GP2 (Namco)