2926
Colin McRae 3
-
#1413 Tolod ahogy akarod arra spec nemmontam hogy ps2-n szebb csak aszontam az lenyom neked 20 kocsit,igaz annak sincs gt szintü grafija,de ott legalább repkednek az alkatrészek:)
DEMONDOM HAGYDABBA VAGY EBÉDELNIMEGYEK!!!:) -
#1412 Érdekes módon azért mert mindenki elismeri hogy a ps2 szutyok lett azért veszi még mindig a nép:)))
És azért piacvezető amióta kijött:)
hagydmárabba a hülyeségeket,semmi értelme ezen vitázni...Minnyá elmegyek bosszúból ebédelni:) -
#1411 te ne egesd amr magad szenne:)))) -
#1410 F12002-re gondolsz??? es lattam azt is:) csak en azt 1280x1024-ben 16x AF-el tolom:) ha akarok meg egy kis AA is rafer:) -
#1409 Most jöhet egy nagy LOOOOL meg nyihhaha meg :DDDDDD
:))
Mondom nemfogok baromságon vitázni,amíg a pc nem 128 bites addig sok dolog van amit a ps2vel szemben szarabbul csinál... -
#1408 ebbe ne menjunk bele mert en sem vagom meg te sem mit is jelent az a 128 bit:))))
Te az DX90es katyam 50x annyit tud mint a PS2 az hogy a gamekat 1000Mhz es GFmx400-ra irjak arrol nem tehetek:))
De a Ps2 elegge szutyok lett ezt mindenki elismeri alap effekteket nem tud! texturazasban boduletesen szar!! polygon kipumpalasaban utos:))) -
#1407 Jacek 20 autó?? Forma1-es stuff tudtommal van ps2-re baromiszép és baromisok kocsit jelenít meg...:)
Ez a 20 autó menne egy hülyeség,mert ha azon 20 akasztana akkor pc-n már 10 is elég lenne:) -
#1406 Jacek naja ha 128 bites a videjókártyád akko esetleg:)
Addig meg max felbontásban vagy kira':) -
#1405 de megneznem a PS2-ot ha a GT3-ban nem mondok sokat csak 20 auto menne :) diavetites rulez:) -
#1404 ki beszelt errol ezt mar megbeszeltuk! de mondom ha irnanak az en gepemre egy jatekot 6 autoval kicsit bealazna mindent:) -
#1403 Mohus jott megint a videoval:DDDD itt amit a vegen irtal azt komolyan gondoltad??? melyiken lesz szebb??? nyihahaha
PS3 lesz megint szebb game addig semmi:) most 2 evig le van huzva a rollo:) -
#1402 De azzal nem szállhat senkise szembe még mostsem hogy Pc-n bármilyen autósgame lenyomná a ps2 gta3 vagy gt4 grafiját a fotórealizmusával.. -
#1401 Jacek GT3 nemis szimu de nemis aza tipikus arcade...
Amúgymeg még mindig itt tartotok (ps2 vita?) :)))
Én má lezártam azza hogy faxom fog itt vitatkozni maj ha lesz ps2-őn meg pc-is hl2 vagy netalán doom 3 maj akko vitázok melyikaszebb...
-
#1400 te meg emlkezz 2-3 hozza szolasra vissza mit irtal vagy kicsi a memoria kartya? -
#1399 bazzz teged istenkent kell tisztelni)) igen nagy tavolsagrol tudsz gondolataimban olvasni nagy kiraly vagy:) -
#1396 mivel szembesitettel ???? vagy csak kezded eszre venni hogy be egtel nem kicsit? -
#1395 Mohus hagyjal mar azzzal a videoval:DDDDDDD ki ne talald mar hogy szimulator a GT3 ezt mar megbeszeltuk parszor:)
-
#1394 te szerencsetlen ezt te irtad nekem csak becopyztam:))))
-
#1391 "valoban en majdnem olyan grafikaval jatszom PC GT3 szebb igen csak szimulatorral nem arcade retyoval"
nézd meg ezt és rájössz hogy még azelőtt eladtad a PS2-őidet mielőtt megtapasztaltad volna ,hogy ez nem egy árkád retyó
http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi
(divX-es) -
#1390 mert egyaltalan enm kell bizonyitanom neked semmit!!! minek? ki vagy te BKV ellenor vagy mi? -
#1388 legyen ugyan ez rad is all:)))) ugyanis te sem valaszoltal egy kerdesemre sem:) mar ami kerdeseket leirtam sejteti hogy azrt volt a kezemben PS2 banan!! -
#1387 de kerdezhetek en is az emlitett kartya az elejen le tudta jatszani az irt DVD lemezeket?? es ha letudta akkor hogyan es mi kellett hozza???netan egy DOA2? vagy egy GTA3?? es minek kelett hozza?
mintha erre sem valaszoltal volna meg? vagy nem tudod jaj de sajnallak:) -
#1386 Az elején azt hazudta, volt két ps2-je is !!! ja te aztan bebizonyitottad hogy en hazudok te szerencsetlen:DDDDDDD szerintem te akkor vettel PS2-ot amikor en mar a masodikat is eladtam, ha vettel egyaltalan:))
-
#1385 nevetséges kérdések
mintha egy PC-st megkérdeznél, hogy kell bezárni egy ablakot, az sem válaszolna
meg eleve, miért olyan hihetetlen ez neked? -
#1384 lol vagy mondom:)) -
#1381 de kerdezhetek en is az emlitett kartya az elejen le tudta jatszani az irt DVD lemezeket?? es ha letudta akkor hogyan es mi kelet hozza???neted egy DOA2 vagy egy GTA3?? es minek ha kelett hozza? -
#1380 ugye szerintem sem megy ezrt szoktam igazat mondani!!! -
#1378 Erdekes ez a haverom aki athozta vett fel eve egy PC-t azota DVD lejatszokent hasznalja a PS2-ot:DDDDd -
#1377 nagyon adok a velemenyedre!!! -
#1376 "A vadparaszt az, aki azt hazudja, hogy volt ps2-je.
A vadparaszt az, aki azt hazudja, látta a ps2-es CM3-at."
Érdekes, nem látom, mi ebben nagy ügy. 1 darab PS2 van az országban, van mi? -
#1375 ez volt az igazi lol :)) hihetetlen hogy valaki atviszi a masikhoz a PS2-ot:))))))) en elviszem mashoz a PC-met is:))
Vagy te ugy vigyazol ra hogy vakumban van ejszakara????? a memoria a PC-be tobbe van mint a PS2:) -
#1372 azt olvastam, hogy te nem hiszed el, hogy Jacek haverja átvitte hozzá a PS2-t
pedig nincs ebben semmi durva, én anno Xboxot is cipeltem táskában, ahhoz képest a PS2-t zsebrevágom :D -
#1371 azert ird majd be ha elertel valakit vagy kerdezd meg a konzolstudioban biztos elaruljak:))) -
#1370 ezt nem kellett volna, 5 percen belül megjelenik :D -
#1369 meg mindig nem ertel el senkit??? hat hat:) -
#1366 máskor meg az eladásokkal villognak, hát most akkor sok PS2 van vagy kevés? :D -
#1365 en sem ertem:)) -
#1364 nem igazan csak ugy latom te meg nem tudsz valaszolni eppen!!:)) -
#1363 bírom az ilyet, aki azt hiszi, PS2-t csak a kormány engedélyével lehet behozni USA-ból :D
minden sarkon van egy bolt, ahol meg lehet kapni, mi ebben a nagy ügy? -
#1362 :DDDD