2926
Colin McRae 3
  • Skynet
    Alex hjajaja ezé montam:)))
    Légpárna wrc kitkar biturbo performenced by NoS:)))

Amúgy azzal télleg tök faján el lehet hülyülni:))
    A kézifék a propellereit fogja be..csak azt nem vágom,ha befogja a kézi a propellereit akkor hogyafaxba megy mégis tovább ez a gyöngyszem:))
  • magus
    egyik sincs fenn...
  • magus
    tudom hogy volt mar d emiert lep ki a game, inditas utan?
  • Alexease
    Az a legparnas az jo lehet. Igy belegondolva, annak a szimulacioja lehet beepitve a jatekba. Ez komoly.Tenyleg ugy mennek az autok.

Lehet, hogy azt csinaltak eloszor, es arra alapozva, bele tettek meg nehany autot is.
  • Jacek
    suvit:)
  • oneal1
    lol
  • ceas
    Akit érdekel: a játék főkönyvtárában van egy kiterjesztés nélküli cmr3 nevű file, a játék ebben menti el a championship állását. Így megoldható a "mentés" akár minden stage között.
  • ShaiHulud
    :D
  • FREAK
    AKINEK FAGY AZ ACE MEGA CODEC PACK ANNAK UNINSTALL COLIN MCRAE RALLY 3 ÉS UNINSTALL MINDEN CODEMASTERS JÁTÉK ÉS MENNI FOG!!
  • [HUN]T-Rex
    AKINEK BEFAGY A JÁTÉK INDÍTÁS UTÁN ANNAK UNINSTALL ACE MEGA CODECS PACK ÉS UNINSTALL NIMO CODEC PACK ÉS MENNI FOG!!!!!
  • Mayday
    Hi All,
    Meg kell mondjam oszinten, en nagyon sokat vartam a jatektol, en az elozo reszeket is szerettem. Iszonyat vartam mar, hogy megjelenjen, amikor kijott, azonnal letoltottem, es install fel, csurgo nyal meg minden.
    Es akkor jott a csalodas. Ugyanis bejon a kezdo kepernyo, aztan semmi! Mi a franc baja lehet? Miert nem megy tovabb? Volt mar valakinek hasonlo baj? Olyan jo lenne, ha segiteni tudnatok, mert en tenyleg rakattantam erre a jatekra!
    Koszi,
  • madvi
    Hát kipróbáltam... siralmas. Pár poligonnal több, mint a CMR2-ben. Ennyi.

Az év csalódása.
  • Skynet
    Körözgetni???
    Höhh...Hol??:)
    Ebben adott a pont és el kell jutni b pontba...Ahogy eddig a colinokban...Miről beszélsz?:)

Hja amúgy minden tiszteletem a codemastersnek most hesszeltem be...a kocsi a szalagkorlátot agyon amortizálja...De azért a kis facsemetét a fatáblákat,és egyéb kis dolgokat még véletlenül sem visz el..nekimész és puff,mintha mamutfenyőnek mennél:)))
  • magyar ember 2
    Ebben is csak siman korozgetni kell, hot unalmas az ilyen. Kolin Mektre'.
  • Skynet
    Ebben nem körbekörbe kell menni...Ebben csak pusztán ultrafos a belsőnézet,az autók fizikája valahol ott merül ki hogy: végig padlógázzal a pályán túkanyarban gázfelengedés...Így végig lehet menni hibátlanul...
    A kocsi ráadásul úgy csúszkál mint egy szánkó...
    Szóval tuti rallygame:)
  • magyar ember 2
    Minden autos jatek amiben csak korbe-korbe lehet menni 1 fos.
  • Skynet
    Hjaaa mellesleg ha a "légpárna rs wrc"-vel megyünk akkor a fizika és az irányítás TÉÉNYLEG életszerü:))
    Bár ez a csúcstechnológiájú rallygépezet is beborul a 30 fokos emelkedőn de a mozgása,ahogy csúszkál,ahogy siklik a talajon...na az tökkéletes:)
  • Skynet
    REKLÁM!

remélem hűen tükrözi mindenki elött a tökéletes kidolgozásu profi wrc gépek színvonala,hogy ez a játék az elmúlt évek legjobb rallyjátéka!! Ezekkel a korszerű rallygépekkel simán elfeledtetik a userrel még aztis hogy a pezsó,a skoda és egyéb rallyjárgányok kimaradtak,valamint hogy CSAK forddal lehet menni bajnokságot! Tehát itt az év játéka! Kalandra fel!
  • Skynet
    Akik játszanak ezzelaizézvel: Nállatok is előfordul hogy félrehúz a kocsi single stage módban???
    És hogy nemlehet bekonfigozni 2 playerre a gombokat,mert ha beállítom az 1.-est akko a 2.-sé ugynaz lesz és ha ezután átállítom a 2-est akkor az egyes lesz ugyanez?:)))

Amúgy újabb lol:
    Ráálltam subaruval az spanyol pálya elején az út melleti kis kb 30 fokor emelkedőre..megálltam..a kocsi oldalazva megcsúszott és a 30 fokos lejtőről szabályosan kettőt BUKFENCEZETT!!! Nemtudtam hogy subaruék ennyire borulékony kocsikat gyártanak..:)
  • Skynet
    Bazeg Jacek nincs türelmem összeszedni LFS-en a 180 pontot...Annyit monnyá meg nekem: Süvít a turbo ahogy kell,vagy nope?:))
    Ha igen akko megeröltetem magam ha meg nem akko szunnyadok:))
  • Skynet
    Hahh ha van osztott képernyős játémód akkor holnap csinálok egy reklámscreenshotot a játékról ami bőven kifejezi a játék professzionalitását,és a hatalmas rallyérzést..:)
  • zaki
    nem, mert egy foscsomó
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Valaki súgja már meg hogy a colin 3-mat lehet multiban neten nyomni!Thx
  • Jacek
    arrol lemaradtam:D
  • mohus
    jacek most van a felcsapodott m,otorhaztetoooo
  • gergou
    Miert kell lenezni azt, akinek tetszik?? Nem ertem meg... Elmondat te is, meg a tobbiek is, hogy nem tetszik, oszt kesz. Szemely szerint kiprobaltam akanyarodas problematokat tobb esetben is.

Ha 0 km/h rol gyorsulok 40 re, akkor abszolut nem a jarmu kozeppontja kurul fordul a kocsika, ha nagyobb a speed, akkor mar sajna ez elojo, de engem aztan nem izgat:)
  • mohus
    JACEEEEEK le ne fekudj
  • mohus
    NA NEM basztam el megy az Acropolis Rally
  • Jacek
    :DD
  • mohus
    én nem maradtam le mert az előző hétvégén a félóra összefoglalók megvannak videjón....csak gondoltam ha valakit érdekel az egyórás full összefoglaló:)
    bocs ezt elbasztam

mondjuk egyedül Markko Martin motorháztető felcsapódva 15km-eren át volt izgi...
  • KG21
    na elég a mókázásból, mert erre téved egy moderátor aztán csúnya törlés jön megint.
  • mohus
    :)Acropolis emlékét megőrizzük:)...sorry
  • KG21
    Az milyen játék? :))))
  • KG21
    Majd szerzek is ha lesz! Úgy 2 év múlva...
  • Jacek
    bazz mohus en mondtam!!!!!! mindig csutortokon van a rohadt eletbe lemaradtam rola:D
  • KG21
    há bazze nem mondod? Akkor mutass már nekem egy működő ps2 emulátort.
  • mohus
    antianyag...nem tudom mit vett a Sony, de nem is érdekel én játszani szoktam, minden féle platformon, most ez épp a PS2-n van...nagy kaland...a HL2, Stalker meg PC-n lesz...de attól még nem borítom magam unreg lepedő alá és kezdem szidni azt, aki letesztelte a gammát...

ez a eurosport kiborító:)nem ma éjjel lesz, hanem csütörtökről péntekre éjjel volt:) percenként írja át a műsort....most már kivancsi vagyok mi lesz most éjfélkor
  • Jacek
    termeszetesen
  • KG21
    mért mit gondoltál? pc-n a konzolos változat, vagy fordítva? :DDDD
  • FREAK
    nekem csak a colin 2 van meg, az megy

bár igaz, kép nincs...