Global Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

....................................................................................................

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
....................................................................................................
pffff...
valahogy hasonlo erzesek kavarognak bennem. barcelona volt az elso gu kiadvany, amit tobbszor vegighallgattam, amit nagyon ismerek, es aminek azota is torzshelye van a cd-tarban. Ugyanigy azota vartam Lavelle kovetkezo gu kiadvanyat, es azota kaptam ra a tort utemekre.
Srac a kritikajaval a szivembol beszelt:D
Hat skacok, ez valami oriasi cucc! Imadom!!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
amig ki nem jon a retail, jo ez igy is, kulonben is lehet, hogy reklamfogas...tudod, mint a filmekben, az utolso 5 perc a legizgalmasabb :DD
amugymeg dj shadow - Goddamn Motherfucker Son Of A Bitch (UNKLE Mix)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
remelem, raszoltal, mert ha nem, megteszem minnya en:DD
nem is budapest, nem is house ...
Önöknek lenni szép fõvárosuk Bukarest.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
viszont lavelle egyes cd-je, legfokeppen az eleje valami uberdurva!

Háááát...
Õszintén megvallva, fogalmam sincs, miért kellett kiadni ezt a CD-t. A számok nem rosszak, de szerintem abszolúte nem illenek össze egy mixbe.
Ennyire kõ' a lóvé?
elso cd-t tudtam egyenlore csak meghallgatni, de sztem valami uberdurva zenek vannak rajta, egyre inkabb csipem lavelle-t.
Sashat meg nagyon varjuk am, hallottam en is az uj sorozatrol, es meg mindig a hideg raz, ha ragondolok a juniusi Events Hall-beli fellepesere;)
2. természetesen: Soulseek-rõl
es Te honnan szedted le oket?
artist : James Lavelle
title : Global Underground 026 : Romania
record label : Boxed
year : 2004
genre : Electronic
release-date : February-04-2004
ripped by : got tronik?
source : CDDA
format : Alt Preset Standard (VBR) using Lame 3.90.3 Modified
:---------------------------------------------------------------------------:
01 James Lavelle - Romania (Disc 1) ..............................<69:56>69:56>
02 James Lavelle - Romania (Disc 2) ..............................<10:24>10:24>
2 tracks (21:54 Min)
Disc One - ôBeaty Andùùö
01. Beaty And ù- Intro
02. Queens Of The Stone Age - No One Knows (Unkle Reconstruction)
03. Unkle - In A State (Lp Version)
04. PFN - Flow (Flase Profit Mix)
05. Unkle - Eye 4 An Eye (Dylan Rhymes & Force Mass Motion Mix)
06. Meat Katie - K-Hole
07. Unkle - Have You Passed Through The Night
08. DJ Shadow - Gdmfsob (Unkle Mix)
09. Ian Brown - Reign (Unkle Reconstruction)
10. Meat Katie & Elite Force - Ju-Ju
11. Dylan Rhymes & Meat Katie - Ultimate Seduction Beats
12. Unknown - The Realm (Accapella)
13. Santos - Sabot (Evil 9 Mix)
14. South - Colours In Waves (Unkle Reconstruction)
15. M83 - Run Into Flowers
Disc Two - ôThe Beastö
01. Richie Hawtin - Ask Yourself
02. Craig Richards - Evil Beats
03. Unkle - Invasion (Medway Remix)
04. Peace Division - No More Subliminal Shit
05. Meat Katie & Lee Coombs - Import
06. Derrick Carter - Where You At (Accapella)
07. Meat Katie & Elite Force - Where You At Beats
08. Photek - Donåt Funk
09. Pepe Bradock - Intrusion
10. Chemical Brothers - Golden Path (Ewan Pearson Dub)
11. Hong Kong Trash - Tune In (Medway Mix)
12. Alex Dolby - Psiko Garden (Sasha Re-Edit)
13. Unkle - In A State (Sasha Remix)
title : Global Underground: Exposures mixed by The Forth
record label : Boxed / Global Underground (GUSAM005CD)
year : 2003
genre : Progressive / Ambient / Breakbeat
release-date : January 26, 2003
ripped by : soundscape
source : CDDA
format : Alt Preset Standard (VBR) using Lame 3.90.3 Modified
01 - Forth - Dusk 2 Dawn <01:24>01:24>
02 - Trafik - Kaleidoscope <03:44>03:44>
03 - Momu - The Dive <05:52>05:52>
04 - J-Punch - Temple <05:07>05:07>
05 - Chuck N' Roll - Playin' Dirty
- Polekat - Dancin' Queen (Acapella) <04:29>04:29>
06 - Solar Plexus - Solar Plexus <04:24>04:24>
07 - Carlos Fauvrelle - Operator <04:05>04:05>
08 - Jeff Bennett - Swapping <03:14>03:14>
09 - Sam Paganini - Into Africa <01:44>01:44>
10 - Logic Box - Liquid <04:48>04:48>
11 - 5th Order - Sineweaver <04:14>04:14>
12 - Pako & Frederik - 45 Minutes <04:44>04:44>
13 - Fresh Moods - Price <05:32>05:32>
14 - Honeyroot - Starshine <03:21>03:21>
14 tracks (mixed) (00:00:00) 0 MB
Írható CD-k/DVD-k(?) (melyek tartalmát sosem fogom talán újrahallgatni) helyett meg akkor inkább megveszem azt a keveset eredetiben, ami szerintem megasirály; azért adok ki pénzt, amit biztosan újra fogok hallgatni.
Ha meg van fizetõs bankkártyád, akkor meg vedd meg a kedvenceidet, ha számodra megfizethetõek; ég és föld, hogy a TDK nevû együttes számait hallgatod MP3-ban vagy audio CD-n vagy a kedvencedet eredetiben.
VA-Global_Underground_Exposures_(Mixed_by_The_Forth)-RETAIL-CD-2003
mer akkor hamar megvan..:))
Letölt, meghallgat, ha jó, megrendel.
A GU kezdi magát belopni a szívembe. Az Electric Calm-ok is iszonyat szépen csomagoltak, de a Pako & Frederik is ott van a szeren a puha tokkal és a kihajtható 3x3 egységes poszterrel ("egység": akkora négyszög, amekkora egy CD elülsõ borítója).
Ezek igazán megérik a pénzüket. Ez is, ahogy nézem, 5 font és 3,5x font a postaköltség, nevetségesen olcsó még így is. Sõt, megkockáztatom, hogy még akkor is jó az ára, ha a Posta lekapcsolja és megvámolja.

Németen meg E9,99. Az viszont már sok.
Viszont a $8.98-as ár több, mint vonzó.
SASHA ujra szerzodest kotott a GLOBAL UNDERGROUND-dal, egy uj mixsorozat beinditasara a GU cimkeje alatt. Eddig 3 lemezre irtak ala szerzodest. 2004 tavaszan jelenik meg az elso mixlemez, 3 eves "hallgatas" utan a mestertol. (Marmint, 3 eve nem jelent meg mixe.) A lemez Sasha elmondasai alapjan sokszinu lesz, sokfele stilusba beleutazik majd, es az eddigi stilusatol jocskan el fog terni.
01. Forth – Dusk 2 Dawn (reprise)
02. Trafik – Kaleidoscope
03. Momu – The Dive
04. J-Punch – Temple
05. Chuck N’ Roll – Playing Dirty Polekat – Dancin Queen (acapella)
06. Solar Plexus – Solar Plexus
07. Jeff Bennet – Swapping
08. Carlos Fauverelle – Operator
09. Logic Box – Liquid
10. 5th Order – Sineweaver
11. Pako & Frederik – 45 Minutes
12. Fresh Moods – Price
13. Honeyroot - Starshine

Februar 09-en jelent meg Europa-szerte a GU Exposures cimu kiadvanya, amelyen a kozelmultban megjelent GU lemezek nehany kiemelEgyebkent nehany informacio, aki eppen nem tudja, azoknak.
Februar 09-en jelent meg Europa-szerte a GU Exposures cimu kiadvanya, amelyen a kozelmultban megjelent GU lemezek nehany kiemelt felvetele talalhato meg.
A valogatas az alabbi lemezekrol tortent:
Nick Warren Reykjavik #024,
Deep Dish Toronto #025,
Danny Howells 24:7,
Lee Burridge 24:7,
Steve lawler Lights Out 2 and
Electric Calm V.2.