Milyen kocsid van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Köszi! Mikor vettem (2004 május), akkor volt 500k. Akitõl vettem, kb. 3szor ennyi pénzt tett az autóba, de nyilván annyiért nem lehet eladni...

gamertag: kenobita

cenobite
A veterán-vizsga elég húzós, nem olyan 1szerû. Sok mindennek meg kell felelni, hogy az autó átmenjen. (Eredeti alkatrészeknek kell lenni, átépített dolgok sem lehetnek az autón asszem, az enyémen pedig van 1-2 változtatás)

Lehet, hogy majd elviszem egyszer, de nem mostanában...

Kit--Kat
nagyon szépállapotú bogár
mennyi volt?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
Miko?

hen-tes
hmm
Majd megmutatom az egyik helyi fenegyerek poloskáját 😄
überbrutálisanloál 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

I.C.ram
Veterán-vizsgáztasd le.
cenobite
Õ Ogár, májusban vettem, 1974-es. Imádom!

Ez meg az én kiskocsim:

Amúgy eladó. Vagy motorra cserélném. Ha valaki tud olyat, hogy autócsere motorra, akkor szóljon légyszí.
Cserealap: '92-es Opel Calibra. Ami engem érdekelne: sport-túra pl. SuzukiGSXF750(vagy 600), Honda VFR800(vagy 750), Kawasaki ZZR1100(vagy 600), Yamaha ThunderCat(YZF600) vagy ThunderAce(YZF1000). A lényeg, hogy min.600-as full idomos gép legyen.

Hellhammer
Nekem is volt és amíg megvolt csak szívtam vele. 2-szer annyi pénzt vitt el, mint amennyibe került, és soha nem lehetett normálisan megcsinálni, mert eleve a konstrukció van elrontva. Soha többet 😞

Amse
Legjobb.Nekünk is volt.Imádtam amikor ment.Dodzsem.

hen-tes
bátyámé 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Törölt felhasználó
Mivan? Láttad leírva a nevét? Tudsz élni!
Ez igen! Látszik, hogy használjátok!

Mike
pontosabban nem ismerem, de láttam már leirva a nevét

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
de ismerek olyan vkit is, akienk meg ilyen kocsija van:

Mike
haverom céges autója meg ilyen:

DJ Bee18
Nekünk meg pont ilyen a kocsink (felni is)
Mármint a faterom céges kocsija. Én is vezettem már, nagyon erõs a 2,2 dízel, 150 LE 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Csacsi
Gyárilag sport R. De meg lett véve hozzá a Sport RR szett.

Szóval most már RR.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CybearBoy
Ez a Sport R, vagy az RR? Grat hozzá.

Amse

Amse
Itt az 1ik kocsink.

Dejó, sikerélmény!!😄DDD

Mivel még sosem raktam be képet , ezért természetesen nem sikerült elsõre, de nem adom fel ilyen könnyen😊
Max ez sem sikerül😄)

Mi meg 2 éve vettük, és most meg eladó😞
De fogom majd sajnálni, ha Lkel. Ilyen jó "kis" autónk lehet hogy nem lesz mégegyszer😊

Csacsi
tegnap vettem.

Szerelem volt elsõ látásra.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zetorg

Capri

N.E.O.!!!
a galériámban megnézhetitek milyen kocsi(jai)m van(nak)

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Nekem 5gen 3D van (amit 92-95-ig gyártottak). Ha ilyent akarsz venni, adhatok pár tippet.
Extraboy

CLINT EASTWOOD9

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Hellhammer
Az enyémnek 480k volt az ára. Láttam mostanában a hasznaltauto.hu-n 1,2 millióért meg 100k-ért is Caprit, az állapottól függ az ára, de 300-500 között szoktak lenni autók. Ha a kasztni rendben van, akkor nagy gáz nem lehet az autóval, szal azt érdemes jól átnézni, vagy ha olcsóbb autót veszel, akkor egybõl félretenni lóvét is a karosszéria rendberakatására (ez olyan 2-300-ból kijön).

Szabad tudni, hogy mennyi most egy ilyen állapotú Capri?
fluga
ja még egy!
Van vkinek tapasztalata az RS Tuningról? eddig úgy hallottam, hogy nagyon korrektek, mindent megoldanak.
a bontexrõl eddig szinte csak rosszat hallottam (meghát az RSnek van nagytestvére is ugye, ami azért mindenképpen elõny)

fluga
sziasztok!
nincs valakinek Honda Civic-je (nem a legújabb, hanem a 96-97 körüli), a 3 ajtós? (tehát nem is sedan), mert ilyet tervezek venni, és szeretném tudni, hogy van e vmilyen betegsége, konstrukciós hiba, amire figyelni kell, stb stb, illetve általában a tapasztalatokra vagyok kiváncsi
köszi elõre is!
fluga

Hellhammer
Hö? Nem kell ehhez sok pénz. Nem drága autó ez, csak szép 😊

Emellett a mai gépekhez képest szinte faék egyszerûségû konstrukció, a motorban nincs elektronika, meg egyéb apró kütyük, amik tönkre mehetnek (és szoktak) menni. Emellett érzõdik rajta, hogy van benne anyag (pl. a motorháztetõt nem biztos hogy fel tudja nyitni egy 40 kg-os kisgyerek), és úgy csinálták meg anno, hogy 30 év múlva is egyben legyen, ami sajna szintén nem jellemzõ a mai autókra 😞

Persze szervíz-igényesebb mint egy új autó, de számomra még így is nagyobb élmény vezetni, mint pl. apám 3 hónapos Twingo-ját 😊

I.C.ram
Kereklámpás Capri jee 😊
Hú, de sok pénze van valakinek.....

Hellhammer
Köfi

traXion
szépek

Hellhammer
Itt a mostani autóm:

Mögötte áll az elõzõ autóm (piros 😊 )

Itt van még pár kép.

dismarc
Egy haverom csinálta nekem, de amugy nem nehéz megcsinálni, ráhegesztesz egy lemezt, aztán csiszolod, gitt azt festés és kész is

nemtudom

Lazarus
Wartburg 2 ütemû kombi padlóváltós. 24 éves 😊
AC pumpát kellett toszogatni, gyertyacsere meg egy kis hegesztés és megy jól
Biboldeaux
Szemöldökös lámpakereted honnan szerezted?

hegyeSHALOM

Garcia
Daewoo Lanos Lépcsõshátú, meg Fiat Uno ( az elõzõ tulaj 300 ezerért felújította, azt fél évre rá meg eladta, jó vétel)

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Bandee1987
a mi családi autónk pont ugyanígy néz ki, csak külön kép nincs róla, igy a toyota.hu-ról szedtem le a képet(amúgy a kocsi kb. 3 éves):

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

dismarc
Itt a kocsim:

öaaa

nemtudom

Z
add el veterán autóként, és vehetsz belõle egy két éves puntot... 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

cSuwwi
"55,9éves" nem egy mai darab... 😄

shit happens

zoli80
megvettem az elsõ autómat:fiat punto 55,9éves de szeretem😊
már csak jogsi kéne de szerintem harmadjara is bukta lesz a forgalomban,nagy gecik a vizsgaztatók😞