Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ehhez képest mit kapunk? Egy nagyon messze a tökéletességtõl lévõ filmet, ami hemzseg a szakmai hibáktól (bár szerintem ez Lucas nemtörõdömségébõl fakad).
Így már természetesen kötelezõ a könyv.
(Mind ettõl függetlenül a kedvenc szekcióban lesz nálam ez a film.)
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az elozo hozzaszolasodra meg annyit, h ennyi erovel a starwars jatekokat is figyelembe kene vennunk.. szal. Lucas bacsi meg johogy alairta, ugye minden star wars cimet viselo akarminek Lucas beleegyezese kell + némi kredit. 😊 A starwars az 6film es punktumm.
Valaki meg tudja mondani pesten mennyi volt pontosan percben?
Fura dolgokat hallottam
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
lol
1ébként a köztársaságé volt a klónhadsereg, aztán palpatine lett a teljhatalmú vezér a köztársaságban..szal õ parancsol a késõbbi birodalomban is
Nekem a közepe teccett a legjobban. Az már nem volt jó, amikor a klónok gonoszak lettek. De az viszont nem derült ki a filmbõl, hogy akkor ki a fene volt az, aki a klón hadsereget megrendelte?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amugy orultem volna, ha Lucas a vegen meg bevag egy jelenetet, ahol Obi-Wan es Qui-Gon beszelget es hallhatjuk Qui-Gon velemenyet Anakinrol.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Ez nagy marhasag, a koveknek sztem semmi koze nincs a starwars-hoz csak engedelyt kaptak h igyis lehuzzak a bort egy sikeres filmrol. Puntkumm. A Starwars film es nem a regeny valtozatokra kell hivatkoznunk hanem arra mit a filmben lattunk.
Miféle "könyvekrõl" és "regényekrõl" beszélsz? Ez csak egy könyv és az SWIII-at dolgozza fel!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
kb 24. perc
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
a másik érdekes kérdés, h sidius csak megjátsza h windu mester kishíján legyõzi õt? mondogatja h elhagyja õt az erõ, meg minden, aztán jól odacsap neki. szóval õ már tudja h anakint márcsak át kell segíteni, egy kevés kis kicsi lökés kell neki és kész az övé lesz teljesen a lelke..
talán egy alternatíva lett volna számára. ha amikor ez a clash bekövetkezik benne a 2 oldal között, fogja magát a talpára áll, elmegy egy idõre, otthagyja sidiust, nem avatkozik windu dolgába, otthagyja a rendet, és outcastként szépen bejárja a galaxist, h egy kis önismeretre tegyen szert.
vmiféle apakomplexus is volt benne. ezért nem bírta ki, h elveszítette qui gon jint, és ezért nem jött ki obiwannal és ezért tudott rá sidius hatni.
ha tudott volna a saját talpán állni akkor megerõsödött volna belül sé nem várt volna sosem külsõ bíztatásra, meg megerõsítésre, és nem érintette volna olyan mélyen a lelkét a lebaszások amikor kapott a jedi rendtõl.
ja és az h a köztársaság "elkötelezett hívévé" vált csak egy újabb "pótcselekvés" volt h az egójában levõ ûrt és sebeket kitöltse. szóval eléggé erõsen ingatag személyiség volt õ. a buckalakók csládjának lemészárlásából is jól látszik, h idegileg gyenge volt, és nem hallgatott a jedi mesterekben arra, h belül megerõsödni csak õ egymaga tud. ehelyett mit tett? "kitombolta" a végletes érzelkeit, ahelyett h az okot megszüntette volna, és ez a tûz ami felszabult belõle jó pár embert megperzselt körülötte, kis híján õt magát is felemésztette.
Ez nagy marhasag, a koveknek sztem semmi koze nincs a starwars-hoz csak engedelyt kaptak h igyis lehuzzak a bort egy sikeres filmrol. Puntkumm. A Starwars film es nem a regeny valtozatokra kell hivatkoznunk hanem arra mit a filmben lattunk.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ugye anakin "beleérzett" a jövõbe, megérezte h a mûködésébõl padme halála következik. csak ezt rosszul értelmezte, annak akarta látni ezt a jövõképet, h pont azzal kerülhetõ el ha a "rossz" útra tér. tehát önbeteljesítõ jóslattá vált, mivel h a pszichés kötelék ami padme és õ közte volt, anakin bukása által elpusztította padmét. így elveszítette emberi mivoltát.
jól értelmeztem ezt a motívumot?
Azt nem ertem, hogy Anakin azt mondta hogy nem tud elni Padme nelkul. Nah mar most ha ugy is felig mar robot es a szerelme sem el, akkor miert kinlodik tovabb? 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
tényleg basszus a szintkülönség! milyen igazad van!
jól megvolt ez csínálva.
nagyon dúrva ahogy lábak nélkül fekszik, kicsit szimbolizálja azt is hogy rossz úton jár.
a ruhájának meg a lényege az, megfelelõ oxigénnel lássa el a testét, mert ugye az szétégett nem igazán tud lélegezni?
Obi mondja hogy magasabban van es igy Anakinnak eselye sincs. Mert O nyugodtan all magas helyen es Anakin pedig ugrik. Sokkal nagyobb az eselye. A masik dolog meg az amit az utolso mondatodban irtal. Arrol nem is beszelve, hogy Anakin meg el is bizza magat.
anakin teste miért nem kezdett el eltorzulni már a lávás bolygó elõtt is amikor jediket mészárol?
meg az sincs kifejtve,h mipért marad életben amikor szétégett a húsa? a könyvben nincs kifejtve? nem a sötét oldal ereje tartja életben a testét, amíg nem kapja meg darth vader rucit?
meg obiwan hogy gyõzhette le, amikor anakin jóval erõsebbé vált nála? dokut nem bírta legyõzni obiwan se a 2ben se a 3ban. anakin meg a 3ban könnyûszerrel elbánt vele(arról nem beszlva h anakin hányszor megmentette obiwant, a clone warsban is jónéhányszor). vagy egyszerüen arról van szó, h obiwan higgadt tudott maradni, anakin meg elvakultam tombolt a haragtól és dühtõl és ezért vétette el az ugrást, amikor obi rendesen alákaszál..
"The trees move. Do you not see it?"
De nem ajánlom, ha nem vagy perfekt angol, mert rettenetesen félre van fordítva
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"-A protokolldroid memóriáját meg töröljétek.
-Ó ne!
-
Amikor meg Yoda bejött, és a két piros összeborult, azon én is felvigyorogtam, bár lehet, hogy a közönség reakciója is besegített
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A végén Yoda beismeri, hogy változniuk kellett volna, és nem kellett volna annyira ragaszkodniuk a korábban lefektett elvekhez.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Aki nem olvassa a könyvet nem is értheti a filmet és nem SW fan 😊) 😛
Amit már mások is írtak, nagyon nem tetszett Anakin 180 fokos személyiségváltozása.Palpatine 1-2 mondattal elhiteti vele, hogy képes lesz Padmé feltámasztására minek következtében egy dühöngõ tömeggyilkos lesz belõle.