3766
  • tigeroo
    naon hárázsó!
  • rezsofiz
    Eltaláltad ^^ Most 3 napig nem meek suliba :D ^^
  • HiPPoNaX
    Vettel melle sok szabadidot is remelem :]
  • rezsofiz
    Megvettem a könyvet ^^
  • _Vegeta_
    http://www.gamekapocs.hu/cooltura/64

"Azonban mindenkit emlékeztetnék, hogy a Csillagok Háborúja mindössze egyetlen filmnek indult, egy szombat reggel gyermekműsor számára, előzmények, és epilógusok nélkül."
  • _Vegeta_
    Padmetol jot orokolt es nem erot. :P
  • AnuluWork #2519
    Sean-Patrick Flanneryvel? Mint a Young Indyben? :)
  • RaveAir
    Yavin után
  • RaveAir
    Hmm... akkor érdekes lesz.

Jar-jar főszereplőnek minősül? :>
  • Nyiri
    YU mit jelent?
  • Breki33
    értem

és igazad van
  • Drizzthsz
    Igen... Kellene, utálom, hogyha nem tudom, hogy mit mondanak, mert nemértem. Ha angolok beszélnek egy szót se értek, de ha le van írva, akkor mindent...
  • HiPPoNaX
    Terry Brooks: Baljos Arnyak
    R.A. Salvatore: A klonok tamadasa
    Matthew Stover: A Sithek bosszuja
    George Lucas: Csillagok Haboruja
    Donald F. Glut: A Birodalom visszavag
    James Kahn: A Jedi visszater
    ime a filmeken alapulo regenyek, bovebben itt
  • Breki33
    angol nyelvű
  • Breki33
    angol filmhez angol felirat?
  • Drizzthsz
    Sziasztok, én megnéztem moziban még csütörtökön 14.30-kor, meg megnézném megint itthon, de nem találok jó angol\magyar feliratot...
    Nem tud valaki? Angol is érdekelne nagyon.
  • tigeroo
    vannak "hivatalos" könyvek a Sithek bosszúja könyvön kívül?
    mármint amik nem párhuzamosan más eseményeket dolgoznak fel, hanem amik a filmeket
    Címeket mondjatok már köc
  • shaba23AtWork
    nem végzik ki az össze jedit, hiszen elküldik a vészjelet
  • Riker
    Nem pontosan gondoltam,csak kbra:)A 3. rész beli időpontban,tehát mielőtt kivégzik az összes Jedit,mennyien vannak mesterestül-padawanostul.
  • Breki33
    Egy kis jövőkép

A bakurai béke. A Lázadók Szövetsége átalakul a Szabad Bolygók Szövetségeként és megkezdi a galaxis reformációját. Az első ilyen bolygó Bakura, ahol megtörténik az első fegyverszünet a Birodalom és a Szövetség között, de csak azért, hogy a Ssi-ruuk ellen harcolhassanak.
    5 YU - Az Új Köztársaság megalapítása. Luke Skywalker visszavonul. Ysanne Isard megpróbálja átvenni a Birodalmat, hogy császárnő legyen
    7 YU - A Bacta háború. Az Új Köztársaság visszaveszi Coruscant maradványait a Birodalomtól. Isard megjátssza a halálát és eltűnik
    8 YU - Leia Oragana feleségül megy Han Solohoz.
    9 YU - Leia Organanak és Han Solonak gyermekei születnek: Jacen és Jaina Solo. Thrawn Admirális megpróbálja elpusztítani az Új Köztársaságot és visszaállítani a Galaktikus Birodalmat, de elbukik. Obi-Wan Kenobi lelke tovább él
    10 YU - Palpatine újjászületik egy más testben, de elpusztítják. Leia Organanak és Han Solonak újabb gyermeke születik: Anakin Solo
    11 YU - Luke Skywalker a Yavin 4-en egy jedi akadémiát alapít.
    19 YU - Luke Skywalker feleségül veszi Mara Jadet. Az Új Köztársaság és a megmaradt Galaktikus Birodalom között egy végleges békét írnak alá.
    23 YU - Jacen és Jaina Solo, akik már Luke Skywalker akadémiáján jedik, elkezdik harcukat a Második Birodalom ellen, amely megpróbálja tönkretenni a békét és újrakezdeni a galakikus polgárháborút
    25 YU - A Yuuzhan Vong elözönli a galaxist és Chewbacca elesik a Vector Prime bolygón. Az Új Köztársaság a yavini csata idejét határozza meg, mint nulladik év.
    26 YU - Ben Skywalker megszületik mint Luke Skywalker és Mara Jade fia.
    27 YU - A Yuuzhan Vong elfoglalja a Coruscant bolygót és az Új Köztársaság megszűnik létezni. Anakin Solo is elesik.
    30 YU - Coruscantot felszabadítják. Zonama Sekotnak sikerül békét teremteni a Galaktikus Szövetség és a Yuuzhan Vong között. A háború öt év után véget ér
  • csum666
    Melyik könyvsorozatot érdemes megvenni???
  • Breki33
    melyiki időpontban?

a masterek?
  • Breki33
    nem valószínű egyértelműen ki lett jelentve, hogy a főszereplők közül senkise fog szerepelni-nem szinészként értve

de látom nem lehet meggyőzni :-)
  • deep
    Pontosat még Lucas sem tud:)
  • RaveAir
    Nem feltétlenül...

Mondjuk az uralkodót tudják maszkírozni. Yodával sincs nagy gond (és ő már szerintem különösebbet nem fog csinálni, esetleg menekül a Birodalom elől).

Tehát lehet, hogy az egészből valami Vaderes mászkálós lesz...
  • Riker
    Valaki nagy Star-Wars fan kisegítene engem abban h. kb mennyi Jedi volt összesen?Mármint Obi-Wan és Yoda kivételével ugye mindet lemészárolták,de kb mennyien voltak?
  • Nyiri
    [/i]"Aztán már folynak a munkálatok egy 3D-s projekt keretén belül, ami lélegzetelállítóvá változtathatja a Csillagok Háborúja világát. Nemrég tekintettem meg a produkció eddig elkészült részét, és azt kell mondjam, leesett az állam. Nem csak arról van szó, hogy a lézerkard szinte kiszúrja a szemed, hanem egy teljesen más, sokkal megkapóbb élményt nyújt. Sose voltam a 3D-s filmek híve, de most át kellett értékelnem a véleményemet. Ha sikerül elterjesztenünk a digitális mozikat (mivel ez alapfeltétele), akkor biztos, hogy az összes epizódot elkészítjük az új technika segítségével, mivel annyira látványos, hogy egyszerűen nem hagyhatjuk ki."[/i]

Erre kurva kivancsi lennek... Csak nalunk nincs ilyen mozi :( Vagy ige?
  • shaba23AtWork
    és csak nekem volt olyan érzésem film közben, hogy kb egy hét történését láttuk? közben mégis egnőtt a hasa Padme-nak

ebben a részben már nem volt kézrázás :)

Padme szinkronja tényleg szörnyű volt, valamint Vader kapcsolótáblája is szocos kissé a többi hi-tech cucc között:)

• Serpa
    Interjú Lucas -sal

ha már volt, bocs.
  • Punkerwork
    nem a filmben is van az a jelenet mikor Anakin a buckalakókkal játszik és Yoda hallja a kiáltást.
  • Nyiri
    A konyvben? :)
  • Punkerwork
    második részben már megszólalt Qui-Gon
  • shaba23AtWork
    volt a filmben egy olyan érzésem, amikor szerintem valaki a stábból így szólt: Bazz...nem magyaráztuk meg, hogy a halott jedik mitől lesznek szellemek...

erre gyorsan berakták Yoda magyarázatát...

valami olyasmi jobb lett volna, hogy Kenobi halott mestere figyelmezteti Yodát, hogy a rohamosztagosok ellene fordulnak

[szerintem]
  • Punkerwork
    10 évesen hogy lépett le óráról vagy mit? :)
  • HiPPoNaX
    Na a full CGItol mentsen meg minket az Ero :DDD
  • tigeroo
    szerintem most a sw története belassult..hisz az "új remény" a III után növekedik, yoda remeteként kényszerpihenőt tart,mint obi wan..leila is kicsike lenne még egy III-IV közötti részhez
    max. ha Han Solo kalandjait mutatná be, de már nem lenne ugyanaz Harrison Ford nélkül :(
    Kár a rotj utáni időszakért is, a régi színészek már sajna kiöregedtek..:l
    [szal nem lesz 1 ideig új SW film:) majd 5év múlva, CGI-vel lesz VII-VIII-IX :D
  • Elessar
    Igen,magyar szinkronnal néztem meg.Megfogadom a tanácsod és megnézem angol szinkronnal is.A véleményem lehet hogy kicsit változni fog,de a karakterére nem sok időt hagyott Lucas,az biztos. Amúgy az episode 1 és 2ben sem tetszett Padmé játéka:(
  • Mhosah Myth
    Gondolom magyar szinkronnal nézted a filmet azért nem tetszett Padme alakítása... Angol szinkronnal sokkal jobb ajánlom nézd meg és lehet megváltozik a véleményed. Nekem tetszett az alakítása de csak az angolban a magyar hanggal szőrnyű volt de főleg a droidok hangja :'(
  • Serpa
    áhhh :)

hát a kép a kopasz Natiról.
  • Punkerwork
    mi hol van? :)