2926
Colin McRae 3
-
#1459 hát nemtudom,a demo elég gagyi volt ! Megéri letölteni a 3 cd-ét ? -
#1456 ott van benne vibration-nak hivja a Codelol ezt nem voltak kepesek aritni PS2 utan:D -
#1455 a rendhagyás kedvéért
2003-06-11 PC Game ISOs Colin McRae Rally 3 (c) CODEMASTERS 141x15 MB DEVIANCE -
#1454 szómiszó NFO sincs még... -
#1453 2003-06-11 Colin McRae Rally 3 (c) CODEMASTERS 141x15 MB DEVIANCE
Ez hány cd lesz? 3-4??? -
djcom #1452 Bruhaha vahhhhhhhhhhhhhhhh
kira''''''''''' -
gismoka #1451 Sehol nincs fenn:((((((((((((((((( -
gismoka #1450 -
gismoka #1449 Van isten:)))))))) -
Beagie #1447 lehet hogy volt már (meg már nem is érdekel senkit) de nforce-on kijött ez a "játék" -
#1444 Hangkartya problem:((( Altalanos, elfogadott hiba:)) -
#1443 Oruljel neki, hogy nem indul el:)) Hihetetlen szemet a rally champ. extreme:) -
#1442 Skynet-hez szólnék.:
Üdv.Ma +szereztem a Rally Ch Xtreme-t.Igaz 2001-es játék,de kipróbáltam volna.frankón feltelepít.Lemegy az intró,elkezdenék játszani,de.De valami nem smafu.Odáig tökéletes,hogy kiválasztom a +felelő opciókat.Mondom neki,start.Elindul a betöltés,bevillan egy autó a rajtál,és kilép.Vajon miért?
Config:Xp prof,1.7proci,512ram,64mb vidk. -
#1441 Normalisabb van azert.:) De GTA-ban jobb mint a Colin3-ban:DDD -
#1440 Gta- nál nincs normálisabb szimuláció:DDDDD
tessék Nissan Skyline
-
#1439 :))))))))))))
Nemistommér:)))))
Két napja szereztem meg ezt a "gyöngyszemet" egyszerűen fenomenális..:)
Eddig ez az első rallysgame amiben kiesik a kocsi kereke...Jó monnyuk a hátsó esett le amikor orral nekimentem egy fának...Deazzééé ottvan a törésmodell:)
Arról nemis beszélve hogy a kocsi betonon jobban csúszik mint homokon..Nagyon faja:)))
A gép is csal mint az állat...
Futam közben kilépőmenü luxus,maximum alt+f4 vagy végigmész...
Két pozitívuma van az egésznek:
El lehet cseszni a rajtot (korábban indulsz,és büntetőt kapol) eddig ilyet nemláttam stuffban..
A másik pozitívum hogy baromi könnyű uninstallálni:)))
-
#1438 koszi:DDD inkabb kihagyom:) -
#1437 oksa
Rally Champ Xtreme-el jácottá már?:))))) -
#1436 aha le van irva hogy kell uzembe helyezni -
#1435 csak tüzijátékot necsinájjatok mer az qrvadrága:) -
#1433 okay azt vágom hogy leszedni honnan kell,ott vmi leírás van?:) -
#1432 www.hsw.hu ott a szimulatoroknal F12002, utanna modok es ott a link egy oldalra:) -
#1431 salman gyerek azert behalgatott valszeg rajott hogy gazvan:DDD ezrt jo unregnek lenni legkozelebb jon majd mansal neven es megint be eghet:D -
#1430 okay lehet leszedem,mer eddig csak eccer láttam akkoris porkávl vonultak benne..:)
Snes télleg jobbvolt topgear meg ilyenek..:)
De abba a supermarijó meg nekkemnemteccett:)
-
#1429 Ferrai! Lister Storm!! Marcos!!! -
#1428 jo volt az :) mondjuk snes parti voltam:) -
#1427 GTR modban milyen kocsik vannak??
Német trágyaipari szövetkezeti gépek,vagy van más nemzetiségü értelmes kocsi is? -
#1426 sok Gt3 utan azert jo volt amikor eloszor csinaltam EVO VI Mitsut es szedem ki a hutot es calsonic:)))) -
#1425 Megadrive-ról leszállni frankó volt rajta a Sonic!!!:)))
Meg az Echo the dolphin!!!
-
#1424 van JGTC mod F12002-ala de nem egy nagy szm mert F12001 konverzio de abban van Calsonic Skyline:DD -
#1423 hat en parszor majdnem ossze tortem az elso PS2-met azo alig akart elindulni valami:)) faszom halgatni hogy zizeg most jo nyomjad:DDD kicsit idegesito volt:)
Meg az elejen a EA jatekok:))) AR lemez berak reset gomb nyomva tart :D game inditasakor elenged kinyilik gyorsan lemez csere es ugy elindult:))) de ezt is csak biztos almodtam ez se PS2-volt hanem megadrive-n:))) -
#1422 Máshonnan nézve meg úgy jön a témához a konzolok között piacvezető sony mint ahogyan az hogy ebédelni fogok...Sehogy:) -
#1421 úgy hogyha tré lenne akkor nem az lenne a piacvezető konzol,hanem az Xbox...a többi konzol ehez a kettőhöz képest sipkaszar trágya:))
-
#1420 Jacek inkább asszond meg hogy van-e olyan pc-s stuff a Microfos rally-n meg a Toca-n kívül amibe nomrális szimuláció mellett van Nissan Skyline...Péédáú f1-es modban van-e ilyen?:) -
#1419 de hogy jon a temahoz hogy a konzolok kozott piacvezeto a Sony???? -
#1418 nem teged kerdeztelek:))))))) -
#1417 Miért szerinted miközött lenne piacvezető?? Tranzisztoros gumicsirkék közt??:))
Qssol vagy télleg megyek ebédelni nahmááá:) -
#1416 reset...ar2...doa2...irt DVD...játszás
de ha benn van a lemez fogalmam sincs hogy megyek kia menube...talán a háromszöggel...sosem néztem:)))
ja de lol vagyok... -
#1415 joetvagyat:)) -
#1414 te konzolok kozott piac vezeto:)))))kit erdekel a konzolok piacvezetoje ? igen a tobbi meg szarabb:)