3766
-
#2685 jahm, így akkor rendben van. Azon törpöltem mi is lehet a "3. sorozatban", miután a 21-25. rész teljesen közel jut az ep3-hoz (Palpatin elrablása, C3PO új páncélja, Griveous - Windu csata, Klón osztag akciói, Anakin többszöri félrelépései, stb) -
#2684 Griveous egy sérült monszta, akit Windu rendezett le a Clone Wars Vol2-ben. Megtörte kicsit a mellkasát, azért liheg. Egyébként a fejéből és némi belső szerveiből marad csak valami, a többi gép. (ez a filmben is látszik a szemén, ill mikor Obi szétfeszíti a mellkasát) -
#2683 jah, hogy az két széria:) én együtt néztem mind a huszat:)) akkor megvan, sorry -
Nyiri #2682 elso kettoben 20 darab 5 perces van a harmadikban 5 darab 15 perces -
#2681 a 3ról én is csak neten olvastam, nemtom mi a szitu vele.
http://www.grovel.org.uk/reviews/starwa04/starwa04.htm -
#2680 és azt is beírnád, hogy melyik hsz-ben írtad? a 457-tel korábbi vagy a 678-al??? :)) -
#2679 pedig láttam a Clone Wars-ot is, de nem emlékeztem ennyire részletre menően:)
a második évadban van?
milyen 3. évad? már ilyen is van? -
#2678 jaja, elírtam -
Nyiri #2677 van clone wars 3 is -
#2676 lehetetlen = letehetetlen -
#2675 Hmm, többször megnéztem, szép volt, jó volt, nem tudok belekötni mert szeretem:) SWFan lévén hiába is tenném változtatni ugysem lehet semmin:)
Többször elhangzott már, a Clone Wars 1-2 sorozat kötelező anyag, az viszi át az ep2-t az ep3-ba.
Aki pedig kíváncsi az ep6 utáni történésekre az olvassa el a kb 60 regényt amit kiadtak itthon. 1-2 könyv kivételével mind lehetetlen mű. (Timothy trilogiával az élen - ami mára ugyancsak 6 részes:)) -
Prof William #2674 Akkor -
Prof William #2673 A Clone Wars nevű rajzfilm végén konfrontálódik Mace Winduval, aki az arő segitségével megropogtatja kissé. Akkoe sérül meg a tüdeje/lélegző berendezése.
Gondolom a nagy kavarodásban, meg nem volt ideje kijavítattni magát. :) -
Mihail #2672 már 6x beírtam -
#2671 Nem is lenne egyszerűbb leírni. -
Mihail #2670 jaj istenem olvass vissza és megtudod -
-
#2668 apropó...
itt lesz egy kis SPOILER, bár nem tudom, hogy van-e olyan itt aki még nem látta:)
azt ki tudja, hogy Griveous-tábornoknak miért kellett tűdőbetegként megjelennie?
tudtommal csak az agya és az idegrendszere volt a robot-testben. meg valami izé, amit Obi-Wan is megkukkolt,mikor szétfeszítette a páncélt rajta, ahova végül is lőtt a sugárfegyverrel. az a heréje volt nem? :)) -
#2667 ez tetszik:)) -
-
Szid #2665 A polcról -
#2664 tok???????? -
Háttérkép
klikk
klikk -
#2662 NE ITT WAREZOLJATOK! -
feco #2661 honnan? -
#2660 angolul -
-
feco #2658 lelehet valahonnan szedni? -
#2657 Nem fogunk lezúzni, mert ez a Te véleményed :) -
#2656 Hi!
hát megnéztem. feliratosan. jó, de nekem nem tudom az igazi okát, de nem teljesen jött be. talán, ha többször megnézem, de már nem moziban, akkor megtetszik (jobban). olvasgattam pár oldalt vissza (de nem mind a 8-900 új hozzászólást:)) és néha jó nagy ökörségeket írtak be, akik nincsenek teljesen tisztában a dolgokkal (pl. kijaza XY). a "legszomorúbb" és szembetűnőbb nekem, hogy rövid. ha annak idején a Gyűrűk urát végig tudtuk ülni, ezt már gyerekjáték lett volna. az a negyven perc hiányzik, de nagyon (egyenlőre 3 órás verzióról beszéljünk). ezt már nem tudja a tervezett TV-sorozat bepótolni (lesz-e egyáltalán) akármilyen visszautalásokkal. itt és most kellett volna megtenni. lehet, hogy én vagyok telhetetlen, de nem érdekel, nekem kell az a hiányzó rész:) nagyon, de nagyon remélem, hogy sokkal jobb lesz a DVD-s verzió, ahol a tutira leforgatott, de kimaradt jeleneteket is láthatjuk.
a könyvet most olvasom, az talán majd kiengesztel. egyébként jó lenne ez csak nekem nagy benne a kavalkád, csapongó, befejezetlen. a drámai hatás el van találva, főleg a Gyerek-padawan-os rész.
na, lehet reagálni meg lezúzni a hsz-m, de sajna tőlem jobb véleményt nem csikartok ki. többet vártam az előzetesek alapján, számomra nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Aztán lehet, hogy pár nap-hónap múlva máshogy fogom látni az egészet (főleg a könyv után remélem), de nekem most keserédes a szájízem:( -
#2655 -
#2654 -
#2653 hat azert most beleneztem az ep1 bebe.. 39. percben mikor anakin mondja r2 nak hogy odavisz a robotpilota. nah ott r2d2 olyan kokemenyen gagyi modon van megcsinalva hogy az nemigaz.. lehet hogy nem volt senkinek se ereje szepen megcsinalni de a 3 reszben sokkal szebb volt az r2 a hasonlo jelenetekben...
es meg igy is milyen gagyi volt neha az ep3 ban a CGI -
#2652 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Megakirály :-D -
Nyiri #2651 Az is ok. -
#2650 Inkább szedje ki mert a Star wars topicban benne van:( -
Nyiri #2649 EJJ Ez nagy lett. Bocsika. A moderator legyen szives rakjon bele egy width/hegiht-t :) THX -
Nyiri #2648 LOLKARIKA
-
Nyiri #2647 Mert Luke akkor meg padawan volt es a azt sem ertezte ha a hidegben felfazik es behugyozik. -
#2646 Utánanézve Starwars.hu-n "Tarkin mohó volt és Vader-t kapta a nyakába, hogy valaki fogja a pórázt" Én egyet nem értek, Ugye minden Jedi felismeri, ha valaki rendelkezik Latens erővel... Amikor kínozta Leiat Vader vagy amikor Luke ott volt az állomáson, hogyhogy nem jött rá a nagy Sith Lovag, hogy mindkettejük rendelkezik a képességgel??