1359
Autókról
-
#794 apádék milliomosok-e? :) -
#793 hi!!! nekem egy opel astrám van 1.8-as 130 lovas -
#792 vót ilyen Omegám kombiban, 2.3 TDI
isuzu motoros... de jó volt. -
#791 Astra kombi:
Opel Omega: -
#790 Ott a pont. -
#789 Jah :) -
#788 Én vágom,hogy full renault az egész!
A motor a kasztni minden.
A Nissan is árulja Primastar néven -
#787 Hehe, pontosan tudom, hogy melyik melyik, majd ha elolvassa az ablakon a gyári apró feliratot ő is, te is rájöttök :) -
#786 Amire te gondolsz az: Renault Trafic:
-
#785 mit,hogy az év autója? -
#784 Az Opel:
-
#783 Jah, jó kis Renault Vivaro :) Nézd csak meg a hátsó ablakon a feliratokat :) -
#782 Látom, mindig lehagynak. Pedig kitolom szegénynek a szemét. -
#781 A vivaro elég jól lép szeretem.:) -
#780 Na azért elcsrélném a Partnert. Gyere át a céghez, én meg megyek oda!
Na jó csak vicc volt. Az a bajom hogy nem HDI, de azért megy. Mondjuk 150 a max, 160 leejtőn hátszélell. -
#779 Opel Vivaro,céges. A leg királyabb ingyen gázolaj, ingyen szerviz, stb.
-
#778 Cordoba
csomagtartóban mindig van horgásztbot... -
#777 Peugeot Partner ,céges. A leg királyabb ingyen gázolaj, ingyen szerviz, stb.
Olyat ezek nem tudnak. -
#776 úúúú ez léphet:) -
#775 -
#774 -
#773 nekem 4 van , és imádom mert pesten könnyű vele parkolni. -
#772 Na, erre gondoltam... -
#771 -
#770 Khm..., valamit nem jól csinálhattam...
Bocsi... -
#769 Höhö, ilyenje kinek van?
-
#768 Amúgy ide feltöltöttem az autót,több kép is van,még régebbről is,nézd meg ha érdekel. -
#767 Köszike:) Háát elég sok idő és pénz volt az átalakítás,de csak azért,mert nem csak annyi van csináltatva rajta amennyi látszik. Pedig még olcsóbban is kijött,mintha bevittem volna pl. egy RS-tuninghoz:) mert mindent magamnak intéztem,bár így jóval több is volt a szívás,utánajárkálás. Amúgy ez egy 1.2-es 75 lovas Punto,külföldről hozták be 3 éve kb. De meg vagyok elégedve,keveset kellett magára az autóra költeni,aránylag olcsók is az alkatrészek,inkább a tuning vitte/viszi a pénzt:) Nekem az új lökösök meg küszöb kijött 90e-ből,+ a fényezés.
Hol laksz amúgy? Ha bármi kérdésed van privátba jöhet (meg a válasz is;) -
#766 Honnan szerezted be az elemeket?Ha van telefonszám megadnád privátba?THX! -
#765 Aszta!!!!Gyönyörű!Mennyibe került igy átalakítani.Nekem is puntom van.Gondolom(mer ez alapján nem merek kijelenteni)hogy ez egy 1.1-es 1008köbcentis 55 lovas Fire(hengerenkénti fecskendezéssel).Szal ugyanaz mint az enyém.Mennyi pénz volt?Ezek után én is kicsinositom egy pöttyet... -
#764 Bocsi,azt hittem átméretezi,kéretik törölni ha lehet,ne csessze szét a topikot,berakok egy kisebbet:( -
#763 Punto I -
#762 posce=porsche -
#761 majden elfelejtettem! eredeti indiai gyártmány. de asszem lecserélem egy posce-ra, mert nem teccik a színe. -
#760 Vadállat :D -
#759 hát gyerekek... nekem egy full extrás 800-as 15 éves marutim van. hátsó ablak, belülről irányítható első kerekek... ja, 60 lóerős. -
#758 Egy 2 hónapja még ilyenünk volt.
Egy Merci E320 ful extra + chip tuning és Remus dob. kb 240lóerővel.
De le kellett cserélni mert kicsi volt 5 személynek és most egy ilyen van.
Chrysler Town&Country
2002-es 3.8-as V6-os motor kb 180lóerővel.
Full extra gyári DVD 7 ülés.
Isten kényelmes. -
#757 ez is ezüst... -
#756 mi nem rég vettünk 1 citroen saxot..szinte tökéletes állapotba wan..mintha uj lenne komolyan..5éves:P...1100000FT vot...szerintem yó is nézki..(a képek nem a mi autonkrol készültek...de ugyan igy nézki csak ezüstbe)véleményeket kérek:P
elölröl
hátulrol(a képek 1 kicsit nagyok:P)
belülröl...bár ez a jobb oldali kormányos de belseje attól még ugyanaz:P -
#755 igy van... meg nincs szep felni... majd lesz! de most nem akarunk kiadni 200 ezer ft-t ilyenekre...
egy ertelmesebb felni kb 1000 dodo a gumival.