146
Segitsetek pls! vajon miert csinalja ezt a gepem?
-
horitazi #66 400wattos mercury,pár hónapos
konfig:
Asus P4P800S-x alaplap
Intel Celeron 2,8Ghz
512Mb ram
Ati Radeon 9600 128Mb X serias
a lényeg... -
#65 attól függ milyne konfigod van,lehet h nem bírja.Hány watt?Manapság egy 400-as minimum kell -
horitazi #64 táp...hm..pedig nem is régi :(
majd megnézem,köszi! -
#63 tápcsere vagy fújjál kontaktsprét a csatlakozókra,de közben nézd meg,hátha vmelyik furcsán áll -
horitazi #62 nekem is van mikor nem ismeri fel az eszközöket és akkor pár kábelt megszoktam cserélni(áramkábelek)..és utánna jó szokott lenni.
valaki nem tud adni 1 ötletet,hogy ,hogyan lehetne megoldani?
előre is köszönöm! -
djukel #61 Gondolom láttad a Terminátor trilógiát, szerintem menekülj. -
#60 Asszem rájöttem mi abaj,de erősítsetek meg benne:
LEfuttattam egy bott idejű memtestet és 14000 hibát talált.Ez okozhatja az újraindulást?És ezt lehet javítani vagy kuka és vegyek másikat? -
#59 Nekem is ilyen problémám van,csak kcsit bonyolultabb:
Néha újraindul a gép,elég sűrün.Van amikor csak sajátgép indításakor,van amikor firefox indításokor,tehát teljesen változó helyzetekbe.Hibanaplóban ez áll:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000007f (0x00000008, 0x80042000, 0x00000000, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini080506-01.dmp.
És mégegy probléma,ami szerintem összefüggésben van az újraindulással:Ha sokáig nincs bekapcsolva a gépem,és elindítom,akkor a biosban kikapcsolódik az usb billentyűzet,a boot listát összekeveri,és így kb 15 indítás után indul el rendesen awindows.Van amikor a bootolásnál az eszközöket nem érzékeli,és lefagy.Utána ezen túlvagyok,de a bootnál kiírja,hogy nem jó a bootlista,ezért az alapértelmezettet használja 10 másodperc múlva.Ez után is lefagy.Utána kezdi előről,és ha néhe ezeken túlvagyok,akkor a windows betöltésénél fagy le.Aztán egyszer csak elindul és utána egész nap nincs ilyen,csak a fent említett újraindítás.Légyszi segítsen valaki.Előre is köszi :R -
Rezso #57 Nekem is ugyanez a problémám.Abit BX-133-as alaplap és állandóan újraindul.Hol tudnám megjavíttatni? -
#53 Olvasd el az előtted lévő hozzászólásomat, és töltst le azt a Patch-et, DIREKT ERRE A PROBLÉMÁRA adta ki a Microsoft... -
nortol #52 Az Én problémám csak hasonló. Kettő nappal ezelött kezdődött. Nem tudom kikapcsolni az istenáldott gépet sehogyan sem. Ha ki akarom kapcsolni, mindig ujra indul. Az egyetlen módzser amit találtam, az , hogy ujrainduláskor megnyomom a kikapcsoló gombot. Eddig kitudtam kapcsolni a bill.- ről és a start menüből is. A WIN 98SE- ről van szó. Ez az első partición van. A másodikon van az XP prof. Vele semmi baj. A lényeg, hogy mindent megpróbáltam már a windowsban, ezért szinte kizárt, hogy ott lenne a baj. Lehet, hogy a BIOS-ban kellene kutatgatnom? Nem tudom, hogy lehet-e köze hozzá, de ez azután jelentkezett, hogy installáltam a Get Right- ot./ bár ezt kizárom/. Miért szarakodik a gépem? Tudjátok? 1,5 évig nem volt az ég világon semmi problémám. -
#51 Van egy patch a Win98SE alá, ami elvileg a leállási problémát orvosolja, de az újraindulásokat is nemegyszer már megszüntette, próbáld ki, a Microsofttól letöltheted, de ha nem találnád szólj felnyomom FTP-re. -
wookiee #48 A fater gépével is pont ez volt a baj. Csak ő bevitte a mistralba,ahol 3 órán keresztül vizsgálták a hiba okát. Aztán végül kiderült hogy a 400-as táppal van a baj.Működés közben elálitodtak a feszültségek.Kicserélték egy másikra. -
Bilux #46 akkor downlokkold! -
Bilux #45 Azé mert túlhajtod és melege van!
Ennyi! -
#41 mar megoldodott skacok :))) csak egy regebbi drivert kellett felraknom es kesz -
#38 szerintem memoria lesz.Nekem is ilyet csinalt ,amikor agyonhajtottam a memet.Azota visszabvettem az arcabol es most muxik minden. -
#37 ja es en neztem utana rosszul :)) -
#36 na ugy tunik sikerult megoldanom a problemat rakerestem erre a fajla es a vga driverem konyvtaraban volt tehat felraktam a nem reg emlitett drivert es eddig minden kitunoen fut a gepemen remelem igy is marad es megegyszer kosz a helpert. -
#35 utana neztem es ez a driver (23.12-es) nincs xp-hez vagy csak en neztem utana rosszul? valami nagyon franko drivert adjatok :)) -
#34 honnan szedhetnem le ezt a drivert? -
#33 XP alatt nekem s újraindult OpenGL-es játékoknál a gépem. De a 230 w-os táp is kevés lehet.. meg azóta sem oldódott (ill. igen, win98) -
Borg #31 23.12
Amig GTS PROm volt, jobb driver nem létezett. Még a windozupdatere is felrakták M$ék. -
#30 milyen drivert ajanlotok?? detonatorral meg fagyogatni szokott ezzel a mostani nem hivatalos driverrel marha jol megy minden csak hat ez a gond :(( -
#29 Nekem is ugyanilyen vidkártyám volt és állandóan resetelt, meg lefagyott. Mindig a driverrel volt baj. De amióta radeonom van, azóta semmi gond -
Borg #28 A videokártya új esetleg?
Mert ha szét vannak tuningolva a kondik az alaplapodon, akkor lehet nincs elég áramja az AGPben, R8500al is ezt csinálta a BX6rev2.. -
#27 Szerintem az a vidkártya driver lesz. -
#26 jajj segitsetek elvagyok keseredve es egy jo ideig nem lesz uj gepem :((( -
#25 na megneztem mi okozz a kekhalalt. Valami anvioctl.sys okozza. hogy lehet kijavitani a hibaT???? mindig ugyanannal a programnal csinal mar volt reinstall is de nem segitett :(( sot patcheles is volt az sem segitett :(( segitsetek pls -
:) #24 képzeljétek, nekem is restartol néha a gépem, de csak akkor ha 1 bizonyos chaton akarok dumcsizni... hihetetlen bazzeg.... felraktam a netscape 6.2-st,és azzal faszán megy......
csak ie-vel resetel folyamatsosan:((( -
#23 Videokartyaval kapcsolatos driverhiba is okozhatja a restartot....frissits....habar en eleg hisztis vagyok az ilyen dolgokra....es ilyenkor elokapom a norton ghost altal keszitett cd-ket.... -
#22 nincs huzva egyaltalan es csak az NWN editoraval csinalja ezt :((( kikapcoslom ezt az automatic restartot -
#20 és a tápot is! -
#19 porszívozd ki a gepedet! -
#18 de az a "poen" hogy tegnap a neverwinter nights-szal palyat epitettem es meg sem emlitette az events pedig azok a hibak olyan 02-04 orakozott volt tehat akkor indult ujra magatol tobbszor is es ezt megcsinalta mar sokszor :((( segitsetek pls mi lehet a problema -
#17 ezt a ket hibafajtat irja tobbszor mas hiba nincs mit lehet ezzel tenni?
Faulting application nwmain.exe, version 1.0.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x00000000.
vagy
Hanging application nwmain.exe, version 1.0.0.0, hang module nwmain.exe, version 1.0.0.0, hang address 0x0020048e. -
#16 hol tudom itt megnezni hogy mi okzota a hibat??? -
#15 kozben megtalaltam -
#14 es az hol van? -
Feketekéz #13 Winxpben ha kék halál van akkor egyből restartol. Nézd meg az Event Viewerben hogy mi csinálta a hibát.