3766
-
naon hárázsó! -
Eltaláltad ^^ Most 3 napig nem meek suliba :D ^^ -
Vettel melle sok szabadidot is remelem :] -
Megvettem a könyvet ^^ -
_Vegeta_ #2521 http://www.gamekapocs.hu/cooltura/64
"Azonban mindenkit emlékeztetnék, hogy a Csillagok Háborúja mindössze egyetlen filmnek indult, egy szombat reggel gyermekműsor számára, előzmények, és epilógusok nélkül." -
_Vegeta_ #2520 Padmetol jot orokolt es nem erot. :P -
Sean-Patrick Flanneryvel? Mint a Young Indyben? :) -
Yavin után -
Hmm... akkor érdekes lesz.
Jar-jar főszereplőnek minősül? :> -
Nyiri #2516 YU mit jelent? -
értem
és igazad van -
Drizzthsz #2514 Igen... Kellene, utálom, hogyha nem tudom, hogy mit mondanak, mert nemértem. Ha angolok beszélnek egy szót se értek, de ha le van írva, akkor mindent... -
Terry Brooks: Baljos Arnyak
R.A. Salvatore: A klonok tamadasa
Matthew Stover: A Sithek bosszuja
George Lucas: Csillagok Haboruja
Donald F. Glut: A Birodalom visszavag
James Kahn: A Jedi visszater
ime a filmeken alapulo regenyek, bovebben itt -
angol nyelvű -
angol filmhez angol felirat? -
Drizzthsz #2510 Sziasztok, én megnéztem moziban még csütörtökön 14.30-kor, meg megnézném megint itthon, de nem találok jó angol\magyar feliratot...
Nem tud valaki? Angol is érdekelne nagyon. -
vannak "hivatalos" könyvek a Sithek bosszúja könyvön kívül?
mármint amik nem párhuzamosan más eseményeket dolgoznak fel, hanem amik a filmeket
Címeket mondjatok már köc -
shaba23AtWork #2508 nem végzik ki az össze jedit, hiszen elküldik a vészjelet -
Riker #2507 Nem pontosan gondoltam,csak kbra:)A 3. rész beli időpontban,tehát mielőtt kivégzik az összes Jedit,mennyien vannak mesterestül-padawanostul. -
Egy kis jövőkép
A bakurai béke. A Lázadók Szövetsége átalakul a Szabad Bolygók Szövetségeként és megkezdi a galaxis reformációját. Az első ilyen bolygó Bakura, ahol megtörténik az első fegyverszünet a Birodalom és a Szövetség között, de csak azért, hogy a Ssi-ruuk ellen harcolhassanak.
5 YU - Az Új Köztársaság megalapítása. Luke Skywalker visszavonul. Ysanne Isard megpróbálja átvenni a Birodalmat, hogy császárnő legyen
7 YU - A Bacta háború. Az Új Köztársaság visszaveszi Coruscant maradványait a Birodalomtól. Isard megjátssza a halálát és eltűnik
8 YU - Leia Oragana feleségül megy Han Solohoz.
9 YU - Leia Organanak és Han Solonak gyermekei születnek: Jacen és Jaina Solo. Thrawn Admirális megpróbálja elpusztítani az Új Köztársaságot és visszaállítani a Galaktikus Birodalmat, de elbukik. Obi-Wan Kenobi lelke tovább él
10 YU - Palpatine újjászületik egy más testben, de elpusztítják. Leia Organanak és Han Solonak újabb gyermeke születik: Anakin Solo
11 YU - Luke Skywalker a Yavin 4-en egy jedi akadémiát alapít.
19 YU - Luke Skywalker feleségül veszi Mara Jadet. Az Új Köztársaság és a megmaradt Galaktikus Birodalom között egy végleges békét írnak alá.
23 YU - Jacen és Jaina Solo, akik már Luke Skywalker akadémiáján jedik, elkezdik harcukat a Második Birodalom ellen, amely megpróbálja tönkretenni a békét és újrakezdeni a galakikus polgárháborút
25 YU - A Yuuzhan Vong elözönli a galaxist és Chewbacca elesik a Vector Prime bolygón. Az Új Köztársaság a yavini csata idejét határozza meg, mint nulladik év.
26 YU - Ben Skywalker megszületik mint Luke Skywalker és Mara Jade fia.
27 YU - A Yuuzhan Vong elfoglalja a Coruscant bolygót és az Új Köztársaság megszűnik létezni. Anakin Solo is elesik.
30 YU - Coruscantot felszabadítják. Zonama Sekotnak sikerül békét teremteni a Galaktikus Szövetség és a Yuuzhan Vong között. A háború öt év után véget ér -
Melyik könyvsorozatot érdemes megvenni??? -
melyiki időpontban?
a masterek? -
nem valószínű egyértelműen ki lett jelentve, hogy a főszereplők közül senkise fog szerepelni-nem szinészként értve
de látom nem lehet meggyőzni :-) -
Pontosat még Lucas sem tud:)
-
Nem feltétlenül...
Mondjuk az uralkodót tudják maszkírozni. Yodával sincs nagy gond (és ő már szerintem különösebbet nem fog csinálni, esetleg menekül a Birodalom elől).
Tehát lehet, hogy az egészből valami Vaderes mászkálós lesz... -
Riker #2500 Valaki nagy Star-Wars fan kisegítene engem abban h. kb mennyi Jedi volt összesen?Mármint Obi-Wan és Yoda kivételével ugye mindet lemészárolták,de kb mennyien voltak? -
Nyiri #2499 [/i]"Aztán már folynak a munkálatok egy 3D-s projekt keretén belül, ami lélegzetelállítóvá változtathatja a Csillagok Háborúja világát. Nemrég tekintettem meg a produkció eddig elkészült részét, és azt kell mondjam, leesett az állam. Nem csak arról van szó, hogy a lézerkard szinte kiszúrja a szemed, hanem egy teljesen más, sokkal megkapóbb élményt nyújt. Sose voltam a 3D-s filmek híve, de most át kellett értékelnem a véleményemet. Ha sikerül elterjesztenünk a digitális mozikat (mivel ez alapfeltétele), akkor biztos, hogy az összes epizódot elkészítjük az új technika segítségével, mivel annyira látványos, hogy egyszerűen nem hagyhatjuk ki."[/i]
Erre kurva kivancsi lennek... Csak nalunk nincs ilyen mozi :( Vagy ige? -
shaba23AtWork #2498 és csak nekem volt olyan érzésem film közben, hogy kb egy hét történését láttuk? közben mégis egnőtt a hasa Padme-nak
ebben a részben már nem volt kézrázás :)
Padme szinkronja tényleg szörnyű volt, valamint Vader kapcsolótáblája is szocos kissé a többi hi-tech cucc között:)
-
Interjú Lucas -sal
ha már volt, bocs. -
nem a filmben is van az a jelenet mikor Anakin a buckalakókkal játszik és Yoda hallja a kiáltást. -
Nyiri #2495 A konyvben? :) -
második részben már megszólalt Qui-Gon -
shaba23AtWork #2493 volt a filmben egy olyan érzésem, amikor szerintem valaki a stábból így szólt: Bazz...nem magyaráztuk meg, hogy a halott jedik mitől lesznek szellemek...
erre gyorsan berakták Yoda magyarázatát...
valami olyasmi jobb lett volna, hogy Kenobi halott mestere figyelmezteti Yodát, hogy a rohamosztagosok ellene fordulnak
[szerintem] -
10 évesen hogy lépett le óráról vagy mit? :) -
Na a full CGItol mentsen meg minket az Ero :DDD -
szerintem most a sw története belassult..hisz az "új remény" a III után növekedik, yoda remeteként kényszerpihenőt tart,mint obi wan..leila is kicsike lenne még egy III-IV közötti részhez
max. ha Han Solo kalandjait mutatná be, de már nem lenne ugyanaz Harrison Ford nélkül :(
Kár a rotj utáni időszakért is, a régi színészek már sajna kiöregedtek..:l
[szal nem lesz 1 ideig új SW film:) majd 5év múlva, CGI-vel lesz VII-VIII-IX :D -
Elessar #2489 Igen,magyar szinkronnal néztem meg.Megfogadom a tanácsod és megnézem angol szinkronnal is.A véleményem lehet hogy kicsit változni fog,de a karakterére nem sok időt hagyott Lucas,az biztos. Amúgy az episode 1 és 2ben sem tetszett Padmé játéka:( -
Gondolom magyar szinkronnal nézted a filmet azért nem tetszett Padme alakítása... Angol szinkronnal sokkal jobb ajánlom nézd meg és lehet megváltozik a véleményed. Nekem tetszett az alakítása de csak az angolban a magyar hanggal szőrnyű volt de főleg a droidok hangja :'( -
áhhh :)
hát a kép a kopasz Natiról. -
mi hol van? :)