2926
Colin McRae 3
-
#2206 megy -
#2203 ez mi? ez valami fizetős ftp? mert anyu nem ad pénzt ilyesmire.... :( -
#2202 innen:) -
#2200 vazzeg, honnan lehet letölteni? -
#2199 semmi válasz? -
#2197 jó neked:DDDD -
#2194 lol -
#2192 de én a wrc-re vagyok kíváncsi. Az mikor jön? -
#2191 nebassz, ez komoly?????????????????? -
#2189 keress rá
xvid video codec, lesz kb. 865.187 oldal :D -
#2188 szega jacek...leszedtem a 35 mb lfs-t, de valami codec kell neki...xvid...passz..DIV-X-em most lett frissítve...honnan vegyem a codecet?vagy min játszam le?:)))ezen a b... PC-n annyi formátum van én meg csak a DVD lemezt ismerem:)))))) -
#2187 azt nem tudod mikor lesz ez pc-n? -
#2183 antikonzol nyughassá ha jóltom a wrc jön pc-re is:)
_Zola holnap emlékeztess utánnanézek most így hirtelen nemtom,és ellépőben vagyok!
-
horbykeee #2181 MIKOR JÖN MÁR KI??????????????PC RE -
#2179 nezem is:) -
#2178 aki rallyzi akar, az ezzel tegye
http://www.wrc2extreme.com/infosite/movies/img/wrc_extreme_movie_2.wmv
circa 5MB:kissé függőlegesben nyújtva van...de jó kis összeállítás, a hangulat nagyon ott van, van belső nézet, minden liszenszelt, a motorhang zseniális(bár a videoban zene megy) és az autó is úgy viselkedik ahogy kell...a legjobb rész szvsz a 30. mp-nél, ahogy a Peugeout WRC orra odavágódik az ugrató után...
ma éjjel Acropolis Rally összefoglaló 0:00-kor Eurosport
és aki kedveli a Le Mans-t az most ugorjon oda, igazi autócsodák vannak Ferrari GTS stb -
#2176 Inkább töröm szarrá a kocsit a viper racinben:))
Balfasz...attól hogy a kocsi törik még a fizika vagyis a kocsi viselkedése a béka zöldszínü betyárcsimbókos varacskos pitsája alatt van:) -
#2174 Egy kérdés!Lehet ezt a foscsomót multiban nyomni? -
#2173 Mennyi rinyagép, és mind osztja az észt... -
#2172 Hát perszeee a mikulás meg azér nemhozott porschet mer nem fért be a kéményen:))) -
#2171 ja télleg, a FADE miatt mozog a verda úgy mint egy szánkó:P -
#2170 Amúgy valaki vegyemeg a cuccot és legyen szíves ideírni hogy úgyis ugyanilyen szar,mert pár másik fórumban elkezdték már fújni a CODEMASTERS FÉLE ÚJ LEVÉDÉS hülyeségeket...:) -
[HUN]T-Rex #2169 Valaki kérdezte, hogy Colin 1 kezeli-e a FF-t. Jelentem igen és kurvajó!!!! -
#2168 Mr: A középkategória valahol a rally champ 2000-nél kezdődik..de ez a fizika még azt a szintet sem éri el..ott legalább becsületes arcade autósjátékhoz illő módon mozognak a ocsik...Itt meg számkóhoz hasonlóan.. -
#2167 Ceas csak amikor kijött a rallytrophie az egyik legszebb vltfizikailag meg még mais a topon van..
Colin viszont....:) -
#2166 se... -
#2163 na megnéztem már én is ezt a rally szimulátorok bajnoka játékot!
LOOl!
Addig semmi baj nincs amíg gázt nem adsz és elindulsz !
Mert a grafika az jó, és a hangok szarok !
A fizikáról sokat írhatnék de minek, szót nem érdemel ?!
Nem kanyarodik hanem mintha a közepénél fogva tolnák az autót a kanyarban !
Az aszfalton meg mintha vonat menne a sinen, és nem siklana ki !
EZ EGY SZAR !
Vannak benne jó 5letek, de szarul lettek mevalósítva !
Nagyot csalódam :((
Most pedig plz mondjatok egy olyan rallys gémet amelyik most a No.1 !
Ami télleg jó midnenben, és az autók is jókm újak !
-
ceas #2162 na végre, kezdenek az emberek végre rájönni, hogy ez a grafika nem is olyan rossz. Egyébként a Rally Trophy-ban (ami egyébként tényleg az egyik legjobb rally) a fák tényleg 2D-sek, csak ügyesen van megoldva, hogy elsőre nem veszed észre. A colin meg szép tágas, így jobban feltűnik a hiba is. -
#2161 hali.sajnos igazad van.már kipróbáltam a demot... -
#2159 sajnos, és az Indy állítólag még szarabb -
#2158 Laguna: a fizikát két perc alatt el lehet dönteni: az egyik legszarabb ami ralliszimben eddig előfordult:)
Szó szerint egy szánkó..
Egy rakás olyan oldal ami nem szimulátorokkal hanem arcade játékokkal foglalkozik,még azok is alig adtak neki 75%-ot....A szimulátoroldalak ócsárolják mint a huzat... -
#2157 Laguna: Szerinted a Colin 3 közel van az igazihoz?:)))))))))))
Ember próbázd már ki a rally masters-t vagy a rally trophie-t ha szted a colin közelebb jutott:))
Ha meg szerinted ez közel van,akkor naaagggyon gyorsan tanulj meg vezetni és próbázd ki hogy reagál a való életben egy kocsi:) -
#2156 Nem lehet igaz, hogy 10-ből nyolc embernek fagy! Én még csak most kezdtem szedni, de ha nálam sem megy beírok a fuck kolin rovatba de olyat.... -
erfro29 #2149 bocsi 86% -
erfro29 #2148 Ez a német gamestar tesztje és értékelése. (85%)
Eingewöhnung: 30 Stunden Solo-Spaß: 20 Stunden Multiplayer-Spaß: 10 Stunden
DAS FÜHRTE ZUR WERTUNG
Pro
perfekte Fahrphysik
makellose Tastatursteuerung
abwechslungsreiches Streckendesign
tolles Schadensmodell
realistischer Scheibenwischereffekt
Kontra
WM-Modus nur im Ford
durchschnittliche Grafik
umständliche Menüs
unzureichendes Setup
kostenpflichtige Cheat-Codes -
#2146 Nekem mikor szídtam a grafikát még 1024*768*32-biten sem ilyen volt, hanem valami nagyon ratyi. Lehet valami rosszul van belőve....na megnézem. Ellenben az a havas + belsős kép amit Ultima felrakott nem rossz. -
#2145 jó neked -
#2143 biztos, hogy nem azzal volt a gond -
#2141 DjCom tisztellek mer frankó korrekt warezes vagy....De ha télleg teccik ez a game akkor azzé van nállad is egy kis gógyi:) -
#2140 Zaki: Volt már rá párszor példa hogy a daemon szarul emulált...Alcohol 120 olyankor sem mondott csődöt...Szerintem próbázd ki,ezis egy lehetőség:)