2926
Colin McRae 3
  • oneal1
    kössz
    és hogy lehet megcsinálni hogy működjön
    mit hova tegyek??
  • djcom
    "CODEGENERATOR"
  • FREAK
    gyors ambuláns segítség még megmenthet :D
  • zaki
    nekem is ua. a problémám volt, de én sehogy se tudtak elindítni a game-t, így uninstall lett a vége
  • djcom
    Egyre jobban tetszik a gamma:))
  • FREAK
    minek az?? Colin tankkal indul jövőre, ne tedd magad nevetségessé 205 Turboval......
  • oneal1
    nics a játékhoz kód??
    nem tank baszki
    hen mrégi autók kódjai
    pl: peugeot 205 turbo
  • lee86
    az első képben aztán kemény photoshop munka van!!
  • mohus
    képeken valóban nem rossz, sőt a CM2-nél jóval szebb

nekem kicsit puritánnak tűnt valahogy a táj megvalósítás, műanyag vagy ilyesmi, néha a semmiből a távolban előtűnik valami hirtelen...a kanyarok szögletesek és a kormányt nem nagyon rángatja ki a kezedből és a kocsi mozgása sem az igazi szóval a NINCS HANGULATA..szvsz

én mással rallyzom
  • zaki
    de azért köszi a segítséget mindenkinek
  • zaki
    már késő...már uninstalláltam
  • gergou
    Na, akkor probaltad ezt?

A colin 3 iconra jobb clikk( az asztalon), es a celdobozban id a vegere a colin3.exe utan:
    ` -nosound novideo

• zaki
    ezzel sem működik... mind1 leszarom, jn az uninstall, majd biztos kiadnak egy új crack-et, vagy mittomén, de 1 játék miatt nem fogom szétbombázni a rendszert
  • zaki
    kösz, mindjárt kipróbálom
  • zaki
    Deamon Tools-sal nyomom, de 100 hogy nem ezzel van a baj
  • Skynet
    Kiírtad cd-re?? Ha nem mivel emulálod?? Ha Dtools akkor próbáld inkább Alcohol 120%-al:)
  • zaki
    szeretném kipróbálni, de nem indul a game, pedig szinte már mindent megpróbáltam
  • gergou
    gergou kuldi Freaknek:

Ha a colin 2.0 szebb a 3nal, akkor idesuss:

Tetszenek a sexi ferde fak:)

Nem mondom, ez aztan a grafik, agyonver mindent:)) Meg a colin 1 is szebb a 2.nel:)))
  • Skynet
    gergou látom olvasni sem tudsz...Na mind1 leírom így: csússz ki a kocsival beeee a fenyők közé:))
    Ne az útszéieket nézd;)
  • madvi
    Hali!

Végre megy a gamma!!!

Igaz, nálam sosem volt ACE Pack.
    Viszont Win98 Second Edition kellett hozzá, mert a First-re nem lehetett felinstallálni a játék 3. CD-jén lévő mindkét médiakodeket.
    Természetesen DirectX 9 is kell neki.

Este próba!!!
  • gergou
    Orulok, hogy tetszenek a kepek, probald ki, remelem jobban fog neked tetszeni, mind a java nepnek az sg-n.
  • zaki
    bazz, de nagyon állatnak néz ki...
  • gergou
    Ha ezek a fenyok neked 2dsek, akkor sajnallak:D
  • gergou
    Tessek nezegesd a tajkepet, sztem lenyugozo, nalam 100% ra igy nez ki.
  • gergou

Nemtom, nekem valahogy tetszik:))
  • Skynet
    És ennyi agyad van..Mit creenshotoltál?? A kocsit...amit nemszídtam:))

De kössz a belsőnézet viszont frankó...Lehet hogy van esőcsepp ablaktörlő effekt..
    De tudod a kocsiknak megvan az a tulajdonsága amit úgyhívnak hogy MŰSZERFAL...Na te ezen a képen hol látsz olyat? Röhej...:D

Kössz a képet:))
  • zaki
    igen fennvan, de semmi...
  • gergou

Nemtom, nalam igy nez ki, ez nekem tetszik, lehet bennem van a hiba
  • Skynet
    Zaki: dx 9 van fenn?
  • Skynet
    Elöbb próbázd már ki a Rally Challanget...Ott legalább minden fa 3d...Itt akárhogy is nézem az úthoz közeliek 3d ami bejjebb van az olyan 2d hogy csak úgy nyekken:)))

De ha kell berakok neked linket ahol ezt pontosan leírják (hivatalos gameteszter oldal) bár nemtudom tudsz-e angolul:)
  • zaki
  • Skynet
    Zaki akkor passz nállam ezután már működött
  • Skynet
    Egyrejobb:DDDDDDDDDDDD
    Már a társadalomba sem tudok beillsezkedni:DDDDDD
    Gergou mééég monnyad:DDD

Meg rakjál még be pár figurát is:))))
    Még ha csak én fikáznám a colint talán megérteném...
    Mondom húzzál innen a faxba,nagyon uncsi a sok hülyeséged,és egyrejobban fokozod...Nemvolt elég a Rally Masterses megjegyzés?:)))))
  • zaki
    ez sem segített... faxom ki van szétcincáltam a fél gépet, és nem értem vele semmit
  • gergou
    szemet is kene novesztened kiskocsog
  • gergou
    Hat ez a gondd, ugatsz mint egy kutya, a szellemi szinted meg mint egy hangyanak:D Joember terj mar eszre, nem en vagyok rossz helyen, hanmem te, csinalj magadnak egy kis topicot es ird le saokszor, :

`Hu de kocsogjo vagyok, verem a lombost, szar a kolin, kurvaallat vagyok`:DD Hat ez vagy te egy nagy senki, aki mashoz nem ert, csak a fikazashoz, te szimulator rajongo, te egy nagy szar vagy, es megmondajam miert? Azert mert nem tudod elfogadni a masik ember velemenyet... Nem tudsz beilleszkedni a tarsadalomba, ki vagy rekesztve, es itt probalod meg magadat visszapreselninem nem, tevedsz, szal:
    ...ennyit rolad:)
  • Skynet
    Zaki: ha uninstalloztad az Ace csomagot akkor az minden codecet leszedett! Most tedd fel a game 2 codec-jét...Utánna ha kéri ha nem RESTRAT!! utánna mennie kéne..
  • Skynet
    Mellesleg nemláttam eddig a játékban azokat a bizonyos "textúrázott árnyékkokat" amit a kispöcs emlegetett:)))))
  • zaki
    Skynet: uninstalláltam a ace codec pack-ot, meg feltettem a legfrisebb drivert, de nem történt semmi :(
  • Skynet
    Ki monta hogy nem lehet összetőrni?? És ki szídta a kocsi grafikáját??? A tájról ugatok jóideje...:)