Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
CSOCSO
nahja.. remelem csinalnak egy olyat mer szerintem annal utosebb teasert nem nagyon lehet csinalni.. pl ott az alien 4 teaserje.. az is porgos, fasza zene es a legvegen meg lehet az alien😊 mindenki ledermedt a moziban😊 fasza volt.. bar a vilag LEGESlegjobb teaserje a godzillanak volt.. mikor a t-rexre ralep a godzilla.. nah ott komolyan mondom mindenki eltatotta a szajat hogy MIJASZAR LESZ EZZ😊)))))))0
nah bocs az offert
rezsofiz
<#vigyor><#vigyor>

sazl : c

Punkerwork
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
szerinted, amúgy lesz még 1-2 trailer, ennek az a lényege hogy bemutassa mi volt és mi lesz.

CSOCSO
de latom mar az uj SW jatekot. mehetunk hajot locsolni hogy nehogy leegjen😊)))))))))))
CSOCSO
Lord Vader!
Yes Master?
RIIISE!

ezt a reszt megneztem vagy 6szor😊))))))) uber😊
mondjuk szerintem nem nagy teaser ez..

white noise trailer komolyabban hatott ram...
oke ez csak egy teaser.. de akkor is lehetet volna csinalni egy szoveg nelkuli pergoz, zenes akciodus teasert csinalni.. ahol a legvegen jon a beszelgetes
lord vader, yes master, RISE es akkor emelodik fel a vader nagyur😊 szerintem faszabb lett volna
rezsofiz
Úgy értem hogy miután megnéztem a tízert, volt egy kis hiányérzetem, szal megmutathattak volna többet is, de amit megmutattak nekem az is kiba-ul tetszett, szal ha jól megcsinálják akkor baró lesz.

Punkerwork
ízlések és pofonok, nekem nagyon bejött, ha az egész film ilyen lesz nálam ez lesz a nyerõ rész (eddig az ESB volt)

rezsofiz
Jah, rosszul volt összevágva, de a feeling meg az egész az nagyon el van találva

Valahol rá kellett müteni azt a sok cumot.és az ugyi fekvö helyzet.
Nekem nagyon bejön.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Mondjuk nekem ket dolog nem teccik ebbe a trailerbe :

1. az hogy rovid
2. az ahogy Vader felemelkedik... kicsit furi na...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
ááááááááááá ez valami hatalmas lesz, tuti hogy ez lesz a kedvenc részem!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kapásbol végignéztem 5x .Meg 1x képkockákként is végigmentem rajta,hogy semmi lényeges ne kerülje el a figyelmemet.

Azért az a tüzolto hajo is elég durván néz ki.

Ja és Éjjen Yoda!!!
Bár tudjuk hogy még jo sokáig fog is:p

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ugy látom nem csak én szartam meg ettöl teljesen.

Adam5
azért az a fej amit az Anakin vág amikor le akarja szoritani az Obi-Want eléggé ott van 😊

Adam5
qrva nagy ez teaser. csak a zene lehetne egy kicsit pergõsebb valahogy de így is nagyon jó.

Serpa
elég Hollywood -i szuperprodukció szaga van.

nem érzem még, hogy áthatja az ERÕ.
😊

Sephi
Anyam addel a hazat mekkora volt...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ettõl a két sortól kész vagyok ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Seth
May 19th 2005

PSN ID.: Beegabor

mikor van a hivatalos megjelenés?

Smuge
Lord Vader?
Yes, master...
RISE!

vááááá vááááá nembirommar ki<#finom><#gun><#kuss><#taps>

Smuge
AZTAROHADT MEKKORALESZ EZ!!!!!!

RangeR
Ûrcsatás, nagy rombolós jelenetek azok hozzák a szintet, vuki csapat is dögös, a kardjelenet elég gyengusz így elsõ ránézésre. Viszont Yoda megint harcol karddal, az jó!

Sephi
Egy szo : ANYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!

Idezem a havert : Megyek aludni oszt majd felkelek amikor megjelenik.

Seth
hát jobban is összevághatták volna szerintem, de azért nem rossz
csakhát ez se lesz jobb mint az elõzõ kettõ szerintem

rezsofiz
VÁÁÁÁ nagyon állat a teaser+!!!!!!!444
Nagyon krva jo

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Seth
ja innen szedem én is, mert a gamestar összefosta magát

HardWired

Sephi
nem jon le a letoltes... mas sitot nem tudtok!??!

a gamestar-on fent van

Sephi
Meg foleg linkejje 😄DD

Sephi
Ahogy van valami valaki postazza vazeg 😄D

Bandew
Bakker, nekem meg pont ma kell elutaznom. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Szerintem ezzel mindenki tisztában van. ;-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Smuge
Ma kora délután debütál neten a trailer, persze csak Hyperspace😊 tagoknak sajna. Remélem kilopják<#awink><#banplz><#mf1><#vigyor3>

bigapó
Nézem én, nézem, de csak annyit találok, hogy nagyon forró, nagyon barátságtalan bolygón (valószínûleg vulkanikus, de még változhat ahogy írták) szerepel majd és valszeg ott lesz valami vezetõ (?).

!SPOILER! Talán ezen a bolygón fog Anakin és Obi-Wan megküzdeni, ahol is ugye Anakin elszenvedi súlyos sérüléseit. Ez azért volt, hogy aki nem akarja megtudni a film részleteit az ne olvasson tovább😊 vagy ide nem kell ilyen?

The Matrix has you...

Punkerwork
Star Wars.hu-t nézzétek meg

bigapó
el tudnám képzelni, hogy Õ lesz a Császári Testõrség Vezetõje (a ruhája miatt), már ha egyáltalán lesz ilyen a filmben😊)

The Matrix has you...

Punkerwork
nem tom, ismeretlen név eddig, gondolom õ is az új részben lesz.

Serpa
Tion Meddon kicsoda ?

elég darkos ürge.
😊

Serpa
itt van még két szerepelõ.

hátulról is láthatóak.
😊

Punkerwork
😊))))

Serpa
nagyon komoly ...
😊)

egy igazi Wookie harcos.

Bandew
Ez még csak tízer. Nem ez lesz a végleges.

Punker