1359
Autókról
  • DJ Bee18
    mondjuk én inkább tapasztalatot szerzek egy erőgép előtt :), talán most összejön egy első gép nekem is :) (inkább semmit nem mondok, nem kiabálom el :)
  • Nyiri
    En annakidejen megfogadtam hogy az elso autom v8 usa lesz :) Nem akartam ilyen olyan szutykokat venni ugy hogy csak legyen valami. Addig tomegkozlekedes. Lassan vissza kell szoknom ra, mivel jon a tel es a kocsi teli almot alszik :)
  • bertino
    mély alázattal nézek erre az autóra, nameg persze rád is, hogy ennyi ideig bírtál várni saját autóra :)

én nem biztos, hogy fogok bírni ennyit :-)
  • CSOCSO
    Itt a kocsim
  • Nyiri
    Mar reg megvan :)
  • DJ Bee18
    grat, hogy bele mersz vágni
  • Nyiri
    Elso sajat autom

89-s Chevy Camaro V8 (305cui)
    Gyerekkori alom volt mindig is egy USA V8. Iden meglett. Sokat eszik, nagy, nehez vele parkolni, belul kicsi, kokorszaki megoldasok, merev hatso hid, fek az gyenge.
    De, de V8, eros motor es mikor elforditom a pillangot onnantol elvesztem :)
    Kicsit orultnek kell lenni ahhoz hogy ilyet vegyen az ember.

Egyebkent 17 eves, de klima, centralzar, elektromos ablak, etc ami kell van benne.
  • nyamiag #907
    fater, fater, fater :c
  • xotyi
    totálkáros kispolák
  • Harly18
    Ez tök jól néz ki, főleg a hátulja tetszik, de eddig nem tudtam milyen kocsi ez, mert nagyon ritkán láttam eddig, s azt is az úton egy pillanatra....
  • streeter
    Jah használtan. Újonnan kicsit húzós lett volna...
  • DJ Bee18
    a Chryslert használtan vettétek?
  • streeter
    Itt vannak róla képek ezek még akkor készültek amikor megvettük.
    Ezen a képen a háttérbe ott van az előző kocsink is. Egy E320-as merci. Iszonyat jó autó. kb 240-245lóerős volt chip tuning meg remus dob seítségével :)
    A sor6 motornak iszonyat milyen szép hangja van..... kár hogy eladtuk :D
  • desigo
    ha tudsz rakj képet...
  • streeter
    Már megvan a verda :D Egy Chrysler Town&Country full extrás. Vannak vele kisebb gondok, de amúgy jó kocsi. Jó kényelmes hosszúúton is. Amerikai fíling :D Mindenhol nagy pohártartók hátul a 3 személyes résznél pl 4 pohártartó van :D
  • DJ Bee18
    Az új Ford S-Maxot, vagy a drágább Galaxy-t csekkold majd, ha megjelenik. Elvileg faszák lesznek
  • streeter
    Én is így vagyok a flenivel :D Faterom akar az enyémre dísztárcsát, de nekem jobban tetszik a fekete lemezfelni :D Ha veszek is dísztárcsát akkor lenyomom feketére :D
  • DJ Skyline
    ilyen kocsink van
    84-es Toyota Corolla (nem én nyitottam fel a motorháztetőt,hanem fater nézett valamit)

itt-ott már rozsdás sajna,pedig nagyfater mindíg óvta,meg garázsban tartotta! :\
    fater akar rá dísztárcsát,de próbálom lebeszélni,jobb így "Mad Max" stílusban!
  • streeter
    Tudom tudom, de ha nekünk egy 7 személyes egyterű kell akkor minek kell a Jazz-t mutogatni???
  • desigo
    Azért mert abból él:)
  • streeter
    Nekem egy Honda szalonba volt érdekes az egyik eladó. Szegeden eddig a Honda szalonba voltak a Chryslerek is, és nyáron el akartunk menni kipóbálni egy Voyagert. Bementünk és közölte a csávó, hogy már nem hozzájuk tartozik a Chrysler menjünk el a Merci kereskedőhöz, mert ők vették át. Eddig rendbe is volt a dolog. Éppen lépünk ki az ajtón és a csávó utánnunk ordít, hogy: "Miért nem vesznek Hondát??" Faterom megkérdi, hogy van-e 7 személyes autójuk. Csávó mondta hogy nincs de elkezdte tukmálni a Civicet a Jazz-t meg az FRV-t ami ugyan 6 személyes de 4 felnőttnél több nem fér bele. Nem értem ha nekünk 7 személyes egyterű kell akkor miért kell a Jazz-t tukmálni.....
  • airsuni
    ahol én vettem nagyon szimpi volt a személyzet, május 1. én találkoztunk 2 emberrel és meghívtuk 1mást italra
  • DanielT
    Jah, jóak a Suzukik, épp tegnap jutott eszembe, hogy elmegyek megint tesztvezetni egy új Swiftet (amikor újdonság volt már kipróbáltam) csak eszembe jutott az a hozzáállás, ahogy a szalonban viszonyultak az érdeklődőhöz és nem ehhez voltam szokva. Bemegyek, mondom ide a Swiftet, hagy taposom ki a belét. Erre a csaj hátraüvölt a helyéről a műhelybe, hogy valamelyik !szerelő! aki épp ráér üljön be mellém. Ja, alapból asszem letegeztek, amitől azért elszoktam már jópár éve... A lényeg végülis megvolt, vezettem az autót, de a körítés erőteljesen éreztette velem, hogy sokan kényszerpályaként választják a márkát és ezt a kereskedők is tudják. Amíg ezen nem változtatnak, nem fog változni a Suzuki megítélése. (persze nem csak ezen múlik, de illene változtatni)

Lehet, hogy másik kereskedésben más a helyzet(sőt biztos, hogy nem mindenhol ez).
  • DJ Bee18
    fürgék is a suzukik, átlagos (tehát nem a legnagyobb motorú) kisautók között a TOP-ban vannak
  • airsuni
    kimaradt hogy MEGY mint annak ...
  • airsuni
    hát nekünk csak egy 93 lovas ignis van, de mint annak a rendeje és nem lehet kinyírni egy könnyen
  • SCHUMACHER06
    sajnos speedway barátunk 15 le-val elszámolta magát
    jah és speedway szereted te is a forma1-et??
  • SCHUMACHER06
    amugy tényleg van opelbe erős f-es astra
    95-98-ig gyártották és csak 115 le
    csak külföldön csináltak ilyet
  • Speedway
    huh
  • wander01
    ez már röhejes hagyjátok abba a felesleges baromkodást

szoval valamikor ott tartott a topic hogy kinek milyen autoja van
  • bens
    tehát a gyári versenyvautó nem létezik. értem. akkor tényleg nem létezik ilyen.

"jöhet az 500 lovas gyári Opel," erre mutatok neked 570-es gyári opelt, de mivel ez versenyautó, ez neked nem jó. akkor nem tudok rajtad segíteni. autószalonokban nem valószínű h látsz ekkora motorral, de a gyárban nem csak autószalonba készülnek motorok. de ha neked a "gyári" mint jelző annyit tesz h szalonautó, akkor valóban nincs ilyen.
    amúgy az opc úgy jön ide h opel, és gyári szériamodell.
  • DanielT
    Nem. Azért nem hiszem el mert nem létezik, fogd már fel. Az a versenyverzió szart sem érdekel.

Bizonyítsd már be, hogy van gyári! Hisz ezt állítod folyamatosan, amit már rohadtul unok megmondom neked egészen őszintén!

Nyomd már be a linket légyszi, köszi!

"opel speedsternek van 300lovas változata, gyári. és rendelésre gyártanak 500 le-s calibrát is. ez mind 100% opel."
  • DanielT
    Ja, csak, hogy legyél tisztában az adatokkal:

OPC Astra 244 LE
    OPC Vectra 255 LE

Új OPC Corsa nincs, majd 2006 végén lesz várhatóan 1.6 literes 180 LE turbó motorral.
  • bens
    én is befejeztem, mert Te akkor sem hinnéd el h létezik 500 le-s calibra, ha behajtanék vele az ablakodon, csak mert nem Te mondtad...és az nem lehet h Te rosszul tudod a igaz?
  • DanielT
    Figyelj barátom, te nekem egyetlen egy betű új információval nem szolgáltál. Kérem az Opel.de oldalról belinkelni a szériában gyártott "corsa b-turbo gsi-t, 250 kw-os 330 le-s vadi új calibra motorral". Kit érdekel, hogy van egy ilyen egyedileg? Ki a francot? Belerakom a Matizba a Corvette motorját és akkor van 500 lovas Chevrolet Matiz? Ugyanmár, ne nevettess.

Az OPC egészen más tészta, gyári tuningcég, fogalmam nincs, hogy jön ide. Senki nem állította, hogy nincsenek nagyteljesítményű Opelek. A vita arról ment, hogy szerinted van 300 lóerős gyári Speedster meg 500 lóerős Calibra. NINCS. Soha nem is volt.

Egyszerűen nem érted meg a fogalmakat, úgyhogy ezennel befejezem a vitát.
  • bens
    kérjed. egy haverom aki németben van mondta az elöbb skype-on, h látott autószalonban egy hete corsa b-turbo gsi-t, 250 kw-os 330 le-s vadi új calibra motorral. ezen kívül vectra opc-t 260le-s, és astra opc-t 255le-set eredeti motorral. és a corsa opc-t is 250 körüli motorral gyártják. nem tudom amúgy miért kell ilyen okosnak lenni. miért nem lehet azt mondani, h jó én ezt nem tudtam, v ilyesmi. elhiszem h értesz hozzá meg minden, de ez most nem jött be. egyáltalán nem szégyen ha újat hall az ember.
  • streeter
    A cég ahol faterom melózik van 2 Vito is és egyikkel se volt eddig gond. Az egyiket már 3 éve használják és a kötelező szírvíz mellett nem volt sokat szervízbe. A másik Vito ugyan újabb azt még csak 1 éve használják, de azzal sincs semmi gond. Kicsit puritán, de hát nem is kényelem a legfontosabb ebben a kocsiban :D Ami azért idegesítő, hogy csapkodni kell az ajtókat hoy becsukódjanak főleg a tolóajtót.
  • DanielT
    Aham, kérem a linket hozzá.
  • bens
    de amúgy ha mindenáron szalonautót akasz, a corsa b-turbo létezik 330 le-s motorral is.
  • bens
    na ennek már tényleg nincs semmi értelme, mert a gyári az lehet utcai és verseny változat is. mindkettő lehet gyári, és nem gyári. mellesleg nem hinném h picipénzért nem kapsz calibrát ilyen motorral, mert ha +nézed az adatait a motor alkalmas utcai használatra is. és még mielőtt hozzászólnál, nem, nem autószalonban.