2926
Colin McRae 3
-
#2260 Alex hjajaja ezé montam:)))
Légpárna wrc kitkar biturbo performenced by NoS:)))
Amúgy azzal télleg tök faján el lehet hülyülni:))
A kézifék a propellereit fogja be..csak azt nem vágom,ha befogja a kézi a propellereit akkor hogyafaxba megy mégis tovább ez a gyöngyszem:)) -
#2259 egyik sincs fenn... -
#2257 tudom hogy volt mar d emiert lep ki a game, inditas utan? -
#2256 Az a legparnas az jo lehet. Igy belegondolva, annak a szimulacioja lehet beepitve a jatekba. Ez komoly.Tenyleg ugy mennek az autok.
Lehet, hogy azt csinaltak eloszor, es arra alapozva, bele tettek meg nehany autot is. -
#2255 suvit:) -
#2254 lol -
ceas #2252 Akit érdekel: a játék főkönyvtárában van egy kiterjesztés nélküli cmr3 nevű file, a játék ebben menti el a championship állását. Így megoldható a "mentés" akár minden stage között. -
ShaiHulud #2251 :D -
#2250 AKINEK FAGY AZ ACE MEGA CODEC PACK ANNAK UNINSTALL COLIN MCRAE RALLY 3 ÉS UNINSTALL MINDEN CODEMASTERS JÁTÉK ÉS MENNI FOG!! -
[HUN]T-Rex #2249 AKINEK BEFAGY A JÁTÉK INDÍTÁS UTÁN ANNAK UNINSTALL ACE MEGA CODECS PACK ÉS UNINSTALL NIMO CODEC PACK ÉS MENNI FOG!!!!! -
#2247 Hi All,
Meg kell mondjam oszinten, en nagyon sokat vartam a jatektol, en az elozo reszeket is szerettem. Iszonyat vartam mar, hogy megjelenjen, amikor kijott, azonnal letoltottem, es install fel, csurgo nyal meg minden.
Es akkor jott a csalodas. Ugyanis bejon a kezdo kepernyo, aztan semmi! Mi a franc baja lehet? Miert nem megy tovabb? Volt mar valakinek hasonlo baj? Olyan jo lenne, ha segiteni tudnatok, mert en tenyleg rakattantam erre a jatekra!
Koszi, -
madvi #2246 Hát kipróbáltam... siralmas. Pár poligonnal több, mint a CMR2-ben. Ennyi.
Az év csalódása. -
#2245 Körözgetni???
Höhh...Hol??:)
Ebben adott a pont és el kell jutni b pontba...Ahogy eddig a colinokban...Miről beszélsz?:)
Hja amúgy minden tiszteletem a codemastersnek most hesszeltem be...a kocsi a szalagkorlátot agyon amortizálja...De azért a kis facsemetét a fatáblákat,és egyéb kis dolgokat még véletlenül sem visz el..nekimész és puff,mintha mamutfenyőnek mennél:))) -
magyar ember 2 #2244 Ebben is csak siman korozgetni kell, hot unalmas az ilyen. Kolin Mektre'. -
#2243 Ebben nem körbekörbe kell menni...Ebben csak pusztán ultrafos a belsőnézet,az autók fizikája valahol ott merül ki hogy: végig padlógázzal a pályán túkanyarban gázfelengedés...Így végig lehet menni hibátlanul...
A kocsi ráadásul úgy csúszkál mint egy szánkó...
Szóval tuti rallygame:) -
magyar ember 2 #2242 Minden autos jatek amiben csak korbe-korbe lehet menni 1 fos. -
#2241 Hjaaa mellesleg ha a "légpárna rs wrc"-vel megyünk akkor a fizika és az irányítás TÉÉNYLEG életszerü:))
Bár ez a csúcstechnológiájú rallygépezet is beborul a 30 fokos emelkedőn de a mozgása,ahogy csúszkál,ahogy siklik a talajon...na az tökkéletes:)
-
#2240 REKLÁM!
remélem hűen tükrözi mindenki elött a tökéletes kidolgozásu profi wrc gépek színvonala,hogy ez a játék az elmúlt évek legjobb rallyjátéka!! Ezekkel a korszerű rallygépekkel simán elfeledtetik a userrel még aztis hogy a pezsó,a skoda és egyéb rallyjárgányok kimaradtak,valamint hogy CSAK forddal lehet menni bajnokságot! Tehát itt az év játéka! Kalandra fel!
-
#2239 Akik játszanak ezzelaizézvel: Nállatok is előfordul hogy félrehúz a kocsi single stage módban???
És hogy nemlehet bekonfigozni 2 playerre a gombokat,mert ha beállítom az 1.-est akko a 2.-sé ugynaz lesz és ha ezután átállítom a 2-est akkor az egyes lesz ugyanez?:)))
Amúgy újabb lol:
Ráálltam subaruval az spanyol pálya elején az út melleti kis kb 30 fokor emelkedőre..megálltam..a kocsi oldalazva megcsúszott és a 30 fokos lejtőről szabályosan kettőt BUKFENCEZETT!!! Nemtudtam hogy subaruék ennyire borulékony kocsikat gyártanak..:) -
#2238 Bazeg Jacek nincs türelmem összeszedni LFS-en a 180 pontot...Annyit monnyá meg nekem: Süvít a turbo ahogy kell,vagy nope?:))
Ha igen akko megeröltetem magam ha meg nem akko szunnyadok:)) -
#2237 Hahh ha van osztott képernyős játémód akkor holnap csinálok egy reklámscreenshotot a játékról ami bőven kifejezi a játék professzionalitását,és a hatalmas rallyérzést..:) -
#2236 nem, mert egy foscsomó -
#2235 Valaki súgja már meg hogy a colin 3-mat lehet multiban neten nyomni!Thx -
#2234 arrol lemaradtam:D -
#2233 jacek most van a felcsapodott m,otorhaztetoooo -
#2232 Miert kell lenezni azt, akinek tetszik?? Nem ertem meg... Elmondat te is, meg a tobbiek is, hogy nem tetszik, oszt kesz. Szemely szerint kiprobaltam akanyarodas problematokat tobb esetben is.
Ha 0 km/h rol gyorsulok 40 re, akkor abszolut nem a jarmu kozeppontja kurul fordul a kocsika, ha nagyobb a speed, akkor mar sajna ez elojo, de engem aztan nem izgat:) -
#2231 JACEEEEEK le ne fekudj -
#2230 NA NEM basztam el megy az Acropolis Rally -
#2228 :DD -
#2226 én nem maradtam le mert az előző hétvégén a félóra összefoglalók megvannak videjón....csak gondoltam ha valakit érdekel az egyórás full összefoglaló:)
bocs ezt elbasztam
mondjuk egyedül Markko Martin motorháztető felcsapódva 15km-eren át volt izgi... -
#2224 na elég a mókázásból, mert erre téved egy moderátor aztán csúnya törlés jön megint. -
#2223 :)Acropolis emlékét megőrizzük:)...sorry -
#2220 Az milyen játék? :)))) -
#2219 Majd szerzek is ha lesz! Úgy 2 év múlva... -
#2215 bazz mohus en mondtam!!!!!! mindig csutortokon van a rohadt eletbe lemaradtam rola:D -
#2214 há bazze nem mondod? Akkor mutass már nekem egy működő ps2 emulátort. -
#2212 antianyag...nem tudom mit vett a Sony, de nem is érdekel én játszani szoktam, minden féle platformon, most ez épp a PS2-n van...nagy kaland...a HL2, Stalker meg PC-n lesz...de attól még nem borítom magam unreg lepedő alá és kezdem szidni azt, aki letesztelte a gammát...
ez a eurosport kiborító:)nem ma éjjel lesz, hanem csütörtökről péntekre éjjel volt:) percenként írja át a műsort....most már kivancsi vagyok mi lesz most éjfélkor -
#2211 termeszetesen -
#2210 mért mit gondoltál? pc-n a konzolos változat, vagy fordítva? :DDDD -
#2207 nekem csak a colin 2 van meg, az megy
bár igaz, kép nincs...