Kedvezményes Internetes konstrukciók a Matávtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek utan mondja valaki hogy ezek kedvezmenyek ...
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
MATAV bassza meg a jo kurva mutarjat!
Az usa-ban a telefon araban, az az abban, hogy van vonlad vagy benne van a helyi beszelgetes, vagy egyszer fizetsz erte 10.61C-et, pl. New York-ban, es addig beszelsz, netezel amig akarsz.
AOL mas, ott helyi szamot hivsz, de ingyenes!!!
A masik, cabel. Nekem is az van, 29$ korlatlan, es a Transmission Speed 3249 Kb/s eppen most.
Azt hiszem hogy ez nem 50K....
Es igy is megeri a szolgaltatonak, szoval a szemlelettel van a baj.
MATAv egy rablo!
Varia
Hello Sith! Minek a gyorsabb Net? Mert pl. négy óra alatt letöltöd a Star Wars Epizód2-õt, és hiszed vagy nem de olcsóbb is! Kábelnetért fizetek havi 9000-et, éjjel töltök 60kbyte/sec-ot!
Hello Hahóöcsi! És Te hány évesnek látszol? MAGYARORSZÁGON VILÁGVISZONYLATBAN A LEGDRÁGÁBB A TÁVKÖZLÉS! És nem a készülékek árai miatt...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha hiszed, ha nem , van egy-két hely az országban, ahol szívesen fizetnének 10 ezret Chello-ért, meg ADSL-ért
De nem teszik
Vajon tudod-e miért nem?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ez kerül majd neked 8500 Ft-ba
Plusz, mondjuk töltögess 3-4 órát minden nap éjfél után. Semmi gond, az csak 240 óra 1 hónapban, ami alig jelent többletköltséget,
mindössze 240*30 Ft-ot ....
Igen, divat ma szidni a Matávot. te ne szidd, írj nekik köszönõlevelet.
S netezz 4-tõl, sajnos én addig dolgozom
De utána hazamegyek, s netezek 10900-ért Chellon,
s töltök 50 K-val
Éjjel. Meg nappal is. Korlátlan
Tudod, ettõl nézek ki 15 évesnek....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szerintem a legnagyobb probléma az ADSL lassú terjedése. Fizessen mindenki havi 10e-t, és netezzen gyorsan, ne ilyen tetû szaron (56k), mert ez nevetséges. Aki meg nem akar/hajlandó/tud 10e-t fizetni, az meg olvasgasson újságot a modem mellett, tuti ingyen internet úccse lesz, ez nem levegõ, ami csakúgy van.
Amúgy én is mindenkineket használok és mellé a Freestart-ot amivel így havi 4000HUF-ot tejeltem a netért.