Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
meg persze a látvány 😛
Kuss!-magyarázta.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mit szóltok hozzá, hogy A klónok támadása a retekklubon szombaton 12-es pacával ment?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ALien
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A TV-ben láttam, hogy megjelent az EP3 DVD-n, és szinkornosan. A reklámban mondták még a díszdobozos verziót is, és az lenne a kérdésem, hogy a díszdobozban lévõ 1,2 rész is szinkronizált, vagy az meghagyták feliratosnak?
ACER Aspire 5738ZG
úgy néz ki új könyv jelenik meg, de hogy magyarországon mikor azt nemtom.
The Matrix has you...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
The Matrix has you...
Ha igen privizzetek rám.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a clone wars vhogy egészebbnek jött le nekem, és eddig az tetszik a legjobban az elsõ trilogiábol
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The Matrix has you...
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Kuss!-magyarázta.
Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egy dologban reménykedem. Amit az elsõ résznél megcsináltak, azt itt is megtehetnék. Mégpedig, hogy a kivágott jeleneteket visszarakják a filmbe, és nem csak külön lehet megnézni.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"