Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
nem a menüvel játszol, de attól még botrányos

kurvára dizájnos, de használhatatlan

Riszpekk

Az tuti, hogy a töréssel semmi gond nincs, mivel nálam simán elidul, úgyhogy akinél nem megy az a saját gépében keresse a hibát!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Üdv mindenkinek

Na ennyire azért nem rossz a helyzet szerintem. Nálam, szintén Tualatin 1400-as Radeon8500-al 800x600-ban minden fullon elég tûrhetõen, jól játtszhatóan fut a game. Az én véleményem szerint a grafika sem annyira rossz!!!! Maga az autó pl. nagyon szépen néz ki, csillog villog minden a helyén. A táj mondjuk tényleg nem valami korszakalkotó de a CMR sorozat soha nem az iszonyatosan jó grafikáról volt híres. A menü pont olyan amilyennek lennie kell. Elvégre nem a menüvel játtszol nem igaz? Néhány óra játék után a játékmenetrõl csak annyit, hogy sajnos érzõdik a konzolos beütés. Összességében a mai ínséges autóversenyes idõkben végülis egy erõs közepest bõven megérdemel. Szerintem érdemes kipróbálni mindenféleképpen!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nekem semmilyen ace megapack nincsen fenn és mégsem megy. Kilép windowsba. Ahogy elnéztem az isonews forumában is ilyen jellegû problémák merültek fel. Valszeg várnunk kell egy jófajta törésre vagy patch-re.

radeer
Üdv ebben a topicban!

Nos akinek nem indul az ne bánkódjon, nekem elindult de örömöm az nem sok volt benne.
Kezdem azzal, hogy iszonyúan csípem a CM sorozatot és mikor láttam fenn van, szinte libabõrös lett a hátam.Egész nap jött a 3 CD lefelé,s végre 22h magasságában install is megvolt. Azon nyomban felraktam a
kormányt ( MS Sidefinder FF😎, hogy minél élethûbben élvezzem a száguldást.El is indult, kalibrálni is simán kalibráltam, Force effektet max-ra, grafikot rögtön 800*600*16-ra Dis-t 3-ra, mert ugye csak egy Tualatin 1200-es Ti4200-es van a gépben gondoltam ne rögtön fullon próbáljuk nyomni ezen a konfigon, úgysem menne.

Menü valami iszonyú tré, ilyen pocsék feliratokat és Design-t röhögnöm kell. Ahogy elindul maga a Champion az is megér egy misét, 20-30 mp felvezetés már gyanus volt a játék grafikus motorjával készült bevezetõ de ahogy elindultam megállt az ütõ. Szaggatott mint az istennyila, amellett, hogy valami 2-3 évvel ezeleötti táj pixeles kinézetet kellett a motornak renderelni.Az autón sem csillogott a festék, se lens flare, se komolyabb sárdarabok, és mégis. Visszavettem mégjobban , játszható lett kb. 640x480-ban (pff) de nekimentem egy kisebb táblának és rögtön megis állt az autó 😞
nem lehet semmilyen tereptárgyat legyalulni, na hogy van ez??? Kanyban sem lehet rendesen becsúsztatni a verdát, hang gagyi. Jah Force-os effeket annyi, hogy egyenseben is olyan lazán mozog, kanyarban sincs ellentartás csak mikor nekimegyünk valaminek kicsit megmozdul. Ez komoly. Minden kormányos SW fejlesztõnek betölteném a EA F1 -es játékát, hogy kell kinézni ennek az egésznek.Na mind egy R.I.P. CM3. Akinek bika gépe van és tetszik annak hajrá, én inkább akkor már nyomon a Rally Challange-et ami ezerszer jobb, lehet arcade, de a grafikája legalább nem késztet röhögésre.
Egyébbként száguldos game-ban szerintem most a Moto GP 2 a legjobb, aminek iszonyúan jól van megírva mind a grafikai motorja, az intrója és a netcode-ja is. CM gárdája + ha csak ennyit tudsz akkor fejlesz tényleg csak PS2-re meg konzolra, mert ide nem kell a ratyi átirat.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

FREAK
oh bazz, legalább van ízlésed 😄

Riszpekk

ez Aria cicus ciciugráltatása 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

FREAK
semmi

ellenben a tied elég furcsa 😄

Riszpekk

Nálam a 1961 hozzászólás után a 1932-es következik. 30 hozzászólás eltünt. Mi volt az?

Próbáld meg Uninstallálni az Ace mega codecs packot hátha segít.
Hé Freak mi történt a logo-dal?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

FREAK
wow, who's that busy bee? 😄

Riszpekk

Blasta
Esteleg a 1947-es h.sz.-segít!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Srácok!

Olyan gondom lenne, hogy elindítom a játékot de a Codemasters intro után rendszerint kilép windowsba. Aztán ha nagynehezen továbbmegy (minden tízbõl kb. 1-szer) akkor néha a pályák közti továbblépésnél lép ki. Tehát nem igazán fixen marad benn a játék miután elindul.

Ha valakinek van valami ötlete kérem írja meg. Elõre is köszi!

Skynet
Linux lehet hogy az elavult dtools helyett az alcohol 120-at kéne használni...Már volt jópár példa hogy a dtools-on meghalnak a stuffok alcohol mindig megbízható..😊
sumi
most komolyan.én d toolsal elkezdtem a telepítést,az elsõ cd fent volt amikor elindítottam,nálam akkor meredt ki a képernyõ amikor elindult volna a választott futam.az intró lement,kiválasztottam a kocsit /micsu/ azt hajrá.lett volna ha teljes lett volna a telepítés.a hiba/ez nem hiba/azért volt mert nem volt kész a telepítés.kiirta hogy nem teljes,telepítsem újra./

yah egész nap a letöltéssel vesszödtem és nem indul el : (
egyserûen nem akar elindulni lefagy mielött bejönn e az intro
sumi
azé beszéljünk a cmr3-ról is.azé van ez a topic....na neeeee

valaki segéllyen hogy mér nem tudom elindítani a cm3 at
Blasta
Okés, én értem, de elötte nézd meg!!!!
Ez alapm,ha letöltesz egy gémet!
Nem azért írod ki CD-re, mert letöltötted, hanem azért mert tetszik és meg akarod tartani!
Legalábbis én így fogom fel...

sumi
azé irnám ki cd-re,mert már ha szenvedtem vele 1 keveset,szal érted.+legyen az utókornak,hogy volt ilyen is.....

sumi
azt lejátszottam.frankón lerázogattam a motoros csókákat a platóról...

FREAK
subaru jacek!!!!!!! LOOLLL!!!!! 😄D

Riszpekk

Blasta
Bigmutha Truckers volt a legutolsó kamionos gém!

Blasta
Szerintem nem nagyon irogatták CD-re, és neked se javaslom!
Keress rá a Daemon tools címü programra, azzal cd-re kiírás nélkül meg tudod nézni a játékot!
Ezzel beljebb vagy 3 cd-vel, amik a kukában végezték volna! :-D

Ha nem értesz valamit, keress meg, segítek a Daemonnal kapcs.!

Blasta
Tudod miért?
DUGIG VAN RAKVA TRILINEARRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

sumi
a 3.cd 8as rar-nál tartok.Hogy irtátok ki cd-re/mivel,stb,stb/

FREAK
valami félreértés lehet itt, te azt nem szeretheted, túl hogyismondjam..... túl jól sikerült, semmi gagyi irányítás, nem lehet röhögni a fizikán

biztos kevered valamivel 😄

Riszpekk

Jacek
juj mi volt megtalaltad az antiszerumot?😄D

gergou
Na figy, a 2. legkedvencebb rallys jatekom a rally trophy, ennyit elarulok, nagyon szeretem, es bill. vel iranyitva, mert nem olyan gayi kezem van mit egyeseknek, perfectul eliranyitom, eleinte nehez volt, de sztem az egyik legjobban sikerult rallys game.

`Take a look to the sky just before you die`

Blasta
A téma a Rally szimulátorok!
Én CMR3-ban sajna nem tudok segíteni, nekem eég volt a kollégák véleménye!
:-D

FREAK
Azért ne túlozz, bõven van az út mellett 10-10 méter, ahova ki lehet csúszni

Riszpekk

Jacek
igen csak egy harom eves jatekrol beszelsz😄

Blasta
REMÉLEM IS!!!!!!!!!!!!!!!
:-D

gergou
Akkor komolyra forditva a szot, ha enbennem nincs meg az a felelem a gamet jatszva, hogy rosszol veszem a kanyart, es lezuhanok a kocsival a sziklaru, akkor az nekem mar nem igazi rally elmeny, a valosagban is rettegnek am a soforok, mert hogy colin mcrae sem delutani szabadidejet tolti a kocsiban az biztos...

sumi
cmr3 a téma továbbra is!?A 3cd-vel kapcsban várnék segitséget.akár e-mailben is.

FREAK
vigyázz, mélyreható szakvéleményt kapsz 😄

Riszpekk

FREAK
naja, Gergou biztos nem szereti a Flight Simulatort, mert nem lehet víz alatt menni 😄

Riszpekk

Blasta
Had kérdezzem már meg a véleményed a Rally Trophy-ról is!
:-DDDDDDDD

Jacek
mintha ok csinaltak voltna a MS RalliSportot is ott uber a grafik!! ja hogy 3 ev van a ket game kozott?DDDDDDD ott meg az X-Box miatt szar az egesz😄

Blasta
Dakar NAGYKIRÁLYSÁG VÓÓÓÓÓT!
Ment 640-ben is! :-DDDDDDDDDDDDDDD

Jacek
latszik a szinvonalad Carmageddonwarrior elarulok egy titkot!!! a rallyban nem ternek le az utrol ha leternek akkor halaleset forog fonn!!! te kevered a darkarral latom de ott meg nem lehet embereket elutni mi?😄DD

FREAK
kösz, kihagyom, nincs benne pixel shader, TÖK GAGYI

Riszpekk

gergou
Bocs, az egesz gameben van egy helyen egy minifootball palya nagysagu terulet, Freak, nem banom kolbaszolgassa csak ottan😄D

gergou
Tnauld meg a billentyuket nyomogatni...Tudom osszetett tudast igenyel, meg bizonyos inteligenciat is, de csak menni fog😄D

FREAK
"a rallymasters eleg lofos, meg most is megvan, rengeteget nyomtam vele, de mikor meglatom, hogy meg trilinear filtert se kelzel a grafikus engine"

Hát igen, ez nagy hiba. Általában attól szokott jó lenni egy rally szimulátor, ha van benne trilinear filtering... Igen..... Sokat javít a fizikán és az irányíthatóságon. Bizony, ez így van....... Nincs mitt tenni.

"A rall champ 2k, meg azert szar, mert a sikegyenes utvonalrol meg veletlen se tudsz leterni... "

Érdekes, nekem sikerült eltévednem egy út melletti erdõirtáson (kb. 2 futballpálya méretû volt)......

Riszpekk

Blasta
Errõl van szó kérem!
Nincs kecmec!

HA NINCS TRILINEAR, A RALLYGÉM FOS!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jacek
igen ratyi de nem merek mar szolni mert valamelyik loser szol megint az adminnak😄D

Jacek
megint megmutattad az erodet dark site😊)))))