3766
  • Breki33
    meg kva jó nyálas

reménykedjünk a sorozatra nem pályázik
  • Breki33
    nem tudta, ahogy a szeparatisták sem

csak kihasználta őket
  • tigeroo
    amikor már Palpatine pattog, hogy "Kill him now" akkor már ő is látta hogy csak egy bábu volt végig..
    Ha megölte volna Dooku Anakint azután Sidious ölte volna meg őt.
  • Kandurex
    Tudja valaki, hogy pontosan mennyi rész van a Klón háborúkból? Sikerült megszereznem 25 részt, és ebből, ha jól tudom ebből az első 20db tölti meg a volume 1 DVD -t, a többi? Hány rész van? A 2 DVD is 25 rész? Mennyi készült?
  • Nyiri
    Gondoltam :)
  • Mike at home
    nem akarok en neked megfelelni, bocsesz
  • Nyiri
    A számos szerződés közül Zsigmond Tamara külön kiemelte azt, amiben az összes Star Wars-szinkronizálónak biztosítani kellett a film készítőit, hogy hangjukra akár még nyolc évig igényt tarthatnak. Ha ez jelent valamit, akkor készülhetünk a VII-VIII-IX. epizódokra, amit remélhetőleg szintén a végéről kezdenek majd filmre vinni.

Forras: Index.

De jo is lenne :)
  • CSOCSO
    jo olvasni ezt a topicot..jo sok dolgot tud meg belole az ember.. igy meg jobban tetszik a film..:) es hany olyan van aki ezeket nem tudja:) es nem is fogja
  • Nyiri
    "meg valahogy nem olyan muanyag es CGI mint ez"

Ez erdekes, foleg a hogy milyen elethu volt a darabos mozgasu lepegetok es a kontrasztos bluebox es a droton mozgatott muanyag repcsik a regi reszekben.
    En nem tudom elfogadni ez kifogaskent. Szamomra ugyanolyan jo mindegyik resz.
  • maozedong
    az új részek szarok..
    a régieket még németül láttam mert nem volt anno magyarul, igaz nem sokat értettem a szövegből de megragadott.
  • Mike at home
    igaz
    de egyreszt azt 8-9 evesen lattam eloszor
    masreszt meg szerepel benne Harrison Ford
    harmadreszt meg tok dogos, meg atelheto
    meg valahogy nem olyan muanyag es CGI mint ez
    meg nemtom
    igazabol nagyon jo kerdes, hogy miert tudom meg mind a mai napig megnezni a regi reszeket, es miert nem tetszenek az ujak
    illetve ez sem igaz, mert vannak reszletek amik tetszenek, de aztan mindig jon valami ami elrontja a hangulatot

szal erdekes kerdes ez, amire jelenleg eppen fogalmam sincs mi a valasz
  • Nyiri
    Ugyanugy bargyu mint a 4-5-6 :P
  • Mike at home
    tudod mi szar?
  • Mike at home
    eredeti konyveket kell elolvasni

Lucas egesz jo filmet csinalt, mar Lucas mercevel merve, ezzel a harmadik resszel, jo mondjuk ez is iszonyat bargyu, de nem annyira mint a 2
    itt legalabb voltak dogos reszek
  • maozedong
    szár
  • Nyiri
    Az utobbi filmjei alapjan Leonardo kurva jo szinesz :)
  • bigapó
    :) van benne valami.
  • bigapó
    fúúúj. ezt gyorsan töröljétek ki. ezt a baromságot!
  • Bucser
    Egyébként én egyet nem értettem... Ugye Padmé beleszeret Anakin- gyermeki bohókás világszemléletébe... Amikor Anakin hidegvérrel lemészárolja az összes buckalakót a gyerekeket és a nőket is akkor én Padme helyében olyan messzire szaladtam volna hogy soha nem talál meg...
  • Nyiri
    Erdekes :)
  • bigapó
    buktam:) tudta Dooku, hogy Palpatine ki is valójában (hogy mióta azt nem tudom, talán kezdettől fogva, bár ezt kétlem, mert ezzel esetleg a lebukás veszélye fenyegette Sidious-t). Tényleg jó a könyv, sok mindent helyrerak. ha ez a forgatókönyv alapján készült, akkor talán benne van a kimaradt jelenetekben a párbeszédük, ami közvetlenül a Dooku-Anakin-Kenobi hármas-párbaj előtt zajlott. a filmben már ekkor kiderülne, hogy ki is Palpatine valójában(mármint annak aki ezt nem tudta a nézők közül egyébként sem). de erre még várni kellett egy kicsit. így nagyobb a drámai hatás:)
  • Bucser
    Gondolom ezzel akarták kifejezni azt, hogy Anakin alkalmasabb Sidious tanítványának mint Dokuu... Az erősebb a jobb ugyebár... Ahogy a Sithek tartják...
  • Csaba
    Azt viszont nem értem, miért engedte, hogy levágja Anakin a fejét. Használnia kellett volna az erőt, és ellökni Anakin-t, utána meg villámokat szórni rá, ahogy a 2. részben. Erre hagyta, hogy kivégezzék. Felfoghatatlan, miért gyengítették meg így a szerepét, főleg, hogy a 2. részben nagyot vívott még Yodával is...
  • bigapó
    végül is lehet, hogy tudja, de nincs rá egyértelmű bizonyíték (a könyvben egyenlőre nem járok a "kill him"-es résznél.)
  • bigapó
    Ez érdekes dolog, ugyanis a Jedi-k érzik egymás jelenlétét, sőt ugye Yoda még azt is megérzi mikor egy másik bolygón(!) meghal egy Jedi (meg egyébb más dolgot is érez még). Anakin azt érzi, hogy Dooku a hajón van, ahol fogvatartják Palpatine-t. Dooku is érzi, észreveszi őket. Szóval mindenki "lát" mindenkit, csak éppen a Sidious-t nem "látja" senki. Ez az, idézem: korlátlan hatalom? Senki nem érzi a jelenléted, még a tanítványod sem! Ezt nagyon jól ábrázolja Lucas-bácsi. még a végén kezd megtetszeni a film:))
  • Csaba
    Persze, hogy tudta, elvégre a tanítványa volt. Viszont szerintem azt már nem tudta, hogy az volt a terve Palpatine-nak, hogy lecserélje Anakinra. Mikor levágta a kezeit Anakin, akkor segítséget várt Palpatine-től, és ő hökkent meg a legjobban, amikor az kinyíratta...
  • _Vegeta_
    Szerintem akkor esett le neki amikor... "Kill him now!" :D
  • bigapó
    Vajon Dooku gróf tudta, hogy Darth Sidious és Palpatine kancellár egyazon személy? Tudta, hogy Ő tervelte ki saját maga elrablását? És Grievous tábornok vajon tudta-e? (Ő szinte biztos, hogy nem)
  • Johnyy
    le kelet vona tiltani a hitelkártyáját, azaz azt a közlekedést szabájozó izéjét..., anyuci kicsifia nagyon sokat képzelt magáról... de akor is egy olyan karakter amit imádok...
  • Johnyy
    "érezz ne töprengj halgass az ösztöneidre!" és Vader ezt tette mindíg... nem a jedikre hanem az ösztöneire hallgatott, érezte az erőt és nem töprengett, megtett mnident... amit hejesnek érzett illetve kikívánkozott belőle... meg el ne felejtsük: Kamasz volt :)))))
  • Johnyy
    Nagyon lehúzzátok Dart Vadert!! SZerintem egyenként biztonságos terepen akár Yodát, Windut, Vagy obit legyőzte volna csak ha mondjuk joban elszabadult vonla bene a sötét erő sokal töb erőtámadást tudot volna alkalmazni , és gatalams harcos volt! még a vödör előtt meg pláne, csak amikor a fia belépett a képbe akor megrendült... "Az uralkodó tudta hogy ha anakinak egyszer fia születik az számára nézve fenyegetés" :Yoda Ráncsd ki a kardod, használd, nálam nincs fegyver surcs le rám vele.... Foglald el apád hejét az én oldalamon" Sidius

Meg amúgy is A fim közben szem én is guyanazt tetem volna amit Vader, és nem tudtam hogy a sötét oldal öli meg Padme-t és Vader Hatalomra vágyott, és ha figyeltétek Sidiusz és Vader is Obit meg wnidut, Aszem Yodát is megölhette volna Anakin aszem 2x is Obit de nem tette hanem megkegyelmezet és folytatta a harcot, obi meg ez első alakolmal levágta és megcsonkította és hagyta szemvedni kínlódni, hát jedi az ien... mik azok a jedik, már nincs it semmi csak a birodalom van egy "Diktatória" 2. rész :Vader ami békét hoztt a galaxisba, mnidenki gazdagodott... és dat vader fojtogatta aki neki nem tetszett és leszámolt mniden jedivel, mert akárhogy az öszes töke tele volt az egész dologal, mnidenki mehet a búsba, Obi meg feldughatja a zöldjét megának ha nem volt képes félreállni nameg megcsonkítani... Végül is a Végén megölt mindenkit és elégtételt vett és rájött hogy a fia emik utat választotta, a mesterek mehalnak a tanítványuk álltal Sidius tudta hogy Vader egyszer megöli, és ezért Llukal akarta az apját megöletni ami egy olyan gyűlöletet eredményezett volna hogy elemésztette volna a sötét oldal... DE mindenesetre, LUk egész jól tűrte a Force sztormot...,,, nagyon velel lehetett az erőőő, végül is a jó erőnek nem volt más dolga csak épp vele leenni:)) nem volt más ....
  • _Vegeta_
    Mi az egyensuly? Az h 2-2 van mind2 oldalbol? :D

Qui-gon meg, o inkabb ilyen elvont karakter. jedi filozofus. :D
  • Serpa
    nem Anakin hozott egyensúlyt az erőben?
  • tigeroo
    ..és hol van Qui Gonn Jinn?
    Amikor az I. részben csak ő hitt a kis anakinban!
  • _Vegeta_
    Elozolet feltettem egy kerdest sztetek ki a legnagyobb jedi yodat kiveve.

En elsonek Lukot adnam meg, mivel o ellen tudott allni nagy csabitasnak, es kepesvolt "ujra egyensulyt hozni az eroben".
    Masodiknak Ben kenobit, mivel amit 1-2-3. reszben csinalt, az tobb mint egy jo jedi. O bizti nem kovette volna el azt a hibat amit windu mester. :)

Ja. Anakin meg egy bekepzelt f*sz. Lehet h sok benne a midiclorian, de annyit is er vele. :D
  • bigapó
    megpróbálhatod, az is ott van, hogy hogy kell és miből áll...
  • Csaba
    Aztán vágd be ide a fotókat róla:-)
  • Nyiri
    Koszi. Vegre tudom hogy megy. Hetvegen osszedobok egyet. :P
  • Mihail
    visszakanyarodik
  • bigapó
    ITT mindent megtalálsz róla:))
    és már sokan és soxor megvitattuk.