Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
értem

és igazad van
Igen... Kellene, utálom, hogyha nem tudom, hogy mit mondanak, mert nemértem. Ha angolok beszélnek egy szót se értek, de ha le van írva, akkor mindent...

HiPPoNaX
Terry Brooks: Baljos Arnyak
R.A. Salvatore: A klonok tamadasa
Matthew Stover: A Sithek bosszuja
George Lucas: Csillagok Haboruja
Donald F. Glut: A Birodalom visszavag
James Kahn: A Jedi visszater
ime a filmeken alapulo regenyek, bovebben itt

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Breki33
angol nyelvû
Breki33
angol filmhez angol felirat?
Sziasztok, én megnéztem moziban még csütörtökön 14.30-kor, meg megnézném megint itthon, de nem találok jó angol\magyar feliratot...
Nem tud valaki? Angol is érdekelne nagyon.

tigeroo
vannak "hivatalos" könyvek a Sithek bosszúja könyvön kívül?
mármint amik nem párhuzamosan más eseményeket dolgoznak fel, hanem amik a filmeket
Címeket mondjatok már köc
nem végzik ki az össze jedit, hiszen elküldik a vészjelet
Nem pontosan gondoltam,csak kbra😊A 3. rész beli idõpontban,tehát mielõtt kivégzik az összes Jedit,mennyien vannak mesterestül-padawanostul.

Breki33
Egy kis jövõkép

A bakurai béke. A Lázadók Szövetsége átalakul a Szabad Bolygók Szövetségeként és megkezdi a galaxis reformációját. Az elsõ ilyen bolygó Bakura, ahol megtörténik az elsõ fegyverszünet a Birodalom és a Szövetség között, de csak azért, hogy a Ssi-ruuk ellen harcolhassanak.
5 YU - Az Új Köztársaság megalapítása. Luke Skywalker visszavonul. Ysanne Isard megpróbálja átvenni a Birodalmat, hogy császárnõ legyen
7 YU - A Bacta háború. Az Új Köztársaság visszaveszi Coruscant maradványait a Birodalomtól. Isard megjátssza a halálát és eltûnik
8 YU - Leia Oragana feleségül megy Han Solohoz.
9 YU - Leia Organanak és Han Solonak gyermekei születnek: Jacen és Jaina Solo. Thrawn Admirális megpróbálja elpusztítani az Új Köztársaságot és visszaállítani a Galaktikus Birodalmat, de elbukik. Obi-Wan Kenobi lelke tovább él
10 YU - Palpatine újjászületik egy más testben, de elpusztítják. Leia Organanak és Han Solonak újabb gyermeke születik: Anakin Solo
11 YU - Luke Skywalker a Yavin 4-en egy jedi akadémiát alapít.
19 YU - Luke Skywalker feleségül veszi Mara Jadet. Az Új Köztársaság és a megmaradt Galaktikus Birodalom között egy végleges békét írnak alá.
23 YU - Jacen és Jaina Solo, akik már Luke Skywalker akadémiáján jedik, elkezdik harcukat a Második Birodalom ellen, amely megpróbálja tönkretenni a békét és újrakezdeni a galakikus polgárháborút
25 YU - A Yuuzhan Vong elözönli a galaxist és Chewbacca elesik a Vector Prime bolygón. Az Új Köztársaság a yavini csata idejét határozza meg, mint nulladik év.
26 YU - Ben Skywalker megszületik mint Luke Skywalker és Mara Jade fia.
27 YU - A Yuuzhan Vong elfoglalja a Coruscant bolygót és az Új Köztársaság megszûnik létezni. Anakin Solo is elesik.
30 YU - Coruscantot felszabadítják. Zonama Sekotnak sikerül békét teremteni a Galaktikus Szövetség és a Yuuzhan Vong között. A háború öt év után véget ér
csum666
Melyik könyvsorozatot érdemes megvenni???

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Breki33
melyiki idõpontban?

a masterek?
Breki33
nem valószínû egyértelmûen ki lett jelentve, hogy a fõszereplõk közül senkise fog szerepelni-nem szinészként értve

de látom nem lehet meggyõzni :-)
deep
Pontosat még Lucas sem tud😊
RaveAir
Nem feltétlenül...

Mondjuk az uralkodót tudják maszkírozni. Yodával sincs nagy gond (és õ már szerintem különösebbet nem fog csinálni, esetleg menekül a Birodalom elõl).

Tehát lehet, hogy az egészbõl valami Vaderes mászkálós lesz...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Valaki nagy Star-Wars fan kisegítene engem abban h. kb mennyi Jedi volt összesen?Mármint Obi-Wan és Yoda kivételével ugye mindet lemészárolták,de kb mennyien voltak?

[/i]"Aztán már folynak a munkálatok egy 3D-s projekt keretén belül, ami lélegzetelállítóvá változtathatja a Csillagok Háborúja világát. Nemrég tekintettem meg a produkció eddig elkészült részét, és azt kell mondjam, leesett az állam. Nem csak arról van szó, hogy a lézerkard szinte kiszúrja a szemed, hanem egy teljesen más, sokkal megkapóbb élményt nyújt. Sose voltam a 3D-s filmek híve, de most át kellett értékelnem a véleményemet. Ha sikerül elterjesztenünk a digitális mozikat (mivel ez alapfeltétele), akkor biztos, hogy az összes epizódot elkészítjük az új technika segítségével, mivel annyira látványos, hogy egyszerûen nem hagyhatjuk ki."[/i]

Erre kurva kivancsi lennek... Csak nalunk nincs ilyen mozi 😞 Vagy ige?

és csak nekem volt olyan érzésem film közben, hogy kb egy hét történését láttuk? közben mégis egnõtt a hasa Padme-nak

ebben a részben már nem volt kézrázás 😊

Padme szinkronja tényleg szörnyû volt, valamint Vader kapcsolótáblája is szocos kissé a többi hi-tech cucc között😊

Serpa
Interjú Lucas -sal

ha már volt, bocs.

Punkerwork
nem a filmben is van az a jelenet mikor Anakin a buckalakókkal játszik és Yoda hallja a kiáltást.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A konyvben? 😊

Punkerwork
második részben már megszólalt Qui-Gon

volt a filmben egy olyan érzésem, amikor szerintem valaki a stábból így szólt: Bazz...nem magyaráztuk meg, hogy a halott jedik mitõl lesznek szellemek...

erre gyorsan berakták Yoda magyarázatát...

valami olyasmi jobb lett volna, hogy Kenobi halott mestere figyelmezteti Yodát, hogy a rohamosztagosok ellene fordulnak

Punkerwork
10 évesen hogy lépett le óráról vagy mit? 😊

HiPPoNaX
Na a full CGItol mentsen meg minket az Ero 😄DD

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

tigeroo
szerintem most a sw története belassult..hisz az "új remény" a III után növekedik, yoda remeteként kényszerpihenõt tart,mint obi wan..leila is kicsike lenne még egy III-IV közötti részhez
max. ha Han Solo kalandjait mutatná be, de már nem lenne ugyanaz Harrison Ford nélkül 😞
Kár a rotj utáni idõszakért is, a régi színészek már sajna kiöregedtek..:l
[szal nem lesz 1 ideig új SW film😊 majd 5év múlva, CGI-vel lesz VII-VIII-IX 😄
Igen,magyar szinkronnal néztem meg.Megfogadom a tanácsod és megnézem angol szinkronnal is.A véleményem lehet hogy kicsit változni fog,de a karakterére nem sok idõt hagyott Lucas,az biztos. Amúgy az episode 1 és 2ben sem tetszett Padmé játéka😞
Mhosah Myth
Gondolom magyar szinkronnal nézted a filmet azért nem tetszett Padme alakítása... Angol szinkronnal sokkal jobb ajánlom nézd meg és lehet megváltozik a véleményed. Nekem tetszett az alakítása de csak az angolban a magyar hanggal szõrnyû volt de fõleg a droidok hangja :'(

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Serpa
áhhh 😊

hát a kép a kopasz Natiról.

Punkerwork
mi hol van? 😊

Serpa
ja 😊

de itt volt belinkelve kép.
ho van?

Punkerwork
kopasz Padmé Nati köv filmjében látható 😊

Serpa
Luke arcának nem kellett volna eldeformálódnia az EPVI végén?

kopasz Padmé hol látható?

Breki33
hát Padme-tól nemsok erõt örökölt P

Azért ténylek mennyire hasonlitott Luke meg Leila nem? PPPPPPPPPPP

Amúgy sztem maradjunk annyiban hogy OVK tanította a buckalakók között.
Megnéztem!!Kur.va jó volt!!!Az elsõ 2 rész gyengesége után egyértelmûen ez a legjobb rész.Végre fantasztikusak voltak a szereplõk is. Dath Sidioust alakító Ian McDiarmid egyszerûen frenetikus,utoljára Anthony Hopkinst láttam így játszani a Bárányok hallgatnak-ban.Zseniálisan játsza az õrült és egyben nagyon okos,fondorlatos uralkodót.Obi-van nálam a másik favorit,hihetetlenül ráérzett végre Kenobi mester szerepére.Néhány gesztusa(amikor gondolkozik,és a szakállát birizgálja)egy az egyben az Episode 4ben lévõ öreg Obit idézi.Nagy nagy kalap elõtte.Másik:Anakin szerepét végre-végre nagyon jól alakította Hayden.Akárki akármit mond,Anakin átváltozása a filmben teljesen hiteles volt.Kicsit sajnáltam is,amikor ott áll a Jedi tanács terembe és Padmé felé néz és sír.Az a jelenet egyszerûen zseniális.És hát Windu mester,meg Dooku gróf hozta saját magát,õk az elõzõ rész(ek)ben is haláljók voltak.És itt térnék ki a kedvenc szereplõmre,akit nem is ember alakít,igen õ Yoda mester.Rettentõ jól megcsinálták az arcmimikáját.Hihetetlen jó karakter,az egyik legjobb,na.ÉS most azért egy kis negatív kritika is:a szereplõk közül egyértelmûen Padmé volt az,aki egyszerûen nem tudta beleélni magát szerepébe már megint.Lucas nem is pazarolt sok idõt Padmé karakterének megismerésére,pedig õ nagyon fontos szereplõ.A színésznõ maga csodaszép😊,nem is kell mondanom,de egyszerûen nem volt hiteles számomra.A végén is amikor Anakinnal beszél:"Nem tudom elhinni,Obi-vannak igaza van..stb."Gyenguszra sikeredett kész. Én egyedül a film elejével nem vok kibékülve,az a csatajelenet és Dooku gróf megölése túlságosan csapkodónak,elsietetttónek éreztem.Gyakorlatilag Dookuról semmit se tudtunk meg,hogy az uralkodóval milyen viszonyban volt.De ezek után nem csalódtam többet.A film nagyon hatásos lett.Hiába tudtam,hogy mi fog történni,mégis a történtek megrázóan hatottak.A jedik megölése a film legszomorúbb,leghatásosabb jelenete.Amikor Anakin bemegy a kis jedikhez,hhát én majdnem elsírtam magam.Szó szerint a könnyeimmel küszködtem;(.A film végi harcok is jól sikerültek én pl: Yoda vs. Palpi csatát vártam már a legjobban és nem csalódtam.A film vége megint elõcsalta a könnyeimet.Amikor a Tatooinon ott fogják a kis Lukeot az új szülei és a naplemente és a zene...Asszem Lucas megint nagyot alkotott.Nagyon féltem,hogy nehogy ezt is elrontsa,mint az episode 1-et és 2-õt,mert valljuk be,azok nekem legalábbis csalódások voltak.Tehát megemelem a kalapomat George elõtt,király film lett.
Ja es amugy is Yoda rajott hogy nagyot hibaztak azzal hogy tobb ezer eves torvenyekhez ragaszkodtak.

Breki33
Ha benne lenne az uralkodonak is benne kéne lenni-e

Ha õ benne van Yoda-nak is

ésígytovább

Én inkább olyasmire tippelek mint Solo kalandjai voltak persze mással.
RaveAir
Szerintem egyetlen fõszereplõként Vader el fog férni a sorozatban, végülis bárki belebújhat a ruhájába...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Punkerwork
nem sok választási lehetõségük volt 😊

Vagy inkabb azert tanitotta Yoda, mert Obi-Wan meghalt O oreg volt es az egyetlen eselyuk Luke volt.

Azert neha neha feltunik egy-egy kissrac Luke is. 😄 I hope 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sztem azert lehet, h lukenak kevesebb ido is eleg mivel o anakin es padme fia aztan gondolom a gonossag nem orokglodott at. 😊
Aztan meg Luke sokkal normaliabb mint anakin. 😊

Eredetileg 1 reszes volt, aztan megcsinalt hozza kettot (a nem vart oriasi siker miatt) aztan ebbol a sikerbol kifolyolag irogattak egy csomo sw konyvet, fokent rotj utani. Szoval sose volt 9reszesre tervezve. 😊

Sidius terve kurva nagy volt es evtizedekig tartott a beteljesulese, de kurva nagy mak is kell hozza hogy minden ugy alakuljon ahogy akarta 😊

Blasta
Persze és néhány jelentben Vader az irodájában fog munkálkodni, árajánlatokat fog olvasni, miközben néha elkapja az íróasztalán a Twi'lek titkárnõjét :-))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Breki33
a mellékszereplõkrõl szól majd fõszereplõk nem lesznek benne
RaveAir
Lehet, hogy arról fog szólni, hogy Vader barátunk utazgat a saját rombolóival, és lealáz különbözõ bolygórendszereket. Esetleg néhány részben saját kezûleg fogja hegeszteni a Halálcsillagot... 😉

Blasta
"En speciel a 2trilogia koze tennem a sorozatot es total uj szineszekkel. "

Ez elvileg így is lesz. A színészekrõl nincs infóm

Blasta
"De az viszont nem derült ki a filmbõl, hogy akkor ki a fene volt az, aki a klón hadsereget megrendelte?"

Pedig annyira egyszerû...

A klónsereget maga Sidius rendelte meg saját magának, hogy kirobbanthassa a háborút és birodalmat építhessen ki. Egy Saifa Dias nevü Jedi mesterre hivatkoznak a klónozók, de ez a mester már régen meghalt tehát nincs bizonyíték...
Tehát zavargásokat kezdeményezett, szeparatistákat toborzott, ellenállást épített ki, miközben készült a kis klónhadserege amit a felkelések ellen vetett be.
A lényeg, hogy Sidius volt a megrendelõ.

Blasta
"- Anakin azert nem nyirja ki magat, mert ellenkezik a Sith torvenyekkel"

Ezt a könyvben olvastad?