3766
-
Dodo55 #2565 Lesznek Sithek, Sidius és Vader halála után, mert valahol azt olvastam(asszem StarWars.hu), hogy Sidiusnak van egy kiló klónja, és amikor meghal, a tudata átszáll e klónok egyikébe. -
#2564 Dehat Obi Luke-hoz hasonlitja magat amikor ezeket mondjan nem? Egy kis kolok hogy lenne mar olyan? -
#2563 Akkora már Anakin birtokában van a titoknak. Végül is Padmét is azzal öli meg. Lásd, mikor a végén mondják, hogy úgy néz ki, hogy semmi baja sincs és mégis haldoklik. Nem tudják megmagyarázni... -
#2562 A Jedi növendék a helyes kifejezés... -
Mihail #2561 gondolom voltak azért még sithek a galaxis külső köreiben.. -
#2560 ott a pont.
:DDD -
Khamwasss #2559 ehhhhhhhhmmmmm
ilyen kurvajó filmet még soha atz életbe nem látta, az biztos -
#2558 Az erő sötét oldala, olyan mint a Drog! Mindenki ara nveel hogy ien rosz dolog is az aztán későb jösz rá hogy egyáltalán nem olyan rosz és jo dolog az és az neked nagyon jó lesz, és a végén jösz majd rá ha hogy tévedtél, igaza votl a jediknak .... azomban azomban már csak magad érdekel és minél töbet akarsz, de egyszer úgy is beköpöd, feladod vagy álmában meggyilkolod a dileredet és végül leszálsz a dologról, és ez vagy sikerül vagy nem, némelyeket a Drog /a sötét oldal, már a kezdetekkor leépít testileg lelkileg de másokat csak később egész öregkorukra torzulnak is alazomban egyszer mindenek végeszakad, kivéve azt ami nem ..
Ha Sidius és vader meghalt, kiadja tovább a sötét tanításokat!!???? :OOOOO hova tűnik a hatalom az erő, a vérszomjés a hatalomvégy, hová tűnik a sith :(((((( ???? -
Nyiri #2557 Erdekes kerdes. De a Sithek alapveto eleme, hogy csak magara gondol. Pl amikor Padme megkeresi Anakint es mondja neki, menekuljenek el, akkor Anakin (mar Darth Vader) azt mondja, hogy legyozi a csaszart is es O fog uralkodni. (Mar nem szamit az, hogy csak Sidius tudja megmenteni a kedveset?) Mar ekkor is szart arra, hogy Padmeval mi lesz. Ez csak egy urugy volt. Mindig is rola szolt a dolog. A konyvek szerint a Sith elvezi a hatalmat es azt, hogy felnek tole. Oket ez elteti. -
#2556 pedig az a jo ^^ -
#2555 lázadó söpredék :) -
#2554 nem a császárt.
az erő sötét oldalát becsülik le.
:) -
_Vegeta_ #2553 MINDEN Jedit Yoda mester tanit kiskorba, aztan amikor eleri az apprentice?! szinten onnantol kap egy mestert aki felkesziti a Jedi probakra. Vmi ilyesmi. Szoval elkepzelheto h kiskoraban Obi-wan nagyonis nyughatatlan szemely volt, de Yoda erti a modjat hogy kell tanitani. :D -
#2552 nagyon lebecsülitek a császárt, sokkal erősebb volt Vader észre se vette hogy manipulálják, lásd VI. epizód Endori csata, a lázadó flotta alig ér valamit meghal a császár és a birodalmi erők szétesnek megszünik az összhang :( -
#2551 Hát QuiGon a mestere, dehát mégis csak Yoda volt a főgádzso ^^ Ő is gondolom tanithatta meg minden okosat mondogatott neki ^^ -
#2550 Hallod ma pont ez volt a fő téma a barátaimmal.. Hát az egyetlen logikus feltételezés talán az lehetett hogy akkor már alig voltak érzései, teljesen robotszerű volt, és már nem számított.. nemtom -
Rohamoszti #2549 Obi az ep1-ben úgy kezdi, hogy "De yoda mester azt tanította...", az ep2-ben pedig látjuk is, hogy a még ifjonc jedi lovagokat yoda tanítgatja :P Amúgy is hogy nézett volna ki ha Obi elkezdi magyarázni Luke-nak hogy volt egy másik mestere is Qui-gon, de ezt most hagyjuk :P -
#2548 igen en is ezen gondolkodtam, meg azon, hogy miert maradt eletben? Meghalt Padme, raadasul elhitte h o miatta, akkor miert elt? hogy szenvedjen, vagy hogy az eronek eljen? Mert a sotet oldalt is eszokznek hasznalta eredetileg, vagy ennyire eltorzitotta a lelket mar az uralkodo -
Csaba #2547 Most néztem meg a filmet, nekem tetszik. Egy dolog rögtön az eszembe jutott: Palpatine azt hazudja Vadernek, hogy saját maga ölte meg a feleségét, de mikor Vader megtudja az 5. részben, hogy a gyerekei élnek, akkor nem tűnik fel neki, hogy Palpatine rohadtul átvágta? Miért nem akar bosszút állni? A 6. részben szegény Luke már majdnem a halálán van, mikor villámokat szór rá a császár, és ő még akkor is tanakodik, hogy kinek segítsen, a fiának, vagy annak, aki végülis tönkrecseszte az egész életét (ugye azzal etette végig, ha átáll a sötét oldalra, megmentheti a feleségét, holott pont ez a lépés vezetett a halálához...) Ez valahogy nem fér a fejembe... -
#2546 komoy?
asm? -
#2545 Hya. Fent van neten az a neve hogy asm.mp3
-
#2544 "Darth Vader légzés" csengőhang van? -
#2543 Most nezzuk az osszesen sorba es hopp mit lattam. Aszongya Yoda Obinak hogy Luke nincs meg felkeszulve es turelmetlen mire Obi aszongya "Miert en mas voltam amikor engem tanitottal?"
Naszal most en nem tudom de az Ep1 szerint Qui-Gon volt Obi mestere nemdebar? -
Aspyrin #2542 lehetsz, én leszek Vader lélegzése -
#2541 Szinkronizáljuk újra az egészet.....lehetek Yoda?? lééééccciii :) -
#2540 Ha nem tetszik a szinkronos akkor töltsél feliratost. -
#2539 lol!
ezt ugye nem gondolod komolyan -
#2538 Sziasztok! Kéne nekem valami jó szinkron a filmhez! Leszedtem a filmet, de förtelmes a szinkronja... Tud valaki segíteni? -
#2537 Anakinnak
na így terjed a pletyka........ -
Mihail #2536 #2449 -
#2535 hol van ez? -
Mihail #2534 de mi ez a baromi nagy faszság, h padme gyerekei sidiustól vannak? na gyorsan törüljük ki ezt a fórumból.. azé ez eléggé illúzióromboló! -
Mihail #2533 clone warsban jól kiderül h ki ő mi ő, de ezt már 100an is írták -
Aspyrin #2532 Mielőtt nem láttam a filmet ez sehonnan sem derült ki.. A megjelent fotók azt sugallták, hogy talán ketten is alig fognak vele elbánni, ezzel szemben egy gyáva nyuszi volt. -
Mihail #2531 mit vártál Grevioustől? már alig bírt levegőt is venni.. -
#2530 Nem bírtam ki, megnéztem a gépemen a filmet, és hát ezeszer jobb az eredti nyelven természetesen.
Bár tudja ezt mindenki, jól elszarták a szinkront. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos hangokat (nem beszédre gondolok) máshogy ad vissza az original film, élethűbben.
Egy megjegyzés: Dooku ellöki magától Obit, és rárakja a felette lévő folyószerűség-darabkát. Még látszik is, hogy az meglöki Obit.
Na most, ha egy ilyen bazi nehéz dolog ráesik az emberre, utána nem kéne minimun sántítani? Tudom, ez már szőrszálhasogatás, de nekem nagyon bökte a szemem. -
#2529 az már remélhetőleg nem DVD-n hanem HD szabványon jön ki :) -
Drizzthsz #2528 Már voltam csütörtökön fél 3-kor, de mégegyszer nem adok ki rá pénzt...
Majd ha a hatos trilógia kijön dvd-n, akkor még azt lehet megveszem. -
#2527 Menj el moziba :)) -
Drizzthsz #2526 Hát, elvileg találtam magyar, meg angol feliratot is, de mindkettő ugyanúgy csúszik... Kezdek megőrülni...