Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szinkronnal láttam. Hát...jobb a feliratos változat,de ez nem lepett meg.
Visszatérve Yoda és az uralkodó duelre....a véleményem most változott kicsit, de Yoda javára. Egyértelmûen jobb volt....csak a forgatókönyv illetve a történet miatt kellett megfutamodnia.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Utánna vissza is esett totál kidögölve... Bár mintha egy kicsit túl hangsújozta vola, hogy jaj de gyenge vagyok... Most komolyan. Ti hagynátok hogy így összeégessék az arcotokat? Papli ha mûvesztést akart volna csináni jobban meg tudta volna komponálni.
Spoiler.
A,úgy meg amikor Anakin átáll és megtudja hogy....
- Követni foglak mester. Akarom a hatalmat!
- Ezt a hatalmat eddig egyetlen lény érte el. De ha mi összefogunk...
- Mi? Akkor a semmiért csináltam ezt?
- Nem úgy, hanem...
- Anyádat cseszegesd, szilvafejû! *zumm*
Én így reagáltam volna le a dolgot. Mert az egy dolog hogy a htalomért teszemk, de hogy még az se legyen...
Aki a könyvet olvasta az tudhatná, hogy Grievious csak részben volt robot, és aki mélyebben ismeri a Star Wars-t annak talán ismerõs lehet egy nagyon régi látványterv a korai Darth Vaderrõl.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Terveztem is, de gondoltam most kivételesen a film ugyanolyan jó lesz, mint a könyv. Joggal.
De nem így lett.
Gorvik:
Az ember (legalábbis én) azt várná (várta), hogy fondorlatosan fûzi meg Anakint leendõ mentora. Ehhez képest semmi extra. Palpatine mesél, a naív Anakin hallgat, és elfogad.
Ez után sincs semmi extra, Palpatine vall, Anakin érthetetlen módon Winduhoz szalad azért, hogy késõbb megölje. Egyszerûen lett megoldva, semmi bonyodalom, semmi homlok csapdosás a nézõ részérõl.
Nah erre csak annyit tudok mondani, hogy a könyvben sokkalta bonyolultabb és fondorlatosabb Anakin átállítása. Szinte minden pont úgy jön össze hogy Anakinnak úgy tûnik a jedik ellene vannak és egyebek!
Most pl. leírok egy részt ami századrésze annak ami miatt Anakin "hirtelen az egyik pillanatról a másikra áll át" pedig ez hülyeség mert az egész könyvben errõl van szó, hogy Sidious állandóan bombázza!
Nha amit akartam mondani az pedig az, hogy ugye Sidious mesél neki Pliegousról és Anakin ennek a Jedi Archívumban akar utánanézni de a titkos részre csak mesterek juthatnak be! Namármost pont kapóra jön neki Palaptine kérése hogy legyen a jedi tanácsban megbízott és így megkaphatja a mesteri rangot. Miután nem kapja meg a mesteri rangot szinte már elérhetetlenné válik számára hogy megmentse Padmét! Ezekután pedig amikor Windu meg akarja ölni az uralkodót tudja, hogy akkor soha se mentheti meg a szerelmét így hát meg kell akadályoznia a halálát éppen ezért megöli Windut! Ezzel már közel kerül a sötét oldalhoz és nincs más lehetõsége mint behódolni a sötét oldalnak!
Ez amit most leírtam csak a századrésze annak ami miatt Anakin átállt!
Szóval: Olvasd el a könyvet és mindenki olvassa el aki azon a véleményen van mint Gorvik mert a könyvben ezekre választ kap!!!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
50 000 000 milkával nyitott az usában az elsõ napon ,ami 6 millióval meghaladja az eddig rekordot. link itt
jól halad az all time 1st felé!
I love this game!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amugy azt kell mondjam, hogy a filmben van jopar jelenet ahol a robotok meglepoen es szamomra pozitival reagalnak es viselkednek. Mintha szemelyiseguk lenne.
!SPOIlER!
Pl. a ket harci robot beszelgetese, mielott r2d2 kinyirja oket. Vagy mikor a katonai robot odad valamit tabornoknak es az szo szerint kitepi a kezebol a robot pedig halkan annyit mond: Szivesen. Nah ez bejott nalam 😊
Jah es mikor r2-t felrugjak az kesz poen. Oke hogy sotet film es szomoru de ezek meg az elej voltak es total illet a filmbe.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hála Istennek a második harmadik részbõl szinte totál számûzték és maradtak a robotok. A 3. részben még 3PO poénkodása is el lett nyomva, és én nem is bántam...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Winduval osszetalalkozik es mivel Windu brutalis erovel rendelkezik a talalkozo elejen egybol megroppantja a melkasat a szivevel egyutt. El is menekul mint valami patkany...
!SPOILER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nah mar most a hon szerett Jediben a kis szormokok akik ugyanugy szanalmasan es viccesen harcolnak a Darth Vader elit klonhadseregevel szemben es meg le is nyomjak oket, az nem vicces? Vagy hogy a 4-5-6 reszt R2D2/C3Po Stan/Pan modjara tolja az idiota vicces poenokt. Mikor a robot ordit amikor a labat sutik az nem szanalmas?
Divat gyulolni Lucas-t ez a gaz. 😞
Nekem az 1-2-3-4-5-6 totalisan egy szinten van.
De en inkabb sajnalom ezeket. Nekem az SW3 nagyon nagy elmeny volt es lesz is akarmikor megnezem es nekik ebben nem lehet reszuk. 😊
Ui.:
!SPOILER!
Legutobbi kritika olvasasnal a csavo azt hozta fel, hogy rohadt vicces az amikor a tabornok rohadt nagy robotkent kohecsel... Nah itt hagytam abba az olvasast. Minek ir olyan kritikat akinek fingja sincs a tortenetrol.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Elég.
Jót nevettünk, lehet menni vissza a homokozóba
4-5 évet.
és hogy jön ide obiwan?
padmeról nem tudunk meg túl sokat....na mind1.
Kuss!-magyarázta.
#2020-as hozzászólásban a link!
1. Padmé nem lenne képes összebújni Palpival, sem Obival. De talán oda kéne figyelni a fimre
csak ha utasítja õket vki...pl. az a Sith nagyúr...vagy a tanítványa, Darth SIdious aki elsajátította ezt a "mesterséget"
Kuss!-magyarázta.
mert megbánja h palpival gyereket csináltak.
jó, ha ez nem hat meg akkor itt a másik:
Obiwan megkérdi Padmét h ugye a gyerek apja Anakin?
Padme nem válaszol.
szal el lehet gondolkodni
Kuss!-magyarázta.
Anakin a kivalasztott valszeg a mydicloiranok nemzettek meg. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mondj egy jelet kérlek.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Kuss!-magyarázta.
köszönöm