146
Segitsetek pls! vajon miert csinalja ezt a gepem?
-
mejoe #12 Nekem ram gyanús. Próbáld meg másik rammal, vagy a saját ramjaidból mindíg csak az egyik slotot használd, így kiderül melyik lapka a rossz ! -
#11 csak nem a megoldast tudod???? :)) -
#10 de! azt is leirtam mar -
#9 véletlenül nem WinXP-t használsz? :-))) -
#7 -**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**---**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**---**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**---**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**-* -
#6 segitsen valaki :((( -
#5 megprobaltam a tapom osszes adatat leirni ha valamit kihagytam volna csak szolj
TASK INTERNATIONAL INC. SWITCHING POWER SUPPLY
MODEL:TK-923TX
AC INPUT:115V 6A
230V 3A
FREQUENCY:50/60Hz
DC OUTPUT: 230W (MAX)
-
#4 hogy erted? volt vagy mi? -
#2 konfigom : ASUS p3b-f alaplap, intel p3 600b proci, winxp angol os, asus v7700 64mb ddr vga kartya, 320mb ram, creative sblive value hangkartya. -
#1 Segitsetek pls! egy ket programnal olyat csinal hogy tok magatol ujraindul a gepem egy szonelkul csak elsotetul a kepernyo es utana ujrabetolti a gepet mitn egy atlagos resetnel de hibauzenet nuku semmi egyszeruen elsotetul a kep! :((((( segitsetek pls