1359
Autókról
  • DanielT
    Nem fáj, hogy nincs igazam, mert mindenki olvashatja, hogy mi a helyzet. Gyári autóként nem versenyautókat szokás emlegetni, javítsatok ki, ha tévedek.
  • bens
    akkor nekem szerencsém volt, mert nekem 1 évig nem volt vele bajom. lehet h késöbb szarakodott volna, ha használom még pár évig...
  • bens
    igen, valóban nem szalonautó, csak síma GYÁRI versenyautó, amit nem autószalonokban lehet kapni. de ha jól emléxem nem is az volt a kérdés h van-e 500 lovas szalonautó, hanem h van-e ilyen, ami GYÁRI. és van. ennyire fáj, h van, vagy az a baj h nem neked van igazad?
  • fifi
    a régi spanyol összeszerelésű volt asszem. hogy ennek a számlájára írható-é vagy a konstrukció volt gáz én nem tudom. de alattunk is hullott szét Vito Németországban, szerencsére én B1-en ültem, mert ha akkor volán mögött vagyok, tuti összesz@rom magamat :)
  • DanielT
    "Gyári VERSENY változatok motorjai."

Igen, ezt mondtam. Ez nem gyári Opel. Ez egy gyári Opel versenyautó. Namost azoknak szinte semmi közük nincs a szalonban megvásárólhatóakhoz.

• bens
    volt már vitom. illetve nem saját, hanem szponzoré, de nekem nagyon bejött. igen, valszeg új lesz.
  • bens
    na jó.
    nyitsd meg, menj rá az adatokra, kavard le az aljára, aztán döntsd el h gyári-e v nem, de mostmár engem hagyjatok békén.

http://www.calibra.atw.hu/
  • DanielT
    Ajjajjj... itt bajok lesznek. Mennyi tapasztalatod van Vitoval? Mert én olyan emberrel még nem találkoztam aki használat és személyes tapasztalatok után ne köpködte volna. Nálunk is a Vito helyett lett Vivaro, amiben semmi csalódás nem ért.

Ja, ez csak abban az esetben igaz, ha a régebbi Vitora gondolsz, ha a legújabbat veszitek az már más, teljesen újratervezték műszakilag.
  • DanielT
    Nem. A gyári opel az az amit te megveszel a szalonban.

• bens
    sztem a vito megbízhatóbb.
  • bens
    ez egy gyári opel. a kérdés az volt, h létezik-e 500 le-s gyári opel.
    de mostmár kezdem unni ezt, szal hagyjuk abba.
  • DanielT
    Mármint egy Vivaro, nem? :D (nehogy már ennyi Opel mellé egy Mercedes befigyeljen) :)
  • bens
    amúgy csak h visszaterelődjünk a témához, astra calssic II, bátyámnak meg corsa, amit néha én is használok. de kilátásban van egy vito, helyhiány miatt.
  • DanielT
    Uramatyám, ugye nem ezzel a VERSENYAUTÓVAL akartad bebizonyítani? Jajjj.. ez fájt.
  • bens
    nyugodj már meg. a legerősebb calibra, ami gyári kiadás 570 lovas - Calibra 3,2 V6 DTM / ITC 1995-1996 (570LE) csak h művelődj. nem tudom h miért kell azt hinni h csak az létezik, amit ti ismertek. részemről itt lezárom, mert nincs értelme ezen vitát nyitni.
  • bertino
    jolvan, lassan visszatérhetnénk a topic eredeti témájához és nem flémelnénk, offolnánk :_ )
  • DanielT
    Naja, iszonyat amatőr vagyok a témában.
  • wander01
    300 a speedster, 500 lovas a kérésre a gyárban legyártott calibra. bocs de látom nem értesz annyira hozzá mint bens
  • DanielT
    500 lovas, nem 300! :)
  • wander01
    hogy ki van 15 éves szinten már biztosra tudom :D és sosem vagyok ideges mert árt a szépségemnek. azt a 300 lovas speedstert én is megnézném :D (gyárit) a calibrát meg hagyjuk

amugy átment a topic opelbe? :D
  • DanielT
    Ja, most, hogy így kioktattál, jöhet az 500 lovas gyári Opel, amit én nem láttam a reklámokban. Köszi!
  • DanielT
    Hahahaha, ember, tudod te a Speedster adatait? Nos, volt szerencsém megismerkedni vele, mert állati közel álltam hozzá, hogy veszek egyet. (aztán az az embertelen fapadosság mégis elriasztott, pedig a vezetési élmény és amire kitalálták az autót arra tökéletes, csakhát magyarországon vagyunk...)

A 2.2 -es motorja 147 lovas, a turbó pedig 200.
  • bens
    ha nem ismered az opelt, nem okoskodj.
    speedsterről hallottál már? attól még h Te csak azokat ismered, amiket a tvreklámban látsz, attól még létezik más is...
  • Vlala #851
    Mivel programozó vagyok, KOCKA lada :):):)
  • bertino
    előtte pedig ott a te hsz-ed, amiben egy szal nem említettél Astrát, csak Opelt

ezekután persze, hogy jogos a feltételezés, hogy nem hiszitek létezik egyáltalán 130 lovas Opel ASTRA, mint irtad is

azért én is elolvasgatnám a saját hsz-eimet néha, főleg, hogyha nem írnék ilyen baromságokat, grat grínpísz
  • DanielT
    Szerintem fogalmazz úgy, hogy csak nagyon kevesen nem értették a lényeget, mert akinek van némi fogalma az autókról, az tudja mi a helyzet :)
  • NeoMaN
    Egyedül Chemo értette meg a lényeget. 130 lovas OPEL ASTRA-ról hazudott a gyerek. Nem Manta és társai a kérdés, hanem a 130 lovas ASTRA.
    Ennyi.
  • DanielT
    Még csak nem is Meriva (abból túl könnyű lenne gyárilag kihozni akár 3000 lóerőt is) szóval szerintem erre gondolsz:
  • DanielT
    Na most röhögtem egy hatalmasat. Ide azzal a gyári 500 lovas Opellel! :DD Vajon melyik lehet az? Egy Corsa? Egy Astra? Egy Vectra? Nemnemnemnem, megvan! Egy Meriva! :DD

• bens
    nem tudom miért vagy ideges. azt írtad h ezeknek az opeleknek 5%-a eredeti. én meg közöltem h rosszul tudod, mert gyártanak 500lovas opelt is. az opel gyárban, eredeti allkatrészekkel, motorral. nem tudom ki van 15 éves szinten kettőnk közül...
  • Chemo
    Hi! Minek ezen ennyit vitázni! Gyári adatok szerint, plasztika nélkül a legnagyobb 1.8 literes Astra F 125 LE-t tud, a kétezres pedig 150 LE-t! Valószínüleg nem is voltak nagyon életképesek mert csak egy évig gyártották, a további években kevesebb pacival kerültek forgalomba. Az 1.8i 116 LE lett, a 2.0i pedig csak 136 LE.
  • wander01
    okos kisfiu olvasd már el mégegyszer a 832-es hsz-t . olvasni tudni luxus?
  • bens
    jaja. és mindenki hülye a viágon, csak Te vagy normális igaz?
  • bens
    hát...ha neked az a véleményed h nem létezik 130 lovas opel, akkor egészségedre.
    szériába nem gyártanak calibrát 99 óta, de rendelésre igen.
  • mabbak
    ha megtekinted a 803-as hozzászólást akkor rá fogsz jönni h tévedtem és elnézést is kértem :)
  • bertino
    szerintem tüstént kussolj, szerintem.

nem az a flémkeltő, aki vitázik a másikkal, hanem aki ilyen postot ír, ugyhogy nyugivan ezerrel
  • Speedway
    A fórumozók között csak Wander tűnik normálisnak!!!
    Király vagy Wander!!
  • wander01
    kezd olyan érzésem lenni hogy ezt a topikot látogatóknak az átlagéletkora valahol 15-16 év körül lehet maximum
  • DJ Bee18
    ja hogy neked a kabrió ugrik be. És??? Ki nem szarja le? Neki is arra kéne gondolnia?? :DDDD
  • DJ Bee18
    f astra helyett inkább az a szar 105 lovas kéne....