Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Sid és fûnyíró fasza cs oldalán kinnt van a link még valahol. Ennyit segítek. Akinek kell a film ennyi infóbol megtalálhatja.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

létszi
Bogyi007
Tudom de nem mondom meg. 😄 Egyébként hogy pontosítsak. Azt jelenteném föl aki pénzért teszi ki, márpedig ami címet tudok az ilyen. Regisztrálj az oldalon küldd el smsben erre a számra. Na az ilyeneket látnám én más helyen. Ne abból próbáljon meggazdagodni, amit esetleg õ is leszed torrentrõl, vagy kamerával felvesz.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bucser
ÉS te tudod, hogyan kell kierõszakolni a banánturmixot ebben a topicban???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ja és Sidious megtervezte a saját halálát... ne röhögtess már pls.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tudja valaki hogy honnan lehet letölteni Star Wars III :Revenge of the Sith<#falbav><#fejvakaras><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
McGrady
egyetértek.....bár 1 kis változtatással.
Palpi a mydikbõl megalkotta Anakint....ez eddig tisztasor.
Aztán Palpi megnemzette Luke-ot így végülis Luke és Anakin féltestvérek.
tudom, elég lehetetlennek hangzik, de gondoljátok végig h a filmben is vannak utaló jelek.
Szóval ha így van akkor Palpi iszonyú ravasz, és elõrelátó😊

Kuss!-magyarázta.

Punkernek címezd, õ majd segít

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gorvik
(magyarázat, csakmert nem mindekinek szokott világos lenni am=õ
azaz -rissse.... õ, I..)

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

tudja valaki hogy honnan lehet letölteni Star Wars III :Revenge of the Sith<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
Gorvik
Lucas a sorozatra gondolva már elõre kidolgozta:
50 rész 10 jelenet

A Sötét Nagyúr üveges szemén néz ki egy romboló ablakából a sötét éjszákaba.
Darth Vader odabaktat hozzá.
Sidius megszólal:
-Darth Vader
-Yes, master
-Riiiss.... am I'm your father

McGrady
igen az világos h Sidious Anakin apja...most az a kérdés, hogy Luke apja is Sidious-e

Kuss!-magyarázta.

tudja valaki hogy honnan lehet letölteni Star Wars III :Revenge of the Sith<#help><#help><#csodalk><#csodalk><#conf><#conf><#confused><#confused><#sir><#email>
McGrady
sztem igazad van.....elég ésszerûen magyaráztad😉)

Kuss!-magyarázta.

áz :-) nemtom miért ugrott be szusi :-D

Bucser
Schmee (smí) Skywalker....

franco
Shmi

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
szusi...loooool

Sushi Skywalker

Ferro_TwL
Hu.

Luke apja Anakin, viszont az érdekes mikor mondja az Uralkodó a Sith legendát a volt mesterérõl, aki olyan hatalmas volt, hogy az erõ segítségével rá bírta venni a mydiclorianokat, hogy életet nemzenek. És ugye az elsõ részben volt, hogy Anakin-nak nem volt apja lehet, hogy a mydik nemzettek.
Szóval áttételesen Anakin apja ez a Sith Lord lehetett😊

Viszont ez a legenda, hogy egyensúlyt hoz az erõben a kiválaszotott, szerintem a Jedik marhára félreértlemezték (még Yoda is mondja egyszer mikor megy a vukikhoz, hogy "ha nem értelmeztük félre"). Õk azt hitték az lesz az egyensúly, ha nem lesz Sith, Anakin azonban egynesúlyt hozott, úgy hogy 2 Sith (Uralkodó és Vader) és 2 Jedi (Yoda Obi) maradt😊

Btw Yoda szerintem nem volt gyenge, csak szar helyen harcoltak és mikor lesett már nem nagyon tudott volna visszamenni, mert jöttek volna a katonák. Szerintem nem lett Yoda gyengének ábrázolva, jó volt úgy ahogy volt.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Padmé reakciójából jött sry, akkor ittse vagyok.

Gorvik
A franc, elfelejtettem, hogy hívják Anakin anyját

franco
...és tartson mindörökké<#hehe>

Gorvik
Vagy Sidius Anakin apja. Tudjátok, a midicloriánokkal életet teremteni... Schiben

Bucser
Aludj rá egyet😄

franco
elmentem pár órára, 56 új hsz. csak kutyafuttában reagálok dolgokra.

Gorvik gyerek az még hagyján hogy nem látja át teljesen az egész SW univerzumot, de még a filmet is csukott szemmel nézte..

a feljelentõs gyereket pedig banolnám. és még finom voltam...

ja és grat Blastának a kitartásért😄

durva vagy<#idiota>

Laky
uhh

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

franco
jószagú úristen.....

Hi!
Most jöttem a moziból, és ugyebár mondták, hogy vannak utalások. Nekem pedig van egy sejtésem, és ne hülyézzetek le miatta plz, ha nem igaz, és ez a sejtés pedig az, hogy Sidious Luke apja..

Laky
lehet szedni torrentrõl 😄DDDDDDDDDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Blasta
tényleg más topik, de igazad van.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
"Így van, ha mástól nem is de az SWtõl nem kell sajnálni a lét" Más topic de én inkább a szépirodalomtól nem sajnálnám a pénzt nem a Star Wars-tól...

Tatyla
szerintem dramaturgiailag igy kellett történnie...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gorvik
Jó, tényleg túloztam, akkor csak a látszott szót használnám. Mért:
Sidius villámot szór, mire Yoda franctudja mit csinál (elájul?)
Utána kardoznak, Yoda nem tud fölé kerekedni. Oké, a villámot visszahárítja, de hát az sem kottyan meg különösen az uralkodónak. Majd Sidi elkezd dobálozni, Yoda csiga módjára hárítja el azokat az izéket. Majd zuhannak mind a ketten, és ott már tényleg úgy tûnt, hogy Yoda nem bírja.
De késõbb be is vallja, hogy kudarcot vallott.

Fenn tartom, hogy Lucas ezt itt nagyon elszúrta.

Felfedező
Az ilyen emberektõl mint te felfordul a gyomrom, hányingerem lesz és leokádom a monitort...

Gorvik: Nem ertem honnan szedted, hogy Yoda harmat gyenge volt. Ha jol megfigyelted volna a filmet az alszent rohoges mellett Sidius joparszor meglepodott es megijedt a duel folyaman.

Blasta
Így van, ha mástól nem is de az SWtõl nem kell sajnálni a lét, úgyis többszörösen visszahozza a belé feccölt lét tökmindegy hányan töltik le, veszik fel kamerára.
Ettõl föggetlenül énsem értem a kamerás verziókon recskázó kis tulkokat akik a preimer elõtt erre verik a nyálukat.

De olyat elõször hallok életemben, hogy valaki feljelenteni készül/szeretne/errõl érdeklõdik...

Blasta
És ez arra vezérel téged, az igazság bajnokát, hogy feljelentse pénzjutalom reményében a kamerázókat?

A spicliket sehol se szeretik, még a zsaruk is megvetik õket, nemtom érted-e mire gondolok...

Sztem epp eleg eros volt, es Palpatine nem gyozte le.. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Blasta
"és a történtek alapján máshogy nem is történhetett volna ez az átállás"

dehogynem, le is írtam, hogy sztem hogy történhetett volna, ami NEKEM hitelesebb lett volna

BADE
Nem fontos monitoron megnézni,rákötöd a tévére,s máris élvezhetõ.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

RaveAir
Most neked az miért fáj, ha valaki felveszi, és ingyen mások számára rendelkezésre bocsátja? Ami jó film, azt úgyis megnézi az ember moziban, vagy megveszi dvd-n. Nekem is ott van a polcomon a klasszikus trillógia dvd-je...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ezt a filmet spec szerintem csak tényleg az igazán barmok akarják illegálisan megnézni. (elsõre,másodikra) Na de aztán nem mindenki fog ezreket áldozni eredetire. Amit meg is értek. (én fogok mert ez egy olyan film)

"Nem tudnék egy filmet görnyedve monitor elõtt megnézni. Mi jó abban?"
Nem feltétlen görnyedve és nem feltétlen monitoron kell nézni.. 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

RaveAir
Az a rossz a filmben, hogy sok háttérinformáció "nem jön át"...
A könyvben Anakin a barátjának, már majdnem az apjának tartja Palpatine-t, míg a Jedikkel egyre jobban összeveszik. Kivéve Obi-want, akit szintén a barátjának tart.

Így mikor azon vívódik Anakin, hogy eláruljon-e egy barátot, vagy tegye a kötelességét, akkor az másodikat vállalja. A könyv többször is utal rá, hogy a Jedik nem ragaszkodhatnak dolgokhoz. Ott van pl., mikor R2D2-hoz is ragaszkodik, hogy mentsék meg a film elején. Aztán ott Padmé...
A könyvben az is le van írva, hogy Obi-wan gondolkodás nélkül hagyna meghalni valakit, ha az egy felsõbb, nem önös célt szolgál. Azonban kiderült, hogy Obi-wan is ragaszkodik egy valakihez...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Gorvik
Az, hogy amíg nem jön ki DVD-n, addig is megvan. Nem kell görnyedni, dölj hátra 😊

Bogyi007
Éppen azért kérdezem. ja a címet ne is várjátok hogy leírjam. Elegem van azokból, akik film megjelenés elõtt büszkén feszítenek, hogy én már láttam, stb. Nem tudnék egy filmet görnyedve monitor elõtt megnézni. Mi jó abban?

Smuge
"Ez még talán jól is van. De utána egyik percrõl a másikra a „jóból gonosz lett” címû jelenet hiteltelenné teszi az egészet."
Ezzel nem nagyon értek egyet .Azért nem ennyire egyszerü a dolog, megvolt ugye a történteknek is az elõzménye és a történtek alapján máshogy nem is történhetett volna ez az átállás.Az adott szituban egyértelmü volt Palpatin gyözelme.

Bogyi007
Én azt olvastam valahol, hogy arra kérik a jegykezelõket és a mozifilm nézõket, hogy jelentsék ha valakit kamerázni látnak, és ha sikerül lefülelni a tettest, akkor azért pénzjutalom is járhat. És 100e forintról volt szó. Valami viodeó és audio szövetség. ezt nem tudom.

Blasta
Ebben a topikban sztem se warez, se anti-warez nem fér...