Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Asszem ma elmegyek a Mammuth-ba és kivégzem a digitális verziót, jól odafigyelve a részletekre...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Dehogynem.
A legszánalmasabb elmélet amit valaha is a SW-al kapcs. hallottam...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jó reggelt!
Tegnap este néztem a filmet feliratosan a Westendben. Miután kijöttem a terembõl, úgy éreztem végre siekrült az elsõ 2 rész után valami fantasztikusat alkotnia Lucasnak. Végig izgalom, fájdalmas hangulat. Engem nagyon meglepett, hogy kiderült Anakin honnan származik s hogy Sidious erejét kitõl tanulta. Anakin kegyetlensége megijesztett: egyszerûen brutális volt, amikor a jedi templomba elõbújtak a gyerekek segítséget remélve :-(
Egyébként én arra gondoltam, hogy a Darth Vader nevet csak az új testtel együtt kapja meg, kicsit furcsa volt ezt a nevet hallani a ruha nélkül.
Grevious nagy csalódást okozott, többet vártam tõle már a puszta megjelenése miatt is.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Breki33
Akció

Breki33
Amúgy számomra fura, hogy Anakin túl idõs volt, hogy ugye Jedi legyen aztán meg nem akarták mesternek.

Ehhez képest Luke-t seccperc alatt kiképezték, holott kicsit idõsebben kezdte.

Biztos gyorsítottak a kiképzés menetén Karády õrmesterrel P

Illetve gondolom nagyobb szükség volt bevethetõ Jedi-k-re.
Breki33
Ezek már elég régi könyvek emléxem, hogy olvastam de már nem emléxem mi volt benne P
Csacsi
Köszi az infót.Már csak egy helyet kell találnom, ahol meg lehet venni... 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

HiPPoNaX
Timothy Zahn: A Birodalom orokosei, Sotet erok ebredese, Az utolso parancs

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Csacsi
Sziasztok. Bocsi a láma kérdésért. De az érdekelne engem, hogy ugye elméletileg 9 részesre volt annó tervezve ez az egész "sorozat". Na most ugy 6 már le lett forgatva. Arról hallottam, hogy Lucas nem akarja megcsinálni a megmaradt 3 részt. Viszont az lenne a kérdés, hogy az könyv formájában elérhetõ? És ha igen, akkor mi a pontos címük? Mert elég sok Star Wars könyv van..és nem akarok kitaláltat venni. Szóval ha van, akkor mi a címe? És hol leeht beszerezni? A választ elõre is köszi. És bocsi, ha láma volt a kérdés.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Punker
"Bíznunk kell benne hogy a jó utat választja." Windu mondja Obi-nak a platformon a felszállás elött, a könyv borítóján ez a mondat van kiemelve az alapfilmben meg sincs említve. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Melyik volt az?

Punker
a 2. részbõl a könyv fõmondatát hagyták/vágták ki, de a DVD-n rajta volt az extrák között.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bazz... Minel inkabb merulok el a konyvben, annal inkabb gyulik azon jelenetek szama amit kihagytak a filmbol (A konyv a forgatokonyv alapjan keszult). Pedig szokszor szvsz nagyon fontos jelenet lett volna, ami megkonnyiti a film / story megerteset es egyes homalyos dolgokat. Arrol nem is beszelve, hogy nem is unalmasak. Miert lett ilyen rovid a film? Ha kibirtuk a LOTR 3 oras reszet es a 4 oras extended valtozatait (melyek mindet ugy eltem meg, mint egy ropke pillanat), akkor Lucas miert vagta meg ennyire a filmet? Bizom benne, hogy lesz valami bovitett valtozat, mert nagyon szomoru vagyok 😞

Nektek megvan az ep2 720as hdtvbe? :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kyle Katarn A jedi knight c. jatek fohose es nehany regeny figuraja is. EGy lazado ugynok volt eredetileg vagy ilyesmi. Luke utan jott es megolte Jerek-et.
A konyvrol meg annyit h ha erdekel olvasd el(Az h en kapasbol "ignoralom" 😄, meg nem jelenti azt h rossz meg stb. Mhosah Myth kollega is ezert kantal itt h sok minden bennevan a konyvbe ami a filmbol kimaradt.

Mivel Anakin anyja sem tudja biztosan hogyan fogant Anakin es Palpatine mestere kepes volt a midiklorianokkal uj eletet nemzeni. Nem hulye elmelet.

magus
Mi ez a baromság, hogy Palpatine az apja Anakinnak es Lukenak? Vagy en ertelmeztem felre a filmet, vagy ez faszsag

Kandurex
Na kijött telecine változatban is. Odabassz. Ez már mozi élmény is lehet, egy jó házirendszerrel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

antgecc
1. Ki az a Kyle Katarn?
2. Az Episode II-t megvegyem könyvbe, ha a III-at is el akarom olvasni, vagy azt nem olyan fontos?

Punker #2422:
Ez is a könyvben van? Vagy ezt honnan tudod?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lehet vhol angolul is kapni a könyvet?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Mhosah Myth
😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Miert irom neked? Nemtom 😊 Veletlenul oda nyomtam.

Azert is csoda hogy elni akar Vader. En kinyirtam volna magam 😊

Mhosah Myth
Ezt most miért is írod nekem? Csak mert eddigi hozzászólásaim 90%ában mondtam, hogy mindenki olvassa a könyvet... Én még régebben írtam is, hogy amikor a Vaderes leírás volt én könnyeztem is... <#rinya> (de nem csak ott)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Amit a filmben mutatnak a maszkbol es a Dart Vader oltozekrol semmi a konyvhoz kepest. Olyan reszletesen es brutalisan irja le / fogalmaz az iro hogy az ember teljesen elszornyudve olvassa. Nagyon ajanlott a konyv.

Mhosah Myth
Az utóbbi 5 nap cselekményei:

Szerda: Star Wars III. a miskolci multiplex moziba (az éjfélire)
Szombat: Star Wars III. a pesti westend moziba
Ma: (most értem haza) Star Wars III. az egri moziba

Még a sorozat nem szakad meg 😊)

Mhosah Myth
Meg azért sem nyírja ki Vader Palpatinet mert nincs olyan ember akit tanítványaként fogadhatna és a Sithek mindig 2en vannak. De amikor feltûnik Luke a színen felajánlja neki, hogy legyen a tanítványa és akkor megölik Palpatinet és Apja és Fia uralják majd a galaxist 😊)

Mhosah Myth
Egyébként nem csak figyelembe kéne vennünk hanem figyelembe is vehetjük a játékokat a Clone Warst és a képregényeket is. A III. részben Anakinnak a szeménél van egy vágás! Namármost a filmbõl nem derül ki, hogy kerül oda egyébként pedig a Clone Warsban és a képregényekben szerzi a fejére azt a sebet! Szóval valszeg nem véletlen a dolog, hogy Lucas engedélyt adott ezekre!

Most hallgatom a regi reszek zenejet. Nehany annyira odabasz hogy konny szokik a szemembe.

rezsofiz
Hát igen, ez igaz

sazl : c

Hat igen csak Windunak volt esze, mert elorelato volt.

rezsofiz
Mondjuk az számomra nagyon érdekes volt, hogy ugye a tanítás szerint fegyvertelen embert nem öl a Jedi, csak azt aki veszélyt jelent a köztársaság számára vagy mi. Érdekes Windu egybõl lecsapta volna Palpatinet, míg Obi-Wan betartotta a tanításokat, miközben végezhetett volna Anakinnal.

- Anakin azert nem nyirja ki magat, mert ellenkezik a Sith torvenyekkel
- Obi-Wan azert nem "kegyelmez" meg Anakinnak es nyirja ki, mert az Ero-re bizza es nem ol meg fegyvertelen embert (regi Jedi tanitasok). Jah es feltunik a egen a csaszar hajoja, inkabb elhuzza a csikot.
- Anakin azert nem nyirja ki Dart Vaderkent Sidiust, mert fel tole. Sokkal erosebb. Foleg a "baleset" utan sokkal gyengebb lett, mint amilyen Anakin Skywalkerkent volt.

Nagyon sok mindent kihagytak a filmbol a konyvet olvasva. Siman lehetett volna 3 oras vagy tobb. Remelem lesz extended.

rezsofiz
: ) <#eljen>

rezsofiz
Holnap megveszem a könyvet ^^

Haverral leultunk most es 1-2 ora alatt vegignyalaztuk ujra a konyvet es sok mindenre feny derult. Igy mar sok minden tiszta ujra 😊

Lehet a heten elolvasom a konyvet megint.

rezsofiz
Nem biztos hogy õ érzett bele a jövõbe, az is lehet hogy Palpatine láttatta vele.

rezsofiz
Mert akkor már nem a szerelemért élt 😊)

rezsofiz
Ez sztem nem igaz.
Hogyis történt volna hirtelen a fordulás? Kezdõdött a második részben anyja halálával. Aztán elkezdte fûzni Palpatine is, és amiket mondott neki, az Anakin szemszögébõl beigazolódni látszott amikor volt a Windu-Palpatine jelenet.

En leszedtem, igaz meg nem is neztem meg, de sztem aki igazi SW fan az leszedi. 😊
Kell ez a resz addig amig a dvd kijon nem? 😊

En speciel a 2trilogia koze tennem a sorozatot es total uj szineszekkel. Bar igazabol az original trilogia esemenyei erdekelnenek.
Apropo sztetek ki a legnagyobb Jedi yodat kiveve. 😊

1) Ben Kenobi 😊
2) Luke Skywalker
3) Kyle Katarn

Johnyy
Pfuj HA szerted az SW.t akor moziban nézd aztán vedd meg! de ha már megteted! tudj egy kcsiit angolul

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Anthony001
Hi emberek!
Leszedtem egy olyan filmet, amit ilyen néven van: sith.iso, 1,5GB, és angol.
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a verzióhoz mikor lesz felirat?
Ha vki tud segíteni, kérem tegye meg😊
Köszönöm

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Punker
Solo szabadítja ki Csubi-t mert rabszolga volt 😊

Sephi
SPILER

En azt olvastam nem reg hogy amikor Csubi elkoszon Yoda-tol akkor kezen fogja a kis Han Solo-t. Hat ez nem igy volt... nem is ertem miert 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnyy
aszem le lehet valahonan tölteni az összeset, mgyarul is ...

Seth
a Clone Wars mikoris megy a Cartoon-on?, mert sose láttam még

PSN ID.: Beegabor

Johnyy
EGy normális sorozat nagyon jól jöne, megmayarázná hogy mi is lessz!!!! (mondjuk az öszes részközé lehetne ieneket rakni 😊) de természetesen csak az eredeti szereplõkkel, másokal már nagyon gáz lenne....

A Clone Wars pont olyan amilyennek kell lennie. Szerintem kurva jo.

En vmi normalis sorozatrol olvastam. Animaciosnak ott a clone wars ami eleg gyengus. 😊