3766
-
#999 Na vigyétek az 1000et jofiuk nem tékelem le -
#998 Zsir akkor töltöm -
Rohamoszti #997 Egy kicsit kelett volna csak visszaolvasnod bágge... - http://thepsychotic.web1000.com/ -
#996 ??????? -
Rohamoszti #995 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, az előző linkre amit megadtam felkerült a TELJES Ep3 OST!!!! -
#994 Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Clone Wars összes részét (magyaru vagy) angolu? -
#993 Há persze, valszeg kismillióan fognak jelentkezni, annyi a felesleges jegy, meg minket amúgysem érdekel annyira :-)))))))))))
(sorry :D) -
IceTom #992 hello skacok!sajnos kicsit felelőtlen voltam, így nem sikerült jegyet szereznem a feliratos éjféli premierre:((
meg szeretném kérdezni hogy van e valaki, akinek van 2-4,a Duna Plaza éjféli feliratos premierjére "felesleges" jegye,lehetőleg minél hátrább és középre!? aki tudna nekem ajánlani a fent említett számban , kérem írjon az [email protected] ra .\akár az eredeti ár 3x is megadnám érte\
köszönöm! -
Verseghy #991 Az is meglehet hogy III. részben nem kezdik el épiteni. Bármi meglehet, ami megmagyarázza, ha nincs, hát, öök is hibázhatnak:) -
#990 Mondjuk 20 év alatt igazán tudomást szerezhetett volna az egész galaxis a halálcsillagról szvsz. Mert ugye nem 20évig épült.
Pláne, hogy a másodikat is pár év alatt húzták fel majdnem kész állapotra a Jedi Visszatérben...
De mind1, ez csak szőrszállhasogatás, forget it. -
#989 Naaaa, ezt nem tudtam, hogy hány évvel játszódik a klónháborúk után a New Hope!
Így már világos. -
#988 eltelt a 3. és 4. rész között 20 év ez nem elég indok? megöregedtek elfogytak stb..... -
#987 Na de érdekelne, hogy miért?
Elvileg lehetnek klónok közöttük, nem?
(biztos nem tudok valami háttérinfót, azért kérdem) -
#986 Ugye a klónok a köztársaságnak voltak hivatottak engedelmeskedni, de az mint olyan megszűnt és nem volt rájük szükség klónharcosként, de közülük toborozhattak rohamosztagosokat, akik feltétlen hívei az uralkodónak..... -
#985 Lehetnek köztük klónok is mert ha feloszlott a klónsereg akkor azokból is toborozhattak katonákat, mivel azt az űrálomást £látni emberekkel nemkönny, és még nembeszéllve a többiről -
#984 Ja igen akkor lehet. De ha a IV -V- VI után pár (3-4) évvel voltak klónozott rohamosztagosok akkor a IV-V-VI idején is lehettek nem?? Érti a logikát -
#983 én arról beszélek hogy az eredeti IV-V-VI. részben a Rohamosztagosok sorozott emberek és nem klónok. -
Rohamoszti #982 http://thepsychotic.web1000.com/ - 4 teljes szám a 3. rész OST-jéből ;) Köztük Anakin vs Obi-Wan -
#981 mármint milyen eredeti 3. részhez?? nem az erdeti 3. részről beszéltünk, hanema klónkatonákról a lázadás idejében nem??? Úgyhogy megint nem sikerült semmi választ adnod...
Egyébként ennek az eredeti 3. részhez nagyon is köze van (vagyis a 6.: Jedi visszatérhez)... Ugyanis azután 3 évvel játszódik és a Coruscant elfoglalását regéli el.. -
#980 Elvileg a IV epizódban még lehetnek klónkatonák a rohamosztagosok, nem?
Nem játszódik az annyival a III epizód után!
Vagy az uralomátvétel után "eltüntetik" őket? -
#979 nem a klónok a hülyék hanem Palpatine 1 zseni, úgy lettek tenyésztve/kiképezve hogy az ő szava az elsődleges parancs. -
#978 ".....az uralkodó végérvényesen feloszlatta, és a vezetők személyesen fogják gyakorolni a hatalmat" -
#977 Asszem most kicsit bakot lőttél:)
egyrészt Punker szétcincál, mert ilyet írtál:), másrészt látogass el a starwars.hu-ra, ahol sok más érdekeset is megtudhatsz.
Nem fogadnak szót mindenkinek, csak akinek felesküdtek, ez pedig maga a Császár, az Uralkodó, a Főguru:) -
#976 Szal a klónok olyan hülyék hogy mindenkinek "szótfogadnak"? -
#975 az joo, meg kell szereznem:D -
#974 Ja és könyv formában létezik a 7-8-9. rész.
Timothy Zahn nevű illető írta, Lucas által hivatalosként elfogadott folytatás. -
#973 Ezt meg nemtom, nekem is egy haveromtól van meg:)
A Dc++ on ajánlatos körbenézni... -
#972 Mert, mint az már kiderült a 3. episode legutóbbi traileréből Vader a klónkatonák vezetésével fog bemasírozni a jedi templomba:)
Illetve ott még Anakin, nincs rajta a páncél...
Lényeg, hogy átveszik az irányításukat Darth Sidious vezetésével. -
#971 A Clone Warst honnan lehet leszedni magyarul(vgy angolul)? -
#970 VII, VIII, IX?
Hallottam roluk + régen volt teoria h lesz, de aztán mégse de....
Kül a klón katona a képen mé nem Vödört lövi? -
#969 annak sincs sok köze az eredeti 3 részhez. -
#968 Michael A. Stackpole : X-szárnyúak sorozat. Ott már van Klónkatona... ÉS ott is egyszerű rohamosztagos gúnyában vannak... -
#967 ezt pontosan honnan vetted? mert a IV-V-VI-ban nincs klón katona (VII-VIII-IX-ben igen de most nem arról van szó) -
#966 De a rohamosztagosokat is klónozták.. (persze csak a legjobbakat..) -
#965 a IV-V-VI -ban a rohamosztagosok már sorozott emberek..... -
#964 Mi lesz a klónokkal?Kérdésedre a válasz a Clone Wars rajzfilmsorozatból tudhatod meg.Egyébként tudtommal a klasszikus trilógia beli rohamosztagosok közt is van még klónkatona. -
#963 kihalnak..... -
#962 Szeva!
A kép ami fenn van, abbol azt a következtetést vonom le hogy a klónokbol lesznek a rohamosztagosok(?)
Ha nem igyvan mongyátok el mi lessz a klónokkal. -
#961 Május 1 előtt csak Lucas láthatja, meg a stáb:)A nagyobb városok hollywood multiplexeiben is lesz május 19-én 0:01kor vetítés szerintem.Érdeklődni kell. -
#960 sajna nem tudok fölmenni pestre ezért :(