Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha neked tetszik ez a szánkószimulátor akkor egészségedre, játssz vele. Én már töröltem is a francba. Nemigaz, hogy ennyire gagyi legyen a kormánykezelés, az egész fizika nevetséges, ez még rosszabb mint a Toca volt.
zaki
kösz, mindjárt megpróbálom, ahogy mondtad

gergou
Skynet engem te ne 13-14 evesezzel le vilagos? Mar csak azer, mert te egy 11 eves kis kocsog lehetsz, szal csokolaommal elorekoszonsz nekem vilagos, egyebkent nem tom mire vered a nyalad, sztem aki 2d es 3d kozott nem tud kulonbseget tenni, az enyhen debil😄

De tod mit, leirom neked a kulonmbseget:

A lenyeg, hogy ha egy pontot, vagy pontok halmazat egy sikon( nincs terbeli kiterjedese) abrazolni szeretnenk, akkor ket kordinataval meghatarozhatjuk minden pontjanak helyet a kepzeletbeli origotol( pl egy fuggvemyrol leven szo, mely 1 valtozos). Ha 3 koordinata szukseges a pont/pontok meghatarozasahoz( amit egyebkent mar nem sikban, hanem terben kepzelunk el), akkor ezen alakzat 3 dimenzios😊 es egy 2 valtozos fuggvennyel jellemezheto.. Ha 4. dimenziorol beszelunk, az semmivel nem tobb, csak annyival, hogy van egy 4 jellemzoje a vizsgalt pontnak a 3 koordinatan kivul( pl az ido)... Na remelem sikerult megerteni...
Szal ha annak a fanak van 3 iranyban kiterjedese, akkor 3ds, es nem 2ds sprite, ami mindig feled fordul, mint a colin 1/2 ben...

`Take a look to the sky just before you die`

Skynet
Zaki: nállam ugyanez volt,leszedtem Ace codecpackot,feltettem legújabb Nvidia drivert és müxött a progi...Csak kb 2-3 perc kellett hogy úgydöntsek uninstalll😊))
And5
na vazz szar ez a fos x3
így má joe lesz http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.ZIP

zaki
emberek nem idul el a game, kifagy a játék, még az intro elõtt (XP-m van)... feltettem a 3. cd-n lévõ 2 codec-et, de még így se indul.

Skynet
Azzén konfigom...Mondom apuci kisfija😊))
And5
http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.zip

Skynet
gergou persze a tekonfigod a világ minden gépét agyonveri ezekszerint látványvilágban mert a táj eddig minden gépen fosadék volt😊))))

gergou eddig nemértettünk a szimulátorokhoz,mostmeg a látványvilághoz..😊

Colin 3 autói látványra jók...De a táj az nagyon átlag alatt van a Microfos rally tájképét meg sem közelíti,és akárhogyan is nézem a Colin 3-ban a fák biza nem fullos 3d-sek😊))
De okoskodjál még,már eddigi hozzászólásaid (pl: Rally Masters egy fos mert...) alapján is leírta a nép hogy egy kis 13-14 év körüli kis "apuci vett egy jógépet,király vagyok" grafikabuzi kis kasu vagy😊))
Így tovább:-P
And5
ezt másold be bocs
http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.zip

gergou
ott nincs.

gergou
hol?

And5
Na itt egy videó a vezetési stílusomról. Élvezzétek 😊

http://free.x3.hu/gamezz/and-dfc.zip/

gergou
Egyreszrol, latom terkordinacios problemaid vannak, szal te azt mondod, a colinban 2ds texture fak vannal... Ja, az 1., a 2. reszben igen, a 3. ban 3dsek, ha igy hirtelen nem vetted volna meg eszre, akkor nezegesd meg, azer latszik az... Mellesleg az en configomon latvanyban agyonveri a colin 3 a te 4*4 evo 2 et... Hulyeseg ez a vita, mert latom rohadtul nem ertetek a megjelenitesekhez... az, meg hogy a faknak nincs arnyekuk, nem igaz... Real time arnyekuk nincsen, de texturazott igen... Nekem nagyontettszik😊

Ennel mar csak az volt jobb, amikor Freak azt mondta:

Meg a Colin 2 ben is reszletesebb texturak voltak. ---Hat, en nem igy tapasztaltam, kb fele ekkora volt a felbontasuk, es semmilyen effekt kezelesere sem voltak alkalmasak...

And5
Na itt egy videó a vezetési stílusomról. Élvezzétek 😊

Blasta
Ha képet szeretnél, azt így teheted:
< img src="ide jön a link" >

A lényeg, hogy a kacsacsõrök után és elött ne tégy SPACE-t!!!!!!!!!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

And5
hogy lehet belinkelni vmit aszövegben

mohus
koszi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

llacee
Nem értek veled egyet ,de Te vagy a fõnök.
Minden esetre köszi.
További jó munkát !

llacee

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Skynet
😄DDDDDD
Jacek
ja egy 3cd-s😊

:-) hát ez jó!!! Milyen patch? Hivatalosan még meg sem jelent a játék máris patch kellene?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Skynet
höhh bocs...ezek nem egymásmellé mentek..no mind1😊)
Skynet
Csak viszonyítási alapnak..
Ez egyé régebbi játék..A táj szerintem mégis mérföldekkel a colin elött jár..Fõleg ha a 2d-s colintextúrákra gondolok pl: fák..😊

Jó a játék egy arcade játék....de a Colinnál llátványra,vezetésélményre poénra,mindenre sokkal szórakoztatóbb😊
Fõleg hogy a kocsikat tunningolni lehet meg alkatrészeket venni,stb..

4x4 Evo2
😊))

Blasta
A colin 2-ben volt FIREBALL cheat srácok!!!!
:-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laalee
laacee a forum epp erre valo, megvitatni dolgokat, a kulturalt velemenynyilvanitast idaig csak te nem tartottad itt be, kerted moderaljuk, a nem idevalot, megtettem, ha nem te voltal laci_unreg akkor elnezest 😄 mindenesetre az akkorsem ide valo

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Jacek
Super Star Destroyer nincs?? az lenne a kedvencem😊))) komolyan elgondolkoztam szerintem tuti van benne gomba gyujto mod csak elo kell csalogatni!!!😊)

Meg en ugy vettem eszre itt csak az karomkodott es anyazott akinek tetszett a jatek!!!! e minket anyazott le errol ennyit😊

Alexease
Es itt a Cheat Generator.
Colin3 Cheatgen
Jacek
ultra erre volt ido mi!!!!!!😊

zaki
kösz szépen

Alexease
Ezek a jatekhoz kapcsolodnak😊))))
llacee
3.12GB tesz fel pontosan

gergou
nekem tetszik a shot, koszi Alex😊)

llacee
a tankos dologról egyébként annyit hogy régebben mikor kijött a TOCA akkor az volt a legjobb szim. szerintem ebben osztott a véleményünk... abban is volt tank.. pl..

najó mindegy látom ez egy szélmalom harc..

zaki
#2044-esre tudna vki válaszolni? köszi

gergou
igy van, es az meg hogy itten mindenki fikazik, azzal nem kell torodni, tagadjak de nekik is tetszik a jatek, nezzetek csak meg, akkor nem lenne mar 2100 hozzaszolas😊) Ennekem tetszik, es ha Jacek, meg a tobbiek idehanynak, akkor is tetszeni fog, hiaba no, akinek nemtetszik, az mennyje a pocsevel jattszani, addig amig kijon neki a kovetkezo rallys game, de ha az se tetszik neki, akkor szinten ott a pocse, van mivel nyomulni nemde??

Ja es a fikazasra azer visszaterve, nemtom, sztem nektek komplexusotok van, sztem gyermekkorotokban a babakocsi nem ugy gurult, ahogy kellett volna, aztan most mar ubererzekeny agycsavarjaitok vannak😄D Szal ez egy betegseg tudjatok, az orvos meg a psychologus...Szal lehet tolongani naluk😊)

FREAK
akinek gondja van, az kérdez, eddig is így volt

Riszpekk

Alexease
LOLKA😊))
llacee
Nem igaz.. ha beirod a véleményed párszor legyen az negativ vagy pozitiv akkor innnetõl kezdve ahogy a saját kis játékaitoknál lehet az élményekrõl képek bevágásáról stb beszélni .. ha senki nem játszik vele mert szar tûnjön el a topic és az elég bizonyités és nincs teleszemetelve az egész.. most ha van valakinek egy telepítési gondja akkor a fasz hozzászólásotokat olvasssa vissz a500x ?

FREAK
ugyanez fordítva is igaz

csak az a baj, hogy ilyen alapon minden topik összesen 2 hozzászólást tartalmazna, egy pozitívat meg egy negatívat

Riszpekk

llacee
Nem hiszem el hogy ennyire korlátoltak legyetek ?? Nem lehet megérteni ???

llacee
Elég lett volna egyszer kétszer ,de ennyiszer már sok !

zaki
emberek, mennyi hely kell a játéknak? mert 2.8 gb hely van a vincsimen, de úgy látszik ez kevés

Skynet
Üdv: Skynet
FREAK
nos, itt senki nem mondta, hogy "úristen, engem átbasztak!"

egyszerûen véleményezzük a terméket

Riszpekk

Skynet
Tisztlet EFRO...Lehet hogy a Fórum vélemény nyílvánítási hely is egyben!
Azza hogy anyázzuk a programot csak a szerencsétleneket próbáljuk menteni a játék megvételétõl!
És igenis jogosan anyázik bárki,még ha le is töltötte a programot,mert ami codemastersék mostanában mûvelnek az röhej..
Gondolkdotam a szavaidon,de teis gondolkodhatsz,ha nemírna senkisem vélemény csak hogy itt elakadt ott elakadt akkor ez a fórum is elvesztené az értelmét,mert egy rallyprogramban nemigen lehet elakadni😊))
Tisztelt urak illetve hölgyek!

Nem igen szoktam irogatni vélemény a fórumokba mert többnyire a véleményem azonos veletek, de felhívnám az igen tisztelt jelenlévõk figyelmét egy amolyan részletre, ami igen fontos szerintem.
Annak a játékosnak van teljes joga kritizálni egy játékot, aki azt meg is vette, mert az adott esetben jogosan lehet felháborodva azon hogy eladtak neki egy **art. Másnak nem igazán, mert a legrosszabb ami vele történt, hogy kidobott 300 forintot az ablakon. Valószínûleg nem is neki csinálták a készítõk a játékot.
A másik pedig az , hogy nem hiszem, hogy ezek a fórumok arra lettek kitalálva, hogy 25 oldalon keresztûl szidjunk egy játékot, hanem arra, hogy a felmerülõ kérdésekre, úgy mint, ""elakadtam merre tovább, van nem indul el mit csináljak "" választ kapjunk, illetve segítséget.
Nem kívánok ezzel a megjegyzéssel egy vitát elindítani, csak gondolom egy pillanatra mindenki elgondolkodhatna a szavaimon. Vagy megfogadjátok, vagy sem. Üdv: ERFRO
Breki33
naaaa
fontos lenne

ha van benne felrakom ura
Skynet
Miiilynen cipõsdoboz?? Motorosszán😊)
FREAK
"Just for fun!!"

Hát ha neked fun, hogy egy autót látsz a képernyõn, de egy cipõsdobozt irányítasz.... Have fun!

Riszpekk