3766
-
_Vegeta_ #3726 mitvarsz? #3725 komment. ;) -
#3725 DVD nov 1-én
majd akkor beindul -
#3724 Nagyon leült a topic -
#3723 re -
#3722 Torrentről pl. -
#3721 hellosztok!nem tudjátok hogy honnan lehet letöltenia Star Wars 3-mat?előre is köszi
-
Christian #3720 nincs az IMPS-hez felirat? -
Christian #3719 De nem értem, hogy ebbe a Revelationbe miért beszélnek egyfolytában a háttérben? -
_Vegeta_ #3718 Nekem sose lesz annyi. :D -
#3717 Hát talán nem nagyon emelkedik. De azt mondom, hogy ez már talán elfogadható ár érte.
Egy dologban reménykedem. Amit az első résznél megcsináltak, azt itt is megtehetnék. Mégpedig, hogy a kivágott jeleneteket visszarakják a filmbe, és nem csak külön lehet megnézni. -
izb #3716 Ne felejtsd el,hogy ez előre tervezett ár!!
A feltüntetett specifikációk, a megjelenés dátuma és a kiadvány ára csupán tájékoztató jellegű! Amint végleges információk érkeznek a kiadványról, az adatokat azonnal módosítjuk oldalunkon.
Tehát biztos lehetsz benne,hogy nem ez lesz az ára. -
#3715 990 a postaköltség -
_Vegeta_ #3714 3000ft csomagolas posta vagy szallitaskoltseg es ugyanott vagyunk. :D -
#3713 Hogy egy kis életet leheljünk a topikba. Itt már előrendelhető a 2dvd-s változat 4690 Ft-ért...
Ahhoz képest, hogy az első két rész még 8-9000 Ft volt, ez jó ár. Szerintem persze...:) -
Zsoldos #3712 Angol tudas ajanlott -
Zsoldos #3711 Hat pl hogy innen letoltheto az elso epizodja :) Szerintem hatalmas -
_Vegeta_ #3710 24et neztetek mar in real time? :DDD
Az az igazi... -
#3709 :DD Mi is most fogjuk, jövő hét szerdán ^^ fasza lesz -
#3708 pedig az első 3 után jön a java!
[tudod, nekem jobban bejön a IV-V-VI] -
#3707 ki fogod azt bírni? :-) Egyik haverommal mi is belekezdtünk, az első hármat végig is néztük, de a maradék 3-ra nem volt energiánk, a Star Wars már a fülünkön csorgot.... Szal a maradék időben elemeztük a RotS-t, majd ujbol megnéztük :-)) -
#3706 én meg szombaton megnézem mind a 6 Epizódot, nonstop házimozizás lesz ^^, -
#3705 én meg a filmet :D -
#3704 well, én minden nap megnézek pár jelenetet -
#3703 akkor még elég sokáig kihalt lesz... -
#3702 bezony -
#3701 várjuk a DVD-t :) -
#3700 hogy kihalt ez a fórum is -
bjoee #3699 ÖÖÖÖÖÖ meg találtam :)) kérdés törölve:)))) -
bjoee #3698 Hello,SW-Revelations filmhez van e magyar felirat?esetleg készül még? köszi :)) -
#3697 nem.
egyéb info? -
Zsoldos #3696 Nemtom ismeritek-e:
IMPS(imperial military personnel stories) - Relentless
Starwars minisorozat profi kivitelezessel. A troops keszitoitol. -
#3695 MSN! -
#3694 Valaki nem tud valamit, hogy honnan tudnám megszerezni a Star Wars Behind the Magic-et? -
#3693 hát azám :D -
_Vegeta_ #3692 Oh, micsoda szuper program lehet. :DD -
#3691 Windows Movie Maker.... :D -
_Vegeta_ #3690 wmm? -
#3689 igen, a Gyűrűk Urára én is gondoltam már, csak DVD-n van meg, az meg ugye ilyen hülye formátumú, és nem hiszem hogy azt olvassa a WMM...... de majd megprobálom :D -
_Vegeta_ #3688 Gyurukurat akarok csinalni ilyen modon, de sehogysincs idom ezzel baszakodni. :) -
#3687 jah, direkt nem akartam másodjára SW zenével dolgozni, mert féltem, hogy tulságosan követném a filmet a zenében..... mármint hogy azokat a részeket raknám bele, amik a filmben a zene alatt láthatok, és az jobban megköti a kezem a készitésben.... na ezt milyen érthetően elmondtam :D