Global Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejjj, de gonosz... <#eplus2><#hehe>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

HATALMAS BULI MA!
Tiszakécskén a Club New Night-ba többek között Matthew Dekay!!!!! AKI TUD JÖJJÖN, igen jó buli lesz!<#eljen><#nevetes1>
Bye
szerintem az nincs fönt neten, vedd meg eredetibe ha olyan nagy gyüjtõ vagy!

keep it minimal

Kalin
email me lécci

Kalin
Megvan az összes GU mp3ban, most már csak a dvd-k kellenének (transmissions) kinek van?

JAST
ha beszerzem akkor szólók.

Mayday
Sziasztok,
Tudtok valami elerest a weben vagy ftp-n a GU27-hez? Meghallgatnam, amig nem sikerul a boltban megvasarolnom...
(DC, meg ilyesmik sajnos nem mennek, ceges netrol. sms-es megoldas is johet. vagy ha valaki ftp-re fel tudja tenni, minden erdekelne.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

JAST
Global Underground 27 - Live in Miami - mixed by Danny Howells

CD 1
01 - Subway - Thermal <06:12>
02 - Tomas Barfot - Light Shine (Original Mix) <04:38>
03 - AN-2 - Road Through The Rain (Steve Bug Mix) <05:55>
04 - Ame - Shiro <07:43>
05 - Sneaker Pimps - Post Modern Sleaze (Salt City Mix) <07:27>
06 - Adam Kroll Break 3000 - Discotronic <04:45>
07 - Tantra - Hills Of Katmandu <05:27>
08 - DJ Nique - Mission TF017 <04:53>
09 - Olaf Pozsgay - Like A Virgin <05:23>
10 - Silicone Soul - Les Nocturnes <06:55>
11 - Mimosa - End Of Me (Original Mix) <05:38>
12 - Atomphunk - Boogie Down (Kneedeep Mix) <04:52>
13 - Bent - Exercise 5 <05:51>

CD 2
01 - Dennis Desantis - Thin Air <04:26>
02 - Codebase - Seek And Destroy <02:48>
03 - Dennis Desantis - Hiatus <05:05>
04 - Sid Lerock - Bulldozer (Original) <06:19>
05 - Steve Barnes - Cosmic Sandwich <03:02>
06 - Wighnomy Bros - Wurze & Blusse <03:58>
07 - Mateo Murphy - Latin Lover <05:04>
08 - Boogie Drama - Stalkers Groove <05:03>
09 - Drama Society - Crying Hero (Tiga Mix) <04:17>
10 - Bobby Peru - Blood Money <04:31>
11 - Unit 4 - Bodydub (Tiefschwarz Mix) <06:45>
12 - Solid Gold Playaz - Le Soul Afrique <03:53>
13 - Ashtrax - Freeload (Free Love) <04:14>
14 - Bryan Zentz - Redfield <04:44>
15 - Green Keepers - Keep It Down <06:14>
16 - Throbbing Gristle - Hot On The Heels Of Love (Simon Radcliffe Remix) <07:48>

kb. 9-10GB

keep it minimal

PResident Evil
szerintetek milyen méreter ölt az összes GU eddig ? mp3ban ofkorz...

Dehogynem.Május 20. Flört!!Még a végén bõségzavarom lesz!!<#finom>
Mayday
Ejha, az fincsi. Sasha kollegaja nem jon?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Április 30.,Digweed,Events Hall.Na mit szóltok???I'm happy..<#mf1>
robotnyk
😮OOO
Kijött a GU 027 Danny Howells-szel (VA-Global_Underground_027_Mixed_by_Danny_Howells-Promo-2CD-2005-NVS)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ez boritónak jó
de nekem a hátlapja kellene igazából!

köszi!
Narcotic Syntax

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

üdv
olyan kérésem lenne hogy valaki nem tudná beilleszteni ide a hernan cattaneo - renaissance masters volume1 cd borítójának a hátlapját esetleg még a cd cimkéjét is
már mindenhol kerestem de nem találom
egy oldalon van fenn de ott meg nem jön be a kép

vagy egy link is jó esetleg mail!
[email protected]

nagyon hálás lennék érte
tegnap elõtti

keep it minimal

Mayday
Ez mikori release date?

nekem is tetszik még talán jobb mint az elsõ...
nem!
van ilyen is:
VA_-_Global_Underground_Afterhours_2-Retail_2CD-2005-BOSS

keep it minimal

Mayday
Nagyon szepseges kis mix ez, ne itelj elsore, meghallgatas nelkul!
Egyebkent meg csak Promotional Copy erheto el neten?

Menjenek az anyjukba a 19 track/CD mixükkel... <#szomoru1>

Inkább leveszem a polcról az Afterhours 1-et és hallgatom azt.

Global_Underground_Afterhours_2

keep it minimal

Mayday

Trafik_-_Bullet_(GU_Music)-Retail_CD-2004-BOSS

keep it minimal

nocomment
GUSA001CDX->Involver_(Limited_Edition)_(Mixed_by_Sasha)-RETAIL-CD-2004-tronik

Dani20
http://www.regeert.nl/cuesheet

tessék.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Segítsetek!!! Mp3 file -hoz tudtok nekem cue -ket adni?? GU albumokhoz kellene nekem! Minél elõbb kérlek bennetek h segítsetek!!
Köszönöm
GU
Gyiik
fini, nekem johet

....................................................................................................

Mayday
Sziasztok,
Global Underground SASHA INVOLVER PROMO(!)-t feltoltottem egy privat ftp-re. Akit erdekel, irjon privatban, megadom az ftp-t. Csak meghallgatas celjabol, utana toroljetek, es junius 14-en megjelenik hivatalosan europaban a lemez.

Gyiik
😉

....................................................................................................

Dani20
HHAHHHAHHA

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
hehe

Dani20
de nem tok felmenni dc-re mer nincs megosztásom.. egy limit pedig kell.

Gyiik
akkor mire varsz? irany a hyperspace HUB😄D

Dani20
1-2 gu nekem is VOLT a gépemen.

Gyiik
nekem is fent van az osszes...cd-n:\

MerlinW
Ha jó társaságot és sok jó muzsikát szeretnétek, gyertek az 1 éves HYPERSPACE DC++ hubra:

hyperspace.no-ip.info:3883

Várunk mindenkit sok szeretettel!

(fent van pl az összes GU is)

[merlinw.org]

Gyiik
www.slsknet.org

asszem

hello honnan tudnam letolteni a soulseeket?? koszi
Gyiik
nekem meg az ejjel lemaszott://

Dani20
én most töltöm gyiik-rol soulseeken.. heheheh

Mayday
Igen, ezt tudom.
Es warezban is van mar ma?

Gyiik
hivatalos oldal szerint europaban es angliaban mar elsejen, amcsiknal 9-en, azaz ma

Mayday
Mikori datummal?

Gyiik
de elhanyagoltuk ezt a topikot...kijott a retail!!!

Gyiik
ahaha, egyre jobb motto, majd megmutatom (ex)asszonnak is eheh

VinylToy
Wát ár jú tóking öbáút bicccsss???

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."