Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A legszánalmasabb elmélet amit valaha is a SW-al kapcs. hallottam...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tegnap este néztem a filmet feliratosan a Westendben. Miután kijöttem a terembõl, úgy éreztem végre siekrült az elsõ 2 rész után valami fantasztikusat alkotnia Lucasnak. Végig izgalom, fájdalmas hangulat. Engem nagyon meglepett, hogy kiderült Anakin honnan származik s hogy Sidious erejét kitõl tanulta. Anakin kegyetlensége megijesztett: egyszerûen brutális volt, amikor a jedi templomba elõbújtak a gyerekek segítséget remélve :-(
Egyébként én arra gondoltam, hogy a Darth Vader nevet csak az új testtel együtt kapja meg, kicsit furcsa volt ezt a nevet hallani a ruha nélkül.
Grevious nagy csalódást okozott, többet vártam tõle már a puszta megjelenése miatt is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ehhez képest Luke-t seccperc alatt kiképezték, holott kicsit idõsebben kezdte.
Biztos gyorsítottak a kiképzés menetén Karády õrmesterrel P
Illetve gondolom nagyobb szükség volt bevethetõ Jedi-k-re.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A konyvrol meg annyit h ha erdekel olvasd el(Az h en kapasbol "ignoralom" 😄, meg nem jelenti azt h rossz meg stb. Mhosah Myth kollega is ezert kantal itt h sok minden bennevan a konyvbe ami a filmbol kimaradt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2. Az Episode II-t megvegyem könyvbe, ha a III-at is el akarom olvasni, vagy azt nem olyan fontos?
Punker #2422:
Ez is a könyvben van? Vagy ezt honnan tudod?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Szerda: Star Wars III. a miskolci multiplex moziba (az éjfélire)
Szombat: Star Wars III. a pesti westend moziba
Ma: (most értem haza) Star Wars III. az egri moziba
Még a sorozat nem szakad meg 😊)
sazl : c
- Obi-Wan azert nem "kegyelmez" meg Anakinnak es nyirja ki, mert az Ero-re bizza es nem ol meg fegyvertelen embert (regi Jedi tanitasok). Jah es feltunik a egen a csaszar hajoja, inkabb elhuzza a csikot.
- Anakin azert nem nyirja ki Dart Vaderkent Sidiust, mert fel tole. Sokkal erosebb. Foleg a "baleset" utan sokkal gyengebb lett, mint amilyen Anakin Skywalkerkent volt.
Nagyon sok mindent kihagytak a filmbol a konyvet olvasva. Siman lehetett volna 3 oras vagy tobb. Remelem lesz extended.
Lehet a heten elolvasom a konyvet megint.
Hogyis történt volna hirtelen a fordulás? Kezdõdött a második részben anyja halálával. Aztán elkezdte fûzni Palpatine is, és amiket mondott neki, az Anakin szemszögébõl beigazolódni látszott amikor volt a Windu-Palpatine jelenet.
sazl : c
Kell ez a resz addig amig a dvd kijon nem? 😊
Apropo sztetek ki a legnagyobb Jedi yodat kiveve. 😊
1) Ben Kenobi 😊
2) Luke Skywalker
3) Kyle Katarn
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Leszedtem egy olyan filmet, amit ilyen néven van: sith.iso, 1,5GB, és angol.
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a verzióhoz mikor lesz felirat?
Ha vki tud segíteni, kérem tegye meg😊
Köszönöm
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
En azt olvastam nem reg hogy amikor Csubi elkoszon Yoda-tol akkor kezen fogja a kis Han Solo-t. Hat ez nem igy volt... nem is ertem miert 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"