Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah... A duelben is Sidius elkovette azt a hibat, amit Anakin. Tul magabiztos volt.

Na megérkeztem a második körbõl!
Most szinkronnal láttam. Hát...jobb a feliratos változat,de ez nem lepett meg.

Visszatérve Yoda és az uralkodó duelre....a véleményem most változott kicsit, de Yoda javára. Egyértelmûen jobb volt....csak a forgatókönyv illetve a történet miatt kellett megfutamodnia.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Gorvik
Nézzétek- az órára nézve mostmár ma- az Exitet a Fix TV-n (aki kihagyta volna). Asszem este 10-kor lesz. Érdekes dolgok hangzanak el benne.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Szerintem Palpi komolyan vesztésre ált. A villámozás azért volt, mert sztem amikor Palpi látta hogy megint van esélye, még szép hogy mindent beleadott...
Utánna vissza is esett totál kidögölve... Bár mintha egy kicsit túl hangsújozta vola, hogy jaj de gyenge vagyok... Most komolyan. Ti hagynátok hogy így összeégessék az arcotokat? Papli ha mûvesztést akart volna csináni jobban meg tudta volna komponálni.
Ebben a részben tetszettek a poénok. Valahogy ebben jól eltalálták, a dolgot.
Grivi valami degen lény volt. Aztán valami baleset után építették át ilyenné.
Spoiler.
A,úgy meg amikor Anakin átáll és megtudja hogy....
- Követni foglak mester. Akarom a hatalmat!
- Ezt a hatalmat eddig egyetlen lény érte el. De ha mi összefogunk...
- Mi? Akkor a semmiért csináltam ezt?
- Nem úgy, hanem...
- Anyádat cseszegesd, szilvafejû! *zumm*

Én így reagáltam volna le a dolgot. Mert az egy dolog hogy a htalomért teszemk, de hogy még az se legyen...
gg
RaveAir
Én is irtam kritikát a filmrõl... Bár sajnos nem fizettek érte. 😊
Aki a könyvet olvasta az tudhatná, hogy Grievious csak részben volt robot, és aki mélyebben ismeri a Star Wars-t annak talán ismerõs lehet egy nagyon régi látványterv a korai Darth Vaderrõl.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Sajnos nemtom hogy megoldhato. Itt nalunk nem adjak csak szinkronosan, de rakerdezek 😊

Gorvik
Nem mondod? Hát ha ez igaz, akkor fuck you trailer összevágok!!!

Gorvik
Oszt' nehogy a szinkronizáltra menj el. Én nem leszek olyan hülye (remélem) még1X.

Ugyanazok a szavak elhangzanak a filmben, de nem egyben egyszerre. Csak a trailerhez vágták össze azokat egy mondatba.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Báááz. Megneztem ujra a trailerek es megint meg akarom nezni a filmet. Eddig is akartam, de most mar nagyon 😊

Gorvik
OOOOOOOOOOOOokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkéééééééééééééééééééé, elolvasom.

Terveztem is, de gondoltam most kivételesen a film ugyanolyan jó lesz, mint a könyv. Joggal.
De nem így lett.

Mhosah Myth
Spoiler!

Gorvik:

Az ember (legalábbis én) azt várná (várta), hogy fondorlatosan fûzi meg Anakint leendõ mentora. Ehhez képest semmi extra. Palpatine mesél, a naív Anakin hallgat, és elfogad.
Ez után sincs semmi extra, Palpatine vall, Anakin érthetetlen módon Winduhoz szalad azért, hogy késõbb megölje. Egyszerûen lett megoldva, semmi bonyodalom, semmi homlok csapdosás a nézõ részérõl.

Nah erre csak annyit tudok mondani, hogy a könyvben sokkalta bonyolultabb és fondorlatosabb Anakin átállítása. Szinte minden pont úgy jön össze hogy Anakinnak úgy tûnik a jedik ellene vannak és egyebek!

Most pl. leírok egy részt ami századrésze annak ami miatt Anakin "hirtelen az egyik pillanatról a másikra áll át" pedig ez hülyeség mert az egész könyvben errõl van szó, hogy Sidious állandóan bombázza!
Nha amit akartam mondani az pedig az, hogy ugye Sidious mesél neki Pliegousról és Anakin ennek a Jedi Archívumban akar utánanézni de a titkos részre csak mesterek juthatnak be! Namármost pont kapóra jön neki Palaptine kérése hogy legyen a jedi tanácsban megbízott és így megkaphatja a mesteri rangot. Miután nem kapja meg a mesteri rangot szinte már elérhetetlenné válik számára hogy megmentse Padmét! Ezekután pedig amikor Windu meg akarja ölni az uralkodót tudja, hogy akkor soha se mentheti meg a szerelmét így hát meg kell akadályoznia a halálát éppen ezért megöli Windut! Ezzel már közel kerül a sötét oldalhoz és nincs más lehetõsége mint behódolni a sötét oldalnak!
Ez amit most leírtam csak a századrésze annak ami miatt Anakin átállt!

Szóval: Olvasd el a könyvet és mindenki olvassa el aki azon a véleményen van mint Gorvik mert a könyvben ezekre választ kap!!!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Gorvik
Most jut eszembe. Hallotta valaki a szinkronosnál a "Vader Nagyúr igen mester kelj fel" részt? Nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen.

Iori
box office hír:

50 000 000 milkával nyitott az usában az elsõ napon ,ami 6 millióval meghaladja az eddig rekordot. link itt

jól halad az all time 1st felé!

I love this game!

Na megyek megnézem ma megint 😊 23h tól

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem mondom engem is zavart Jar-Jar csak nem ertem hogy a uj resz fikazok miert hozzak fel ezt, mikor a 4-5-6 ban is volt ilyen.

Amugy azt kell mondjam, hogy a filmben van jopar jelenet ahol a robotok meglepoen es szamomra pozitival reagalnak es viselkednek. Mintha szemelyiseguk lenne.
!SPOIlER!
Pl. a ket harci robot beszelgetese, mielott r2d2 kinyirja oket. Vagy mikor a katonai robot odad valamit tabornoknak es az szo szerint kitepi a kezebol a robot pedig halkan annyit mond: Szivesen. Nah ez bejott nalam 😊
Jah es mikor r2-t felrugjak az kesz poen. Oke hogy sotet film es szomoru de ezek meg az elej voltak es total illet a filmbe.

Bucser
Én egyet nem értettem a 2 részben.... Jar-Jar köztudottan idióta... hogyan engedhették felszólalni a szenátusban???????????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Jar Jar iszonyat gáz volt, már az idegesítõ kategóriába tartozott, pláne a két robot idétlenkedése mellett.
Hála Istennek a második harmadik részbõl szinte totál számûzték és maradtak a robotok. A 3. részben még 3PO poénkodása is el lett nyomva, és én nem is bántam...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
Griveous nem teljesen robot. Csak a külsõ váz robot és az actuatorok (végtagok) egyébként élõ szövet ez a clone warsból ki is derül.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

!SPOILER!
Winduval osszetalalkozik es mivel Windu brutalis erovel rendelkezik a talalkozo elejen egybol megroppantja a melkasat a szivevel egyutt. El is menekul mint valami patkany...
!SPOILER!

"A kedvencem Jar-Jar." - Nem a karakter a kedvencem hanem az indok 😊

Tatyla
én lemaradtam kicsit a clone wars rajzfilmsorozatol és engem is érdekelne ezért hogy miért köhög egy robot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Meg valami. Tele a tokom a sok "12-18 evesen a mozi elott aludtam hogy lassam az Empire-t meg a Jedit es az ujak szarok". Nem ertem 😊 Neha olyan indokokat hoznak fel amitol teljesen ledobbenek. A kedvencem Jar-Jar. Fikazzak amiatt, mert biztos a kolyok miatt van es total vicces es szanalmas.

Nah mar most a hon szerett Jediben a kis szormokok akik ugyanugy szanalmasan es viccesen harcolnak a Darth Vader elit klonhadseregevel szemben es meg le is nyomjak oket, az nem vicces? Vagy hogy a 4-5-6 reszt R2D2/C3Po Stan/Pan modjara tolja az idiota vicces poenokt. Mikor a robot ordit amikor a labat sutik az nem szanalmas?

Divat gyulolni Lucas-t ez a gaz. 😞

Nekem az 1-2-3-4-5-6 totalisan egy szinten van.

Hihetetlen, hogy korbenezegetve a neten hany ember kepzeli azt hogy kritikat irhat es megjelentethet egy oldalon (talan meg fizetnek is). Sokszor annyira nincsenek tisztaban a tortenettel, hogy csak magukat egetik. Legtobb "nem tetszo" kritika tomeny frocsoges es szanalmas ok-okozat hajtogatas.

De en inkabb sajnalom ezeket. Nekem az SW3 nagyon nagy elmeny volt es lesz is akarmikor megnezem es nekik ebben nem lehet reszuk. 😊

Ui.:
!SPOILER!
Legutobbi kritika olvasasnal a csavo azt hozta fel, hogy rohadt vicces az amikor a tabornok rohadt nagy robotkent kohecsel... Nah itt hagytam abba az olvasast. Minek ir olyan kritikat akinek fingja sincs a tortenetrol.

Gorvik
Elég hülye szopatás. Bár ki tudja, vannak olyan emberek, akik tényleg úgy gondolják...

Bucser
Másrészt ha palpi fia lenne Luke akkor Palpi Anakin ellen fordította volna (vagyis Vader ellen) Luke-ot. Hagyta volna, hogy megölje Vader-t. Mivel csak az erõsebb maardhat életben... mellesleg nekem az original triológiában érdekes volt, hogy Luke 5-6 év alatt annyit tanult az erõ használatából mint Vader élete baromira mozgalmas elsõ részében????? Mert ugye nem elég tudni hogyan kell, hanem azt gyakorolni is kell...

Blasta
Nyugi, csak szopatják a társaságot.

Gorvik
Ember, nem csak nézni kell egy filmet, hanem felfogni a benne látottakat. Ha Te tényleg azt gondolod, amit leírtál, akkor gratula

Bogyi007
Ti ezen gondolkodtok? VI rész. Darth Vader mikor Luke-al csatázik. Az érzéseid elárulnak fiam. van még egy testvéred. Anyád megpróbálta õt is elrejteni elõlem.... Ti vagytok rajongók?!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Blasta
Na.
Elég.
Jót nevettünk, lehet menni vissza a homokozóba

Blasta
Pihizz egy kicsit sztem.
4-5 évet.

McGrady
ezt mondom énis neked....különben is honnan tudod h padme nem lenne képes?
és hogy jön ide obiwan?
padmeról nem tudunk meg túl sokat....na mind1.

Kuss!-magyarázta.

Blasta
JÉZUSOM, ennyi retardált hogy a fenébe gyûlt össze 1 óra alatt???????????

Gorvik
2. Persze hogy nem válaszol, mert talán meglepõdött a kérdésen.

franco
- fav

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Blasta
Nemnem, innen lehet leszedni:

#2020-as hozzászólásban a link!

Gorvik
Hát, bazz, ne haragudj, de ezt komolyan is gondolod?

1. Padmé nem lenne képes összebújni Palpival, sem Obival. De talán oda kéne figyelni a fimre

McGrady
nem....mydiklorianok nem tudnak csak úgy nemzeni.
csak ha utasítja õket vki...pl. az a Sith nagyúr...vagy a tanítványa, Darth SIdious aki elsajátította ezt a "mesterséget"

Kuss!-magyarázta.

McGrady
szted padme mért bûntudatos folyton a filmben?
mert megbánja h palpival gyereket csináltak.
jó, ha ez nem hat meg akkor itt a másik:
Obiwan megkérdi Padmét h ugye a gyerek apja Anakin?
Padme nem válaszol.
szal el lehet gondolkodni

Kuss!-magyarázta.

Szerintem rossz gondolatmenet szerintem. 😊
Anakin a kivalasztott valszeg a mydicloiranok nemzettek meg. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Gorvik
"tudom, elég lehetetlennek hangzik, de gondoljátok végig h a filmben is vannak utaló jelek."

Mondj egy jelet kérlek.

Bogyi007
Bakker, ennyire nem lehet nehéz, beíros keresõbe hogy sid és fûnyíró, majd onnan már.....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

McGrady
nem arra értettem...különben is nem nevetséges ez a dolog...csak gondold végig és nézd meg a filmet

Kuss!-magyarázta.

na kösz most már békén hagylak 111111100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
köszönöm
Gorvik
Vazze, itt keress

azt hallotam hogy német meg egx svéd oldalon lehet na jó de mi a cím
Bogyi007
Ennek az oldalnak a chatboxában, de többet tényleg nem segítek. És holnap nézem a filmet a moziban.