1359
Autókról
-
#834 nem akartam semmit hallani, saját vélemény (erre van a forum asszem) :) gyártanak még calibrát??? -
#833 corsa nem nagy kategória teljesítményt nézve. az opel speedsternek van 300lovas változata, gyári. és rendelésre gyártanak 500 le-s calibrát is. ez mind 100% opel. de mind1, neked van igazad, ha ezt akartad hallani... -
#832 ezen nem állok le vitatkozni, annyi loerös amit a kereskedö belehazudott. egy 1.8-as lehet 130 loerös, lehet 124 loerös, attol függ hogy mennyit plasztikázták (direktszürö, sportkipuf rendszer, chip stb) minek ezen vitatkozni? annyi amennyit mond a kedves tulaj, és kész. én bizok az emberekben egészen addig amig nem adnak rá okot hogy ne bizzak bennük. ennyi. ugyhogy legyen 130 és lezárhatjuk a témát -
#831 teccikérteni, csakhogy a lényeg nem az volt, hogy mi marad belőle, hanem hogy van-e 130 lovas opel, semmi több
teccikérteni ? -
#830 esetleg nézd meg mire irtam a commentet (gyk: 500 loerös manta, calibra , max a külső lemezboritás eredeti belöle (az auto 5%-a kb ergo már nem érdemes opelnek nevezni:) teccikérteni? meg a márkanév a forgamiban ahogy danielT mondta :D -
#829 pénteken veszem át életem első kocsiját ami egy Nissan Almera lesz :P:) -
#828 és ennek mi köze a témához ? -
#827 A márkanév a forgalmiban :) -
#826 ezzel a kommentel te is beálltáll a kocaautósok táborába nálam...mert ahogy látom a leghalványabb fogalmad sincs a dologról... -
#825 akkor adj mellé egy arányszámot is hogy mennyi maradt meg az eredeti kocsibol (5%??) -
#824 http://www.car-vs-car.de/gal/Ope5068.html
150 lóerős corsa. és mellesleg bátyámék corsája 130 lovas, 2 literes motorral.
és ha úgy gondolod h opelből nem létezhet 130 lóerős, linkelhetek neked 500 lovas körüli mantákat, calibrákat is... -
#823 Jajj.. -
#822 jah és még annyi hogy suzuki 105 lovas de az olyan is!!!szar -
#821 külföldről hoztuk be
f-es astra majd rakok képet fel
-
#820 amugy 97-es és gínpísz télleg nem ért az autókhoz!!!
-
#819 A komment második fele nem neked szólt természetesen. -
#818 Ilyesmikről beszélek, pláne a következő mese hozzá: apué volt, de vett helyette másikat. :)))
Sok szaki. Linkeljetek már nekem 130 lovas opelt, amiről hihető, hogy kiskölöknek adják, és helyette másikat vesznek. Ez meg egyszerűen nevetséges:
"Miért ha új swiftből van 1.5-ös 102lovas akkor egy 1.8-asból simán kijön 130."
Ez sokkal több dologtól függ, mint a köbcentitől. Dehát ez nektek mint hozzáértőknek nem szúrt szemet, szal biztos én tévedek. :) -
#817 Ha sima 1.8-as, akkor tudtommal max 124 LE lehet. De lehet tévedek. -
#816 no para senki nem születik autoszakinak :D csak zöldnek de azt elnézzük GSI astra király lehet bár az uj opc astrák a csucs nekem :D (opc?) -
#815 ugye te nagyon nem értesz az autókhoz? -
#814 1.6osból is, csak senki nem hiszi :) -
#813 Miért ha új swiftből van 1.5-ös 102lovas akkor egy 1.8-asból simán kijön 130. -
#812 2005ös Opel Astra GTC 1.8 sincs 130 lovas, de mindegy. Milyen évjárat? -
#811 mivan grínpísz????
nemhiszed??? ez nem szuzuki!!!
1.8-as 130 le ha nem hiszed az a te bajod
amugy is ne járj kocsival mert az káros a környezetre!!! -
#810 opel corsa de minden vágyam hogy amcsi kocsim legyen msutan-al az élen de se az ár se a fogyaztás nem azén kategóriám:( -
#809 130 lovas opel, hogyne...
:))))))))))) -
#808 #803
nem mondta senki, csak nekem az astratól inkább a cabrio ugrik be, nagyon bejön a régebbi is meg az új is, főleg a legújabb twin-top astra :) -
#807 de mondta bárki is, hogy cabrio? -
#806 hát az -
#805 kellemetlen ez a jogsinélküliség :) -
#804 hi elvileg az enyém csak még nincs jogsim feteromé volt csak most vett egy passatot!! -
#803 nagyon sry nem figyeltem
nem cabrióról beszélt a gyerek
mea culpa mea maxima culpa :)
mindent visszavonok
és ezesetben télleg nem kellenek milliók :) -
#802 cabrio, pfuj
nincs még elég jó idő se hozzá -
#801 disz van
or disz van
de mivel 130 le-t mondott erre gyanakszom -
#800 annyiba már egy télleg jó gépet lehet venni... sztem :) -
#799 milyen "1.2-1.5 millió "??? -
#798 ja, bocsi a kép azért ilyen pixeles, mert bedigizett videoanyag és ugy loptam belőle képet, de sztem a lényeg látszódik :-) -
#797 haver tavaly október környékén vett egy vectrát, 92 körüli vagy azelőtti gyártmány lehetett, de digitális óra van benne, jó állapotban van, sportkipufogóval, 440et fizetett érte
Free Photo Hosting - PicTiger
-
#796 nem érezted az iróniát :)
de azért 1.2-1.5 millió kell ha régi és az újról még nem is beszéltünk....ja és elég fiatal a csávó h ilyen verdája legyen :) -
#795 egy olyanhoz azért nem kell milliomosnak lenni :-)