Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A feltüntetett specifikációk, a megjelenés dátuma és a kiadvány ára csupán tájékoztató jellegû! Amint végleges információk érkeznek a kiadványról, az adatokat azonnal módosítjuk oldalunkon.
Tehát biztos lehetsz benne,hogy nem ez lesz az ára.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ahhoz képest, hogy az elsõ két rész még 8-9000 Ft volt, ez jó ár. Szerintem persze...😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Az az igazi...
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
IMPS(imperial military personnel stories) - Relentless
Starwars minisorozat profi kivitelezessel. A troops keszitoitol.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
The Matrix has you...
ja es xvidbe kodold az a legfaszabb. 😉
swprobavegleges: hmhm 😊
Inkabb ugy probald meg a klippedet csinalni, h idonkent beleteszed az eredeti hangot is, valtoztacc a zenen is. Szal kvazi ugy mintha egy elozetes lenne. Nekem most nincs idom ilyesmire.
A zene pedig a Star Wars3 albumon hallható Anakin's Betrayal.... negyedik szám.
A második a zene miatt nem tetszett, valahogy nem odapasszolt, de az elsõ az valami nagyon állat 😮O Mi a szám címe ami megy alatta?
sazl : c
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Szóval én megvárom míg kiadják rendesen.