Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesznek Sithek, Sidius és Vader halála után, mert valahol azt olvastam(asszem StarWars.hu), hogy Sidiusnak van egy kiló klónja, és amikor meghal, a tudata átszáll e klónok egyikébe.
Sephi
Dehat Obi Luke-hoz hasonlitja magat amikor ezeket mondjan nem? Egy kis kolok hogy lenne mar olyan?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

RaveAir
Akkora már Anakin birtokában van a titoknak. Végül is Padmét is azzal öli meg. Lásd, mikor a végén mondják, hogy úgy néz ki, hogy semmi baja sincs és mégis haldoklik. Nem tudják megmagyarázni...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
A Jedi növendék a helyes kifejezés...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

gondolom voltak azért még sithek a galaxis külsõ köreiben..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Serpa
ott a pont.
😄DD

ehhhhhhhhmmmmm
ilyen kurvajó filmet még soha atz életbe nem látta, az biztos

Johnyy
Az erõ sötét oldala, olyan mint a Drog! Mindenki ara nveel hogy ien rosz dolog is az aztán késõb jösz rá hogy egyáltalán nem olyan rosz és jo dolog az és az neked nagyon jó lesz, és a végén jösz majd rá ha hogy tévedtél, igaza votl a jediknak .... azomban azomban már csak magad érdekel és minél töbet akarsz, de egyszer úgy is beköpöd, feladod vagy álmában meggyilkolod a dileredet és végül leszálsz a dologról, és ez vagy sikerül vagy nem, némelyeket a Drog /a sötét oldal, már a kezdetekkor leépít testileg lelkileg de másokat csak késõbb egész öregkorukra torzulnak is alazomban egyszer mindenek végeszakad, kivéve azt ami nem ..

Ha Sidius és vader meghalt, kiadja tovább a sötét tanításokat!!???? 😮OOOO hova tûnik a hatalom az erõ, a vérszomjés a hatalomvégy, hová tûnik a sith 😞((((( ????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Erdekes kerdes. De a Sithek alapveto eleme, hogy csak magara gondol. Pl amikor Padme megkeresi Anakint es mondja neki, menekuljenek el, akkor Anakin (mar Darth Vader) azt mondja, hogy legyozi a csaszart is es O fog uralkodni. (Mar nem szamit az, hogy csak Sidius tudja megmenteni a kedveset?) Mar ekkor is szart arra, hogy Padmeval mi lesz. Ez csak egy urugy volt. Mindig is rola szolt a dolog. A konyvek szerint a Sith elvezi a hatalmat es azt, hogy felnek tole. Oket ez elteti.

rezsofiz
pedig az a jo ^^

sazl : c

Punker
lázadó söpredék 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
nem a császárt.
az erõ sötét oldalát becsülik le.
😊

MINDEN Jedit Yoda mester tanit kiskorba, aztan amikor eleri az apprentice?! szinten onnantol kap egy mestert aki felkesziti a Jedi probakra. Vmi ilyesmi. Szoval elkepzelheto h kiskoraban Obi-wan nagyonis nyughatatlan szemely volt, de Yoda erti a modjat hogy kell tanitani. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Punker
nagyon lebecsülitek a császárt, sokkal erõsebb volt Vader észre se vette hogy manipulálják, lásd VI. epizód Endori csata, a lázadó flotta alig ér valamit meghal a császár és a birodalmi erõk szétesnek megszünik az összhang 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
Hát QuiGon a mestere, dehát mégis csak Yoda volt a fõgádzso ^^ Õ is gondolom tanithatta meg minden okosat mondogatott neki ^^

rezsofiz
Hallod ma pont ez volt a fõ téma a barátaimmal.. Hát az egyetlen logikus feltételezés talán az lehetett hogy akkor már alig voltak érzései, teljesen robotszerû volt, és már nem számított.. nemtom

Obi az ep1-ben úgy kezdi, hogy "De yoda mester azt tanította...", az ep2-ben pedig látjuk is, hogy a még ifjonc jedi lovagokat yoda tanítgatja 😛 Amúgy is hogy nézett volna ki ha Obi elkezdi magyarázni Luke-nak hogy volt egy másik mestere is Qui-gon, de ezt most hagyjuk 😛
magus
igen en is ezen gondolkodtam, meg azon, hogy miert maradt eletben? Meghalt Padme, raadasul elhitte h o miatta, akkor miert elt? hogy szenvedjen, vagy hogy az eronek eljen? Mert a sotet oldalt is eszokznek hasznalta eredetileg, vagy ennyire eltorzitotta a lelket mar az uralkodo

Most néztem meg a filmet, nekem tetszik. Egy dolog rögtön az eszembe jutott: Palpatine azt hazudja Vadernek, hogy saját maga ölte meg a feleségét, de mikor Vader megtudja az 5. részben, hogy a gyerekei élnek, akkor nem tûnik fel neki, hogy Palpatine rohadtul átvágta? Miért nem akar bosszút állni? A 6. részben szegény Luke már majdnem a halálán van, mikor villámokat szór rá a császár, és õ még akkor is tanakodik, hogy kinek segítsen, a fiának, vagy annak, aki végülis tönkrecseszte az egész életét (ugye azzal etette végig, ha átáll a sötét oldalra, megmentheti a feleségét, holott pont ez a lépés vezetett a halálához...) Ez valahogy nem fér a fejembe...

Serpa
komoy?
asm?

Sephi
Hya. Fent van neten az a neve hogy asm.mp3

<#idiota>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Serpa
"Darth Vader légzés" csengõhang van?

Sephi
Most nezzuk az osszesen sorba es hopp mit lattam. Aszongya Yoda Obinak hogy Luke nincs meg felkeszulve es turelmetlen mire Obi aszongya "Miert en mas voltam amikor engem tanitottal?"

Naszal most en nem tudom de az Ep1 szerint Qui-Gon volt Obi mestere nemdebar?

lehetsz, én leszek Vader lélegzése<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Seth
Szinkronizáljuk újra az egészet.....lehetek Yoda?? lééééccciii 😊

PSN ID.: Beegabor

rezsofiz
Ha nem tetszik a szinkronos akkor töltsél feliratost.

tigeroo
lol!
ezt ugye nem gondolod komolyan<#fejvakaras>
Buba007
Sziasztok! Kéne nekem valami jó szinkron a filmhez! Leszedtem a filmet, de förtelmes a szinkronja... Tud valaki segíteni?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Breki33
Anakinnak

na így terjed a pletyka........

Punkerwork
hol van ez?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

de mi ez a baromi nagy faszság, h padme gyerekei sidiustól vannak? na gyorsan törüljük ki ezt a fórumból.. azé ez eléggé illúzióromboló! <#boxer>

clone warsban jól kiderül h ki õ mi õ, de ezt már 100an is írták

Mielõtt nem láttam a filmet ez sehonnan sem derült ki.. A megjelent fotók azt sugallták, hogy talán ketten is alig fognak vele elbánni, ezzel szemben egy gyáva nyuszi volt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mit vártál Grevioustõl? már alig bírt levegõt is venni..

Gorvik
Nem bírtam ki, megnéztem a gépemen a filmet, és hát ezeszer jobb az eredti nyelven természetesen.
Bár tudja ezt mindenki, jól elszarták a szinkront. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos hangokat (nem beszédre gondolok) máshogy ad vissza az original film, élethûbben.

Egy megjegyzés: Dooku ellöki magától Obit, és rárakja a felette lévõ folyószerûség-darabkát. Még látszik is, hogy az meglöki Obit.
Na most, ha egy ilyen bazi nehéz dolog ráesik az emberre, utána nem kéne minimun sántítani? Tudom, ez már szõrszálhasogatás, de nekem nagyon bökte a szemem.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Punkerwork
az már remélhetõleg nem DVD-n hanem HD szabványon jön ki 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Már voltam csütörtökön fél 3-kor, de mégegyszer nem adok ki rá pénzt...

Majd ha a hatos trilógia kijön dvd-n, akkor még azt lehet megveszem.

Mhosah Myth
Menj el moziba 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Hát, elvileg találtam magyar, meg angol feliratot is, de mindkettõ ugyanúgy csúszik... Kezdek megõrülni...

tigeroo
naon hárázsó!<#wave>
rezsofiz
Eltaláltad ^^ Most 3 napig nem meek suliba 😄 ^^

HiPPoNaX
Vettel melle sok szabadidot is remelem :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

rezsofiz
Megvettem a könyvet ^^

http://www.gamekapocs.hu/cooltura/64

"Azonban mindenkit emlékeztetnék, hogy a Csillagok Háborúja mindössze egyetlen filmnek indult, egy szombat reggel gyermekmûsor számára, elõzmények, és epilógusok nélkül."

Padmetol jot orokolt es nem erot. 😛

AnuluWork
Sean-Patrick Flanneryvel? Mint a Young Indyben? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RaveAir
Yavin után

RaveAir
Hmm... akkor érdekes lesz.

Jar-jar fõszereplõnek minõsül? :>

YU mit jelent?