Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
láttad egyáltalán a filmet? 😊
Az kell nekem, csak még kissé odébb van😞
Mindig halogattam az eredetik megvásárlását, hogy majd az összeset egyben. Várhatok még egy darabig...
sazl : c
????????????
A Wikipédiában sem úgy van ahogy levezetted
érdemes megnézni a Csillagok háborúja dátumait.
- Az egyensúly az EP3 végén áll be, 2 Sith és 2 Jedi marad, a tanács rosszul értelmezte az egyensúlyt - ez szerintem nem áll meg. Elvégre az erõ egyesúlya nem egyenlõ a két oldalt használók megegyezõ számával. Az EP3 végével a sötét oldal válik erõsebbé (sõt már a Sithek szervezkedésével elkezd erõsödni).
- A jóslatot Anakin az EP6 végén váltja be (hisz arról nem szól a jóslat hogy mikor jön el az egyensúly, ezt az idõpontot nem látják a Jedi-k). A Sithek eltûnnek, marad 1 Jedi, aki nem kényszerül rá így az erõ használatára, hisz a megrendült Birodalmat nélküle is lazán legyõzik a lázadók, és béke lesz. Mivel nem használja senki az erõt (jelentõsen) ezért az visszaáll a természetes egyensúlyába. Ami összességében egyensúly csak, vannak helyek ahol az egyik, és vannak ahol a másik erõsebb (pl. a Dagobah rendszer barlangja). Persze az EP6 után játszódó könyvek szerint ez nem áll meg, de azok nem is kapcsolódnak a filmekhez ennyire szorosan, csak a pénz motiválta a megírásukat, így nem számolnám ide õket.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tegnap harmadszorra is megnéztem a filmet. UTána mikor hazaértünk betettem az Új reményt. Hihettelen mennyire ott van az összekapcsolás. Teljesen más szemmel néztem mint eddig. Darth Vaderröl egybõl beugrott Anakin alakja és Leiánál meg néztem mennyire hasonlít az anyjára :-) Szóval szerintem nagyszerûen illeszkedik a régi részekhez a 3. befejezése.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sazl : c
Scattering like rats before the Yuuzhan Vong’s invasion of Coruscant, the panic-stricken members of the New Republic Advisory’s Council pause just long enough to set up a mock defense on nearby Borleias, a transparent attempt to buy time that fools no one, least of all the Jedi.
Leia and Han Solo trek from world to world to foment rebellion against the New Republic’s disastrous appeasement policies. But Luke Skywalker has chosen the most dangerous assignment of all: to sneak into the Yuuzhan Vong’s stronghold on Coruscant. His outrageous scheme to gain entry is either brilliant or suicidal, depending on the outcome. Bearing down swiftly on Borleias is a Vong invasion fleet, determined to destroy the galaxy’s remaining defenders.
"Tudata atszall a masik klonba"?? Ekkora marhasagot, meg nem hallottam. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Senki sem tudja, hány klónja volt Palpatine-nek, de ameddig képes tovább élni a klónokban, Palpatine és az általa létrehozott dicsõ Birodalom, a remény a szabadságra örökké fog élni...
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
#2562: Jojo ez mar csak szorszalhasogatas. 😊
#2564: Hat a kiskolok is obi-wan. 😊
__|__ ________(*)________