2926
Colin McRae 3
  • FREAK
    de jóó...... és ez kompenzálja a szappantartó fizikát?
  • Kritikus Jim
    Nemtom mit kell itt szídni, igenis jó lett.
    A demo meg egy butított vacak.

Hogy nem lehet összetörni a kocsit?

Mehehehe
  • radeer
    Lehúzni ( nem nagatív kritika akar lenni)egyenlő leszedni, mielött félreértitek ezt is!!
  • Skynet
    Zaki igen
  • radeer
    Ilyen egy topic ami pörög, van benne minden ( anyázás is hozzátartozik :)) aki meg akar valamit visszanézi vagy várja hogy válaszoljanak kérdésére megint.

Mellesleg nem írom, alá hogy jogosan csak az kritizálhat aki megvette. Az kritizálhat aki látta szerintem, mert így van már rálátása a dolgoknak. Én mellesleg nem tízezret vagy mennyit, hanem azt a fél napot is sajnálom amit a 3CD letöltésére használtam a sávon. És ne mondja senki hogy az nulla, mert én megdolgozom azért a lóvéért amit feladok havonta a postán. És ha valaki erre a sok negatív kritika hatására nem húzza le mint én tettem, akkor már megérte beírni a fórumba.
  • zaki
    melyik a legfrissebb nvidia driver, a 44.03-as?
  • Skynet
    Hja lebuktam mer a magyarázásodat a 3d-ről el sem olvastam,nemis érdekel...

Mennyé és jáccál meg gyönyörködj a 3d-s colinfáidban meg a configodban:)))
    Csak innen húzz a baromságaiddal a francba KÖSSZ!
  • Skynet
    :DDDD
    Én vagyok a gyerekes mert leírom a véleményemet ami nagyban hasonlít a szimulátorrajongók meg az újságok véleményénejk többségére,és te vagy a naaaaaagyember az inteligens az okos,aki fenyegetőzik,meg ritkanagy baomságokat dumál ugye?:)))
    Ezen gondolkodj már el kicsit...Szerinted jelenleg a fórumozók hány százaléka néz téged egetverő balfasznak a Rally Masters leszólása miatt,meg a Colin dicsőitése miatt??:)))
    Meg úgy alles a hülyeségeid miatt?:)
  • gergou
    Nezd Skynet, lebuktal:)) Latom egy szot sem ertesz abbol amit leirtam, nem csoda, 11 eves fejjel en se ertenem:) En nem akarlak teged bantani, de ha valakinek tetszik a game , annak ne vedd el tole a kedvet az ultragagyi hozzaszolasaiddal, mert ezzel jellemzed magad, olyan gyerekes a viselkedesed, ami nem azt jelenti, hogy 11 eves vagy, hanem azt, hogy szellemileg vagy 11 eves... En a helyedben ezen elgondolkodnek...
  • Skynet
    gergou: minél többet dumálsz annál kisebbbnek tünsz...csú ez a világos? meg az a fenyegető hangnem..:)

Folytatod még,vagy adjak új pelust?:)

Amennyi hülyeséget eddig összehordtál,meg ahogyan nyomod a vakert simán igazam volt a kormeghatározásoddal kapcsolatban...Folytasd plz:))))))))
  • [HUN]T-Rex
    Ha neked tetszik ez a szánkószimulátor akkor egészségedre, játssz vele. Én már töröltem is a francba. Nemigaz, hogy ennyire gagyi legyen a kormánykezelés, az egész fizika nevetséges, ez még rosszabb mint a Toca volt.
  • zaki
    kösz, mindjárt megpróbálom, ahogy mondtad
  • gergou
    Skynet engem te ne 13-14 evesezzel le vilagos? Mar csak azer, mert te egy 11 eves kis kocsog lehetsz, szal csokolaommal elorekoszonsz nekem vilagos, egyebkent nem tom mire vered a nyalad, sztem aki 2d es 3d kozott nem tud kulonbseget tenni, az enyhen debil:D

De tod mit, leirom neked a kulonmbseget:

A lenyeg, hogy ha egy pontot, vagy pontok halmazat egy sikon( nincs terbeli kiterjedese) abrazolni szeretnenk, akkor ket kordinataval meghatarozhatjuk minden pontjanak helyet a kepzeletbeli origotol( pl egy fuggvemyrol leven szo, mely 1 valtozos). Ha 3 koordinata szukseges a pont/pontok meghatarozasahoz( amit egyebkent mar nem sikban, hanem terben kepzelunk el), akkor ezen alakzat 3 dimenzios:) es egy 2 valtozos fuggvennyel jellemezheto.. Ha 4. dimenziorol beszelunk, az semmivel nem tobb, csak annyival, hogy van egy 4 jellemzoje a vizsgalt pontnak a 3 koordinatan kivul( pl az ido)... Na remelem sikerult megerteni...
    Szal ha annak a fanak van 3 iranyban kiterjedese, akkor 3ds, es nem 2ds sprite, ami mindig feled fordul, mint a colin 1/2 ben...
  • Skynet
    Zaki: nállam ugyanez volt,leszedtem Ace codecpackot,feltettem legújabb Nvidia drivert és müxött a progi...Csak kb 2-3 perc kellett hogy úgydöntsek uninstalll:)))
  • And5
    na vazz szar ez a fos x3
    így má joe lesz http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.ZIP
  • zaki
    emberek nem idul el a game, kifagy a játék, még az intro előtt (XP-m van)... feltettem a 3. cd-n lévő 2 codec-et, de még így se indul.
  • Skynet
    Azzén konfigom...Mondom apuci kisfija:)))
  • And5
    http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.zip
  • Skynet
    gergou persze a tekonfigod a világ minden gépét agyonveri ezekszerint látványvilágban mert a táj eddig minden gépen fosadék volt:)))))

gergou eddig nemértettünk a szimulátorokhoz,mostmeg a látványvilághoz..:)

Colin 3 autói látványra jók...De a táj az nagyon átlag alatt van a Microfos rally tájképét meg sem közelíti,és akárhogyan is nézem a Colin 3-ban a fák biza nem fullos 3d-sek:)))
    De okoskodjál még,már eddigi hozzászólásaid (pl: Rally Masters egy fos mert...) alapján is leírta a nép hogy egy kis 13-14 év körüli kis "apuci vett egy jógépet,király vagyok" grafikabuzi kis kasu vagy:)))
    Így tovább:-P
  • And5
    ezt másold be bocs
    http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.zip
  • gergou
    ott nincs.
  • gergou
    hol?
  • And5
    Na itt egy videó a vezetési stílusomról. Élvezzétek :)

http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.zip/
  • gergou
    Egyreszrol, latom terkordinacios problemaid vannak, szal te azt mondod, a colinban 2ds texture fak vannal... Ja, az 1., a 2. reszben igen, a 3. ban 3dsek, ha igy hirtelen nem vetted volna meg eszre, akkor nezegesd meg, azer latszik az... Mellesleg az en configomon latvanyban agyonveri a colin 3 a te 4*4 evo 2 et... Hulyeseg ez a vita, mert latom rohadtul nem ertetek a megjelenitesekhez... az, meg hogy a faknak nincs arnyekuk, nem igaz... Real time arnyekuk nincsen, de texturazott igen... Nekem nagyontettszik:)

Ennel mar csak az volt jobb, amikor Freak azt mondta:

Meg a Colin 2 ben is reszletesebb texturak voltak. ---Hat, en nem igy tapasztaltam, kb fele ekkora volt a felbontasuk, es semmilyen effekt kezelesere sem voltak alkalmasak...
  • And5
    Na itt egy videó a vezetési stílusomról. Élvezzétek :)

• Blasta
    Ha képet szeretnél, azt így teheted:
    < img src="ide jön a link" >

A lényeg, hogy a kacsacsőrök után és elött ne tégy SPACE-t!!!!!!!!!!!!!
  • And5
    hogy lehet belinkelni vmit aszövegben
  • mohus
    koszi
  • llacee
    Nem értek veled egyet ,de Te vagy a főnök.
    Minden esetre köszi.
    További jó munkát !

llacee
  • Skynet
    :DDDDDDD
  • Jacek
    ja egy 3cd-s:)
  • Mr. Perfect
    :-) hát ez jó!!! Milyen patch? Hivatalosan még meg sem jelent a játék máris patch kellene?
  • Skynet
    höhh bocs...ezek nem egymásmellé mentek..no mind1:))
  • Skynet
    Csak viszonyítási alapnak..
    Ez egyé régebbi játék..A táj szerintem mégis mérföldekkel a colin elött jár..Főleg ha a 2d-s colintextúrákra gondolok pl: fák..:)

Jó a játék egy arcade játék....de a Colinnál llátványra,vezetésélményre poénra,mindenre sokkal szórakoztatóbb:)
    Főleg hogy a kocsikat tunningolni lehet meg alkatrészeket venni,stb..

4x4 Evo2
    :)))

• Blasta
    A colin 2-ben volt FIREBALL cheat srácok!!!!
    :-D
  • Laalee
    laacee a forum epp erre valo, megvitatni dolgokat, a kulturalt velemenynyilvanitast idaig csak te nem tartottad itt be, kerted moderaljuk, a nem idevalot, megtettem, ha nem te voltal laci_unreg akkor elnezest :D mindenesetre az akkorsem ide valo
  • Jacek
    Super Star Destroyer nincs?? az lenne a kedvencem:)))) komolyan elgondolkoztam szerintem tuti van benne gomba gyujto mod csak elo kell csalogatni!!!:))

Meg en ugy vettem eszre itt csak az karomkodott es anyazott akinek tetszett a jatek!!!! e minket anyazott le errol ennyit:)
  • Alexease
    Es itt a Cheat Generator.
    Colin3 Cheatgen
  • Jacek
    ultra erre volt ido mi!!!!!!:)
  • zaki
    kösz szépen