Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah bocs az offert
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Yes Master?
RIIISE!
ezt a reszt megneztem vagy 6szor😊))))))) uber😊
mondjuk szerintem nem nagy teaser ez..
white noise trailer komolyabban hatott ram...
oke ez csak egy teaser.. de akkor is lehetet volna csinalni egy szoveg nelkuli pergoz, zenes akciodus teasert csinalni.. ahol a legvegen jon a beszelgetes
lord vader, yes master, RISE es akkor emelodik fel a vader nagyur😊 szerintem faszabb lett volna
sazl : c
Nekem nagyon bejön.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1. az hogy rovid
2. az ahogy Vader felemelkedik... kicsit furi na...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért az a tüzolto hajo is elég durván néz ki.
Ja és Éjjen Yoda!!!
Bár tudjuk hogy még jo sokáig fog is:p
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Yes, master...
RISE!
vááááá vááááá nembirommar ki<#finom>#finom><#gun>#gun><#kuss>#kuss><#taps>#taps>
Idezem a havert : Megyek aludni oszt majd felkelek amikor megjelenik.
csakhát ez se lesz jobb mint az elõzõ kettõ szerintem
PSN ID.: Beegabor
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
!SPOILER! Talán ezen a bolygón fog Anakin és Obi-Wan megküzdeni, ahol is ugye Anakin elszenvedi súlyos sérüléseit. Ez azért volt, hogy aki nem akarja megtudni a film részleteit az ne olvasson tovább😊 vagy ide nem kell ilyen?
The Matrix has you...
The Matrix has you...