Milyen kocsid van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
nem cabrióról beszélt a gyerek
mea culpa mea maxima culpa 😊
mindent visszavonok
és ezesetben télleg nem kellenek milliók 😊
nincs még elég jó idõ se hozzá <#vigyor3>#vigyor3>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Free Photo Hosting - PicTiger
de azért 1.2-1.5 millió kell ha régi és az újról még nem is beszéltünk....ja és elég fiatal a csávó h ilyen verdája legyen 😊
isuzu motoros... de jó volt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A motor a kasztni minden.
A Nissan is árulja Primastar néven
Na jó csak vicc volt. Az a bajom hogy nem HDI, de azért megy. Mondjuk 150 a max, 160 leejtõn hátszélell.
Downhill!!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
csomagtartóban mindig van horgásztbot...
Olyat ezek nem tudnak.
Downhill!!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bocsi...
Hol laksz amúgy? Ha bármi kérdésed van privátba jöhet (meg a válasz is😉
.:SOLIDUS:.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Egy Merci E320 ful extra + chip tuning és Remus dob. kb 240lóerõvel.
De le kellett cserélni mert kicsi volt 5 személynek és most egy ilyen van.
Chrysler Town&Country
2002-es 3.8-as V6-os motor kb 180lóerõvel.
Full extra gyári DVD 7 ülés.
Isten kényelmes.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
elölröl
hátulrol(a képek 1 kicsit nagyok😛)
[url=http://www.barriecars.co.uk/Images/SaxoInt<.jpg>belülröl...bár ez a jobb oldali kormányos de belseje attól még ugyanaz😛
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.