Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Na ennyire azért nem rossz a helyzet szerintem. Nálam, szintén Tualatin 1400-as Radeon8500-al 800x600-ban minden fullon elég tûrhetõen, jól játtszhatóan fut a game. Az én véleményem szerint a grafika sem annyira rossz!!!! Maga az autó pl. nagyon szépen néz ki, csillog villog minden a helyén. A táj mondjuk tényleg nem valami korszakalkotó de a CMR sorozat soha nem az iszonyatosan jó grafikáról volt híres. A menü pont olyan amilyennek lennie kell. Elvégre nem a menüvel játtszol nem igaz? Néhány óra játék után a játékmenetrõl csak annyit, hogy sajnos érzõdik a konzolos beütés. Összességében a mai ínséges autóversenyes idõkben végülis egy erõs közepest bõven megérdemel. Szerintem érdemes kipróbálni mindenféleképpen!!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nos akinek nem indul az ne bánkódjon, nekem elindult de örömöm az nem sok volt benne.
Kezdem azzal, hogy iszonyúan csípem a CM sorozatot és mikor láttam fenn van, szinte libabõrös lett a hátam.Egész nap jött a 3 CD lefelé,s végre 22h magasságában install is megvolt. Azon nyomban felraktam a
kormányt ( MS Sidefinder FF😎, hogy minél élethûbben élvezzem a száguldást.El is indult, kalibrálni is simán kalibráltam, Force effektet max-ra, grafikot rögtön 800*600*16-ra Dis-t 3-ra, mert ugye csak egy Tualatin 1200-es Ti4200-es van a gépben gondoltam ne rögtön fullon próbáljuk nyomni ezen a konfigon, úgysem menne.
Menü valami iszonyú tré, ilyen pocsék feliratokat és Design-t röhögnöm kell. Ahogy elindul maga a Champion az is megér egy misét, 20-30 mp felvezetés már gyanus volt a játék grafikus motorjával készült bevezetõ de ahogy elindultam megállt az ütõ. Szaggatott mint az istennyila, amellett, hogy valami 2-3 évvel ezeleötti táj pixeles kinézetet kellett a motornak renderelni.Az autón sem csillogott a festék, se lens flare, se komolyabb sárdarabok, és mégis. Visszavettem mégjobban , játszható lett kb. 640x480-ban (pff) de nekimentem egy kisebb táblának és rögtön megis állt az autó 😞
nem lehet semmilyen tereptárgyat legyalulni, na hogy van ez??? Kanyban sem lehet rendesen becsúsztatni a verdát, hang gagyi. Jah Force-os effeket annyi, hogy egyenseben is olyan lazán mozog, kanyarban sincs ellentartás csak mikor nekimegyünk valaminek kicsit megmozdul. Ez komoly. Minden kormányos SW fejlesztõnek betölteném a EA F1 -es játékát, hogy kell kinézni ennek az egésznek.Na mind egy R.I.P. CM3. Akinek bika gépe van és tetszik annak hajrá, én inkább akkor már nyomon a Rally Challange-et ami ezerszer jobb, lehet arcade, de a grafikája legalább nem késztet röhögésre.
Egyébbként száguldos game-ban szerintem most a Moto GP 2 a legjobb, aminek iszonyúan jól van megírva mind a grafikai motorja, az intrója és a netcode-ja is. CM gárdája + ha csak ennyit tudsz akkor fejlesz tényleg csak PS2-re meg konzolra, mert ide nem kell a ratyi átirat.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Olyan gondom lenne, hogy elindítom a játékot de a Codemasters intro után rendszerint kilép windowsba. Aztán ha nagynehezen továbbmegy (minden tízbõl kb. 1-szer) akkor néha a pályák közti továbblépésnél lép ki. Tehát nem igazán fixen marad benn a játék miután elindul.
Ha valakinek van valami ötlete kérem írja meg. Elõre is köszi!
Ez alapm,ha letöltesz egy gémet!
Nem azért írod ki CD-re, mert letöltötted, hanem azért mert tetszik és meg akarod tartani!
Legalábbis én így fogom fel...
Keress rá a Daemon tools címü programra, azzal cd-re kiírás nélkül meg tudod nézni a játékot!
Ezzel beljebb vagy 3 cd-vel, amik a kukában végezték volna! :-D
Ha nem értesz valamit, keress meg, segítek a Daemonnal kapcs.!
DUGIG VAN RAKVA TRILINEARRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
biztos kevered valamivel 😄
Riszpekk
`Take a look to the sky just before you die`
Én CMR3-ban sajna nem tudok segíteni, nekem eég volt a kollégák véleménye!
:-D
:-D
:-DDDDDDDD
Ment 640-ben is! :-DDDDDDDDDDDDDDD
Hát igen, ez nagy hiba. Általában attól szokott jó lenni egy rally szimulátor, ha van benne trilinear filtering... Igen..... Sokat javít a fizikán és az irányíthatóságon. Bizony, ez így van....... Nincs mitt tenni.
"A rall champ 2k, meg azert szar, mert a sikegyenes utvonalrol meg veletlen se tudsz leterni... "
Érdekes, nekem sikerült eltévednem egy út melletti erdõirtáson (kb. 2 futballpálya méretû volt)......
Riszpekk
Nincs kecmec!
HA NINCS TRILINEAR, A RALLYGÉM FOS!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD