Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
jó öreg Ford bácsi elvállalta 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Esrohnoil
Abban ki lesz a fõszereplõ? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rezsofiz
Jah mostanában eléggé sok az ilyen.

sazl : c

Punker
bár szerintem nem fogja megcsinálni, a köv nagy dobásuk az Indy 4 lesz, és még arra is várhatunk jó pár évet + a HD-DVD-s verzióhoz is sokat kell melózni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
érdekes teória, hiszen a régi szereplõkkel nem tudja megcsinálni a 7-8-9-et, de a 4-5-6 újraforgatása új színészekkel viszont tuti bukás lenne a régi rajongók között.

Blasta
Szerintem egyiket sem akarta rosszra, mégis felemás lett a végeredmény.
Minden esély megvan rá, hogy sokaknak nem fog tetszeni a 3. rész.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Isten mentsen meg attól minket...
Csak nem lesz hozzá kedve, ideje, ereje a vénpöcsnak

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Emlékeim szerint ,most a 4-5-6 ujraforhatása jön.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Esrohnoil
Dehogynem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Solid Snake GH
Volt ilyen pletyka, de nem lesz.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Adam5
utolsó?

nem lesz még olyan ami a 6után fog játszódni?

Solid Snake GH
Ne feledjétek emberek: ez a Star Wars! 😄
Csak nem kúrják el.... Lucas utolsó SW filmjét nem hiszem, hogy rosszra akarja elkészíteni. 😊

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Nekem a SW 2.része van meg csak DVD-n angolul.Sokkal jobb mint a szinkronizált változat.A 4,5,6 kazin van meg úgyhogy az magyar de annak a szinkronja is jó.

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

Ezzel teljesen 1et értek.Elég sok olyan filmet láttam már hogy jajj de jó lesz a trailerbõl ítélve de mégse.Én még hoznám példának a Harry Potter 3.részét.A trailerben lelõttek minden jót a film pedig nem is olyan jó mint a könyv.Nade maradjunk a SW-nál<#vigyor>

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

Factor_007
nem igazán ezért. Hanem mert a trailerekben mindig összeválogatják a jó részeket, s az jön le belõle, hogy mekkora király film. A moziban meg megy a pofára esés.pl.😛ókember, Matrix 2,3. Hát ezért 😊

CSOCSO
erre valaszoljon man valaki
CSOCSO
hat nekem most feliratosan van meg de szerintem vader eredeti angol hangja irto szar
bigapó
a másik fele ha rossz a szinkronizálás(magyarítás) + hangszín 😞(

The Matrix has you...

bigapó
Szerintem bármilyen filmet nézni szinkronnal felér egy fél öngyilkossággal😊)

The Matrix has you...

Punker
a régi szinkron jó volt, csak az újjat szúrták el nagyon 😞

szinkronnal nézni sw-t felér egy öngyilkosággal

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
DVD-n úgyse lesz szinkron 😊

Esrohnoil
Én meg nem is szedek hozzá feliratot. 😊

bigapó
Az a rész amire gondolsz csak Anakin kezétõl van, mert egyszerûen elkapja a torkát és fojtogatja. Elõször Én is bedõltem neki😊
Összeségében a Darth Vader-es rész a legjobb és a már sokszor emlegetett párbeszéd. Remélem nem a Rudolf Peti kapja a Császár szinkronizálását...mondjuk Én úgy is feliratosan nézem/szerzem meg.

The Matrix has you...

Rég vártam már ennyire filmet!A trailerben egyszer Obi-Wan olyan fejet vág mint akibe beleállítanak egy fénykardot.Pedig nem ekkor hal meg.Ez a képsor pedig erre utal.

Serpa
van már HIRES ?

Punker

a képen min 3 hajó van.

Punker
igen van tûzoltóhajó

RangeR
Legkeményebb a tûzoltó ûrnaszád, ami 2 habsugárral oltja a fémig izzó cirkálót! Sztem ez a Lucas néha rosszul alszik és azért rak bele ilyeneket. Jól láttam tényleg, hogy egy tûzoltó-hajó nyomatja az oltást?

CSOCSO
neh a teaseren felbozdulva, megyek meglesem az elso reszt😊

amugy leszedtem a 3 reszt a netrol ( ha olcsobb lesz akkor kikuldettetem valakivel) de a msodik resz aszem 2 es cd jen a 28 as rar file hibadzik.. valaki tud egy cimet ahonnan le lehetne azt toleni?
CSOCSO
lehet mas teasert lattam??? mert en 8 szopr lestem meg.. visszatekergetve, megallitgatva es az osszes kard teljesen a helyen van!
CSOCSO
azt masteres forgas okossagot nem ertem.. mi a baj hol? mert szerintem az osszes kard vilagitasa a helyen van, szal nemvagom
CSOCSO
mer vannak emberek akik nem szeretik ha egy kepkockat is lelonek a filmbol.. ilyen vagyok en is.. pl az alienbol direkt nem neztem meg interjukat meg igy keszult cuccost mer altalaban a fel filmet lelovik benne.. valaki meg a trailereket se szereti meglesni

pl en is inkabb szeretem a lenyugozo teasereket.. pl godzilla, alien 4 teaserek
rezsofiz
Mert?

sazl : c

Factor_007
basszus megint egy trailer amit nem szabad letöltenem 😞(

2 dolgot vettem észre igy 3x-ra kockánként végigmenve😊)

1.jo.Mikor Samu-ka meglenditi a kerdját körforgásbol akkor egy piros kard hatására teszi ezt.Kérdés ki lehet az.

2.rosz.
Sajna a végén el van szarva ,mert az emperror kardja nem világit mikor kellene.Sajna 2 képkocka is tartalmazza ezt a "hibát" de a pörgés miatt a szem nem veszi észre,hogy ott kellene lennie😞(

Igazábol nem ez volt a célom,hogy kiszurjam a 2-est,de ha már igy sikerült ez van.

Érdekes részeket kerestem.
Pl c3po arcárol vissztükrözödik valami piros izé,de nemtom megállapitani,hogy mi az😞(
és elég jol meg van oldva a hajok lézerháboruja is,mert ahova csapodik a lézer ott robban nagy valoszinüséggel😊)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

rezsofiz
CLINT EASTWOOD9
Vazzzzeg

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

HELP HELP HELP!!!

Mi a file neve?

Faszom... Nem jön le sehonnan! Help! A hardwireden valami krikszkraszok jönnek, a gamestaron meg semmi!

HELP!

Punkerwork
olvass vissza 2 sort bazzee

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CLINT EASTWOOD9
Láttátok már az elõzetest?
Nektek hogy tetszet milyen volt?
Nem tudjátok honnan lehet letölteni?
Vagy egy linket beszúrnátok tesztek-be?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

mikike
mán jó, kösz punkerpontkom

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punkerwork

mikike
hopnnan lehet letõteni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punkerwork
ha láttad a bónusz DVD-t akkor tudod hogy nagyon durva párbaj lesz és a többiben is bízhatunk.

Gladiator
olvasva a hozzászólásaitokat jobbra számítottam, de azért nem rossz. csak túl lassú,és nincs benne semmi lézerkardos harc.

Punkerwork
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

"Miután Anakin rátámad Padmére, elkezdõdik a párbaj Obi-Wan és volt tanítványa között. A lány testét C-3PO viszi be abba a Naboo-i hajóba, amivel megérkeztek a Mustafarra. A párbaj után Obi-Wan is csatlakozik a 2 droidhoz és a kómában fekvõ lányhoz. A hajót C-3PO vezeti, miközben R2-D2 Padmé állapotát figyeli. Obi-Wan felveszi a kapcsolatot Bail Organával (aki a Tantive IV fedélzetére vitte a Sidioustól vereséget szenvedett Yoda mestert) és a szenátor javaslatára a közeli Polis Massa szürke világára siet, ahol újra egyesülnek hõseink. Padmét már nem sikerül megmenteni, de Leia és Luke szerencsére még világra tud jönni. A Tantive IV-en dõl el az ikrek sorsa: Leia Bail Organához kerül (aki a feleségével már régóta szeretne örökbefogadni egy gyermeket, Lady Organa ugyanis meddõ), Obi-Wan elviszi Luke-ot Larsékhoz a Tatooine-re, Yoda pedig a Dagobah-n tölti élete hátra lévõ részét..."

(bár ez nem teljesen hivatalos)

Aztakv...csak jöjjön már...Nagyon ütõs az elõzetes, csak rövid😞 Tetszik, hogy A TRILOGIA-ból vett részekkel kezdõdik...szuper, áááá
Punkerwork
SW fúromot nézzétek! a hitetlenek is kezdenek megtérni 😊