Milyen kocsid van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
...sose azt nézd...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Az álmom meg egy öreg amcsi musclecar. Még 1-2 év és meglesz talán...<#rolleyes>#rolleyes>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
1983-as Audi GT 80 Coupé: (3 éve üzembentartó vagyok)
1980-as Pontiac Phoenix: (4 hónapja üzembentartó vagyok)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
itt van egy Golf IV 1.4 16v broáf, de legalább hidegben is indul és nagyot szól a csomagtartoban,
meg egy 89-es VW Jetta Cat 1.6 karb grafitmetál, na ez nagyon tud menni a szivem csücske csak sok kis idegesitö biszbasz gond van vele de amugy nagyon jol megy, a kétezres kalibrákkal 80-90-ig lazán tartja a lépést 😊). csakhát öregszik a drága ezért nem nyuzom és már nem szol nagyot mert a hangképzöket transzplantáltam a golfba... 😊 (átadtam öcsémnek, had gyakoroljon😊

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Most lett teljesen felújítva illetve 70%-ban minden ki van cserélve rajta és újra fényezve. 0km-el fog indulni.<#eplus2>#eplus2>
Többi cars a két bátyámé, de egymás között szoktunk cserélni.
Opel Vectra 2.0i GT (C20NE 115PS)
Opel Vectra 2.0i GT 16V (C20XE 150PS)
Opel Ascona 2.0i CD Exclusive (C20NE 115PS)
Mercedes A170 CDI
faternek ilyen van, kár hogy semmi pénzért nem adná oda egy körre sem 😞((
Nekem Lada 2107 van, képet nem teszek fel, szvsz mindenki látott már ilyet.

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Nekünk is volksvagenünk van!
Nagyon szeretjük!
A mi Polonkon már van légterelõ, a múlt héten vettük a Szatunánál!
Fennt van a kép a www.szatuna.hu honlapon, nézzétek meg!
Honda - The Power of Dreams
/mondjuk nincs alufelnije, de minden más stimmel 😄/

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
törpe és rohadék