Global Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tiszakécskén a Club New Night-ba többek között Matthew Dekay!!!!! AKI TUD JÖJJÖN, igen jó buli lesz!<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Bye
keep it minimal
Tudtok valami elerest a weben vagy ftp-n a GU27-hez? Meghallgatnam, amig nem sikerul a boltban megvasarolnom...
(DC, meg ilyesmik sajnos nem mennek, ceges netrol. sms-es megoldas is johet. vagy ha valaki ftp-re fel tudja tenni, minden erdekelne.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
CD 1
01 - Subway - Thermal <06:12>06:12>
02 - Tomas Barfot - Light Shine (Original Mix) <04:38>04:38>
03 - AN-2 - Road Through The Rain (Steve Bug Mix) <05:55>05:55>
04 - Ame - Shiro <07:43>07:43>
05 - Sneaker Pimps - Post Modern Sleaze (Salt City Mix) <07:27>07:27>
06 - Adam Kroll Break 3000 - Discotronic <04:45>04:45>
07 - Tantra - Hills Of Katmandu <05:27>05:27>
08 - DJ Nique - Mission TF017 <04:53>04:53>
09 - Olaf Pozsgay - Like A Virgin <05:23>05:23>
10 - Silicone Soul - Les Nocturnes <06:55>06:55>
11 - Mimosa - End Of Me (Original Mix) <05:38>05:38>
12 - Atomphunk - Boogie Down (Kneedeep Mix) <04:52>04:52>
13 - Bent - Exercise 5 <05:51>05:51>
CD 2
01 - Dennis Desantis - Thin Air <04:26>04:26>
02 - Codebase - Seek And Destroy <02:48>02:48>
03 - Dennis Desantis - Hiatus <05:05>05:05>
04 - Sid Lerock - Bulldozer (Original) <06:19>06:19>
05 - Steve Barnes - Cosmic Sandwich <03:02>03:02>
06 - Wighnomy Bros - Wurze & Blusse <03:58>03:58>
07 - Mateo Murphy - Latin Lover <05:04>05:04>
08 - Boogie Drama - Stalkers Groove <05:03>05:03>
09 - Drama Society - Crying Hero (Tiga Mix) <04:17>04:17>
10 - Bobby Peru - Blood Money <04:31>04:31>
11 - Unit 4 - Bodydub (Tiefschwarz Mix) <06:45>06:45>
12 - Solid Gold Playaz - Le Soul Afrique <03:53>03:53>
13 - Ashtrax - Freeload (Free Love) <04:14>04:14>
14 - Bryan Zentz - Redfield <04:44>04:44>
15 - Green Keepers - Keep It Down <06:14>06:14>
16 - Throbbing Gristle - Hot On The Heels Of Love (Simon Radcliffe Remix) <07:48>07:48>
keep it minimal
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
de nekem a hátlapja kellene igazából!
köszi!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
olyan kérésem lenne hogy valaki nem tudná beilleszteni ide a hernan cattaneo - renaissance masters volume1 cd borítójának a hátlapját esetleg még a cd cimkéjét is
már mindenhol kerestem de nem találom
egy oldalon van fenn de ott meg nem jön be a kép
vagy egy link is jó esetleg mail!
[email protected]
nagyon hálás lennék érte
keep it minimal
nem!
van ilyen is:
VA_-_Global_Underground_Afterhours_2-Retail_2CD-2005-BOSS
keep it minimal
Egyebkent meg csak Promotional Copy erheto el neten?
Inkább leveszem a polcról az Afterhours 1-et és hallgatom azt.
keep it minimal
keep it minimal
tessék.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Köszönöm
....................................................................................................
Global Underground SASHA INVOLVER PROMO(!)-t feltoltottem egy privat ftp-re. Akit erdekel, irjon privatban, megadom az ftp-t. Csak meghallgatas celjabol, utana toroljetek, es junius 14-en megjelenik hivatalosan europaban a lemez.
....................................................................................................
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
hyperspace.no-ip.info:3883
Várunk mindenkit sok szeretettel!
(fent van pl az összes GU is)
[merlinw.org]
asszem
Es warezban is van mar ma?