Global Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Megvan a Global Underground 27(Danny Howells), egyben. Én fel szoktam trackelni a mixeket, de most gondban vagyok. Ugyanis a 2. cd-n a tracklista szerint 16 szám van , de akárhogy fülelek csak 15-öt tudok megszámolni.
Valaki, akinek fel van trackelve ,nem tudná megmondani , hogy hány percnél vannak a trackváltások? Vagy egy cue fájl is jó lenne!
Légyszí segítsetek!
Elõre is nagyon köszönöm!
R Ö R G E
CD 1
01 : SJ Esau - Fat Cat <07:49>07:49>
02 : Jacob Todd & Kelly Noland
- Somehow (Aural Imbalance Remix) <05:11>05:11>
03 : Alex Stealthy - Once (Sunseeker Remix) <05:55>05:55>
04 : Way Out West - Don't Forget Me
(Way Out West's Clifton High Instrumental Mix) <06:10>06:10>
05 : Tini Tun - Over It <05:45>05:45>
06 : Starecase - Vapour Trails <05:43>05:43>
07 : Seyton - The Drake Equation <06:55>06:55>
08 : BCML - Horowitz <06:37>06:37>
09 : Starecase - Sunshine <06:05>06:05>
10 : Yvel & Tristan - Pillow (Quasar Remix) <08:44>08:44>
11 : Lustral - Solace (Gardner & Star Mix) <07:02>07:02>
11 tracks (72:00 Min)
CD 2
01 : Chimera - Natural High <07:53>07:53>
02 : Morozov - Fly Guitar (Astero Breaks Remix) <07:08>07:08>
03 : Pot Shuvit - Conversations (Shiloh Remix) <08:36>08:36>
04 : Holden & Thompson - Come To Me (Amateur Guitar Mix) <06:00>06:00>
05 : Blendbrank - Synthetic Symphony <03:41>03:41>
06 : Hardfloor - Acperience 1 <09:06>09:06>
07 : Kosmas Epsilon - Sorry For Being Rude <06:23>06:23>
08 : Marcel Schoenbrunn - Maleta <03:34>03:34>
09 : Murat Uncuoglu - Flame <06:09>06:09>
10 : Peter Martin - Changing In The Face Of Grace <08:00>08:00>
11 : Mercurio - Simple Things <02:27>02:27>
12 : Derek Howell - Your Touch <09:18>09:18>
12 tracks (78:19 Min)
Név:Bõrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütõversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
de azért az elsõ cd nem rossz
keep it minimal
Nagyon finomsagos kis anyag, Nick Warrenben most sem kellett csalodni! <#eljen>#eljen>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Nézni kell a seedre lecheer arányt! seeder akinek 100%-ban megvan a cucc és csak feltölt, lecheer aki szedi a cuccot tehát ha elkezdesz valamit tölteni elõször teis lecheer vagy! amint megvan a cucc seeder leszel! az a fontos mennyien vannak és, hogy mennyihez tudtál csatlakozni! sokszor elõfordul , hogy csak pár percen belül indul be faszán a letöltés érdemes várni! viszont azok a torrentek amelyek nagyon kaposak sokan seedelik sok a lecheer rögtön gyorsan fog jönn az adat!
Fizetos/regisztralos, vagy csak regisztralos?
Torrentet egyszer probaltam eddig eletemben, de vagy bena voltam hozza, vagy nemtommi, de nekem ilyen 1-2k-val toltott le csak, ugyhogy uninstall volt :( Mindig ilyen lassu?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://scraggy.uw.hu/bittorrent/
Es nagyon koszonom!
Magyar az illeto?
Vegulis nekem az Afterhours 2 es a GU27 az, ami hianyzik, ezek meg csak promoban vannak, meg azelottrol minden megvan. De konkretan mas prog jellegu zeneket, albumokat is keresnek, es nincs eleresztve vele a DC sajnos :( (Legalabbis a magyar hubok)
Honnan lehet ilyen finomsagos zeneket beszerezni? Regebben Soulseeket hasznaltam, minap kiprobaltam, de mar nincs tul sok cucc rajta. Most DC-zek, fenn vagyok mondjuk a 4 legnagyobb magyar HUB-on, de alig talalok finomsagokat. Vannak jo kulfoldi hubok, ahol van valasztek? Egyszeruen meg GU27-et sem talalok a magyaroknal, csak a promo van a legtobbuknel, az meg nekem is van.
Ti honnan veszitek ezeket?
Tracklist
1. Badger - Rise of The Machines
2. Adam Johnson - 4 Squares
3. Swayzak - Snowblind
4. Beanfield - Tides (Carl Craig Mix)
5. Kosmos Epsilon - Innocent Matters
6. Funk D'Void - Can't Get Enough
7. Closer - Music (Ewan Pearson Mix)
8. Phonique - 99 and a Half
9. Holden & Thompson - Nothing (Mix 1)
10. Holden & Thompson - Nothing (Mix 2)
11. Mandy - Jah
12. Playgroup - Behind The Wheel (Electroca$h Mix)
13. Freeform 5 - Electromagnetic (Tiefshwarz)
14. Closer - Music (Ewan Pearson Mix)
15. Andre Kreml - Safari (Holden Remix)
16. Freaky Chakra - Blacklight Fantasy
17. Goldfrapp - Strict Machine
18. M83 - Don't Save Us From The Flames
SASHA FUNDACION
Taking influence from his Fundacion residencies in New York and Los Angeles. Sasha returns to GU with a storming selection of new music. This album has had Sasha locked away in his studio for weeks, creating exclusive re-edits, cuts and re-works of existing music.
This is the man like in his element, working his magic on a genre crossing array of music.
RELEASED 13TH JUNE UK & ROW
RELEASED 20TH JUNE R.O.W
RELEASED 21ST JUNE USA & CANADA
nos, sokmindenben igazad van... 2002ben regeltem sg-re akkor még bõven alternatív korszakomat éltem, aztán egy évre megismerkedtem Mary Jane-nel, aki megváltoztatta az életvitelemet, ezáltal a életstílusomat és a zenei stílusomat is... vagyis: rock zenére nem lehet flesselni :)
2003 ban még nem is annyira, de 2004. év már dnb vel kezdõdött, majd szépen sorban mentem végig a palettán, 2004. szilveszterig technoval bezárólag mára tiszta képet látok a meghatározó zenei irányzatomról :) megmaradok asszem a progressive vonalnál, mert nagyon tetszik, és ha 'alkalom' van, utaztat a zene, oda visz ahova én akarom ;)
jah és elég rég óta járok prog bulikra, hosszú hajjal ;) <#idiota>#idiota>
keep it minimal
meg nem is innen az sgrõl csak ma is vki nagyban okoskodott dcn azt közbe egy gyüjtõ volt aki aztse tudta igazából milyen zenét hallgat..:/
keep it minimal
keep it minimal
csak jópárszor belefutottam már olyanba dc-n stb..
de miért szted nincs igazam?
keep it minimal
Vhol elkell kezdeni a jó zenét hallgatni...
1edül az zavar ha vki miután megvan neki az összes Gu már elkezd okoskodni, hogy õ milyen nagy szakértõ...
keep it minimal
keep it minimal
keep it minimal
Új vagyok itt. Keresek valakit akinek meglenne az összes GU lemez.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
keep it minimal